- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.481
Vallahi bak canım,eğer istersen,bulamazsan yaz bana ben yollarım. Satınalma departmanındayım ben şirkette de bulunmayanı bulmak benim işim
Şakası bi tarafa, vakumlu poşete koyarım onu bozulmadan gelir,cidden bak bulamazsan lütfen söyle.
bende beyazı çok seviyorum ama ev kira olunca acaba park yatakmı? Alsam diyorum bakalım daha erken..:44:
Benimde cnm ayva istiyor bulabilirmisin((((
Benimde cnm ayva istiyor bulabilirmisin((((
Bence bulurum
Arayayım hele dur ben onu bi cidden...
benimde bir aydır bulamadım ayva eceli ayva kurusu ayva konservesi yedim idare eder ama ayva gibi olmuyo ki bulan bana da söylesn ama dondurulmş istemem bozuk gibi oluyomş tadı
Bence bulurum
Arayayım hele dur ben onu bi cidden...
kızlar ben cıkıyorum mesaim bitti size iyi akşamlar görüşürz öpüyorum hepinizi :))) bebiklerinize iyi bakın :))
Eşimde bana ayva reçeli almış ama tatlı ıyyyyyy. Tatlı agzıma koyamıyorum hep ekşi tuzlu istiyor cnm.
Bende su boregı ama annemın yaptıgından ve zeytınyaglı sarma ıstıyorum.
Ama bunların hıc bırını ben yapmak ıstemıyorum.
Bır mucıze de benım ıcın yapar mısın?
doktordan geldım
bebegımı gordum nasıl hareketlı anlatamam
kolunu basının arkasına koyuyor donuyor duruyor
kalbide dakıkada 175 atıyor
doktor ultrasonda ense olcumunu yaptı ıyı dedı
anlasmalı bıyer varmıs oraya yonlendırdı orasıda 100 mılyon aldı
doktorum nedense muane parası hıc almadı
11 hafta 3 gunluk cıktı
bıde yuzde seksen kız deıı
Varya dile sende o zaman benden ne dilersen. Düşün o kadar cnm istiyor. Ben netten bir yerde bebekte hamilelik manavı varmış orda buldum ordada 150 lira kilosu çok geldi.
offffffffff çok sıcak istanbul allahım dayanma gücü ver.............:84:
offffffffff çok sıcak istanbul allahım dayanma gücü ver.............:84:
Onu bana bir arkadaşım söylemişti. Bundan 4-5 sene önce erik istemiş (Eskişehirde bir de kendisi) bi yerde bulamamış, İstanbula gelmeye kalkmışlar, kilosu 250 tl mi ne demişler de caymış
Büyük marketlerde filan belki olur yaw, bir de sanki az olgun da olsa ben bir ağaçta gördüm onu bu yakınlarda...Nerde gördüm ama, ufacıktı hatta...
Ufak mufak yolarım valla hiç acımam da hatırlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?