2012 Şubat Anneleri

kızlar kirada oturan kaç kişi var?:44:​

ben varım :)) buna ek olarak aylık 1000 lira kredi ödüyorum apartman aidatı elektirk su internet telefon marketti pazardı kredi kartlarıydı yol parasıydı sen sag ben selamet yani cocuk için bi kaç kuruş atalım diyoruz beceremiyoruz nolcak böyle bilmiyorum her cocuk rızkıyla gelir diyolar inşallah öyle olur babam tek maaşla 4 cocugu nasıl büyütp okutmuş hayret eşimde bende memuruz sadece gecinebiliyorıuz fazlası yok bi evim olsun istiyorum ama şuan cok zor allah saglık huzur versin de evimizde olur inşallah

Allah kolaylık versin...Kirada olmak zor Allahım bir an önce sizleride ev sahibi yapsınnn

aminnnnnnnnn hemende geliyor kira günü sırf bi evde barınmak için evin duvarlarına para ödemek insanın zoruna gidiyo durumu azcık toplasam kredi cekip alcam en azından taksit öder evimde oturrurum ama suan mümkün değil bi kaç yıl daha böyle olcak

İnşallah ciddi bir durum değildir canım, sıcaklardan da olur belki, yada alerjik bir reaksiyon da olabilir.Muhtemelen dahiliyeye yönlendirir....

Zor canım gerçekten zor peki evlendiğinizde takılan altınlar yokmu hani köşede falan:26:

bende aynı fikirdeyim ama yok işte elde..ailem istese yardım etse olcak ama onlarda emekli kendini düşünüyor eşim zaten istemez..eşimin tarafı zaten samsunda köylü insanlar bağ bahçe..inş olur umudum hep var..

Evet canım haklısın Allah yardımıcımız olsun bizim evimiz var ama ödemeler dediğin gibi diz boyuu

valla ben borçla ve kaçarak evlendiğim için hiçbiri kalmadı..

Anladım canım benimde 2 tane bileziğim kaldı sadece eşim onları bana verdi bebeğimize bununla alışveriş yap diye o yüzden borca girmeyeceğim başkada elde bişey yok zaten Eşim sadece çalışıyor eve masraflara yetişiyo şükürler olsunnn

Kızlar aklıma gelmisken soyleyeyim. Gecen gun duydum dogruluk payı var mı arastırmadım ama sizlerle de bir paylasayım;
İlk dogumu özelde yaptıgınız zaman ikincisini devlette yapamıyormussunuz kabul etmiyormus devlet. Ama devlette yaparsanız ikincisini özelde yapabiliyormussunuz.

Benim de boyum 158 kilom 54.8 benim de kilom fazla boyuma gore. Herhalde doguma kadar topac gibi olurum
Benden daha ıyısın sen.
Ben patates gıbı olacagım sanırım.

Bızım de 2+1 bırı calısma odası, sımdı orayı bıraz sekıllendırıp bebek odası yapacagım ama odamız cok buyuk degıl.
Bızde bebegımızı bıraz buyuttukten sonra ınsallah 3+1 alırız dıye umnıt edıyoruz.
Rabbım olmayanlara da nasıp etsın ınsallah.

Benim boy 177 kilo 59,3 tü şimdi 59,8 immm

Boz moralimi boz

Rabbım kolaylık versın cerencıgım.
Bız 1 yıl kadar kırada oturduk.
Esım evlenırken pesın odemıstı 8 ayı.
Adam daha 6. ayda basladı kıramı odeyın demeye.
Karı koca ayrı oturuyorlarmıs meger, bırı dıyor bana ver, dıgerı dıyor bana.
Esım esnaftır, kadın bır kac kere ıs yerıne gıtmıs esımın.
Esım o gunlerde o kadar uzuldu kı, 'paramla rezıl oluyorum' dıye.
Bırde ne o alısmıs kırada oturmaya ne de ben.
Dedı, boyle olmayacak, kucuk de olsa bır ev alalım, ben evıme rahat gıdıp-geleyım.
Sımdıkı evımız kutu gıbı ama en azından kıra derdımız yok.
Kredılerımız var, Rabbım ızın verırse o da seneye bıtecek ınsallah.
Rabbım en kısa zamanda hayırlısı ıle sna ve dıleyen herkese de guzel, ferah evler almayı nasıp etsın.
Ne yaparsak gencken yaparız, o nedenle mumkun oldugunca sımdı kısıtlayın kendınızı.
Evınızı aldıktan sonra bol bol yıyın, gezın, eglenın.

Yok canım ya kim demişse saçmalamış olurmu öyle şey inanma

Zor canım gerçekten zor peki evlendiğinizde takılan altınlar yokmu hani köşede falan:26:

vardı da gitti ya evlenirken kredi cektik aileler yardım etmedi bide kart borçları eşimn öğrenim kredisi vardı 2 düğün yapıldı beyaz eşyaydı mobilyaydı 30 bin lira kadar cektik işte 10 bin lira takılarla yatırdık bu arada ben atandım 8 ay ayrı kaldık iki yerde kira ödedik sürekli git gel yol parası nerden baksan 6-7 bin lira zararımız oldu suan 13 bin kaldı bi seneye biter kredimiz o zaman ev kredisi ceker alırız dedik bebek sürpriz oldu canı sağolsn napalım allah saglık versn iş sorunumuz yok ikimizde kadroluyuz zamanla olur ama cok zor bişey allahım tüm olmayanlarla birlikte bana da versn eşim müdürlük sınavına hazırlanıyo kışa doğru sınavı var bebiş doğmaya yakın inş müdür olursa maaşı artıcak kredi de son aylarında olcak seneye inşallah feraha cıkarız diye düşünüyoruz napalım tek derdimiz bu olsun takmıyom önceden cok üzüldüm bileziklerimi bozdururken eşimde bende agladık şimdi calışıyorum borcum bitince her ay bi bilezk alabilrm napalım bizim durumda böyle işte kimse bilmez bunu aileme bile anlatmam arkadslarıma bile söylemem nedense size anlattım alıştm ben buraya artık yaa canlarım benim sizi cok seviyorum

Kızzz niye bozayım moralini bak kociş alışkın değil benim kilo almama şimdiden sen bir dombili olacaksın diye dalga geçiyo bende olayım ne olmuş yavrum için feda olsun diyorummm gülüşüyoruzzz

Ayyy canım benim biz burda bir aile olduk bak benim kimsem yok mesela sizden başkaaa

inşallah darısı bana ev sahibimiz gecen gün bu evi size vereym cok seviyorum sizi dedi parayada ihtiyacı yok elimden geleni yaparım dedi şok olduk kredimiz bitsn ilk iş ev almak bakalım bu yılda böyle gecsin sizin ev sahibide tuhafmış senet seper yapsaydınız ya elinizde belgeniz olurdu ne cins insanlar var ya

canım kabızlık konusunda bende öyleyim kayısı kompostosu vs herşeyi denedim en son küçük armutlarda faydayı buldum bana mucize gibi oldu

uydurma sacma sapan bişey istediğin yerde doğurursun kimse engelleyemez rahat ol

Kızzz niye bozayım moralini bak kociş alışkın değil benim kilo almama şimdiden sen bir dombili olacaksın diye dalga geçiyo bende olayım ne olmuş yavrum için feda olsun diyorummm gülüşüyoruzzz
Saka yapıyorum canım benım.
Bende senın gıbı dusunuyorum.
Bebısım saglıklı olsun da, ben azmettıkten sonra nasıl olsa verırım o kıloları.

ınsallah canım en kısa zamanda gonlundekı gıbı bır evın olur.
Oturdugunuz ev kullanıslıysa, belkı orayı uygun fıyata alırsınız.

Bız senet yaptırmadık, aksıne o evı ılk gordugumde sok oldum resmen.
Bırde temızlenmıs halını gormusum ben.
Esım dıyorkı, herseyde bıra sıselerı, kırlı camasırlar vardı.
Evın camları 7 yıl acık tutulmus, oylece bekletılmıs daıre.
Kayınvalıdemler ne zorluklarla temızlemısler.
Yerler o kadar kotuydu kı, butun her yerı yenıden halı kaplattık.
1 yıl olmadan da cıktık ve cıkarken bırde halıflekslerı supurgeyle aldım
Ama hep dua ettım, bızden sonrakı kıracından ceksın dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…