2012 Şubat Anneleri

Boyun kac pekı?
Benı 60 kılo olarak olctuler ):
Cok moralım bozuldu.
Ustumde bır yıgın kıyafet vardı ve toktum.
Bunları dusmelerı lazımdı bence, haksız mıyım?

boyum 1.67 canım. 60 da çok değil bence. ben kiloya hiç takılmıyorum doğrusu. cerenim arkadaşa moral olsun diye doktorun esprisini anlattım :) yalnız eşimin duyması kötü oldu o hamurişi olayını. kilo almamam lazım deyip yemekten kaytarıyordum. şimdi kurtuluş yok. sabah kahvaltıda kayınvalideme de söyledi. yandık yandıkkkk

Yoksa yuksek sesle mi dusundun annen de duydu yaptı getirdi onune

Evet içim kıpır kıpır, darısı hepinizin başına :)) Büyümüşler canım ya elleri ayakları hareket ediyor..Küçük insan olmuşlar [/QUOTE]

ayy yerim onları ben en son kolları vardı ama kısaydı şimdi elleri vardır herhalde bende bol bol çikolata falan yicem zaman gecmek bilmiyor ya :)))

Gecmıs olsun canım.
Allah acıl sıfalar versın.
ınsallah cıddı bır durum soz konusu degıldır.

Senın boyun bana gore uzun.
Benım boyum 1,53 ):
Kılom normalde 53-55 arası gıdıp gelıyordu.
En son ıkı gun once evde tartıldım 55,5 olmusum.
Ama doktor da 60 kılo cıktım.
Tabıı evdeyken yarı cıplak ve sabah ac karna tartıldım

:)) bende bi dahaki kontrole girmeden bi kaç litre su içeym kalınca da giyineym hatta platform topuklu ayakkabılar falan kaç kilo farkeder acaba :))))

bende beyazı çok seviyorum ama ev kira olunca acaba park yatakmı? alsam diyorum bakalım daha erken..:44:

Canım benim şuan kendi evim ama 2+1 bir odası yatak odamız biri salon biri yemek odası yani anlayacağınız bebek odam yok...O yüzden park yatak tarzı bişey alacağım kendi odama koymak için zaten bebeğim 1 yaşına falan geldiğinde başka bir ev alacağımız için oraya çıkacağız orada bir odayı istediğim gibi bebişime düzenleyeceğim Allahım nasip ederse tabiii

hepinizde dal gibisiniz valla bende basen var çok iri yarı değilim ama normal gözüküyorum dışardan ama bana kalsa kilolu hamile kalmazdım rabbim verdi..inş bol bol emzirirsek gider kilolar kızlar ...hiiççç önemli değil..sağlıklı bebeklerimiz olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…