- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.661
biz beraber oynuyoruz başka türlü oynamaz
hep aynı oyuncaklarla oynamaktan sıkıldımda
Esadım saat 12 itibariyle 9 cu aya girdi
benimde bi tickerım oldu nihayet....uğrasmammıstım bu zamana kadar...güzel oldu
arkadaşlar kızım iki üç gündür ek gıda sonrası hemen kaka yapıyor. sizce normalmi? bazen ishal gibi bazen daha katı. bir de bugün burnu tıkalı gibi onla bi alakası olabilir mi?
kızlar birşey sormak istiyorum sizlere?aranızda burun ameliyatı olanlar var mı ?
Topacımla, babamıza tiramisu yaptık az evvel, mıncık mıncık oynadı her yerini batırdı. Bir duş aldırdım, uyudu şimdi. Eşim yarın şehir dışından gelecek aslında şekerli şeyleri pek sevmez ama tiramusu kahveli olduğundan favorisi. Oy özledim aşkitomu zaten, eşlerinizin kıymetini bilin var ya bir haftadır ev nasıl boş geldi. Çok yoğun çalıştığı için evde az zaman geçiriyor, buna rağmen hani derler ya gölgesi güven veriyor diye, gerçekten öyle.
hugocuk muhallebi tarifinden verirmisim bana .....ben hiç yapmadım oğluma daha ..tatlıyla pek arası yok ama muhallebi yer belki..meyveyide eline alıp yemek istiyo hep ama cok koparıyo yutamıyo sonra ....o yüzden vermek istemiiyorum..muhallebisine katıp verirsem daha iiyi olur
malum kış geldi, izmirde yaşıyorum ama akşamları epey soğuk oluyor, oğluma henüz mont vs. almadım. birde astrnot tulumlar çıkmış. ama ne kadar kullanışlı olur fikrim yok. komple giydiriliyor ya rahat edemezse diye size sorauım dedim kullanan var mı?
canım ben aldım bursada havalar çok soğumasada arada bir kullanıyorum bence rahat birşey içini ince giydirip üstüne montunu giydirdimmi sorun olmuyor gittiğin kapalı mekanda montunu çıkardınmmı tatmam, çocuğu kat kat giydirme derdi yok, sırtı açıldı.. bacağı açıldı derdi yok
birde şöyle birşey var eğer özel arabanız varsa ve sürekli biryerlere arabayla gidiyorsanız pahalı birşey alma ben kanz dan aldım pişman oldum o kadar para verdiğime, sürekli arabadayız zaten daha basit bir astronot mont alsaydım daha iyi olurdu ama dışarda gezmeyi seviyorsanız benim aldığım tarz birşey bayaa iş görür dışarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?