- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.521
Benim doğum tarihi 30 Ocak olabilirmiş :26:Ocak anası olursam ya :26:Gitmem burdan he belki 1 şubatta doğururum
kızlarr bugün kontrolümüz vardı hamdolsun yine duyduk bebeğimizin sesini.iki hafta sonra yine gidecez kısmetse.bir yandan sevinirken bir yandan da sağolsun eşim yüzünden sevincim kursağımda kaldı.eşime çok darıldım.benim daha öncedeen 4 düşüğüm var,8 ile 11 hafta arasında bebeklerin kalbi duruyordu ve alıyorlardı.ama şimdi gittiğimiz doktor bize çok moral veriyor ve tedavisine çok güveniyor.neyse bugün bana bebeğin kalbini dinletince ben de eşime seslendim ''gel de dinle dedm''.doktor bir de eşime dinletti.sonra hastaneden çıktık eşime dedim heyecanlandın mı?ne güzeldi değil mi?....eşim ne dese beğenirsiniz.''o kadarcık şeyin nesine heyecanlanacam''[/B....ben de kızdım. heyecanlanacağın günler de gelecek ama ben seni bi daha hastaneye getirmicem.göremiceksin dedim.nasıl moralim bozuldu.ben zaten korkuyla,gece gündüz duayla ne streslerle geçiriyorum gebeliği.adamın ruhsuzluğuna bak.içimden dedim Allah'ım nolur bu konudaki sınavım bitmiş olsun.artık bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım bebeğime gerçekten çok ihtiyacım var.
kızlarr bugün kontrolümüz vardı hamdolsun yine duyduk bebeğimizin sesini.iki hafta sonra yine gidecez kısmetse.bir yandan sevinirken bir yandan da sağolsun eşim yüzünden sevincim kursağımda kaldı.eşime çok darıldım.benim daha öncedeen 4 düşüğüm var,8 ile 11 hafta arasında bebeklerin kalbi duruyordu ve alıyorlardı.ama şimdi gittiğimiz doktor bize çok moral veriyor ve tedavisine çok güveniyor.neyse bugün bana bebeğin kalbini dinletince ben de eşime seslendim ''gel de dinle dedm''.doktor bir de eşime dinletti.sonra hastaneden çıktık eşime dedim heyecanlandın mı?ne güzeldi değil mi?....eşim ne dese beğenirsiniz.''o kadarcık şeyin nesine heyecanlanacam''[/B....ben de kızdım. heyecanlanacağın günler de gelecek ama ben seni bi daha hastaneye getirmicem.göremiceksin dedim.nasıl moralim bozuldu.ben zaten korkuyla,gece gündüz duayla ne streslerle geçiriyorum gebeliği.adamın ruhsuzluğuna bak.içimden dedim Allah'ım nolur bu konudaki sınavım bitmiş olsun.artık bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım bebeğime gerçekten çok ihtiyacım var.
ben bugun ilk defa yemek yapip yedim kizlar.... biberli domatesli bulgur pilavi yaninada ayran yaptim ohh miss...bogazimdan sicak bisiler girdi sonunda yihuuu
ben bugun ilk defa yemek yapip yedim kizlar.... biberli domatesli bulgur pilavi yaninada ayran yaptim ohh miss...bogazimdan sicak bisiler girdi sonunda yihuuu
Çok üzüldüm canım ben de eşinin dediğineAllah inşallah şimdiki bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip eder, inşallah tamamına erer canım.Erkeklerin beyni biraz geç algılıyor baba olacağını, ilerleyen zamanlarda o da heyecanlanır emin ol.Ama ne olur stres yapma, aç bak müzikler dinle kapa gözlerini bebeğini kucağına aldığın zamanı düşün, inan ben öyle yapıyorum sıkıldığımda, öyle iyi geliyor ki..
saolun kızlar eksik olmayın.inşallah Rab'bim sonunda hepimizin yüzünü güldürür.allah bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin canimsenin psikolojini kimse bilemez su an korkularini esin bile anlamaz..erkeklerin bu umarsiz davranislari anca bebegi kucaklarina alinca biraz duzelir.. yani oyle umit ediyorum ..sadece seninki boyle degil yalniz hissetme kendini..hepsii ayyyni kapa kulaklarini, bak ben artik oyle yapiyorum
Ayyy ebnim de canım bulgur pilavı istedi simdi
saolun kızlar eksik olmayın.inşallah Rab'bim sonunda hepimizin yüzünü güldürür.
hadi ya bak simdi :26: valla sevincimden yazdim dunyam...burada pek yemek ismi yazmamak lazim aslinda ne olur ne olmaz
canım ınan bı ben yaşıyorum sanıyordum bunları.bende akşam eşimle böyle bı konu yuzunden tartıştım.bebek olmadan önce o kadar çok istıyordu kı sankı varmış gıbı göbeğimi severdi.şimde bebek var ınan o ılgıyı bıle göremıyorum.benım hamıleleiği bıraz rısklı kanamalarım lekelenmelerım oluyor dıye doktor yatmamı dınlenmemı söyluyor.şimdi eşimin ailesi bızde onarı gezmeye göturuyor.ben gıtmek ıstemıyorum dıye bana surat yapıyo.ınan kendımı o kadar yalnız hıssedıyorum kı eşimden bıle hak ettığım ılgıyı göremedım şu donmelerımde.
Canım çok sevindim :)) ne güzel haberler bunlar
ilk cinsiyet tahminimiz senden geldi sanırım di mi :)
Allahım ınsallah degısmez kız kalırtopiğin ilk kızı geliyo demek..xzgi tebrik ederim...
burda basladın burda kalmalısınnn :13:Benim doğum tarihi 30 Ocak olabilirmiş :26:Ocak anası olursam ya :26:Gitmem burdan he belki 1 şubatta doğururum
galata kulesının ordamı canım bu manavBeyoğlu'nda titiz manav var kızlar yaz kıs tüm aklınıza gelicek hersey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?