- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.621
Detaylar unutulabilir iyi yapıyorsun bende liste yapıp onunla çıkacağım inş. bi cinsiyetini öğreneelimde bu arada ben kız hissediyorum ya sen?bakalım tutacakmı???
Ya ben hep kız hissediyordum, sonra erkek hissetmeye başladım, şimdi hiçbirşey hissetmiyorumAma kız gibi, ya da kız mı istiyorum, erkekte istiyorum Sustum tamam
Anladım bişey bu kadar güzel anlatılabilirrrrCanım ben cıkıyorum bunaldım sıcaktan azıcık evi toparlayayım kendime gelirim belki:26:
Anladım bişey bu kadar güzel anlatılabilirrrrCanım ben cıkıyorum bunaldım sıcaktan azıcık evi toparlayayım kendime gelirim belki:26:
Evet bu şartlarda çalışmak beter bişeydir anlıyorum sizi...Ve eşime çok teşekkür ediyorum bana bu imkanı sunduğu için evde hamileliğimi geçirdiğim için ama ev bazen boğuyooo tv laptop yemek ıvır zıvır başka bişey yok akşam 7 olunca eşim geliyo o zaman su gibi geçiyor zamann
Akşamları sola doğru yatıyoruz dimi kızlar?
Aslına bakarsan şundan korkuyorum kayınvalidem kayınvalidesine anne dememiş ve ben yani gelinide ona diyemiyor :) ve ilerde benimde oğlum olursa benimde gelinim bana demezse çok kıırılırım ki demesini isterim ama sonrada şöyle düşünüyorum ben onun gibi kayınvalide olmam ki gelinim bana demesin diyorum.. ay nebilim..
ben hamile platesine başladım kızlar ama haftada 3 gün karnı yormuyor benim vücüdumu çok rahatlattı benim gibi çobuk kilo alanınız varsa başlasın bence :)
Evet bu şartlarda çalışmak beter bişeydir anlıyorum sizi...Ve eşime çok teşekkür ediyorum bana bu imkanı sunduğu için evde hamileliğimi geçirdiğim için ama ev bazen boğuyooo tv laptop yemek ıvır zıvır başka bişey yok akşam 7 olunca eşim geliyo o zaman su gibi geçiyor zamann
selam kızlar çok öksürüyorum demiştim ya
antibiyotik öksürük şurubu içiyorum hala geçmedi
geçen hafta kontrole gittim öksürmekten kese de kanamalar oluşmuş
doktor 1 hafta yatacaksın dedi yarın kontrole gitçem dua edin bana
bu arada demir 50-170 arası olması lazımmış benim 13 çıktı
doktor 3 kutu iğne verdi
dua edin bana yarın için
evde olmak yatmak evden çıkamamak çok zor
doktor 3 kutu iğne verdi
dua edin bana yarın için
ben varımm, yaklaşık bir haftadır sağ kalçamın üst tarafında bi noktada tam tarif edemediğim bi ağrı oluyo. nasıl anlatsam kasım sıkışmış gibi sanki. sanırım ters bi hareketten oldu. azaldı ama benim baya ilk zamanlara göre, geçio heralde artık.
Kızlar ya benim kalçamda bir nokta çok ağrıyor...Oturur kalkarken hele...
Bazen belime vuruyor...Bacağıma pek vurmuyor...İncittim mi ne yaptım acaba ya...
Olan var mı benim gibi?
:) benimde sağ kalçamda var 4-5 gündür geçmiyor. Bende mrk ettim olan varmı acaba?
canım Allah yardımcın olsun.acil şifalar versin.
Geçmiş olsun canım, umarım yarın herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin, haber bekliyoruz.
amin canım çok sağol
sağol canım inş.yaa
kızlarrr cinsiyet ne zaman belli oluyordu ?
Canım biz dün gittik 12. haftamda birşey söylemedi.15. haftamda sölicek bana 10 ağustosta.Ama 14. haftada söyleyende var.
doktor 3 kutu iğne verdi
dua edin bana yarın için
Bursada da tanıdığım bikaç firma var ama :) Benim üniversiteden yakın arkadaşlarımın çoğu Bursalı :) Çok severim Bursa insanını ben :)
Konuşma tarzına dikkat edermisin ne demek belanımı istiyorsun
ne dedim ki şimdi allah belanı versin demedim dikkatli oku daha ne istiyosun anlamında söylenmiş bi cümle ama algılayamadın herhalde neyse bi daha söylemem olur biter...
ben de evde olmak istiyorum ama(( gerçi haftaya ayrılıyorum şimdiden düşününce kafayı yiyorum evde napcam bütün gün die ( anneme gider gelirim artık napimmm offf ((
Şükür algıda bir problemim yok...Daha ne istiyorsun demek daha güzel bir cümle Belanımı istiyorsundan...Algıda problemim yok ama senin anlatmanda problemin var belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?