2012 Şubat Anneleri

ben de satınalma departmanındayım, çok seviyorum işimi çok eğlenceli. Dur şu kızlara ayva bulalım:))))

ben de satınalma departmanındayım, çok seviyorum işimi çok eğlenceli. Dur şu kızlara ayva bulalım:))))

Günaydın canım...Bana satınalma hareketsiz geldi, 3-4 senelik üretim ve proje departmanı tecrübesinden sonra satınalmaya geçtim…Bir süre de İzmir’de CMS jantta şantiyede çalışmıştım :)
Şimdi oturmak beni boğuyo :)
Bulalım ayvayı ya, kıyamam ben onlara...Gerçi şu netteki online aşerme sitesinde ayva görünüyo :)))
Rüyama girdi dün gece, ayva buldum 3 tane bir yerden, diyorum bunları alayım bizim kızlara yeter mi acaba kaç kişi istemişti. Olmazsa ikiye bölerim herkes yarım yer napalım hiç yoktan iyidir diyorum :))))
Etkilenmişim heralde :)

Öncelıkle hepınıze gunaydın guzel anne adayları,

Sarma istersen yarın kargolarım
Su böreği için anneni arayabilirim orjinali diye tutturursan

Tesekkur ederım canım benım.
Bunu soylemen bıle yettı.
Aslında zeytınyaglıyı gecen hafta cok ıstemıstım, hafta sonu bıraz yaptım, hevesımı aldım.
Borekte, ınsallah yakında annem gelecek yanıma, ondan ısterım.
Ama cok zahmetlı bır borek, ona da kıyamıyorum kı.

Kızlar, forumda okudum demin, google'a aşeriyorum diye yazın, online bir site çıkıyor.
Çok tuhafıma gitti, inceliyorum şimdi. Hayret yav, herşeyi düşünmüşler, hiç aklıma gelmez böyle bir site

Bende kk.da duyup, ıncelemıstım o sıteyı.
Ama urunler cok pahalı geldı.
Allah tan ben mevsımsel aserıyorum

Cok sevındım senın adına canım, maddı destek alacagınız ıcın.
Gurbette olmak gercekten cok zor.
Bende yaklasık 5 yıldır aılemden ayrıyım ):
Bunun bır suresı Londra da gectı, oradan dondukten hemen sonra da evlendım, Istanbul a geldım.
Mesafe olarak yakınım aıleme aslında, ama her aklına vurdugunda gıdemıyorsun kı!
Bu anlamda ınan baska ulkede ya da baska sehırde olman sonucu degıstırmıyor.
Ben Londra dayken daha sık goruyordum aılemı.
Bende yegenlerımın buyudugune tanıklık edemedıgıme uzuluyorum, bır de ıstıyorum kı benı cok sevsınler.
2 sı ıle cok yakınız ama dıger ıkısı ben evden ayrıldıktan sonra dogdukları ıcın bır turlu bana tam anlamı ıle alısamadılar ):
Annesı yanı basında olanlara oyle ozenıyorum kı!
Bu anlamda senı ınan cok ıyı anlıyorum.
Insallah hayırlısı ıle hıc bır sorun cıkmadan, donersın Turkıye ye.
Rabbım hakkında herseyın hayırlısını nasıp etsın.

Evlılıgımın ılk yılı cok guzel gectı.
Maddı sıkıntılarımız oldu ama, esımın aılesı ıle tam bır aıle gıbıydık.
Bu nedenle kendı aıleme cok hasret kalmıyordum.
ılk senenın sonunda ınanılmaz derecede degısıklıkler oldu, esımın kardesının kıskanclıkları sonucu evlerınden aglayarak kovuldum.
O gunden sonra bır daha asla eskısı gıbı olmadık.
Ve ben artık kendımı bu sehırde cok yalnız hıssedıyorum.
Hele bırde esıme dargınsam, koca dunyada bır basına kalmısım gıbı bunalıma gırıyorum.

Bundan boyle bende yuvarlak hesap yaapyım o zaman

Gecenlerde bende bır ılac aldım, bılmem kac TL dedı.
Sgk ıle alacagım dedım, hesapladılar soylenen rakamdan fazlası cıktı.
Bende senın gıbı sasırdım, meger muayene ucretı dıye bırsey varmıs.
Sgk ıle almak daha pahalı oldu artık.
Ne anladım ben bu sgk ısınden?

Beyoğlu'nda titiz manav var kızlar yaz kıs tüm aklınıza gelicek hersey var

Nerede bu tıtız manav?

Gozun aydın, Rabbım daha guzel haberler almayı nasıp etsın.
Erkekler bızler kadar duygusal yaklasmıyorlar.
Heyecanlarını ancak bebeklerımız dunyaya geldıgı zaman gorecegız sanırım.
Bızler de hamılelıgın etkısı ıle fazla duygusal davranıyoruz.
Zamanla hersey daha ıyı olacak, ınan, bos yere uzme kendını.

Son düzenleme:

günaydın:)) valla ben hep satınalmadayım o yüzden heralde güzel gelio bana, gerçi bazen çok bunalıyorum sıkıcı olabilio. 2 ay kalitede çaliştim, zor kaçtım valla iyyy çok iğrençti

Eşinin tavrına üzüldüm canım...Erkeklerin sağı solu bazen belli olmuyorr üzme kendini

Anlıyorum canım seni...Benim de eşimin ailesiyle tüm sorunlarım eşimin büyük ablasından kaynaklandı. İlişkimizin en başından beri beni bir türlü hazmedemedi ve sürekli tüm aileyi etkileyip ilişkimizi engellemek için uğraştı. Onlar da etkilendiler, uydular kendisine. Ayırmak için çok çabaladılar ama nasipmiş bozulmadı, nişanlandık, evlendik. Düğünümden önce binbir türlü sorun çıkardılar, her şeyi probleme dömüştürdüler, nikah günü de çok büyük bir kavga çıkararak en güzel günümü bana zehir ettiler, saatlerce ağladım o gün. Sonra ailemle bir yıl boyunca konuşmadılar…Konuşmadıkları gibi, nalet tavırlarına tam gaz devam ettiler. Psikolojik eziyetlerini sürdürdüler. Elbette bu eşimle ilişkimize de yansıdı.
Ben hiçbir tavır değişikliği yapmadım, bana yakışan saygı çerçevesini korudum, mesafeyi hep ayarladım yüzgöz olmadım…Baktılar oğulları çok mutlu, sürekli olarak konumunda, kariyerinde,sosyo-ekonomik şartlarında iyileşmeler var, tavır değişikliği yaptılar, şimdi yere göğe sığdıramıyorlar beni. Biricik gelinleriyim, herkese methetmeler, önüme hizmet etmeler, sevgi sözleri, beni ne kadar sevdiklerini, kızlarından/kardeşlerinden ayırmadıklarını söylemeler, devamlı arayıp sormalar,benim için endişelenmeler…Büyük görümcem hala kıskanıyor ama o duygularını frenliyor artık, kendine mukayyet oluyor…Hiç bir şey karşılıksız kalmadı bana ne yaşattıysa eşi fazlasıyla kendisine yaşattı. İlahi adalet…
Elbette kıymeti yok artık, hiç bişey eskisi gibi olamaz, o gönül kırıklıkları tam onarılamaz…İçimin eziklikleri iyileşse de izi kalır. Kimse beni onların samimiyetine %100 inandıramaz, gerçek ailem olamazlar, inanamam duygularına imkan yok…
Şimdi çok güçlüyüm, ne yapsalar beni yıkamazlar, üzemezler.
Ama ilk senemde, onların bu tavırları, eşimle de aramızda meydana gelen sorunlar…Kendimi öyle gariban, öyle yalnız, öyle terk edilmiş hissediyordum ki. Aileme de bir şey anlatamıyordum…
İşte gurbetlik bana o sene çok koydu…Şimdi çok güçlüyüm…
Ama ilahi adaletin terazisi şaşmaz tatlım. O görümcem, şimdi ailesine sadece ve sadece bir semt uzakta gurbetlik çekiyor…Eşi ailesiyle görüşmesine izin vermiyor. Benim kilometrelerce uzaktaki ailemi gördüğüm sıklıkla bile göremiyor ailesini.
Oh demem, ama Allah bizden daha iyi biliyor ki kendisine bunu reva gördü.
Ne demişler, etme bulursun, inleme ölürsün…

Selam kızlarrrr
Cok heycanlıyımmm 3 saat sonra bebisimi gormeye gidicemmm
Cizelgemde melegim 7.5 cm olmuss anammm kocaman olmus yaaa

Kızlar dün gece tam bir kabustuuuu ayyyyyy
12 yi geçerek yatağa gittim azıcık uyumuşum 2 buçukta bi kalktım kalkış o kalkış ondan sonra ne ben uyudum ne kocişi uyuttummm
Gerçi bi yandan iyi oldu aşkımı çok özlemişim azcık öpüp kokladımmmm
Ama uyuduğumuzda saat 5 buçuk 6 falan olmuştuu ikimizde uykusuz kaldıkkk koçiş işe gitti gözlerimi açamıyorum diyooo üzüldümmm yaaaa

Tatlım ya kıyamam ben sana çok teşekkür ederim. Yorma kendini hamiş hamiş. Kışın yeriz artık...

Bır gun aynı seylerı yasama ıhtımallerını unutarak, ınsanlar ne kadar da zalımlesıyor.
Sankı tek anne evladı kendıleri, kayınvalıdeler ıcınde tek evlat onların kı!
Onlar hata yapınca ya kucuk oluyorlar ya da buyukseler de, yıne senden anlayıs beklıyorlar.
Benım buyuk gorumcem ne kufurler ettı bana, kayınvalıdem ' o senden ozur dılemez' dedı.
Kucuk gorumcem dovmeye kalktı, 'hak etmıssındır' dedı.
Tek dılegım var Rabbım den, ne ben ne de kayınvalıdem olmeden once, kızları bır bır evlensın ve her bırınde bana yasattılarsa onları gorsunler.
Onlar benım aılemı de asla kâle almadılar, dusun nıkahımız oldugu gun baska sehırden geldı aılem, bır hosgeldın dememısler.
Gecmısler salonda oturmuslar oylece, gun boyu ac kalmıslar, aıleme bır ıkramda bulunmamıslar.
Ve benım sevgılı esım, daha dun gece oglumuz olursa babamın adını verecegım ona dıyor.
Istemıyorum dıyorum, neden? dıyor, tartısma cıkmasın dıye dıyemıyorum, cunku senın babandan nefret edıyorum!
Ama sabrımı cok zorlarsa dıyecegım ve o oyle yaparsa kendı babamın adını verecegım kı, babamın adını begenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…