2012 Şubat Anneleri

Aslına bakarsan şundan korkuyorum kayınvalidem kayınvalidesine anne dememiş ve ben yani gelinide ona diyemiyor :) ve ilerde benimde oğlum olursa benimde gelinim bana demezse çok kıırılırım ki demesini isterim ama sonrada şöyle düşünüyorum ben onun gibi kayınvalide olmam ki gelinim bana demesin diyorum.. ay nebilim..

ben hamile platesine başladım kızlar ama haftada 3 gün karnı yormuyor benim vücüdumu çok rahatlattı benim gibi çobuk kilo alanınız varsa başlasın bence :)

Ben de kendimi çektireyim her hafta

Bunu bende düşünmüştüm her ay çekineyim diye sonra baktım şimdilik bir fark yok göbeğimde vazgeçtim
Ya bende çok su içmeye çalışıyorum ki iş yerinde herkes çay içiyor çaycı abi saolsun bana da her defsında su getiriyor ama tuvalete gidemiyorum işte sonra karnım davul gibi oluyor istesemde içemiyorum
Malesef sol tarafıma sürekli yatamııyorum sürekli dönüyorum ki genelde yüzüstü yatarmışım bir uyanıyorum hemen kendimi düzeltiyorum ama .. yüz üstü yatmayı çok severdim ben çok zorlancam gibi.:S

Son düzenleme:
Cıbıldak çektiremem Tayt ve dar bi body ile olabülü

he he türk usulü foto bizde böyle yapcak bişey yok cektir kız koyarsan bizde bakarız benm eşim cekmez kimseye göstermeme de kızar kıskanır cok ben malımı bilmez miyim :)

Akşamları sola doğru yatıyoruz dimi kızlar?

yooo ben dört dönüyorum yüz üstü yatamıyorum yüzüstü gibi hafif sola yatıyorum sonra saga sonra sırtüstü dön allah dön eşim bi sıgımadın allahtan miniksin irice bişey olsan sıgımazdık yatağa son aylar napcan merak ediyorum diyor daha adapte olamadım galiba

Benim de tam tarif ettiğin gibi, sadece sol tarafta...
Benim daha azdı çoğaldı...

ne ekersen onu biçersn anne demelisinz bişey olmaz yürekten demesende dilden dee bişey kaybetmessn ben nişan yüzüğü takıldığı an anne dedim öylede devam eşimde aynı şekilde bunun böyle olması gerekir eşini doğurmuş büyütmüş düşünn ki biz 3 ayda neler cektik yıllarca emek vermş bi söz bi hitap her sefernde demesende arada de arkadaslarının yanında akrabalarınn yanında deyiver hoşuna gider oda senin hoşuna giden şeyler yapar benim fikrim bu demeyene de saygı duyarım

Durumumuz ayni, sizli bizli konusuyoruz devlet dairesindeyiz sanki :) Teyze derken ne rahatti, sanki imzayi atinca hop diye donuvericem anneye, olmuyor iste. Eltim pek bir hevesliydi anne demeye ama benden duyup o da adini anne kelimesinin basina koyarak soylemeye basladi. Kucuk gelin olarak kendime uydurdum onlari da Herkesin dedigi bir yana esim uzuluyor, bizim aramiz bozuluyor diye teyzeyi biraktim artik yerine anneyi koydum. Ama hala zorlaniyorum.

Bende valla her yöne dönüyorum yüz üstü pek yatmıyorum ama sağ sol yatıyorum ne olurki.

Offfffffffffff kızlar evde olanlar neler yapıyorsunuz dışarı çıkamıyorum çok sıcak evdede durulmuyo daraldım ben yaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrr hamileleik üstüme üstüme geliyo zaman geçmiyo evdeeee delirdimmmmmmmmmmmmmmm

duşa gir yat uzan tv izle bişeyler ye ohhh heyfine bak allahtan belanı mı istiyon işte olmadıgın için şükret bisürü milletn cenesi dinliyoz sıcakta yorul sandalye tepesinde dur insanlara laf anlat keşke evimde olsaydımm ((

Ahhh evde olsam neler yapmam, ikide bir duşa girerim, meyve tabağı hazırlar kurulurum tv karşına.Gerçi hergün aynı şeyi yapmakta sıkar.

Bende valla her yöne dönüyorum yüz üstü pek yatmıyorum ama sağ sol yatıyorum ne olurki.

Sola yattığımızda bebeğe daha çok oksijen gittiğini okudum, doktorların önerisi de sola dönüp yatmamız, karaciğerimize yapılan baskı da daha çok azalıyormuş.

Konuşma tarzına dikkat edermisin ne demek belanımı istiyorsun

Hep aynı şeyler sıkıyo canım ya insan bişeylerle uğraşmak istiyorr ama olmuyorr ne yapsam şaşırdım kaldım vallaa

Evet bu şartlarda çalışmak beter bişeydir anlıyorum sizi...Ve eşime çok teşekkür ediyorum bana bu imkanı sunduğu için evde hamileliğimi geçirdiğim için ama ev bazen boğuyooo tv laptop yemek ıvır zıvır başka bişey yok akşam 7 olunca eşim geliyo o zaman su gibi geçiyor zamann

Hep aynı şeyler sıkıyo canım ya insan bişeylerle uğraşmak istiyorr ama olmuyorr ne yapsam şaşırdım kaldım vallaa

Bu havalarda heryer herşey sıkıyor aslına bakarsan, dün sokağa çıktım mecburiyetten nefes nefese kaldım sanki koşmuşum gibi.Çok bunaltıcı bir hava var.Bi de bizim burda nem fazla.Kış gelsin ben kışı özledim, sıcacık evimde bebişime hırka örmek istiom kışın

Bende havalar azcık serinlesin çarşıya atacağım kendimi bebişime başlarım alışverişe artıkkkk

Bende havalar azcık serinlesin çarşıya atacağım kendimi bebişime başlarım alışverişe artıkkkk

Başla başla, dün 12li bez aldım ben, mendil diyim kenarı oyalı, kusmuk bezi kısaca Çok lazım oluyormuş onlar.Bi 12li daha almak lazım.Herkes büyük şeylerini alır ben nerde bir detay var onu alıyorum

Başla başla, dün 12li bez aldım ben, mendil diyim kenarı oyalı, kusmuk bezi kısaca Çok lazım oluyormuş onlar.Bi 12li daha almak lazım.Herkes büyük şeylerini alır ben nerde bir detay var onu alıyorum

Detaylar unutulabilir iyi yapıyorsun bende liste yapıp onunla çıkacağım inş. bi cinsiyetini öğreneelimde bu arada ben kız hissediyorum ya sen?bakalım tutacakmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…