2012 Şubat Anneleri

Hugo iyi bari aklımızda olsun kabız olurlarsa sık sık bizde kefiri deneriz

sen avrupa yakasındamısın bizim buraya yağmadı esti ılık ılık bugün çamaşırlarım kurudu ondan anadolu yakasına yarın yağacak galiba inş yağmaz ama bakalım köyden iyi gene burası yaa üşüdüm samsunda geceleri çok soğuk daha şimdiden.

insana laf sokulması bir isteğin dogrudan söylenmesinden çok daha ağır ve üzücü oluyor.
ama anlattıgın sorunlar aşılamayacak şeyler değil.
kayınpederin senin ailene göre daha geleneksel anladıgım kadarıyla hepimizin aileleri gibi. senin ailen daha modern sanırım.
siz demek bir saygı göstergesi, böyle devam edebilirsin.
sizin aile kültürünüz biraz farklı olabilir
nasıl ki aleviler ve sunniler, hristiyanlar ve müslümanlar, köylü şehirliye birbirinin inacıncı, örfüne saygı duyuyorsa sen de bunu yapmaya çalışacaksın
inan bir kaybın değil kazancın olacak.
sadece bir çay doldurma meselesinden eşinle kötü olmana değmez
evliliğimin ilk yıllarında benzer hataları ben de yaptım. eşim beni böyle kabul etsin, ailesi şöyle kabul etsin falan diye ama olmuyor, sen onlara benziyorsun mücadele etsen de.
o yüzden mücadele edip zıtlaşmaya gerek yok.
özellikle kayınpederini komşusunun ve akrabasının yanında çayını doldurmazsan adam kendini onların yanında küçük duruma düşmüş hisseder.
gelenek ve anenelerine saygı gösterip bir iki bişey yapılabilir.
yani hugocuk gibi evini temizlemek için, yemeklerini yapmak için kendini parçalama ama ufak ve mutlu olacaklarını düşündüğün, özellikle akrabalarının yanında onları onure edecek şeyleri yapabilirsin.
iyilik, nezaket ve yardımın da ölçüsü olmalı, çok fazla yaparsan fedakarlık olur ve ondanda çoğu insan anlamaz, az yap ama dır dır etmesinler, yine sınırın olsun. çok yapınca da çok el üstünde tutulmuyorsun, beklenti artıyor iki taraftan da.
ben de hizmet etmekten değil ama bana hizmet edilmesinden hoşlanırım. mutfaga da elim yakışmaz. kayınvalidem genç, becerikli ve iş yapmaktan hoşlanan biri. ancak yemekleri o yapsa çayları ben dağıtırım, bulaşıkları yıkarım. birilerinin yanında çaylarını doldurmayıp lafa dalsam hemen biliyorum ki bu konu arkamdan konusulacak, dikkat etmeye calışıyorum, tam yapamasam da bazen

kızlar oğluma netten degişik oyuncaklar almak istiyorum önerebileceginiz bi yer var mı

var canım
ben oyuncak dünyasından aldım sorunsuz bir günde kapıda ödemeli olarak elime ulaştı
şimdi bizde baram harçlıklarımızla sallanan at ve uzaktan kumandalı araba alıcizz
bebek oyuncakları epey çok artık biraz daha büyüyünce kullanabileceği bişeyler alıyorum uzun vadeli oynasın diye
uzaktan kumandalı arabanın peşinden yakalamaya çalışacaktır
sallanan at ise biraz daha büyüyünce oynar
çıngırak vs.. artık ilgiisini çekmiyo

hoşgeldin canım
yokluğun belli oldu özledik seni iyiki döndün

yawrummmmmmmm
ben avrupadada anadolu yakasındada değilim çanakkaledeyim çanakkalede

adım geçtiii

sekizbuçuk kilo aynı yine
boyunu ölçmedi
heceliyo konuşuyo dedi dişleri olmadığından anlamak zor oluyo
bu arada memikto ağladı muayene ederken doktora sarıldı kadın muayeneyi bıraktı memiktoyu sevdi
odasındaki oyuncakları inceledik kaydırak vardı kaydık
kimsleer yoktu fırtınadan rahat rahat muayene etti
kulaklarında filan bişey yok herşey normal
diş hala yok görünürde
ordan kipaya gittik yağmur vardı kalın hırka giydirmiştim kipada sıkılmış bi baktım kollarını sallaya sallaya hırkayı aşarı düşürüyo kaldırıp çektim kızdı geri sallaya sallaya indirdi sıpa
reyonlardan kaldırabileceği tutabileceği ne bulursa benle beraber alıp alışveriş arabasına atıyo bilmiş bilmiş
bulaşık süngerini kasada farkedip almadık mesela
iiki gündür oyuncaklarıyla çok güzel bilinçli oynuyo oyunlar kuruyo kendi kendine
ve tabikide kuşlarımız
onlara gülerken katılıyo
beraber oynuyorlar yerde oyuncaklarla

kızlar ben izmirde anamgildeyim
eşimi gece yarısı telefonu ile çağırdılar, dun sabah gitti.
ve biz burada kaldık
bakalım ne zaman almaya gelecek.
2 hafta burdayım diye tahmin ediyorum
ohhhhhhh

kızlar ben izmirde anamgildeyim
eşimi gece yarısı telefonu ile çağırdılar, dun sabah gitti.
ve biz burada kaldık
bakalım ne zaman almaya gelecek.
2 hafta burdayım diye tahmin ediyorum
ohhhhhhh

özler gelir alır sizi
biz oğlumla bir gün zor sığdık babamın pimpirikliliğinden

bizimkide sıkıldı oyuncaklarından...

Fisher Price Eitici Aktivite Kitab - Oyuncak Dnyas

Playskool Gloworld Şekilli Kaplumbağa - e-bebek.com

Todizoo Akıllı Telefon - e-bebek.com

bak bu indirimdeymiş cok hoşuma gitti bak istersen
http://www.oyuncakdenizi.com/playskool-ilk-arabam.html

http://www.oyuncakdenizi.com/fisher-price-egitici-futbol-topu.html

Son düzenleme:
kızlar günaydın dün geç saatte döndük
bayramın ilk günü önce kaynanamlara sonrasıdada annemlere geçtik :)

ama kaynanamlardaki tek gün yetti bile bana eşimlede papaz oldum
neyseki geçti gitti diyorum ama bi ömürde çekilmez ki ya

sizleri ve bebişleride özledim

günaydın herkese arkadaşlarım ve tatlı bebişleri

İnşallah herkes güzel bi bayram tatil geçirmiştir benim için güzel geçmedi çünkü bayramdan önce oğlumda bende rahatsızdık zaten, ben soğukalgınlığı için ilaç kullanıyodum oğlumada dr.na danışarak peditus verdik ancak ikimizde nerdeyse 1 hafta ilaç kullanmamıza rağmen iyileşemedik ve bayramın 2.günü gece 10gibi hastaneye gitmek zorunda kaldık, ikimizde antibiyotik verdi dr.lar. bana 2 tane iğne yapıldı. :2:
çok şükür şu an daha iyiyiz ama hala tam olarak üzerimizden atamadık hastalığı, tabi bu yüzden bütün bayramı hasta yatağımda geçirdim birde bu halde birde hasta bebekle ilgilendim, sağolsun annem çok yardımcı oldu, iyiki yanımda
kadın hem kızına hem torununa koşturmaktan o da pek bişey anlamadı bayramdan
işte böyle bayram geçti gitti

geçmişi okuyabilme fırsatımda olmadı ama herkesi özledim

Destek olan, fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Cidden burası bir nevi terapi merkezi gibi, yazıp rahatlıyor insan. Eşim, akşam babasını aramış bayramda neden suratımıza bakmadığını sormuş, o da yok bir şey deyip geçiştirmiş. Bir süre gitmemeye karar verdik. Bu kararı almak beni rahatlattı.

Bu arada mozp geçmiş olsun, umarım her ikiniz de şimdi daha iyisinizdir.

sağol canım çok teşekkür ederiz, çok şükür şuan daha iyiyiz, rabbim hepimize sağlık sıhhat versin

bizde seni özledikk
benimki kısasa kısas diyo ve anneme soğuk davranıyo sebebi benim onun annesine soğuk davranmam
üstelik anlattım size kayınvalideminde çok hataları ayrımcılığı oldu yani haklı olduğum yer çok ama o yinede ailesini haklı görüyo
erkekler ailesini haklı görüyo çoğunlukla

geçmiş osun canınasıl hastalık bende anlamadım oğlum iyi düzeldi fakat benim devamlı gün içinde boğazlarım şişiyo sıcak bişeyler içiyorum geçiyo
dün ıslandım yağmurda eve geldik şişti ateşlendim ıhlamur filan bugün iyiyim
şöyle uzun uzun rahat rahat bi uyusam belkide dinlenicem ama nerde memoyla
annemlerde dinlenirim dedim sağolsun babam fırsat vermedi artı mehmet illa beni istedi başkasından yemekte yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…