- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.221
mrb kızlar bende uzun zamandr ekmek veriyorum eline yumuşata yumuşata yiyo dişi cıkmadan elma..salatalık falan veriyodum eline ama şimdi kopartıyo kocaman boğazında kalır diye veremiyorum....
emeklme konusunda hiç emeklemek istemiyo..ama tek elinden tututp yürütüyorum onu cok seviyo
mrb kızlar bende uzun zamandr ekmek veriyorum eline yumuşata yumuşata yiyo dişi cıkmadan elma..salatalık falan veriyodum eline ama şimdi kopartıyo kocaman boğazında kalır diye veremiyorum....
emeklme konusunda hiç emeklemek istemiyo..ama tek elinden tututp yürütüyorum onu cok seviyo
Loft diye bir film izledik kızlar
beş erkek beşi de karısını aldatıyor
Çok fena bi filmdi valla
Bi çatı katını paylaşıyor hepsi sonra orda bi kız ölü bulunuyr
Katil kim diye düşünmekten bir olduk :))
Bayramımız kutlu olsunCumhuriyet Bayramımız kutlu olsunBayraklar asıldı mı?
Yarın sabah ayvayı yedik
Saatler bir saat geri alındı ya bizim minnoşlar bi saat erken uyanacaklar(
Eski saate kurulu biyolojik saatleri ne zaman düzene girer acaba
Herkese merhaba, bayram bayram oda bitti, zaman su gibi akip geciyor bazen cocukla gunleri bile sasiriyorum, benim kizim emeklemeye basladigindan beri yaramazliklarida basladi bide tutunup kalkmaya yeni basladi tam kalkamiyoda dizlerinin ustunde duruyo oyuncaklari hic istemi hep kalksin istiyo bende is yaparken tek kurtaricim yurutec oluyor, bu arada kizim bayramda fazla sorun cikarmadi fazla gidicek yerde yok zaten 4-5 yer, 2 gun once alttan 1 disimizde patladi ilk disimiz nine degiliz artik:)
bayramlar birleşti ne güzel oldu
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
bizde okulda kutladık bayramımızı geldik
Kızlar ne yapıyorsunuz? Biraz canım sıkkın. Buraya böyle şeyler yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Eşimin babasını hiç sevmiyorum, millet kaynanadan çeker ben tam tersi. Eşimin annesi melek gibi bir kadın. Ama babası yüksek egolu, bencil adamın teki. Sürekli hava atma derdinde, bayramda gittiğimizde; "Ben mirasımı hayır kurumuna bırakırım ya da ölmeden yerim, en güzeli kimseye zırnık bırakmamak." diyordu akrabalarına. Bu nasıl bir söylem, varsa öyle bir niyetin milletin yanında ne diye söylersin. Sanki oğlu ona bir şey yapmış. Onun bir lirasına ihtiyacımız yok çok şükür ama ben bu düşmanlığı anlayamıyorum. Sürekli beni eleştiriyor et yemememden tut da bebeği kucağa alıştırmama kadar. Hem de bunları eşim yokken söylüyor. Bayramda gittik ayağa bile kalkmadı yahu adam el öpmeye gelmedik mi köşesine kurulmuş, hoşgeldiniz bile demedi. Eşimi çok seviyorum, arada kalmasını istemiyorum ama sıkıldım bu adamın tatmin olmayan egosundan.
Kızlar ne yapıyorsunuz? Biraz canım sıkkın. Buraya böyle şeyler yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Eşimin babasını hiç sevmiyorum, millet kaynanadan çeker ben tam tersi. Eşimin annesi melek gibi bir kadın. Ama babası yüksek egolu, bencil adamın teki. Sürekli hava atma derdinde, bayramda gittiğimizde; "Ben mirasımı hayır kurumuna bırakırım ya da ölmeden yerim, en güzeli kimseye zırnık bırakmamak." diyordu akrabalarına. Bu nasıl bir söylem, varsa öyle bir niyetin milletin yanında ne diye söylersin. Sanki oğlu ona bir şey yapmış. Onun bir lirasına ihtiyacımız yok çok şükür ama ben bu düşmanlığı anlayamıyorum. Sürekli beni eleştiriyor et yemememden tut da bebeği kucağa alıştırmama kadar. Hem de bunları eşim yokken söylüyor. Bayramda gittik ayağa bile kalkmadı yahu adam el öpmeye gelmedik mi köşesine kurulmuş, hoşgeldiniz bile demedi. Eşimi çok seviyorum, arada kalmasını istemiyorum ama sıkıldım bu adamın tatmin olmayan egosundan.
canım hiç tanımadığın insanlarla bişeyler paylaşmak hem daha kolay geliyor hemde ii geliyor
genelde kayınpederler gelinden taraf olurlarmış benim yok malesef ölmüş ama olmasını isterdim açıkcası
seninki tam tersiymiş
bu yaşlıları anlamak gerçekten zor
yaşlandıkça olgunlaşmak yerine çocuklaşıyorlar malesef
bazen düşünmüyor değilim acaba bizde böylemi olacağız diye
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?