2012 Şubat Anneleri

Benimde cnm ayva istiyor bulabilirmisin ((((

bende beyazı çok seviyorum ama ev kira olunca acaba park yatakmı? Alsam diyorum bakalım daha erken..:44:

park yataklarda cok guzel canım, ben ikeadan alıcam, beişk dolap ve şifonyer.

Ama yeğenimden park yataklar var zaten, salonda vs de onları kullanırım gündüz ilk etapta dedim.

Kızlar evdir, arabadır, kenarda köşede paradır bunlar hepsi olur zamanda, Rabbimin kime neyi ne zaman lütfedeceğini kimse bilemez, O’nun nimetleri, insanlara sundukları sınırsızdır. Ol der olur, şaşakalırsınız. Bir bakarsınız size neleri nasip etmiş, önceden hayalini bile kuramayacağınız kısmetler,kapılar açmış,şaşar da kalırsınız. Gönlünüzü ferah tutun, hiç takılmayın böyle şeylere, üzülmeyin, her şey olur zamanla inşallah. En büyük nimet sağlık, sizler, bebekleriniz, aileleriniz, sevdikleriniz sağlıklı olun da bir tas çorbaya kaşık sallayın ne olur ki…
Benim rahmetli babacığımın her şeyi vardı, kula muhtaç değildi, milyarlar saçtık 35-40 günde, ne oldu, kurtaramadık, kaydı gidiverdi elimizden bir göz açıp kapama zamanında…
Neyle getiririm ki onu geri? Evimi versem? Arabamı versem? Dünya malı dünyada kalır, insan da doyabileceği kadar yer. Bakın hiç aç mezarı var mı? Rabbim rızkını kestiğini bu dünyadan alıyor zaten. Maddi konulara hiç takılmayın. Helal yoldan yaşamınızı idame ettiriyor musunuz, ettiriyorsunuz, kula muhtaç değilsiniz, çok şükür… Kirada olun, bir gün o imtihan da biter Allah’ın izniyle…Yeter ki sağlık olsun.

Bence bulurum
Arayayım hele dur ben onu bi cidden...

Varya dile sende o zaman benden ne dilersen. Düşün o kadar cnm istiyor. Ben netten bir yerde bebekte hamilelik manavı varmış orda buldum ordada 150 lira kilosu çok geldi.

benimde bir aydır bulamadım ayva eceli ayva kurusu ayva konservesi yedim idare eder ama ayva gibi olmuyo ki bulan bana da söylesn ama dondurulmş istemem bozuk gibi oluyomş tadı

Eşimde bana ayva reçeli almış ama tatlı ıyyyyyy. Tatlı agzıma koyamıyorum hep ekşi tuzlu istiyor cnm.

doktordan geldım
bebegımı gordum nasıl hareketlı anlatamam
kolunu basının arkasına koyuyor donuyor duruyor
kalbide dakıkada 175 atıyor
doktor ultrasonda ense olcumunu yaptı ıyı dedı
anlasmalı bıyer varmıs oraya yonlendırdı orasıda 100 mılyon aldı
doktorum nedense muane parası hıc almadı
11 hafta 3 gunluk cıktı
bıde yuzde seksen kız deıı

Son düzenleme:

Ayyy ne guzel canım yaaa. Resimleri varsa ekler misin cok merak ediyorum yaa ben de yarın gidicem kısmetseeee

Varya dile sende o zaman benden ne dilersen. Düşün o kadar cnm istiyor. Ben netten bir yerde bebekte hamilelik manavı varmış orda buldum ordada 150 lira kilosu çok geldi.

Onu bana bir arkadaşım söylemişti. Bundan 4-5 sene önce erik istemiş (Eskişehirde bir de kendisi) bi yerde bulamamış, İstanbula gelmeye kalkmışlar, kilosu 250 tl mi ne demişler de caymış
Büyük marketlerde filan belki olur yaw, bir de sanki az olgun da olsa ben bir ağaçta gördüm onu bu yakınlarda...Nerde gördüm ama, ufacıktı hatta...
Ufak mufak yolarım valla hiç acımam da hatırlasam

Ya neden böyle zor şeyler istiyorki canımız offfff. Kıyamam sana ugraşma sen. Artık bekliycez kışın gelmesini yapacak bişey yok... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…