2012 Şubat Anneleri

Canlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Zor bu kayıplar, insan baş edemiyor.
Ama herşey Allah'tan deyince yüreğimin sızısı duruyor anca.
O herşeyin hayırlısını verir,
Bizde bahsetmiştim, babalarımız kanserden vefat etmişti.
Kendi babamı 52, kayınpederimi de 60 yaşında kaybettik.
Bu dünya yalan arkadaşlar, onlar şu anda sınavlarını bitirdiler, Rabbime kavuştular,
Ölüm müslümanlar için düğünmüş, tabi bizi zorlayan kısmı özlemleri.
Doğumdada bu yüzden ağlarmışız, Rabbimden ayrılıp dünyaya geliyoruz diye.
Allah bir can alıyor, bir can veriyor.
Çocuklarmızla beraber dayanamıycam diyeceğimiz ne acılara katlanıcaz kim bilir, onlar için herşeyin üstesinden gelmeye çalışacağız.
Ana babalarımızında bizler için yaptıkları gibi.
Allah hepsinden razı olsun inşallah.
Burdaki arkadaşlarımında vefat eden her yakını için Allahtan rahmet diliyorum, sabır diliyorum.
Hayat böyle işte.
Allah herkese uzun ve hayırlı ömürler versin.
Edinmeye çalıştığımız herşeyde evlatlarımız için inşallah.
Allahım önce sağlık ve herkesin de gönlündeki muradını versin, kimseye muhtaç etmesin inşallah.

kızlar alma imkanınız varsa dondurma yiyin serinlersiniz...şu sıcaklarda doğum yapacakların allahım yardımcısı olsun...öffff biz iyiki serin serin doğuracağız..

Kızlar şimdi haberlerde izledim lösemili çocuklar için bez bebek yapıp satıyorlarmış aileleri sizlerde lösev sitesini bi gezin orda varmış herkes bi yardım etse ne güzel olur gerçi ben siteyi açamıyorum yoğun heralde inş. çok pahalı değildirde bi yardımımız dokunur haydi arkadaşlar sessiz kalmayalım bizimde başımıza gelebilir(Allah korusun)Birlik olalım

kızlarr bugün kontrolümüz vardı hamdolsun yine duyduk bebeğimizin sesini.iki hafta sonra yine gidecez kısmetse.bir yandan sevinirken bir yandan da sağolsun eşim yüzünden sevincim kursağımda kaldı.eşime çok darıldım.benim daha öncedeen 4 düşüğüm var,8 ile 11 hafta arasında bebeklerin kalbi duruyordu ve alıyorlardı.ama şimdi gittiğimiz doktor bize çok moral veriyor ve tedavisine çok güveniyor.neyse bugün bana bebeğin kalbini dinletince ben de eşime seslendim ''gel de dinle dedm''.doktor bir de eşime dinletti.sonra hastaneden çıktık eşime dedim heyecanlandın mı?ne güzeldi değil mi?....eşim ne dese beğenirsiniz.''o kadarcık şeyin nesine heyecanlanacam''[/B....ben de kızdım. heyecanlanacağın günler de gelecek ama ben seni bi daha hastaneye getirmicem.göremiceksin dedim.nasıl moralim bozuldu.ben zaten korkuyla,gece gündüz duayla ne streslerle geçiriyorum gebeliği.adamın ruhsuzluğuna bak.içimden dedim Allah'ım nolur bu konudaki sınavım bitmiş olsun.artık bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım bebeğime gerçekten çok ihtiyacım var.

Çok üzüldüm canım ben de eşinin dediğine Allah inşallah şimdiki bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip eder, inşallah tamamına erer canım.Erkeklerin beyni biraz geç algılıyor baba olacağını, ilerleyen zamanlarda o da heyecanlanır emin ol.Ama ne olur stres yapma, aç bak müzikler dinle kapa gözlerini bebeğini kucağına aldığın zamanı düşün, inan ben öyle yapıyorum sıkıldığımda, öyle iyi geliyor ki..

allah bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim senin psikolojini kimse bilemez su an korkularini esin bile anlamaz..erkeklerin bu umarsiz davranislari anca bebegi kucaklarina alinca biraz duzelir.. yani oyle umit ediyorum ..sadece seninki boyle degil yalniz hissetme kendini..hepsii ayyyni kapa kulaklarini, bak ben artik oyle yapiyorum

ben bugun ilk defa yemek yapip yedim kizlar.... biberli domatesli bulgur pilavi yaninada ayran yaptim ohh miss...bogazimdan sicak bisiler girdi sonunda yihuuu

saolun kızlar eksik olmayın.inşallah Rab'bim sonunda hepimizin yüzünü güldürür.

canım ınan bı ben yaşıyorum sanıyordum bunları.bende akşam eşimle böyle bı konu yuzunden tartıştım.bebek olmadan önce o kadar çok istıyordu kı sankı varmış gıbı göbeğimi severdi.şimde bebek var ınan o ılgıyı bıle göremıyorum.benım hamıleleiği bıraz rısklı kanamalarım lekelenmelerım oluyor dıye doktor yatmamı dınlenmemı söyluyor.şimdi eşimin ailesi bızde onarı gezmeye göturuyor.ben gıtmek ıstemıyorum dıye bana surat yapıyo.ınan kendımı o kadar yalnız hıssedıyorum kı eşimden bıle hak ettığım ılgıyı göremedım şu donmelerımde.

canım yaa.bizler gebelikten dolayı hassasız ama onlar da bazen gerçekten çok kaba olabiliyorlar.inşallah yavrularımız sağlıkla dünyaya gelir de babalarını utandırır.zaten eşime de defalarca söyledim sitem ettim.ona dedim ki yavrum dünyaya geldiğinde ona bu yaptıklarını ve herşeye rağmen benim yavrumu ne kadar büyük bir heyecanla beklediğimi anlatıcam:)hepiniz dualarımdasınız.

Canım çok sevindim :)) ne güzel haberler bunlar
ilk cinsiyet tahminimiz senden geldi sanırım di mi :)

topiğin ilk kızı geliyo demek.. xzgi tebrik ederim...
Allahım ınsallah degısmez kız kalır
ınsallah en yakın zamanda hepımızın cınsıyetı bellı olur
ısım ararız burda
dusunmesı bıle cok heyecanlııı

Benim doğum tarihi 30 Ocak olabilirmiş :26:Ocak anası olursam ya :26:Gitmem burdan he belki 1 şubatta doğururum
burda basladın burda kalmalısınnn :13:
Beyoğlu'nda titiz manav var kızlar yaz kıs tüm aklınıza gelicek hersey var
galata kulesının ordamı canım bu manav
esımın ısyerı orda onu bıraz zorlarım oyleyse

canım benım erkekler daha duygusuz oluyorlar bızım gıbı bakamıyorlar olaylara
emınımkı bebegı gordugu zaman boyle olmıcak
sen hıc kafana takma
Allahın ıznıyle sagsalım bebegını kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…