- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.701
sağol canım bizim bızdıktan zor yaptım
ayaklarıma dolanıp duruyoo
emziğinin teki yoktu aradım bulamadım sonra kuşların kafesini temizlerken buldum
yaramaz pamuk almış saklamış kafesin içine peçetenin altına koymuş çok kıskanıyo çocuğu
kızım grip oldu ve gece çok tıkandı. dr. a götürmeden peditus verdim. sizce dr. götürmeden vermesem mi daha fazla.
ilaç ismi yasak olabilir diye mi cevap vermediniz bana :) bence siteyi takip eden arkadaşlardan bazıları kendi aralarında devam eden arkadaşlıklar sebebi ile bir süre sonra siteyi bıarakıyor olabilir.
ilaç ismi yasak olabilir diye mi cevap vermediniz bana :) bence siteyi takip eden arkadaşlardan bazıları kendi aralarında devam eden arkadaşlıklar sebebi ile bir süre sonra siteyi bıarakıyor olabilir.
bu ne listesi benimle de paylaşır mısın?geçmişe bakmaya fırsatım olmadı.
kızlar nasılsınız?bebeklerden bana da grip bulaştı iki gündür kıvranıyorum.ayrıca bebeklerim bay bay yapmasını öğrendi :) oğlum duvara tutunarak kalkıyor artık ama inmesini beceremiyor :):):)
kızım ise maşallah koltuk sehpa heryeri tutunarak yürüyor.
gripten dolayı çorba yiyemiyoruz malesef ama kaşık maması yiyorlar ne yerlerse kar tab iki :)
sizler nasılsınız?
mozp o damladan bulamadım sanırım buralara gelmiyor ama doktorumuz bir şurup yazdı.ib......in adında (ilaç adı yazmak yasak olabilir diye yazamadım)
arada öksürüyorlar azcıkta bazen burunları akıyor ama keyifleri yerinde sizce ne zamana kadar atlatırız.allah izin verirse önümüzdeki perşembe türkiye ye yolcuyuz.
geçmiş olsun canım hastayken çok zordur heleki birde ikiz
canım keyifleri yerindeyse iyi zaten akıntı varsa iyi öbür türlü ağır geçiyo tüm vücut ağrıdan kırılıyo
sen ıhlamur yap için beraber terleyin iyi gelir
gripten neden çorba içemiyorsunuz anlamadımm :44:
sanada geçmiş olsun canım, benimde burnum akıyo malesef, hasta değilim ama
oğlumunda aynı şekilde ne yaparsak gitmiyo şu burun tıkanıklığı :2:
canım çoooook geçmiş olsun. listeyi tabiki de paylaşırım seninle ffakat şuanda yanımda değil. pazartesi günü getiririm iş yerine. 10-11 aay 12 ay ve üstü şeklinde aylara ayırmış doktorumuz. tam olarak hatırımda değil şuan. pzt işe gelirken getirir, yazarım sana.
bu arada geç yazabildim çok kalabalıktı başım
Pazara gittim geldim kızlar çok yoruldum 3 gün muharrem ayında oruç tutmak 900 yıllık sevaba bedelmiş tabi bunu annelerden duydu ve onlarda bugün niyetli.akşam hamsi aldı babam :104: hep beraber iftar sofrası kurcaz inş.
ıhlamur yapıyorum bebekler içiyorlar sonra bakıyorlar tadı farklı tükürüp yüzünü ekşitiyorlar.çorba ise yemiyorlar ağızlarını kaçırıp ağlıyorlar keyifsiz oldukları için yemiyorlar ama akşam kaşık maması yaptım bir bebeğe göre ikisi bir zorla yedielr mamayı da doğru düzgün yemiyorlar anca 80 cc ona da şükür diyorum ama biraz önce kızım maşallah 180cc içti hemen hemen demek ki iyileşiyor dedim ve çok sevindim.sanırım gripten dolayı tat alamadıkları için iştahları yok gripten
kayaist bazen sayfalar o kadar hızlı akıyor ki yazılanların çoğu gözden kaçabiliyor.mesela ben dün bi soru sormuştum burun amerliyatı olan var mı diye kimseden cvp gelmedi olumlu yada olumsuz o yüzden sayfalar hızlı kayınca bazı yazılar gözden kaçıyor.
eğer gözümüzden bir msj ın kaçarsa ve bilgi amaçlı ise mutlaka kopyala yapıştır yada yeniden yaz.ve şimdiden adıma kaçırdığım cvp veremediğim birşey olursa özür dilerim.çünkü bende beğeni olunca o sayfaya baktığımda aaa bu kişi bana soru sormuş deyip hemen cvplıyorum.
en son hugocuk arkadaşım diş ile ilgili birşey sormuştu kaçırmışım ikinci kere sormuş yine görmemişim ama bi üye beğeni yapınca o sayfa da bi baktım hugocuk soru sormuş hemen cvpladım.
böyle gözden kaçmış olabiliyor.
sorma mozp geberiyorum yığılıp kalacam gibi ama bilgi edinmem birkaç konu vardı o yüzden girmişken sizlere de bakıyım dedim.sizde benim hayatımın bir parçası oldunuz.sizleri görmeden çok sevdim.
haftaya perşembe memlekete gideceğim aklımda siz olacaksınız.hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz benim için.benim için dua edin dualarınızı eksik etmeyin.bazı rahatsızlıklarım nüksedince burun dahil ameliyat kararı aldım tabi uygun fiyat bulursam.devlette bile para alıyorlarmış fena canım sıkıldı.
sağol cnm muharrem ayı çıkmadan iyi olursun ınş... Sevabi kaçırmamş olursun.Allah kabul etsin canım bende bu ay 10gün kadar oruç tuttum, rabbim kabul ederse hamilelikte tutamadıklarım için.
üç gündrde rahatsızım diye tutamadım
Afiyet olsun şimdiden size
hayırlı olsun canım bende aldım ama benm oğlum pek sevmiyor giymeyi çünkü ağır oluyor sanırım dönemiyor rahat rahat.ancak çok soğuklarda giyer yada dışarda.suan duruyor dolaptacanım az önce aldım tulumumuzu. çoooook güzel. ben 18-24 ay aldım. çünkü giysilerimiz hep 1,5 - 2 yaş. benim oğlum 79 cm. 11 kilogram (çıplak, bezsiz haliyle) çok aşırı kalın değil, içi yumuş yumuş. aynı kumaştan içi kalın patikleri var.
canım çok geçmiş olsun öncelikle, benim bildiğim ilaç ismi yasak değil ama emin değilim
mutlaka cevap verilir yazdığın şeylere ama atlanmış olabilir, bizim topicimizde gruplaşma yok çünkü
peditus konusuna gelince bende ilk hasta olduğunu sezdiğimde ondan veriyorum(tabi dr.a telefonla danışarak) 3günde geçmezse dr.a götürüyorum
burun tıkanıklığı içinde soğuk buhar cihazı aldım maske ile kullanılıyo içine serum fizyolojik koyup 15-20dk. tutunca burnu açılıyo ama cihazdan çok korktuğu için her zaman yapamıyoruz
umarım yardımcı olabilmişimdir
Melıtta ben ameliyat olmadığım için cvp yazmadım cnm kızının yürümesine çok sevindim benm eşşek sıpamda gidiyor bir kaç adım ama ilerlemeye korkuyor şuan.
canım ya dikkat et kendine, biz ne kadar zorluk çekiyorsak sen iki katını çekiyosun Allah kolaylıklar versin sana
hayırlı yolculuklar şimdiden sana, ameliyat içinde iyice araştır,yaptırıpta pişman olanlarda var, öpüyorum seni bebişleri
geçen bukle demişti sanırım sıcak su dolu bir kap içine viks koyup odasına koyun açılır burunlsrı demişti mantıklı geldi
ıhlamur yapıyorum bebekler içiyorlar sonra bakıyorlar tadı farklı tükürüp yüzünü ekşitiyorlar.çorba ise yemiyorlar ağızlarını kaçırıp ağlıyorlar keyifsiz oldukları için yemiyorlar ama akşam kaşık maması yaptım bir bebeğe göre ikisi bir zorla yedielr mamayı da doğru düzgün yemiyorlar anca 80 cc ona da şükür diyorum ama biraz önce kızım maşallah 180cc içti hemen hemen demek ki iyileşiyor dedim ve çok sevindim.sanırım gripten dolayı tat alamadıkları için iştahları yok gripten
kayaist bazen sayfalar o kadar hızlı akıyor ki yazılanların çoğu gözden kaçabiliyor.mesela ben dün bi soru sormuştum burun amerliyatı olan var mı diye kimseden cvp gelmedi olumlu yada olumsuz o yüzden sayfalar hızlı kayınca bazı yazılar gözden kaçıyor.
eğer gözümüzden bir msj ın kaçarsa ve bilgi amaçlı ise mutlaka kopyala yapıştır yada yeniden yaz.ve şimdiden adıma kaçırdığım cvp veremediğim birşey olursa özür dilerim.çünkü bende beğeni olunca o sayfaya baktığımda aaa bu kişi bana soru sormuş deyip hemen cvplıyorum.
en son hugocuk arkadaşım diş ile ilgili birşey sormuştu kaçırmışım ikinci kere sormuş yine görmemişim ama bi üye beğeni yapınca o sayfa da bi baktım hugocuk soru sormuş hemen cvpladım.
böyle gözden kaçmış olabiliyor.
sorma mozp geberiyorum yığılıp kalacam gibi ama bilgi edinmem birkaç konu vardı o yüzden girmişken sizlere de bakıyım dedim.sizde benim hayatımın bir parçası oldunuz.sizleri görmeden çok sevdim.
haftaya perşembe memlekete gideceğim aklımda siz olacaksınız.hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz benim için.benim için dua edin dualarınızı eksik etmeyin.bazı rahatsızlıklarım nüksedince burun dahil ameliyat kararı aldım tabi uygun fiyat bulursam.devlette bile para alıyorlarmış fena canım sıkıldı.
yelek giiydiriyorum çıkarıyo şuanda üzerine incecik uzun kollu body var göğsü açılıp duruyo üzerine bişey giydiriyorum bağırıyo istemiyo napacağımı şaşırdım
Doktora sordum çocuğun yattığı oda gece 20-22 derece olmalı dedi çok giydirme dedi. Ensesine elini sokunca sıcak olsun ama terli olmasın dedi. Elleri yanakları hafif soğuk olabilirmiş. Bizim oda 23 derece ben içine kısa kollu badi üstüne uzun kollu badi ve ayaklı pijama altı. Bir de ince yün yelek ama çok ince. Üstüne bir şey örttürmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?