- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.441
Boyun kac pekı?
Benı 60 kılo olarak olctuler ):
Cok moralım bozuldu.
Ustumde bır yıgın kıyafet vardı ve toktum.
Bunları dusmelerı lazımdı bence, haksız mıyım?
Kızlar ya çok temiz kalpliyim, ya da annemin 6. hissi çok kuvvetli, annem içerde yiyecek birşeyler hazırlıyordu, patates salatası yapmışİçinde yeşil soğan yok ama buna da şükür dimi Müsadenizle ben karnımı doyurayım
Ya kızlar bisey sorucam sizlere. Kayınvalideme dun kan testi yaptırdık. Ayakları hep sisiyor kollarında bacaklarında hep kırmızı kırmızı benek benek seyler var diye ayakları cok ayakta kalınca yorulunca agrıyor. Sonucları aldım ama doktor yoktu yarın gostericem artık sonucları. Normal trigliserid seviyesi 150 mgr/dl ama annemin 194 cıkmıs 200 ve uzerinde kalp tıkanıklıgı falan diyor ama ben tam olarak anlamadım. Kolestrolu de tam sınırda 200 sizce bunlardan mı kaynaklanıyordur bu hastalık?
ayy yerim onları ben en son kolları vardı ama kısaydı şimdi elleri vardır herhalde bende bol bol çikolata falan yicem zaman gecmek bilmiyor ya :)))
bu da güzelmiş...bir beyaz hastası olarak beşiği de beyaz istiyorum ben...ne dersiniz, zor mu olur temizliği filan?
Eki Görüntüle 227840
boyum 1.67 canım. 60 da çok değil bence. ben kiloya hiç takılmıyorum doğrusu. cerenim arkadaşa moral olsun diye doktorun esprisini anlattım :) yalnız eşimin duyması kötü oldu o hamurişi olayını. kilo almamam lazım deyip yemekten kaytarıyordum. şimdi kurtuluş yok. sabah kahvaltıda kayınvalideme de söyledi. yandık yandıkkkk
merhaba kızlar,
bence beyaz harika. Benimde tercihimdir :))
muhabbet gıcır valla patates salataları yenmiş bensiz.. sohbetler edilmiş..
muhabbet gıcır valla patates salataları yenmiş bensiz.. sohbetler edilmiş..
boyum 1.67 canım. 60 da çok değil bence. ben kiloya hiç takılmıyorum doğrusu. cerenim arkadaşa moral olsun diye doktorun esprisini anlattım :) yalnız eşimin duyması kötü oldu o hamurişi olayını. kilo almamam lazım deyip yemekten kaytarıyordum. şimdi kurtuluş yok. sabah kahvaltıda kayınvalideme de söyledi. yandık yandıkkkk
bende beyazı çok seviyorum ama ev kira olunca acaba park yatakmı? alsam diyorum bakalım daha erken..:44:
:)) bende bi dahaki kontrole girmeden bi kaç litre su içeym kalınca da giyineym hatta platform topuklu ayakkabılar falan kaç kilo farkeder acaba :))))
Senın boyun bana gore uzun.
Benım boyum 1,53 ):
Kılom normalde 53-55 arası gıdıp gelıyordu.
En son ıkı gun once evde tartıldım 55,5 olmusum.
Ama doktor da 60 kılo cıktım.
Tabıı evdeyken yarı cıplak ve sabah ac karna tartıldım
kızlar kirada oturan kaç kişi var?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?