2012 Şubat Anneleri

Sehpalar duruyor mu? Ben orta sehpayı kaldırdım, gerçi elips şeklinde çok sivri kenarları yok ama ayakları demir ve Ata altına girince kafayı güm diye vuruyor. Dekorayonu miniklere göre düzenliyoruz iyi mi? Ata odasına sığmıyor, taşıyor. Salon onun oyun alanı gibi.

Bu arada ben de hurma yediriyorum, kaşıkla liflerini ayırıyorum, bayılıyor. Senin tospiği lifler kusturmuş olmasın.

ne bilim tatlım işte bi tane diş bile olmayınca aklıma öyle garip garip şeyler geliyo
bizimkide konuşuyo anne ve dede dada diyo
adını seslendiğimizde hıı diye dönüp bakıyo bilinçli yapıyo bunları
bugünde tutunup kalkmaya çalışıyo ve ara koridora çıkıp gezdi evi bugün

ben a101 den alıyorum paket ceviz öbür türlü arada kabukta kaçırabiliyorum diye güvenemiyorum
rondoda güzelce çekiyorum un gibi oluyo taneli kalmıyo

ben ameliyat masasından kendim kalktım sedyeye geçtim biran önce odaya çıkıp bebeğimi görmek için
aynı senin gibi hiç yatmadım bitane ağrı kesici yapmadılar hiç ağrımadı hiç yatmadım uyumadım uyku tutmadı bian ayrılamadım bebeğimin başından hep güldüm hastanede eve geldik
ani olduğu için doğum heryer heryerdeydi eşimde beceremez
eve geldik arkadaşım geliyoruz bebek görmeye dedi annemle kalktık ev temizledik o halde
ama benim oğlan o zamanlar öyle tatlı sevimliydiki gık demiyodu yavrum ağlamıyodu bile çok sevimliydi
eşim diyodu hep gününü dolduruyo erken doğdu gününü dolduruyo bak görceksin yakında bağırcak çağırcak ağlıcak diyodu ben yok çok sakin çok tatlı hep böyle kalcak diyodum
valla 20. gündü sanırım gerçek yüzünü göstermeye başlamıştı

amanınnn siz çoktan günlere başlamışsınızz
bizide çağırıyorlar bakalım bizde başlıcaz gezmelere

Bizim hiç orta sehpamız olmadı. Eksikliğini de hiç hissetmedim. Alan daraltmaktan başka bir işlevleri yok benim için. Bütün sivri köşelere de köşe koruyucu yapıştırdık ama yine de kafayı gömecek bir yer buluyor. Bizim evde merdiven var ama yaklaşmak yok dobişe.

bende normal istedim ama nasip değilmiş mehmet karnımda hep dönüyodu döne döne ters geldi sezeryan oldum üniversite hastanesinde oldum ben
plansızdı ve hafta sonuydu ama prof hemen geldi
bir hafta sonra mehmet sarılık geçirdi özelde yattık bir gece orda odamız doğumhaneye yakındı bir bayan geldi hafta sonuydu
valla akşam beşte başladı kıvranmaya sabaha karşı beş oldu hala doktor yok ebeler doğurtamadı
ailesi soruyo şimdi gelcek şimdi gelcek doktor
tansiyon fırlamış kadının artık bağıracak hali kalmamıştı sabaha karşı geldi doktor ve sezeryana aldılar onca eziyet üzerine sezeryan oldu birde
ve bebeğin kafası sıkışmış uzamış nasıl kötüydü
o zaman dedim iyiki özele gitmedim diye
planlı doğum iyide hafta sonu ani doğum olsa bekleki doktor gelsin heleki sezeryan olacaksa ağrıdan geberirsin artık
benimde sancılarım sıkıştırdı hemen ve hemşire hemen koştu anlattı doktorlara ve hemen aldılar

Ben olabilecek en son tarihe kadar bekledim. 6 şubat normal doğum tarihiydi ben 1 şubat olsun dedim kalabildiğince kaldı yani karnımda. Ama doktoruma ve hastaneye çok güveniyordum o yüzden bekledim. Sürekli kontrole gidiyordum.

Selam kızlar doğum anıları konuşulmuş bahsetmek bile istemiyorum normal doğum yapmıştım çok pişman oldum 12 saat sancı çektim kolay doğdu yarım saatte ama asıl sıkıntım doğumdan sonra çıktı neyse geçti o günler hatırlamak istemiyorum tek güzel yanı oğlum sorunsuz dünyaya geldi Rabbim onlara hayırlı mutlu bir hayat versin inş

bugüne gelince ben pek yazamadım bugün size hastayım biraz bütün kemiklerim ağrıyo...üşütmüşüm galiba gribim yok ama vücudum çok bitkin inş geçer süte az geçen bi antibiyotik alıyorum ama zararlı değil oda bitkinlik yapıyo offf off o kadar iş yaparsan olacağı budur..

Bizdede orta sehpa yok hep masanın altına giriyor Allahtan kışın orda oturmayacağım oldum olası orta sehpalara imrenmişimdir ama salonlarım hep ufak olduğu için bi türlü almak nasip olmadı.Büyük salonlarda güzel duruyor bence...

ben a101 den alıyorum paket ceviz öbür türlü arada kabukta kaçırabiliyorum diye güvenemiyorum
rondoda güzelce çekiyorum un gibi oluyo taneli kalmıyo

canım benim eşim ordulu kendi fındık ceviz bahçeleri var gidip dışardan alırsam ayıp olur artık:)))))))))

Kızlar, yavrulara televizyon izlettiriyor musunuz ya da ne süreyle izletiyorsunuz?
ben en sinir olduğum şeyi kendim yapıyorum
yemek yedirirken malesef ağzını açsın diye sadece calilou mudur nedir onu izlettiriyorum
ondanda sıkılıyor izlemiyor zaten 5 dk ancak

geçmiş olsun canım bu bebişler yüzünden sağlam hiçbiyerimiz kalmadı
hep bu koşuşturmacalardan oluyor
doğru düzügn dinlenememkten

benimki ara ara reklamlara bakıyo sadece öyle oturupp uzun süre seyretmez

nisane bende aslen orduluyum cnm eşin neresinden biz merkez... Bizdede fındık bol babamlarında annemlerinde yeri var orduda...

ulubeyliler canım yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama senfatta orduluydu sanırım
birde betül vardı oda orfuluydu ama takılmıyor sanırım artık

Dogum demeyin banaaa!!! Nerden de hatırladınız . Benim hiç ağrım olmadı suyum gelmiş , ben gulenoynaya hastaneye gittim. Test yaptı ebe ve hiç beklemediğim bişey söyledi 'doğuruyorsun' ! :0
Esim çantayı almaya eve dondü ben hastanede ebelerle geyik yaptım , sonra suni sancı verdiler, açılma çok rahat oldu, 4 saatin sonunda itmeye başladım ama beceremedim, çok büyüktü bebeğim, doktor geldi en sonunda vakumla aldı. Ayy sonrası kötü hiç girmeyelim. Esim de dogumhanedeydi, çok gerildi.
İkinci olsa gene normal doğurmak isterim, bi kere yaptık ikinciyi de doğururuz evelallah... :)

Kızlar ben hala adet olmuyorum yaa normal dimi bu durum kaç ay oldu valla doktora gidicem eğer 1 yaşına geldiği halde olmaz isem 2 sene olmayan varmış ama çevremde böyle olan yok ya endişe ediyorum işte...40 çıktıktan sonra hiç olmadım...

Esad yavaş yavaş kanepeden tutunup adım atmaya desteksiz kendi kendine ayakta durmaya başladı sanırsam yaşına gelmeden yürüyecek yandım valla o zaman...

ayy canım ya hep bu vakum olayından korkmuştum bende
benim kız 2950 ufacık tefecik bişeydi
pırt diye çıkıverdi o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…