- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.521
Kızlar ben hala adet olmuyorum yaa normal dimi bu durum kaç ay oldu valla doktora gidicem eğer 1 yaşına geldiği halde olmaz isem 2 sene olmayan varmış ama çevremde böyle olan yok ya endişe ediyorum işte...40 çıktıktan sonra hiç olmadım...
Esad yavaş yavaş kanepeden tutunup adım atmaya desteksiz kendi kendine ayakta durmaya başladı sanırsam yaşına gelmeden yürüyecek yandım valla o zaman...
Bizdede orta sehpa yok hep masanın altına giriyor Allahtan kışın orda oturmayacağım oldum olası orta sehpalara imrenmişimdir ama salonlarım hep ufak olduğu için bi türlü almak nasip olmadı.Büyük salonlarda güzel duruyor bence...
Sehpalar duruyor mu? Ben orta sehpayı kaldırdım, gerçi elips şeklinde çok sivri kenarları yok ama ayakları demir ve Ata altına girince kafayı güm diye vuruyor. Dekorayonu miniklere göre düzenliyoruz iyi mi? Ata odasına sığmıyor, taşıyor. Salon onun oyun alanı gibi.
Bu arada ben de hurma yediriyorum, kaşıkla liflerini ayırıyorum, bayılıyor. Senin tospiği lifler kusturmuş olmasın.
Bizim hiç orta sehpamız olmadı. Eksikliğini de hiç hissetmedim. Alan daraltmaktan başka bir işlevleri yok benim için. Bütün sivri köşelere de köşe koruyucu yapıştırdık ama yine de kafayı gömecek bir yer buluyor. Bizim evde merdiven var ama yaklaşmak yok dobişe.
Dogum demeyin banaaa!!! Nerden de hatırladınız . Benim hiç ağrım olmadı suyum gelmiş , ben gulenoynaya hastaneye gittim. Test yaptı ebe ve hiç beklemediğim bişey söyledi 'doğuruyorsun' ! :0
Esim çantayı almaya eve dondü ben hastanede ebelerle geyik yaptım , sonra suni sancı verdiler, açılma çok rahat oldu, 4 saatin sonunda itmeye başladım ama beceremedim, çok büyüktü bebeğim, doktor geldi en sonunda vakumla aldı. Ayy sonrası kötü hiç girmeyelim. Esim de dogumhanedeydi, çok gerildi.
İkinci olsa gene normal doğurmak isterim, bi kere yaptık ikinciyi de doğururuz evelallah... :)
bende doğumda hiç sorun yaşamadım ama doğum sonrası dikişler makatta çatlak falan epey zorladı
üstelik 3 ay hiç susmayan bi kızım vardı
o dönemler bende tövbe ettim 2.ye
eşime ben bu günleri unutursam sen unutturma diye tembihlemiştim hatta:))
halada 2.ye çok sıcak bakmıyorum
ama zaman zamanda bencillik bu diyorum
bakalım bi büyüsünlerde bence fikirlerimiz değişir
Kızlar, yavrulara televizyon izlettiriyor musunuz ya da ne süreyle izletiyorsunuz?
geçtimi peki çatlağın aynı bende öyle oldum tövbe ettim şuan ama ilerde fikrim değişirmi bilmiyorum inş oğlum hiç kardeş istemezde bende doğurmam ben kantaron yağı kullanarak iyi ettim çatlağımı..kimse akıl vermedi bana düğumdan sonra kabız olma dikkat et diye bende kabız oldum sık sık oldu daha yeni iyi oldum çok çektim bide rahim ağzında polip çıktı zorlamadan onuda 3 aylıktı aldırım tekrar o masaya çıkmak daha bi beterdi yaşayan anlar bu dertleri tövbeler olsun dedim bende napim
bende olmadım hala:44:
Kızlar ben hala adet olmuyorum yaa normal dimi bu durum kaç ay oldu valla doktora gidicem eğer 1 yaşına geldiği halde olmaz isem 2 sene olmayan varmış ama çevremde böyle olan yok ya endişe ediyorum işte...40 çıktıktan sonra hiç olmadım...
Esad yavaş yavaş kanepeden tutunup adım atmaya desteksiz kendi kendine ayakta durmaya başladı sanırsam yaşına gelmeden yürüyecek yandım valla o zaman...
geçtimi peki çatlağın aynı bende öyle oldum tövbe ettim şuan ama ilerde fikrim değişirmi bilmiyorum inş oğlum hiç kardeş istemezde bende doğurmam ben kantaron yağı kullanarak iyi ettim çatlağımı..kimse akıl vermedi bana düğumdan sonra kabız olma dikkat et diye bende kabız oldum sık sık oldu daha yeni iyi oldum çok çektim bide rahim ağzında polip çıktı zorlamadan onuda 3 aylıktı aldırım tekrar o masaya çıkmak daha bi beterdi yaşayan anlar bu dertleri tövbeler olsun dedim bende napim
Ben henüz hiç tv ile tanıştırmadım. Uzmanlar en azından iki yaşına kadar izlettirmeyin diyor.
Regl olmayanlardanım ben de, bazen belimde sızı hissediyorum sanki regl ağrısı gibi ama birkaç saniye sonra geçiyor. Olacak mıyım acaba diyorum yine ıskalıyorum :)
Ben henüz hiç tv ile tanıştırmadım. Uzmanlar en azından iki yaşına kadar izlettirmeyin diyor.
Regl olmayanlardanım ben de, bazen belimde sızı hissediyorum sanki regl ağrısı gibi ama birkaç saniye sonra geçiyor. Olacak mıyım acaba diyorum yine ıskalıyorum :)
Sen de alemsin suyun gelince doğum başlamış demektir ne diye almadın ki çantanı yanına :))
Bi de şaşırmışsın ebeye :))
Sonu kötü ama başı eğlenceli doğum olmuş
Benim de sancım yokken suyum geldi ama sancıyı evde bekledim altı saat sonra gittim hastaneye
gidince de suni sancı aldım seninle aynı
Ama sonu farklı ben üç ıkınmada doğurdum minnoşu
dikişim de yok dencek kadar azdı hissetmedim bile
Tek zorluğu ben kızın eşini çok zor attım
Plesantayı yani resmen ikinci doğumu yaptım yani hatta Asya daha koay çıktı eş çıkmadı o derece
Kızlar ikiniciyi istemem diyorsunuz ama doğum acılarını bebek ağlamalarını unutup sadece gülücükleri aklınıza gelmeye başlayınca bebek isteyeceksiniz :))
Ben şimdi eski kiloma dönmüş olsam çoktan gönüllü hamile kalırdım valla
Bizimkiler bebeklikten çıktı sıpa oldular artık :))
Kızlar, yavrulara televizyon izlettiriyor musunuz ya da ne süreyle izletiyorsunuz?
ayy canım ya hep bu vakum olayından korkmuştum bende
benim kız 2950 ufacık tefecik bişeydi
pırt diye çıkıverdi o yüzden
4325 diyorum sen anla artık neler cektigimi :)
4325 diyorum sen anla artık neler cektigimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?