2012 Şubat Anneleri

ben bi akadaşın bebeğinde içi pofuduk altlı üstlü bir takım gördüm mont ama ayrı ayrı giydiriliyor. ve çok kullanışlıydı. bizim montumuz hediye geldi çok güzel ama o kadar kullanışlı değil. astronot montlar bence çocuğun hareket alanını kısıtlıyor. sürekli kucakta taşımak zorunda kalabilirsin bebek arabasına rahat oturamayabilir. hususi araba varsa arabaya binerken süreli çıkart giydir zor olabilir. inşallah gönlüne göre bulursn

kaynadıktan sonra 5 dakika daha kaynatınca hazımsızlık yapmıyomuş öylemii canım

benimki asla giymez montu zor giyiyo
ama ben kipadan askılı tulum pantolan aldım dışı yağmurluk kumaşı gibi içii kalın asla rüzga soğuk yağmur geçirmez
üzerinede montunu giydiriyoruz çok sinirleniyo hiç sevmiyo çok ağlıyo
dışarı çıkarana kadar ağlıyo sokağa çıkınca çıt yokk

canım ben bir yaş aldım yani 80 cm ama keşke küçüğünü alsaydım benim kız yapılı bir çocuk değil 68 cm 8,350 kg birşey büyük geldi tabi seneye bile giydirebilirim diye düşünüyorum benimkide mantıksız oldu keşke küçüğünü alsaydım ama şöyle birşey var çocuk kiloluysa biraz büyük almaya bak biz enden değilde boydan oldu problem benim aldığım bildiğin rüzgar geçirmeyen içi kürklü gibi yağmur falan geçirmez yani ama biz sürekli arabadayız şimdiki aklım olsa senin dediğin gibi bişey alırdım ama dışarıda geziyorum çarşıya pazara gidiyorum dersen kalın al derim rüzgar geçirmeyen birşey olması önemli o zaman bence 9 aydan sonrasında patik ve eldiven olmuyor ayakkabı falan giydikleri için

günaydın millet
üşütmüşüm biraz
ya benimki tüm gece üzeri açık yatıyo
örtüyorum açıyo hemen
dün uyku tulumu giydirdik istemedi ağladı napsam bilmemki pijamasını paçalarınıda sıyırıyo yukarıya

yelek giiydiriyorum çıkarıyo şuanda üzerine incecik uzun kollu body var göğsü açılıp duruyo üzerine bişey giydiriyorum bağırıyo istemiyo napacağımı şaşırdım

canım az önce aldım tulumumuzu. çoooook güzel. ben 18-24 ay aldım. çünkü giysilerimiz hep 1,5 - 2 yaş. benim oğlum 79 cm. 11 kilogram (çıplak, bezsiz haliyle) çok aşırı kalın değil, içi yumuş yumuş. aynı kumaştan içi kalın patikleri var.

yelek giiydiriyorum çıkarıyo şuanda üzerine incecik uzun kollu body var göğsü açılıp duruyo üzerine bişey giydiriyorum bağırıyo istemiyo napacağımı şaşırdım

benim oğlumda aynı memoş gibi. ama artık her markete gidişimizde kat kat giydirmekten gına geldi. çığlık çığlığa bağırıyor ve keyfim kaçıyordu. bu süpper oldu. gece uyku tulumuna gerek yok, doğalgaz var evde ve cidden sıcak oluyor gece.

:) hayırlı olsun güle güle giysin

hugocum çok geçmiş olsun canım, sen neler yapacağını biliyosun zaten (tavuksuyu çorba, ıhlamur vs) dikkat et kendine

doktorumuz çok güzel bir liste verdi. en az 10 dk kaynatılacak yazmış, yada 1 paket pirinç unu kavurulacak YAZMIŞ

bu ne listesi benimle de paylaşır mısın?geçmişe bakmaya fırsatım olmadı.

kızlar nasılsınız?bebeklerden bana da grip bulaştı iki gündür kıvranıyorum.ayrıca bebeklerim bay bay yapmasını öğrendi :) oğlum duvara tutunarak kalkıyor artık ama inmesini beceremiyor :):):)

kızım ise maşallah koltuk sehpa heryeri tutunarak yürüyor.

gripten dolayı çorba yiyemiyoruz malesef ama kaşık maması yiyorlar ne yerlerse kar tab iki :)

sizler nasılsınız?

mozp o damladan bulamadım sanırım buralara gelmiyor ama doktorumuz bir şurup yazdı.ib......in adında (ilaç adı yazmak yasak olabilir diye yazamadım)

arada öksürüyorlar azcıkta bazen burunları akıyor ama keyifleri yerinde sizce ne zamana kadar atlatırız.allah izin verirse önümüzdeki perşembe türkiye ye yolcuyuz.

hugocum çok geçmiş olsun canım, sen neler yapacağını biliyosun zaten (tavuksuyu çorba, ıhlamur vs) dikkat et kendine

sağol canım bizim bızdıktan zor yaptım
ayaklarıma dolanıp duruyoo
emziğinin teki yoktu aradım bulamadım sonra kuşların kafesini temizlerken buldum
yaramaz pamuk almış saklamış kafesin içine peçetenin altına koymuş çok kıskanıyo çocuğu

geçmiş olsun canım hastayken çok zordur heleki birde ikiz
canım keyifleri yerindeyse iyi zaten akıntı varsa iyi öbür türlü ağır geçiyo tüm vücut ağrıdan kırılıyo
sen ıhlamur yap için beraber terleyin iyi gelir
gripten neden çorba içemiyorsunuz anlamadımm :44:

ilaç ismi yasak olabilir diye mi cevap vermediniz bana :) bence siteyi takip eden arkadaşlardan bazıları kendi aralarında devam eden arkadaşlıklar sebebi ile bir süre sonra siteyi bıarakıyor olabilir.

sanada geçmiş olsun canım, benimde burnum akıyo malesef, hasta değilim ama
oğlumunda aynı şekilde ne yaparsak gitmiyo şu burun tıkanıklığı :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…