- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.541
Vallahi bak canım,eğer istersen,bulamazsan yaz bana ben yollarım. Satınalma departmanındayım ben şirkette de bulunmayanı bulmak benim işim
Şakası bi tarafa, vakumlu poşete koyarım onu bozulmadan gelir,cidden bak bulamazsan lütfen söyle.
ben de satınalma departmanındayım, çok seviyorum işimi çok eğlenceli. Dur şu kızlara ayva bulalım:))))
Sarma istersen yarın kargolarım
Su böreği için anneni arayabilirim orjinali diye tutturursan
Kızlar, forumda okudum demin, google'a aşeriyorum diye yazın, online bir site çıkıyor.
Çok tuhafıma gitti, inceliyorum şimdi. Hayret yav, herşeyi düşünmüşler, hiç aklıma gelmez böyle bir site
selam kizlar, benim bugun hic keyfim yok surekli yatasim var, midemde kotu zaten o yuzden okudum sadece... azelyacim cok sevindim bebisinin saglikli olmasina insallah kan testlerinde guzel haberlerle gel canimcim...ben bilyorsunuzki londradayim ev yardimina basvurmustuk cunku burada kiralar cok fazla...az once bi mektup aldim kiramizin neredeyse tamamini odeyeceklermis sevindim tabi ama keske kirada olsaydimda istanbulda oturuyor olsaydim...dun kardesimin oglunun dogumgunuydu bizim yazliga gitmisler butun aile akrabalar herkes oradaymis face den resimlerini gordum nasil icim gitti orada degildim diye anlatamam size...insan ailesi, akrabalari ve sevdiklerinden uzak yasayinca inanin hic birseyin kiymeti kalmiyor...paradan puldan onemli seyler var hayatta bunu cok derinden tecrube ediyorum burada...bazen o kadar kotu oluyorumki hic bisey yiyemiyorum kokulardan annem olsa simdi yanimda ya da onlara gitsem biraz kalsam bana yemek yapsa belki yerim diyorum..bakar bana diyorum ama yok senede 1 defa gidip gormekle hic birsey anlamiyorum..yigenlerim beni tanimadan buyuyor, en guzel en tatli hallerini kacirdim cocuklarin...gelen paraya sevinemedim iste allah biliyor ya icimde hep onlarin yaninda olabilmek varken...duygusala bagladim ben yine
Ay canım benim anlıyorum ben seni.Tabi senin kadar uzak olmasam da ben de ailemden uzak bir şehirdeyim...Eşimin ailesiyle problemli olduğumuz, bana haksızlık yaptıkları zamanlarda çok acayip vurmuştu beni de gurbetlik...Keşke diyordum o zamanlar, İstanbula kalkıp gelmeseydim, evlenmeseydim, kardeşimde okumasaydı da hep o çekirdek ailemizin içinde kalsaydık...
Zaman işte her birimizi savuruyor bir kenara...Babamı kaybedince, hepten dağılmış hissediyorum şimdi.Annem bir yerde, kardeşim bir yerde, ben bir yerde.
Yine de şükür ilişkilerimiz kuvvetli, bağımız sağlam nazar değmesin.Manen kopmuş değiliz en azından diyorum...
Allahın izniyle bir terslik olmaz dönersiniz, kavuşursunuz tatlım ailenle...
Hamilelikte ruh durumu değişiyor işte duygusal yatkınlığımıza göre...Ben çok evhamlıydım mesela önceden, hamilelik evham durumumu x1000 filan yaptı...
Sen duygusalsın zaten, daha da artırdı senin de...
Ama 12. haftadan sonra düzeliniyormuş,duygu durum olarak...İnşallah toparlanacağız biz de tatlım.
Ben de 1.53, ama yuvarlıyorum 1.55 diyorum
Devlete karşı bir gıcıklık oluştu bende.Bugün özelden çıktıktan sonra eleviti almak için eczaneye uğradım.Eczacı ekranından bakıp 15 tl. borcunuz varmıs dedi.Ne borcu olduğunu sordum, sanırım devlete muayeneye gitmissiniz onun parası dedi.Şaşırdım doğum evine gitmiştim, ssklılardan para alınmıyor diye biliyordum, ama ilaca mı yansıtıyorlar ne oluyor hiç anlamadım.
Beyoğlu'nda titiz manav var kızlar yaz kıs tüm aklınıza gelicek hersey var
kızlarr bugün kontrolümüz vardı hamdolsun yine duyduk bebeğimizin sesini.iki hafta sonra yine gidecez kısmetse.bir yandan sevinirken bir yandan da sağolsun eşim yüzünden sevincim kursağımda kaldı.eşime çok darıldım.benim daha öncedeen 4 düşüğüm var,8 ile 11 hafta arasında bebeklerin kalbi duruyordu ve alıyorlardı.ama şimdi gittiğimiz doktor bize çok moral veriyor ve tedavisine çok güveniyor.neyse bugün bana bebeğin kalbini dinletince ben de eşime seslendim ''gel de dinle dedm''.doktor bir de eşime dinletti.sonra hastaneden çıktık eşime dedim heyecanlandın mı?ne güzeldi değil mi?....eşim ne dese beğenirsiniz.''o kadarcık şeyin nesine heyecanlanacam''[/B....ben de kızdım. heyecanlanacağın günler de gelecek ama ben seni bi daha hastaneye getirmicem.göremiceksin dedim.nasıl moralim bozuldu.ben zaten korkuyla,gece gündüz duayla ne streslerle geçiriyorum gebeliği.adamın ruhsuzluğuna bak.içimden dedim Allah'ım nolur bu konudaki sınavım bitmiş olsun.artık bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım bebeğime gerçekten çok ihtiyacım var.
Günaydın canım...Bana satınalma hareketsiz geldi, 3-4 senelik üretim ve proje departmanı tecrübesinden sonra satınalmaya geçtim…Bir süre de İzmir’de CMS jantta şantiyede çalışmıştım :)
Şimdi oturmak beni boğuyo :)
Bulalım ayvayı ya, kıyamam ben onlara...Gerçi şu netteki online aşerme sitesinde ayva görünüyo :)))
Rüyama girdi dün gece, ayva buldum 3 tane bir yerden, diyorum bunları alayım bizim kızlara yeter mi acaba kaç kişi istemişti. Olmazsa ikiye bölerim herkes yarım yer napalım hiç yoktan iyidir diyorum :))))
Etkilenmişim heralde :)
kızlarr bugün kontrolümüz vardı hamdolsun yine duyduk bebeğimizin sesini.iki hafta sonra yine gidecez kısmetse.bir yandan sevinirken bir yandan da sağolsun eşim yüzünden sevincim kursağımda kaldı.eşime çok darıldım.benim daha öncedeen 4 düşüğüm var,8 ile 11 hafta arasında bebeklerin kalbi duruyordu ve alıyorlardı.ama şimdi gittiğimiz doktor bize çok moral veriyor ve tedavisine çok güveniyor.neyse bugün bana bebeğin kalbini dinletince ben de eşime seslendim ''gel de dinle dedm''.doktor bir de eşime dinletti.sonra hastaneden çıktık eşime dedim heyecanlandın mı?ne güzeldi değil mi?....eşim ne dese beğenirsiniz.''o kadarcık şeyin nesine heyecanlanacam''[/B....ben de kızdım. heyecanlanacağın günler de gelecek ama ben seni bi daha hastaneye getirmicem.göremiceksin dedim.nasıl moralim bozuldu.ben zaten korkuyla,gece gündüz duayla ne streslerle geçiriyorum gebeliği.adamın ruhsuzluğuna bak.içimden dedim Allah'ım nolur bu konudaki sınavım bitmiş olsun.artık bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım bebeğime gerçekten çok ihtiyacım var.
ben de satınalma departmanındayım, çok seviyorum işimi çok eğlenceli. Dur şu kızlara ayva bulalım:))))
Evlılıgımın ılk yılı cok guzel gectı.
Maddı sıkıntılarımız oldu ama, esımın aılesı ıle tam bır aıle gıbıydık.
Bu nedenle kendı aıleme cok hasret kalmıyordum.
ılk senenın sonunda ınanılmaz derecede degısıklıkler oldu, esımın kardesının kıskanclıkları sonucu evlerınden aglayarak kovuldum.
O gunden sonra bır daha asla eskısı gıbı olmadık.
Ve ben artık kendımı bu sehırde cok yalnız hıssedıyorum.
Hele bırde esıme dargınsam, koca dunyada bır basına kalmısım gıbı bunalıma gırıyorum.
Satınalmacılar hangi firmalardaymışsınız yahu meraklandırdınız beni :)
Ama siz İzmirdeydiniz değil mi :)
Günaydın canım...Bana satınalma hareketsiz geldi, 3-4 senelik üretim ve proje departmanı tecrübesinden sonra satınalmaya geçtim Bir süre de İzmirde CMS jantta şantiyede çalışmıştım :)
Şimdi oturmak beni boğuyo :)
Bulalım ayvayı ya, kıyamam ben onlara...Gerçi şu netteki online aşerme sitesinde ayva görünüyo :)))
Rüyama girdi dün gece, ayva buldum 3 tane bir yerden, diyorum bunları alayım bizim kızlara yeter mi acaba kaç kişi istemişti. Olmazsa ikiye bölerim herkes yarım yer napalım hiç yoktan iyidir diyorum :))))
Etkilenmişim heralde :)
Yok canım bursadayız bizzz
Anlıyorum canım seni...Benim de eşimin ailesiyle tüm sorunlarım eşimin büyük ablasından kaynaklandı. İlişkimizin en başından beri beni bir türlü hazmedemedi ve sürekli tüm aileyi etkileyip ilişkimizi engellemek için uğraştı. Onlar da etkilendiler, uydular kendisine. Ayırmak için çok çabaladılar ama nasipmiş bozulmadı, nişanlandık, evlendik. Düğünümden önce binbir türlü sorun çıkardılar, her şeyi probleme dömüştürdüler, nikah günü de çok büyük bir kavga çıkararak en güzel günümü bana zehir ettiler, saatlerce ağladım o gün. Sonra ailemle bir yıl boyunca konuşmadılar Konuşmadıkları gibi, nalet tavırlarına tam gaz devam ettiler. Psikolojik eziyetlerini sürdürdüler. Elbette bu eşimle ilişkimize de yansıdı.
Ben hiçbir tavır değişikliği yapmadım, bana yakışan saygı çerçevesini korudum, mesafeyi hep ayarladım yüzgöz olmadım Baktılar oğulları çok mutlu, sürekli olarak konumunda, kariyerinde,sosyo-ekonomik şartlarında iyileşmeler var, tavır değişikliği yaptılar, şimdi yere göğe sığdıramıyorlar beni. Biricik gelinleriyim, herkese methetmeler, önüme hizmet etmeler, sevgi sözleri, beni ne kadar sevdiklerini, kızlarından/kardeşlerinden ayırmadıklarını söylemeler, devamlı arayıp sormalar,benim için endişelenmeler Büyük görümcem hala kıskanıyor ama o duygularını frenliyor artık, kendine mukayyet oluyor Hiç bir şey karşılıksız kalmadı bana ne yaşattıysa eşi fazlasıyla kendisine yaşattı. İlahi adalet
Elbette kıymeti yok artık, hiç bişey eskisi gibi olamaz, o gönül kırıklıkları tam onarılamaz İçimin eziklikleri iyileşse de izi kalır. Kimse beni onların samimiyetine %100 inandıramaz, gerçek ailem olamazlar, inanamam duygularına imkan yok
Şimdi çok güçlüyüm, ne yapsalar beni yıkamazlar, üzemezler.
Ama ilk senemde, onların bu tavırları, eşimle de aramızda meydana gelen sorunlar Kendimi öyle gariban, öyle yalnız, öyle terk edilmiş hissediyordum ki. Aileme de bir şey anlatamıyordum
İşte gurbetlik bana o sene çok koydu Şimdi çok güçlüyüm
Ama ilahi adaletin terazisi şaşmaz tatlım. O görümcem, şimdi ailesine sadece ve sadece bir semt uzakta gurbetlik çekiyor Eşi ailesiyle görüşmesine izin vermiyor. Benim kilometrelerce uzaktaki ailemi gördüğüm sıklıkla bile göremiyor ailesini.
Oh demem, ama Allah bizden daha iyi biliyor ki kendisine bunu reva gördü.
Ne demişler, etme bulursun, inleme ölürsün
Beyoğlu'nda titiz manav var kızlar yaz kıs tüm aklınıza gelicek hersey var
Selam kızlarrrr
Cok heycanlıyımmm 3 saat sonra bebisimi gormeye gidicemmm
Cizelgemde melegim 7.5 cm olmuss anammm kocaman olmus yaaa
Aradım Kalmamış(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?