- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.201
sizde mi uyumadınız daha.....bizimki uyudu uyandı uykuyu kandırdı bakalım kaçta uyuyacaz....şimdi pepeyle oynuyo uzun zamandır cıkarmamıstım....oynamıyodu şimdi görünce cıldırdı resmen....ısırıyo sallıyo bagarıyo konusuyo gibi suratına bakıp bakıp ooooo diyooo dödö diyo ...şaşkın yaaa
ayyyy alemsin hugo heee...istemiyorum bana kalsada babası tekmi kalcak dünyada diyoo karışık kafam kız olacağını bilsemmm kısmet şuan istemiyorum ama en az 4 5 sene olmaz inş...
kaçmıyor valla hugocuk. ben peynirin yanına bir de minicik ekmek yapıştırıyorum, öyle pek ağzını açmıyor ama bekliyorum ağzını açtı mı, hoopp tıkıştırıyorum.üç minik, dediğin gibi nohut kadar tahin pekmezli ekmez yedi bu sabah. bir de yumurtayı karştırmadan tavada pişirdim. beyazı benim, sarısı onun oldu.
Allah iyiliğini versin. mehmete kadar çıkardı enginar.
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun. Allah senin de gönlüne göre versin. inşallah hayırlısıyla ileride bir kızın olur da adını duru koyarsın.
kızlar birşey soracağım.. bebeklerinize dünden kalan çorbalardan veriyor musunuz artık? ben eğer verilmesi sakıncalı birşey değilse vermeye başladım (ıspanak gibi). mercimek çorbası mesela. dün de düğün çorbası yapmıştım. bugün onu yedireceğim.
İyilik mleği hoşgeldin cnm aramıza...bebeğn kızmı erkekmi bide nerelisin cnm alıntı yaptım ama olmadı neyse...
Hugocum benm sıpada aynı emo gibi güler başını yukarı kaldırıp şirinlik yaparak bide yapar bide bişeyi alcaksa ve kızıyorsak çaktırmadan hemen çekip alır babamlardada sebile gidip musluğunu açıyo biz bakıyosak çaktırmadan yaklaşıyo..gül gül ölüyoruz yaa alem bişey oğlummm
ben daha anlamaz diye başlamadım birşeye. bizdekiler klasik bebek hareketleri, tel sarar ömer tel sararhoş bunu bile pek güzel yapamıyor. ben söylemeye başlayınca gülüyor
hoşbulduk kız arkadaşlar ankaralıyım ankaradan katılıyorum aranıza
kızlar birşey soracağım.. bebeklerinize dünden kalan çorbalardan veriyor musunuz artık? ben eğer verilmesi sakıncalı birşey değilse vermeye başladım (ıspanak gibi). mercimek çorbası mesela. dün de düğün çorbası yapmıştım. bugün onu yedireceğim.
Hehe onu yapsa komik olurdu bak :) gözlerini kısıp tatlı oluyo benimkisi, genelde halkımız bunu çirkin olmak diye söyler yada kızları nasıl kandıricaksin?ben tatlı ol diyorum pek sevinerek yapıyo :)
Başka başka !!?? Ne öğretebiliriz?
hoşbulduk kız arkadaşlar.
ankaralıyım ankaradan katılıyorum aranıza
diye okudum baştan
saat dokuzda kalktık ancak oturdum kahvaltı hazırladımm salonu süpür filan tamda bugün az iş var diyoduum
eşim gitti balık almaya bir geldi
iki kilo hamsi akmışş
iki gün yeriz diyoo
onları temizledimm saatlerce kılçıklarınıda çıkarttım domates limon soğan fırınladımm mehmet uyanana kadar yetişmeyecekk
pratik olsun diye mehmete peynirli tarhana çorbasıda pişirdimm filan ancak oturdum süt sağıyorumm
ben dinlenemeden şimdi mehmet uyanır zaten
evet öyle okunuyor
noktalama hatası yapmışım
bizim dişlerimiz yok sizlerde var mı arkadaşlar
Biz de 9da kalktık, ben de yeni oturdum daha. Sadece kahvaltı işini halledebildik. Kızımı uyutunca da alelacele çorbasını yaptım, kalkınca içirmek için. Ama bu arada ne süpürge yaptım, ne de kendimiz için yemek hazırladım, hele ki balık ayıklamak gibi bir işi bebekle birlikte hayatta yapamam. Ben kahvaltımı yaparsam şanslı hissediyorum kendimi. Vallahi çok beceriklisin, maşallah, kocan kıymetini bilsin, imreniyorum sana :) Benim niye hiçbirseye zamanım kalmıyor anlamıyorum.
Ben baştan beri 2 günlük yapıyorum çorbalarını. Tek öğünlük olmadı benimkiler hiç. Onu ekle bunu koy derken hep çoğaldı. 3. güne kalırsa vermiyorum ama :)
evet öyle okunuyor
noktalama hatası yapmışım
bizim dişlerimiz yok sizlerde var mı arkadaşlar
eşim memiktoyu oyaladı öylelikle canım yoksa iki kilo balık ayıklama 1 saat sürdüü
ama deydii tosunum uyanır uyanmaz 1 kase peynirli tarhana çorbası içti üzerinede balık yedii
ben çok hızlıyım sanırım
dakikada çorbalık malzemeleri keser doğrar ateşe koyarımm
mehmet sabah kahvaltısını yaparken çorbası ateşe konmuş olurr
yoğurdunu yapmaya başlarım
biryandanda ağzına kahvaltı veririm
o ağzındakini çiğneyip yutana kadar ben iki saniyede bişeyler yaparımm yani hiç oturmuyorum o esnada böyle böyle kahvaltı bitene dekk mutfak toplanmış bulaşıklar yerleşmiş veya makina boşalmış mehmetin çorbası yoğurdu hazırlanmış oluyoo
bazen sıkılıyo mehmet başımı dönüyodur nedirr kızıyo bağırıyo bana o zaman mecburen oturuyorum
kahvaltı yapamıyorum ayakta peynir zeytin yumurta yerimm bizim yemeğimizi yaparım
çünkü mehmet uyuyunca süt sağmam gerekiyo oyüzden bu işleri erken halledip uyuyunca sağım yapmam için vakit lazım
akşamda eşim evdeyken memoyla oynuyorlar bende diğer odaları süpürüyorum veya işim varsa yaparım çay koyar meyve hazırlarımmm filann ancak işim 10 buçukta biterr
o zaman makinaları çalıştırırım malum elektrik tasarrufu için makinaları gece açıyorumm
11 buçukta eşim yatar sağım yaparımm bende 1 gibi yatarım iki buçuk gibi mehmet uyanır illa mama isterr mamasını yaparımm termıosa su koyuyorum artık kolay oluyo hemde mehmet çok sabırsızlanıyoo
mamasını içer üzerini değiştiririm komple terliyo çünkü
tekrar yatarız sabah 6-7 gibi tekrar kalkar mama yaparım içer tekrar yatarız 9 da kalkarız bidaha yatmayızz
hugocuk okurken başım döndü vallamaşallah sana. bebeklerle pratik olmak çok önemli yoksa hiçbir iş yetişmez. ben de aynı anda birkaç iş yapmazsam mümkün değil hiçbir şeyi yetiştiremem. bir de kızım da var. duble iş. gerçi onun bana bir külfeti yok ama sonuçta o da bir canlı ve hizmet istiyor
eşim memiktoyu oyaladı öylelikle canım yoksa iki kilo balık ayıklama 1 saat sürdüü
ama deydii tosunum uyanır uyanmaz 1 kase peynirli tarhana çorbası içti üzerinede balık yedii
ben çok hızlıyım sanırım
dakikada çorbalık malzemeleri keser doğrar ateşe koyarımm
mehmet sabah kahvaltısını yaparken çorbası ateşe konmuş olurr
yoğurdunu yapmaya başlarım
biryandanda ağzına kahvaltı veririm
o ağzındakini çiğneyip yutana kadar ben iki saniyede bişeyler yaparımm yani hiç oturmuyorum o esnada böyle böyle kahvaltı bitene dekk mutfak toplanmış bulaşıklar yerleşmiş veya makina boşalmış mehmetin çorbası yoğurdu hazırlanmış oluyoo
bazen sıkılıyo mehmet başımı dönüyodur nedirr kızıyo bağırıyo bana o zaman mecburen oturuyorum
kahvaltı yapamıyorum ayakta peynir zeytin yumurta yerimm bizim yemeğimizi yaparım
çünkü mehmet uyuyunca süt sağmam gerekiyo oyüzden bu işleri erken halledip uyuyunca sağım yapmam için vakit lazım
akşamda eşim evdeyken memoyla oynuyorlar bende diğer odaları süpürüyorum veya işim varsa yaparım çay koyar meyve hazırlarımmm filann ancak işim 10 buçukta biterr
o zaman makinaları çalıştırırım malum elektrik tasarrufu için makinaları gece açıyorumm
11 buçukta eşim yatar sağım yaparımm bende 1 gibi yatarım iki buçuk gibi mehmet uyanır illa mama isterr mamasını yaparımm termıosa su koyuyorum artık kolay oluyo hemde mehmet çok sabırsızlanıyoo
mamasını içer üzerini değiştiririm komple terliyo çünkü
tekrar yatarız sabah 6-7 gibi tekrar kalkar mama yaparım içer tekrar yatarız 9 da kalkarız bidaha yatmayızz
hoşbulduk kız arkadaşlar ankaralıyım ankaradan katılıyorum aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?