- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.601
hugocum merhaba canım. yoruldun ama insanın evi temiz olunca da hem içi rahat oluyor, hem de kaç gün rahat ediyorsun. bütün dip köşe yapmışsınızdır. memo da kıyamam nasıl özlemiş annesini öyle
ben de dün gece ömer uyumadı taa 1'e kadar (9 buçuk gibi uyudu ,10 dk sonra uyandı). ben de dedim ki dur hugocuk gibi alayım yanıma, seveyim onu, o da annesine sarılsın uyusun (hatta sırf uyusun diye saçlarımı eline ben verdim bizzat, yolmak serbest) ama bizde işe yaramadı. hemen fırt fırt dönüp kaçmaya çalıştı kerata sonra yine ayağıma aldım, dandini dandini uyuttum.
çok alıştı canım sallanmaya. önceden emerken falan uyuyordu ama afacan uyumuyor şimdi. ayakta sallayınca bile bayağı bir tutuyor kendini uyumasın diye.
doğru görmüşsün canım. 25'inde 9. ayımızı bitiyor Allah'a şükürler olsun.
günaydın kızlar herkese, kimsecikler yok burda gece baya muhabbet olmuş
a101'den arzum yoğurt makinası aldım 50tl'ydi dayanamadım
Günaydın kızlar.akşamdan kalma gibi uyanamadım bu sabah.Allahtan oğlumda uyudu beni üzmedi.kalkınca onu havada güzelken bir banyo yaptırdım.cicili oldu annannedeyken bende karnımı doyurayım çok açıııppp zira
asyacık inş iyidir.enise ben yatarak emziriyorum çoğu zaman.gündüz değl ama gece öyle emiyor.bizde iltihap olması diştendi kulaklarına vurmuş.bide sanırım su kaçırmışım yıkarken ama 15 günde geçmişti anbiyotikle.gripte kulaklara ağrı yapıyor doktorumuz demişti ama bu sefer olmadı çok şükür..inş senin bebekte iyi olur.nedeni anlaşılır inş.
Melitta doğum günü kutlu olsun eşinin.masajda güzel hediyeymiş.havalara uçar kesin eşin..Allah ayırmasın inş..
Benim kocamında aralıkta doğum günü ona bornoz alcm bu hafta inş.eskimiş bornozu 6 sene iyi dayandı yine..
Neden kimseler yazmıyor bugün.kimse konuşmak istemiyormu?
Hugo catlover nerdesiniz beyaaaa :)
kızlar bişey sorcm olanlar görenler bari cvp versin,,.
Söylemesi ayıp belki ama eşim akşama canı fırında tavuk but çekmiş illada yap dedi aldım bende.herzaman bişey istemez çünkü.neyse baktım googleden yapılışlarına bende biraz domates salçası biraz yoğurt pulbiber az karabiber zeytinyağ tuz biraz su ile marine ettim bekietince güzel oluyormuş dolaba koydum.unuttuğum bişey varmı?:97:
içinizde yapan vardır kesin güzel olur dimi.bide butların yanına patates falan yapcm baharatlasam güzel olurmu tavsiye bekliyorm.ne yalan söylim bunu ilkkez yapcm,güzel olursa sık sık yaparım inş.
canım tavukları fırın poşetine koy pişir kurumadan harika pişiyorlar, patateside doğra çok az yağ, tuz ve baharatla karıştırıp fırında pişir, süper olur, afiyet olsun
bende grip oldum kızlar hiç iyi değilimbebeklerimden bana da geçti
çok güzel canım güle güle kullan
fiyatıda çok iyi
kaç saatte yapıyo yoğurdu
daha bakmadım kullanma kılavuzuna ucuz görünce aldımdeneyim yazarım
bende grip oldum kızlar hiç iyi değilimbebeklerimden bana da geçti
çok güzel olacağına emiinim fiyatı çok uygun
olur inşallah canım, öyle çok kötü bir yorum görmedim nette
bu zamana kadar hep fırında mayaladım yoğurdu ama 2litre yoğurt için fırını 5-6 saat çalıştırmak israf gibi geliyodu, o yüzden aldım daha az elektrik yakar hiç olmazsa
arkadaşlar bebişlerinize mandalina veriyormusunuz
bizimki çok seviyo istiyo hergün bir minik mandalinayı yiyo
yok canım yanlış görmüşsün. ömer esad'dan 1 ay büyük. valla ben 9 diyorum. sen de 8 de
iyi geceler canım. ben de çıkıyorum.
hugocum benim oğlumda çok seviyor mandalinayı, annem meyve pürelerine katıyor hemde biz yerken o da yiyor
zaten bizimki elimizde tabak görünce ağzı açık yanımıza geliyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?