- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.161
Onu da ilk kez duydum :) ise yariyorsa yap tabi . Ben Otri baby diye bir burun aspiratoru kullanıyorum , ne varsa getiriyor . Bir de odasına sıcak su koyuyorum icine ökaliptüs yağı damlatilmis , nefes acıyor .
Puki kulak çöpüde güzel temizliyo...benm oğlum nefret ediyo burnuyla oynanmasından silinmesinde.hemen ağlar...benm sıpada uyumadı daha geziyo şuan mızmızmız...
Guneşışığım cnm aferin koltuğa çıkmayı başardı demek benmki daha keşfetmedi koltuklarıama kendi suluğunun kapağını açmış baktım geçen su içiyoo açmayı zaten yapıyorduda içmeyi yeni keşfetti paşamm
Bugun oglusum gene az yedi diye hayiflanirken annem aradı Skype den, benimki çok seviyor anneannesiyle görüşmeyi , o arada eline bisküvi verdim ( pirinç patlakli yavan sunta gibi bişey ) kitir kitir yedi bizimki, üsüne de suyunu icti, şaştım kaldım . Yüz bulup bir de mandalina verdim eline onu da yedi. Gözlerim yaşardiasıl bomba yulaf unundan az tuzlu balkabakli pogaca yaptım öğleden sonra da ondan yedi. Benim çorbamı beğenmemiş ondan yemezmiş . Bulgur pilavından ayırdım bugun ama hiç sanmıyorum ki yesin, çok büyük taneleri , yarın ola hayrola.
Bu yürüme oyuncagiyla evin icinde istediği gibi dolaşıyor , ellerinden tutmak zorunda kalmıyorum , ama düşecek diye de hep arkasındayim, bi yürüse neler yapacak kimbilir.:)
Fisher Price 2-in-1 Neşeli Yürüteç - e-bebek.com
üst kattan rahatsız oldukları için mi vuruyolar. insan bir yukarı çıkar hayırdır bişeymi oldu diye.benim kızımda ayağımda şu an yerine koyunca ağlıyo ağrısı var demek ki.bu gece de nöbet. beni istiyo sürekli sarılıyo bana yavrukuşum uyanıkkende.
sizin dişlerin gelmesi yakındır bence..
diş jeli kullansana canım.
biz geç keşfettik bu diş jellerini ama sanki sürünce biraz rahat ettik.
gecmiş olsun canım öncelikle sen bi sakin ol
ne kolik günleri geçirdin...
dr huzursuzsa calpol ver demişti
yan etksi olmaz sakinleştiri dedi
bi dene istersen
Günaydınlar herkeseee
Ne çok ilerlemiş sayfalar dolusu okudum :)
Benim minik oğlum öksürmeye başlamıştı doktora götürdüm perşembe günü şurup verdi bi de iştahsız diye vitamin (biraz zor buldum hatta bugün bulabildim :)) inşallah işe yarar ama bu sefer de ben grip oldum .
En korktuğum şeydi doğumdan beir ilk kez oldu.
Maske aldım evde takmak için oğluşuma geçmeden atlatırım inşallah
Bide bizim tembel hiç konuşmaya çalışmıyor hep hıııı hıııı hıııııı diye sesler çıkarıyor.
Ondan küçükler baba dede falan diyolar.Çok merak ediyorum konuşmasını biran önce bekliyorum bide :)
ben burdan fransız kalmışım
bende 27 şubat annesiyim
hepinize merhaba arkadaşlar
Günaydınlar herkeseee
Ne çok ilerlemiş sayfalar dolusu okudum :)
Benim minik oğlum öksürmeye başlamıştı doktora götürdüm perşembe günü şurup verdi bi de iştahsız diye vitamin (biraz zor buldum hatta bugün bulabildim :)) inşallah işe yarar ama bu sefer de ben grip oldum .
En korktuğum şeydi doğumdan beir ilk kez oldu.
Maske aldım evde takmak için oğluşuma geçmeden atlatırım inşallah
Bide bizim tembel hiç konuşmaya çalışmıyor hep hıııı hıııı hıııııı diye sesler çıkarıyor.
Ondan küçükler baba dede falan diyolar.Çok merak ediyorum konuşmasını biran önce bekliyorum bide :)
Kızlar oğlumu bu geceden itibaren kendi yatağında kendi kendine uymaya alıştırmak için kolları sıvayacağm inş dayanabilirim zira onla beraber uyumaya bende alıştım ama bu böyle giderse sağlıksız olur zaten bebni emzik niyetine kullanıyo.sabaha karşı özellikle bizide sürekli uyandırıyo.inş ilk gece başarılı oluruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?