2012 Şubat Anneleri

günaydın kızlar herkese, kimsecikler yok burda gece baya muhabbet olmuş

a101'den arzum yoğurt makinası aldım 50tl'ydi dayanamadım

uykuları çok değişti
bizimkine beşik dar geliyo uyurken fır fır dönüyo geziyo yatakta çok deli yatıyo
demincek uykusu geldi yatırdım beşiğe
beşiğin içinde döne döne yorganıyla güreşe güreşe uyuyakaldı

canım uykusu yokda ondan uyumuyo olmasınn
annem mehmeti sallayarak uyuttu ayağında iki gün
bende denedim gülmekten uyuyamadı
tekmeliyo ayağını ağzıma sokmaya çalışıyoo
bende gülüyorum uyku filan kalmıyoo

teşekkür ederim :):):) havalara uçtu gibi ama mahçup oldu sonra da mutlu oldu :):):):) amin inşallah güzel rabbim eşlerimize bizlere evlatlarımıza sağlık versin.huzur versin inşallah

bende yapıyorum kurtarıcı yemeklerimden biri :):):):) tabi patatesleri de azcık tuzla baharatla .harika oluyor :):):) ben birde biber ile domates te koyuyorum dilimleyip.

canım tavukları fırın poşetine koy pişir kurumadan harika pişiyorlar, patateside doğra çok az yağ, tuz ve baharatla karıştırıp fırında pişir, süper olur, afiyet olsun

selamm millet napıyosunuz bakimm
dün gece mehmete elmalı ayvalı muhallebi yaptım yedirdim gece hiç uyanmadan mama istemeden sabaha kadar uyudu

çok güzel olacağına emiinim fiyatı çok uygun

olur inşallah canım, öyle çok kötü bir yorum görmedim nette
bu zamana kadar hep fırında mayaladım yoğurdu ama 2litre yoğurt için fırını 5-6 saat çalıştırmak israf gibi geliyodu, o yüzden aldım daha az elektrik yakar hiç olmazsa

ben kavanoza mayalıyorum poşete sarıp kalorifer peteğinin üzerine koyuyorum oluyo

arkadaşlar bebişlerinize mandalina veriyormusunuz
bizimki çok seviyo istiyo hergün bir minik mandalinayı yiyo

Son düzenleme:
petito reklamına bayılıyo orda çocuk dans ediyorya bizimkide allerini kaldırıp sağa sola oynuyo dünden beri

Selam milet nasılsınızz...
Melitta banada geçmişti oğlumdan daha yeni iyi oldum...
Oğlum şuan telefonumu almak için ağlıyor ama vermedim sustu..her istediği olsun alışmasını istemiyorum zaten başım ağrıyo niyetliyim bugün...ama az kaldı akşama yaa uysunda yemek hazırlayacağım.akşam tavuk bitti pilav kaldı bi ıspanak yaparım inş...

hugocum benim oğlumda çok seviyor mandalinayı, annem meyve pürelerine katıyor hemde biz yerken o da yiyor

zaten bizimki elimizde tabak görünce ağzı açık yanımıza geliyo hemen

hugocum benim oğlumda çok seviyor mandalinayı, annem meyve pürelerine katıyor hemde biz yerken o da yiyor

zaten bizimki elimizde tabak görünce ağzı açık yanımıza geliyo hemen

mehmette artık tabak görünce geliyoo yanımıza
birde mama kaşığıyla diş kaşıyo kendi dişini kaşıyo kaşıyo sonra gelip bizim ağzımıza sokmaya çalışıyo
bizimde kaşınıyo sanıyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…