- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.601
[
Bende unutmuyorum.
Evlenelı 2 yıl 2 ay oldu, daha dun, evlenırken nelerın ıcımde ukde kaldıgını soyledım.
Olayların uzerınden de 1 yıl gectı ama ben daha bugun gıbı hatırlıyorum.
Unutmaya da nıyetım yok zaten.
Benım kayınvalıdem de, kendı kayınvalıdesınden cok cekmıs, bana hep 'sen mutlu ol' derdı.
Ama en ufak bır durumda gercek dusuncesını ogrendım.
Artık mumkun degıl onu eskısı gıbı sevemem.
Onun da benı sevdıgıne ınanmam.
Bende de var, sizlerden once basladi ama benim 6. hafta falandi, bir nokta halinde, sonradan artti, ben kuyruk sokumu sandim ama degil kalca kemigim, poponun hemen ustu, bacaklari acarak hizli hizli yurursem sanki mekanik birsekilde surtunme oluyor, aksama super bir agri, tek care yan yatmak, dinlenmek. Artan progesteron ve gevsetici bir hormon kemiklerin yumusamasina sebep oluyormus, bir de rahim arkaya dogru buyuyup baski yapiyormus. Kalca kaslarini gelistirici egzersizler yapmak gerekirmis ama ben cesaret edemedim daha beter tutulurum diye. Bekliycem mecbur insallah gecer,doktor henuz cok erken endiselenmek icin dedi.
Akşamları sola doğru yatıyoruz dimi kızlar?
Ben de kendimi çektireyim her hafta
evet ama şimdiden omzum iflas etmek üzere...
Cıbıldak çektirememTayt ve dar bi body ile olabülü
Akşamları sola doğru yatıyoruz dimi kızlar?
ben varımm, yaklaşık bir haftadır sağ kalçamın üst tarafında bi noktada tam tarif edemediğim bi ağrı oluyo. nasıl anlatsam kasım sıkışmış gibi sanki. sanırım ters bi hareketten oldu. azaldı ama benim baya ilk zamanlara göre, geçio heralde artık.
Aslına bakarsan şundan korkuyorum kayınvalidem kayınvalidesine anne dememiş ve ben yani gelinide ona diyemiyor :) ve ilerde benimde oğlum olursa benimde gelinim bana demezse çok kıırılırım ki demesini isterim ama sonrada şöyle düşünüyorum ben onun gibi kayınvalide olmam ki gelinim bana demesin diyorum.. ay nebilim..
Arkasından konuşurken genelde ismi ile hitap ediyorum, telefonda kendisi ile konuşurken de siz nasılsınız gibi sizli konuşuyorum, bir araya geldiğimizdede hitap etmeden konuşmaya çalışıyorum.. ama nişanlıyken teyze diyordum Eşim ilk zamanlar çok ısrar etti ve bunun tantanasını çok yaşadık ama şimdi artık oda bıktı uğraşmıyor ama hep eşimden kaynaklandı nişanlıyken konuşuyorduk dedi ben baba demeye alışkın değilim ve snein babana baba diyemem dedi bende anlayışla karşıladım dedim zaten bende annene anne diyemem işime gelir diye düşündüm sonra baktım eşim baba diyor baba ma annemede anne ama oda eniştemden kıskandı sanırım eniştem sürekli baba baba diyince. Ama kayınvalidemde ben hep babası olan bir kızla evlenmesini istedim oğlum baba diyemediği için eşinin babasına baba der diye felan fıstık işte ama ben hala diyemiyorum.
he he türk usulü foto bizde böyle yapcak bişey yok cektir kız koyarsan bizde bakarız benm eşim cekmez kimseye göstermeme de kızar kıskanır cok ben malımı bilmez miyim :)
yooo ben dört dönüyorum yüz üstü yatamıyorum yüzüstü gibi hafif sola yatıyorum sonra saga sonra sırtüstü dön allah dön eşim bi sıgımadın allahtan miniksin irice bişey olsan sıgımazdık yatağa son aylar napcan merak ediyorum diyor daha adapte olamadım galiba
Offfffffffffff kızlar evde olanlar neler yapıyorsunuz dışarı çıkamıyorum çok sıcak evdede durulmuyo daraldım ben yaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrr hamileleik üstüme üstüme geliyo zaman geçmiyo evdeeee delirdimmmmmmmmmmmmmmm
Offfffffffffff kızlar evde olanlar neler yapıyorsunuz dışarı çıkamıyorum çok sıcak evdede durulmuyo daraldım ben yaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrr hamileleik üstüme üstüme geliyo zaman geçmiyo evdeeee delirdimmmmmmmmmmmmmmm
Bende valla her yöne dönüyorum yüz üstü pek yatmıyorum ama sağ sol yatıyorum ne olurki.
duşa gir yat uzan tv izle bişeyler ye ohhh heyfine bak allahtan belanı mı istiyon işte olmadıgın için şükret bisürü milletn cenesi dinliyoz sıcakta yorul sandalye tepesinde dur insanlara laf anlat keşke evimde olsaydımm((
Ahhh evde olsam neler yapmam, ikide bir duşa girerim, meyve tabağı hazırlar kurulurum tv karşına.Gerçi hergün aynı şeyi yapmakta sıkar.
Sola yattığımızda bebeğe daha çok oksijen gittiğini okudum, doktorların önerisi de sola dönüp yatmamız, karaciğerimize yapılan baskı da daha çok azalıyormuş.
Hep aynı şeyler sıkıyo canım ya insan bişeylerle uğraşmak istiyorr ama olmuyorr ne yapsam şaşırdım kaldım vallaa
Bu havalarda heryer herşey sıkıyor aslına bakarsan, dün sokağa çıktım mecburiyetten nefes nefese kaldım sanki koşmuşum gibi.Çok bunaltıcı bir hava var.Bi de bizim burda nem fazla.Kış gelsin ben kışı özledim, sıcacık evimde bebişime hırka örmek istiom kışın
Bende havalar azcık serinlesin çarşıya atacağım kendimi bebişime başlarım alışverişe artıkkkk
Başla başla, dün 12li bez aldım ben, mendil diyim kenarı oyalı, kusmuk bezi kısacaÇok lazım oluyormuş onlar.Bi 12li daha almak lazım.Herkes büyük şeylerini alır ben nerde bir detay var onu alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?