2012 Şubat Anneleri

Kızlar, forumda okudum demin, google'a aşeriyorum diye yazın, online bir site çıkıyor.
Çok tuhafıma gitti, inceliyorum şimdi. Hayret yav, herşeyi düşünmüşler, hiç aklıma gelmez böyle bir site

2009'da birisi foruma Ayva aşeriyorum yardım diye konu açmış
Kıyamam yazık ya

ay umarım bulmustur
benımde canım hep dondurma ıstıyor
bı keresınde mıdem cok kotuydu yıyemeım ruyama gırdı
en son haftasonu almıstım uyudum yıyemeden sabahın altısında kalkıp nerde dondurmam dıye cırladım

Ay benim canım da hamile oldugumu ogrenmeden once eksi elma istiyordu. Gecen gun pazarda gordum gorumcem aldı sagolsun..
Esiyle oturup yiyememisler cok eksi diye dun 2 tane birden yedim daha olsa daha da yerdim valla

selam kizlar, benim bugun hic keyfim yok surekli yatasim var, midemde kotu zaten o yuzden okudum sadece... azelyacim cok sevindim bebisinin saglikli olmasina insallah kan testlerinde guzel haberlerle gel canimcim...ben bilyorsunuzki londradayim ev yardimina basvurmustuk cunku burada kiralar cok fazla...az once bi mektup aldim kiramizin neredeyse tamamini odeyeceklermis sevindim tabi ama keske kirada olsaydimda istanbulda oturuyor olsaydim...dun kardesimin oglunun dogumgunuydu bizim yazliga gitmisler butun aile akrabalar herkes oradaymis face den resimlerini gordum nasil icim gitti orada degildim diye anlatamam size...insan ailesi, akrabalari ve sevdiklerinden uzak yasayinca inanin hic birseyin kiymeti kalmiyor...paradan puldan onemli seyler var hayatta bunu cok derinden tecrube ediyorum burada...bazen o kadar kotu oluyorumki hic bisey yiyemiyorum kokulardan annem olsa simdi yanimda ya da onlara gitsem biraz kalsam bana yemek yapsa belki yerim diyorum..bakar bana diyorum ama yok senede 1 defa gidip gormekle hic birsey anlamiyorum..yigenlerim beni tanimadan buyuyor, en guzel en tatli hallerini kacirdim cocuklarin...gelen paraya sevinemedim iste allah biliyor ya icimde hep onlarin yaninda olabilmek varken...duygusala bagladim ben yine

Kıyamam ya
Ben de tatilde, tekne turunda turistleri çikolata yerken gördüm. Yanımızda çikolata yok, teknede alacağım yer yok...Nasıl istedi canım ama...
İnince aldım marketten, aynı markadan ama, onu çekti çünkü canım illa o olacak

Ay canım benim kıyamam...Ama geleceksiniz dimi bebiş doğunca yanlış mı hatırlıyorum?

Ay canım benim kıyamam...Ama geleceksiniz dimi bebiş doğunca yanlış mı hatırlıyorum?

allah izin verirse gelicez diyoruz ama hep korkuyorum ya bi terslik olursa donemezsek diye...daha once bu kadar degildim hamileligimde cok ozler oldum ailemi..ben bi de balik burcuyum hamilelikle birlesince dusun iste ne haldeyim :)

yani maddi sikinti ceken arkadaslara diyorumki ailenizin, sevdiklerinizin yanindaysaniz gerisi bos gercekten.. insan yanlarindayken degerlerini anlamiyor ama iste..

allah izin verirse gelicez diyoruz ama hep korkuyorum ya bi terslik olursa donemezsek diye...daha once bu kadar degildim hamileligimde cok ozler oldum ailemi..ben bi de balik burcuyum hamilelikle birlesince dusun iste ne haldeyim :)

Ay canım benim anlıyorum ben seni.Tabi senin kadar uzak olmasam da ben de ailemden uzak bir şehirdeyim...Eşimin ailesiyle problemli olduğumuz, bana haksızlık yaptıkları zamanlarda çok acayip vurmuştu beni de gurbetlik...Keşke diyordum o zamanlar, İstanbula kalkıp gelmeseydim, evlenmeseydim, kardeşimde okumasaydı da hep o çekirdek ailemizin içinde kalsaydık...
Zaman işte her birimizi savuruyor bir kenara...Babamı kaybedince, hepten dağılmış hissediyorum şimdi.Annem bir yerde, kardeşim bir yerde, ben bir yerde.
Yine de şükür ilişkilerimiz kuvvetli, bağımız sağlam nazar değmesin.Manen kopmuş değiliz en azından diyorum...
Allahın izniyle bir terslik olmaz dönersiniz, kavuşursunuz tatlım ailenle...
Hamilelikte ruh durumu değişiyor işte duygusal yatkınlığımıza göre...Ben çok evhamlıydım mesela önceden, hamilelik evham durumumu x1000 filan yaptı...
Sen duygusalsın zaten, daha da artırdı senin de...
Ama 12. haftadan sonra düzeliniyormuş,duygu durum olarak...İnşallah toparlanacağız biz de tatlım.

Bende geleyım mı

Ayyy gel, keşke burda olaydınız hepinizi toplardım hee

Yoksa yuksek sesle mi dusundun annen de duydu yaptı getirdi onune

2 Gündür istiyordum demek kısmet bugüneymiş

Ben de 1.53, ama yuvarlıyorum 1.55 diyorum

Yok, bi' tek sensız degıl valla.
Bensız aynı zamanda ):
Bakalım, kendımı davet ettırdım ama, salatayı bıtırmeden once gorurse tabıı

Bitmedi karnım doydu gözüm aç

kızlar kirada oturan kaç kişi var?:44:​

Ben de kiradayım çocukluğumdan beri..Bi peygamberkılıcı çiçeği aldım diktim, 1 metre olunca ev alıcam, umut fakirin ekmeği ben de buna inanıyorum

Devlete karşı bir gıcıklık oluştu bende.Bugün özelden çıktıktan sonra eleviti almak için eczaneye uğradım.Eczacı ekranından bakıp 15 tl. borcunuz varmıs dedi.Ne borcu olduğunu sordum, sanırım devlete muayeneye gitmissiniz onun parası dedi.Şaşırdım doğum evine gitmiştim, ssklılardan para alınmıyor diye biliyordum, ama ilaca mı yansıtıyorlar ne oluyor hiç anlamadım.

Canım ne kadar ferahlatıcı yazmışsın, çokta haklısın, Allah önce sağlık versin hepimize.

uff sende gurbetlik cekenlerdensin allah sevdiklerimizden bizi ayirmasin insallah..baska sehirdeykenmi kaybettin babani..allah rahmet eylesin canim..insan daha cok yaninda olabilseydim keske diye dusunuyor...benimde hep aklim cikiyor ya birine bisi olursa yaninda olamadim diye pismanlik duyarim diyorum... ah 12. hafta gelse bi gelemedi zaten :) benim ruh halim cok cabuk degisiyor simdi cok uzgunsem 5 dk sonra cok neseli olabiliyorum..deli gibi bisi oldum

Evet tatlım uzaktayken kaybettim babamı. Çok parçaladım kendimi gün aşırı kilometrelerce yollar gittim geldim…
Böyleymiş demek kader. Keşke demek istemiyorum, nasip buymuş demek…
Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin…
İnşallah 12. haftadan sonra bomba gibi olacağız, üzme canını

Canım muayene ucreti alıyorlar 2-3 tl bir de ilaın farkını alıyorlar. Bende de ilactan 5 tl almıslardı özelde yazdırmıstım ilacı

Dunyam80 sen merak ediyordun nasıl göründüklerini, şimdi ekliyorum yalnız çok net değil.
İkinci resimdeki başı, ense ölçümü yapılırken.

Canım çok sevindim :)) ne güzel haberler bunlar
ilk cinsiyet tahminimiz senden geldi sanırım di mi :)

sagol tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…