- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.501
Ayyy ne guzel canım yaaa. Resimleri varsa ekler misin cok merak ediyorum yaa ben de yarın gidicem kısmetseeee
2009'da birisi foruma Ayva aşeriyorum yardım diye konu açmış
Kıyamam yazık ya
canım resmını cekıp ekleyebılırım ama bısey anlasılmıyor cok
ama ultrasona anlıyorsun hareket edıyor doktorda gosterıyor
ay umarım bulmustur
benımde canım hep dondurma ıstıyor
bı keresınde mıdem cok kotuydu yıyemeım ruyama gırdı
en son haftasonu almıstım uyudum yıyemeden sabahın altısında kalkıp nerde dondurmam dıye cırladım
selam kizlar, benim bugun hic keyfim yok surekli yatasim var, midemde kotu zaten o yuzden okudum sadece... azelyacim cok sevindim bebisinin saglikli olmasina insallah kan testlerinde guzel haberlerle gel canimcim...ben bilyorsunuzki londradayim ev yardimina basvurmustuk cunku burada kiralar cok fazla...az once bi mektup aldim kiramizin neredeyse tamamini odeyeceklermis sevindim tabi ama keske kirada olsaydimda istanbulda oturuyor olsaydim...dun kardesimin oglunun dogumgunuydu bizim yazliga gitmisler butun aile akrabalar herkes oradaymis face den resimlerini gordum nasil icim gitti orada degildim diye anlatamam size...insan ailesi, akrabalari ve sevdiklerinden uzak yasayinca inanin hic birseyin kiymeti kalmiyor...paradan puldan onemli seyler var hayatta bunu cok derinden tecrube ediyorum burada...bazen o kadar kotu oluyorumki hic bisey yiyemiyorum kokulardan annem olsa simdi yanimda ya da onlara gitsem biraz kalsam bana yemek yapsa belki yerim diyorum..bakar bana diyorum ama yok senede 1 defa gidip gormekle hic birsey anlamiyorum..yigenlerim beni tanimadan buyuyor, en guzel en tatli hallerini kacirdim cocuklarin...gelen paraya sevinemedim iste allah biliyor ya icimde hep onlarin yaninda olabilmek varken...duygusala bagladim ben yine
Ay canım benim kıyamam...Ama geleceksiniz dimi bebiş doğunca yanlış mı hatırlıyorum?
allah izin verirse gelicez diyoruz ama hep korkuyorum ya bi terslik olursa donemezsek diye...daha once bu kadar degildim hamileligimde cok ozler oldum ailemi..ben bi de balik burcuyum hamilelikle birlesince dusun iste ne haldeyim :)
Bende geleyım mı
Yoksa yuksek sesle mi dusundun annen de duydu yaptı getirdi onune
Senın boyun bana gore uzun.
Benım boyum 1,53 ):
Kılom normalde 53-55 arası gıdıp gelıyordu.
En son ıkı gun once evde tartıldım 55,5 olmusum.
Ama doktor da 60 kılo cıktım.
Tabıı evdeyken yarı cıplak ve sabah ac karna tartıldım
Yok, bi' tek sensız degıl valla.
Bensız aynı zamanda ):
Bakalım, kendımı davet ettırdım ama, salatayı bıtırmeden once gorurse tabıı
kızlar kirada oturan kaç kişi var?:44:
Kızlar aklıma gelmisken soyleyeyim. Gecen gun duydum dogruluk payı var mı arastırmadım ama sizlerle de bir paylasayım;
İlk dogumu özelde yaptıgınız zaman ikincisini devlette yapamıyormussunuz kabul etmiyormus devlet. Ama devlette yaparsanız ikincisini özelde yapabiliyormussunuz.
Kızlar evdir, arabadır, kenarda köşede paradır bunlar hepsi olur zamanda, Rabbimin kime neyi ne zaman lütfedeceğini kimse bilemez, O’nun nimetleri, insanlara sundukları sınırsızdır. Ol der olur, şaşakalırsınız. Bir bakarsınız size neleri nasip etmiş, önceden hayalini bile kuramayacağınız kısmetler,kapılar açmış,şaşar da kalırsınız. Gönlünüzü ferah tutun, hiç takılmayın böyle şeylere, üzülmeyin, her şey olur zamanla inşallah. En büyük nimet sağlık, sizler, bebekleriniz, aileleriniz, sevdikleriniz sağlıklı olun da bir tas çorbaya kaşık sallayın ne olur ki…
Benim rahmetli babacığımın her şeyi vardı, kula muhtaç değildi, milyarlar saçtık 35-40 günde, ne oldu, kurtaramadık, kaydı gidiverdi elimizden bir göz açıp kapama zamanında…
Neyle getiririm ki onu geri? Evimi versem? Arabamı versem? Dünya malı dünyada kalır, insan da doyabileceği kadar yer. Bakın hiç aç mezarı var mı? Rabbim rızkını kestiğini bu dünyadan alıyor zaten. Maddi konulara hiç takılmayın. Helal yoldan yaşamınızı idame ettiriyor musunuz, ettiriyorsunuz, kula muhtaç değilsiniz, çok şükür… Kirada olun, bir gün o imtihan da biter Allah’ın izniyle…Yeter ki sağlık olsun.
Ay canım benim anlıyorum ben seni.Tabi senin kadar uzak olmasam da ben de ailemden uzak bir şehirdeyim...Eşimin ailesiyle problemli olduğumuz, bana haksızlık yaptıkları zamanlarda çok acayip vurmuştu beni de gurbetlik...Keşke diyordum o zamanlar, İstanbula kalkıp gelmeseydim, evlenmeseydim, kardeşimde okumasaydı da hep o çekirdek ailemizin içinde kalsaydık...
Zaman işte her birimizi savuruyor bir kenara...Babamı kaybedince, hepten dağılmış hissediyorum şimdi.Annem bir yerde, kardeşim bir yerde, ben bir yerde.
Yine de şükür ilişkilerimiz kuvvetli, bağımız sağlam nazar değmesin.Manen kopmuş değiliz en azından diyorum...
Allahın izniyle bir terslik olmaz dönersiniz, kavuşursunuz tatlım ailenle...
Hamilelikte ruh durumu değişiyor işte duygusal yatkınlığımıza göre...Ben çok evhamlıydım mesela önceden, hamilelik evham durumumu x1000 filan yaptı...
Sen duygusalsın zaten, daha da artırdı senin de...
Ama 12. haftadan sonra düzeliniyormuş,duygu durum olarak...İnşallah toparlanacağız biz de tatlım.
uff sende gurbetlik cekenlerdensin allah sevdiklerimizden bizi ayirmasin insallah..baska sehirdeykenmi kaybettin babani..allah rahmet eylesin canim..insan daha cok yaninda olabilseydim keske diye dusunuyor...benimde hep aklim cikiyor ya birine bisi olursa yaninda olamadim diye pismanlik duyarim diyorum... ah 12. hafta gelse bi gelemedi zaten :) benim ruh halim cok cabuk degisiyor simdi cok uzgunsem 5 dk sonra cok neseli olabiliyorum..deli gibi bisi oldum
doktordan geldım
bebegımı gordum nasıl hareketlı anlatamam
kolunu basının arkasına koyuyor donuyor duruyor
kalbide dakıkada 175 atıyor
doktor ultrasonda ense olcumunu yaptı ıyı dedı
anlasmalı bıyer varmıs oraya yonlendırdı orasıda 100 mılyon aldı
doktorum nedense muane parası hıc almadı
11 hafta 3 gunluk cıktı
bıde yuzde seksen kız deıı
Dunyam80 sen merak ediyordun nasıl göründüklerini, şimdi ekliyorum yalnız çok net değil.
İkinci resimdeki başı, ense ölçümü yapılırken.
Eki Görüntüle 227958
Dunyam80 sen merak ediyordun nasıl göründüklerini, şimdi ekliyorum yalnız çok net değil.
İkinci resimdeki başı, ense ölçümü yapılırken.
Eki Görüntüle 227958
Evet tatlım uzaktayken kaybettim babamı. Çok parçaladım kendimi gün aşırı kilometrelerce yollar gittim geldim
Böyleymiş demek kader. Keşke demek istemiyorum, nasip buymuş demek
Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin
İnşallah 12. haftadan sonra bomba gibi olacağız, üzme canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?