2012 Şubat Anneleri

Bu kıyaslama meselesi beni de çok korkutuyor. Hayatımda en nefret ettiğim, insanlara karşı ilgimi, samimiyetimi bir anda siliveren birşeydir kıyaslanmak...
Görümcemin çocuğu var sadece şu an 5 yaşında, benimkiyle yaşları yakın değil ama görümcem herşeyini benimle kıyaslar, o yüzden şimdiden rahatsızlık duyuyorum.
Kendi geçmişteki hamileliğini bile kıyaslıyor şu an benimle.
Mümkün olduğunca görüşmemeye çalışıyorum ben...

Sevmediğin zaman anne-baba demek çok zor oluyor...
Ben mesela kayınvalidemin adını "anne" gibi düşünüyorum. Nasıl komşumuza Ayşe Teyze diye sesleniyorsam ona da "Anne Teyze" diye seslendiğimi düşünüyorum.
Sonra da samimi olduk, teyze dememe gerek yok direkt ismiyle hitap ediyorum o yüzden anne diyorum gibi teselli veriyorum kendime.Anne yani Ayşe gibi birşey
Zaten mümkün olduğu kadar hitap etmemeye çalışıyorum. Gıyabında bahsederken de kayınvalide yada X'in annesi (eşimi kastediyorum) derim

Tuvalate gideceksem neden iciyorum bu kadar suyu diyorum ama artik aliskanlik oldu susuz yapamiyorum. Iyidir iyi, iki kisiyiz biz, icelim.
Ben bugun evden calisiyorum sabah yattim biraz sonra da kahvaltimi yaptim guzelce, calisicam kismetse, kaytarip forum okumazsam

Gün be gün hamilelik resimleri

Natasha’nın gün be gün hamileliği

13’üncü haftadan 16’ncı haftaya kadar

17’nci haftadan 20’nci haftaya kadar

21’inci haftadan 24’üncü haftaya kadar

25’inci haftadan 28’inci haftaya kadar

29’uncu haftadan 32’nci haftaya kadar

33’üncü haftadan 35’inci haftaya kadar

36’ncı haftadan 38’inci haftaya kadar

Mutlu son: Bebek Finn 8 haftalık

Ben hala dar dar pantolonlar giyiyorum bu sıcakta yaa hiç birşey bulamadım alacak.:S En son çare olarak birgün iş çıkışı bir terzi bulup diktirmeyi düşünüyorum.

Biz zaten şuan aynı memlekette olmadığımız için çok sık görüşemiyoruz o nedenle fazla zorlanmıyorum ama yinede bir araya geldiğimizde eltim anne anne diyip duruyor sinirlerim bozuluyor annemde diyorki kızım bir kere telefonda dersen alışır gidersin bakalım en kısa sürede denemeye çalışcam önerin içinde saol :)

Kızlar ya benim kalçamda bir nokta çok ağrıyor...Oturur kalkarken hele...
Bazen belime vuruyor...Bacağıma pek vurmuyor...İncittim mi ne yaptım acaba ya...
Olan var mı benim gibi?

canım wc gitmekten utanmasan 10 lt içerm inan sürekli su iç git üşeniyorum :)) vucudun su tutar diyenler oluyo kilo gibi dururmş bende o da yok 20 lt de içsem bi gram almıyorum ya su mu yakıyo acaba su içmesem mi ölürüm o zamanda :))

Peki ne diyorsun anne yerine kendi adiyla mi sesleniyorsun? Ben hala duzgun bir kelime bulamadim da :) Annenin onune kendi adini koyarak soylersem sorunu asariz diye konustuk esimle. Fatma anne gibi. Benim de hic anlamadigim bir adetimizdir herkesin bi tane annesi var, neden denilsin ki, ufff....

Cok guzel olmus, ınsallah sana yaptıkları aklına gelmıstır de, bedel odedıgını anlamıstır.
Bende ıste bana ne yasattılarsa aynısını yasasınlar dıyorum.
Bekar uc kızı var, kayınvalıdemın, bır de evlı.
Hepsı ayrı ayrı uzdu benı, Rabbım den tek dılegım, aynısını eksıksız fazlasız yasasınlar.
Haksızlıga maruz kalsınlar, sahıd olan dıgerınden yardım dılesınler, oda tam tersını yapıp, onlara sırtını donsun.
Onlar benım hamıle oldugumu ogrendıklerınde tebrık etmedıler, bende gun gelecek evleneceklerı zaman onlrı tebrık etmeyecegım.
Esım hep der, kısas hakkım var dıye, benım de kısas hakkım var.

Bende unutmuyorum.
Evlenelı 2 yıl 2 ay oldu, daha dun, evlenırken nelerın ıcımde ukde kaldıgını soyledım.
Olayların uzerınden de 1 yıl gectı ama ben daha bugun gıbı hatırlıyorum.
Unutmaya da nıyetım yok zaten.
Benım kayınvalıdem de, kendı kayınvalıdesınden cok cekmıs, bana hep 'sen mutlu ol' derdı.
Ama en ufak bır durumda gercek dusuncesını ogrendım.
Artık mumkun degıl onu eskısı gıbı sevemem.
Onun da benı sevdıgıne ınanmam.

Guzel bır yontem.
Bende anne demek ıstemıyorum ama artık mecburıyetten dıyorum.
Ama onceden kayınvalıdemın veya esımın ablasının gıyabında bahsedecek olsam annem, ablam derdım.
Sımdı kayınvalıdem, X abla dıyorum.

Bazen belime vuruyor...Bacağıma pek vurmuyor...İncittim mi ne yaptım acaba ya...
Olan var mı benim gibi?

ben varımm, yaklaşık bir haftadır sağ kalçamın üst tarafında bi noktada tam tarif edemediğim bi ağrı oluyo. nasıl anlatsam kasım sıkışmış gibi sanki. sanırım ters bi hareketten oldu. azaldı ama benim baya ilk zamanlara göre, geçio heralde artık.

Olan var mı benim gibi?

:) benimde sağ kalçamda var 4-5 gündür geçmiyor. Bende mrk ettim olan varmı acaba?

Arkasından konuşurken genelde ismi ile hitap ediyorum , telefonda kendisi ile konuşurken de siz nasılsınız gibi sizli konuşuyorum, bir araya geldiğimizdede hitap etmeden konuşmaya çalışıyorum.. ama nişanlıyken teyze diyordum Eşim ilk zamanlar çok ısrar etti ve bunun tantanasını çok yaşadık ama şimdi artık oda bıktı uğraşmıyor ama hep eşimden kaynaklandı nişanlıyken konuşuyorduk dedi ben baba demeye alışkın değilim ve snein babana baba diyemem dedi bende anlayışla karşıladım dedim zaten bende annene anne diyemem işime gelir diye düşündüm sonra baktım eşim baba diyor baba ma annemede anne ama oda eniştemden kıskandı sanırım eniştem sürekli baba baba diyince. Ama kayınvalidemde ben hep babası olan bir kızla evlenmesini istedim oğlum baba diyemediği için eşinin babasına baba der diye felan fıstık işte ama ben hala diyemiyorum.

:) benimde sağ kalçamda var 4-5 gündür geçmiyor. Bende mrk ettim olan varmı acaba?

Bende de var, sizlerden once basladi ama benim 6. hafta falandi, bir nokta halinde, sonradan artti, ben kuyruk sokumu sandim ama degil kalca kemigim, poponun hemen ustu, bacaklari acarak hizli hizli yurursem sanki mekanik birsekilde surtunme oluyor, aksama super bir agri, tek care yan yatmak, dinlenmek. Artan progesteron ve gevsetici bir hormon kemiklerin yumusamasina sebep oluyormus, bir de rahim arkaya dogru buyuyup baski yapiyormus. Kalca kaslarini gelistirici egzersizler yapmak gerekirmis ama ben cesaret edemedim daha beter tutulurum diye. Bekliycem mecbur insallah gecer,doktor henuz cok erken endiselenmek icin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…