- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.221
hugo kız benimi anltıın..bende aynı bütün gün böyleyim.umuta biryandan kahvaltısını yada yemeğini yedirirken biryandan da mutfaktaki işlerimi hallederim.o lokmasını yutana kadar ya o günlük yemeğimi yapar,yada bulaşıklarımı yerleştirirm,yada mutfakta herhangi bi iş varsa falan bitirmiş olurum.zamanı iyi kullanmak lazım.yoksa işlerimiz hiç bitmez.ki umut mama sandeelyesine hiç oturmaz,ayakta yediririm o yüzden biraz zor oluyor benim işim.
anne olmak kolay değilmiş.annemi şimdi daha iyi anlıyorum.
yine akşam oldu hiçbişey anlamadım yorgunum
yarınki menümüz.
kıymalı,havuçlu,patatesli, karnabahar yemeği denicem bakalım.genelde karnabaharı çorbalarına katıyorum ,çeşit olsun diye yarın yemek şeklinde versem yermi ki?
b
dene bakalım belkide severr
yarın bende dereotlu maydonozlu havuçlu patatesli kereviz çorbası yapıcam bugünden kalan hamsilerdende yediririm
öbür gün mücver yapıcam kabak dereotu maydonoz yumurta peynir bunlardan yapıcam
eşime kıyma aldırdım baharatsız köfte yapıp buzluğa atıcam çıkarıp sık sık yaparım artık
mehmet hiç hayırdan hoşlanmıyo
saçımı yoluyo hayır diyorum
daha beter yoluyo bikaç kez tekrarlıyorum gülüyo devam ediyo yine ısrarla diyorum ağlıyo bu sefer napcam bilmem
eşim memiktoyu oyaladı öylelikle canım yoksa iki kilo balık ayıklama 1 saat sürdüü
ama deydii tosunum uyanır uyanmaz 1 kase peynirli tarhana çorbası içti üzerinede balık yedii
ben çok hızlıyım sanırım
dakikada çorbalık malzemeleri keser doğrar ateşe koyarımm
mehmet sabah kahvaltısını yaparken çorbası ateşe konmuş olurr
yoğurdunu yapmaya başlarım
biryandanda ağzına kahvaltı veririm
o ağzındakini çiğneyip yutana kadar ben iki saniyede bişeyler yaparımm yani hiç oturmuyorum o esnada böyle böyle kahvaltı bitene dekk mutfak toplanmış bulaşıklar yerleşmiş veya makina boşalmış mehmetin çorbası yoğurdu hazırlanmış oluyoo
bazen sıkılıyo mehmet başımı dönüyodur nedirr kızıyo bağırıyo bana o zaman mecburen oturuyorum
kahvaltı yapamıyorum ayakta peynir zeytin yumurta yerimm bizim yemeğimizi yaparım
çünkü mehmet uyuyunca süt sağmam gerekiyo oyüzden bu işleri erken halledip uyuyunca sağım yapmam için vakit lazım
akşamda eşim evdeyken memoyla oynuyorlar bende diğer odaları süpürüyorum veya işim varsa yaparım çay koyar meyve hazırlarımmm filann ancak işim 10 buçukta biterr
o zaman makinaları çalıştırırım malum elektrik tasarrufu için makinaları gece açıyorumm
11 buçukta eşim yatar sağım yaparımm bende 1 gibi yatarım iki buçuk gibi mehmet uyanır illa mama isterr mamasını yaparımm termıosa su koyuyorum artık kolay oluyo hemde mehmet çok sabırsızlanıyoo
mamasını içer üzerini değiştiririm komple terliyo çünkü
tekrar yatarız sabah 6-7 gibi tekrar kalkar mama yaparım içer tekrar yatarız 9 da kalkarız bidaha yatmayızz
aman allahım benim işlerin neden yetişmediği belli oldu :)
yinede bitiremiyorumm
gecenin bu saati havadan sudan olacak ama istanbul'da oturuyorum. kombiyi yakmadım bütün gün, sıcaktı içerisi gayet ama şu an bir şimşek çakıyor, akıllara zarar. hava gümbür gümbür geliyorum diyorçok fena yağmur yağmaya başladı.
eşim memiktoyu oyaladı öylelikle canım yoksa iki kilo balık ayıklama 1 saat sürdüü
ama deydii tosunum uyanır uyanmaz 1 kase peynirli tarhana çorbası içti üzerinede balık yedii
ben çok hızlıyım sanırım
dakikada çorbalık malzemeleri keser doğrar ateşe koyarımm
mehmet sabah kahvaltısını yaparken çorbası ateşe konmuş olurr
yoğurdunu yapmaya başlarım
biryandanda ağzına kahvaltı veririm
o ağzındakini çiğneyip yutana kadar ben iki saniyede bişeyler yaparımm yani hiç oturmuyorum o esnada böyle böyle kahvaltı bitene dekk mutfak toplanmış bulaşıklar yerleşmiş veya makina boşalmış mehmetin çorbası yoğurdu hazırlanmış oluyoo
bazen sıkılıyo mehmet başımı dönüyodur nedirr kızıyo bağırıyo bana o zaman mecburen oturuyorum
kahvaltı yapamıyorum ayakta peynir zeytin yumurta yerimm bizim yemeğimizi yaparım
çünkü mehmet uyuyunca süt sağmam gerekiyo oyüzden bu işleri erken halledip uyuyunca sağım yapmam için vakit lazım
akşamda eşim evdeyken memoyla oynuyorlar bende diğer odaları süpürüyorum veya işim varsa yaparım çay koyar meyve hazırlarımmm filann ancak işim 10 buçukta biterr
o zaman makinaları çalıştırırım malum elektrik tasarrufu için makinaları gece açıyorumm
11 buçukta eşim yatar sağım yaparımm bende 1 gibi yatarım iki buçuk gibi mehmet uyanır illa mama isterr mamasını yaparımm termıosa su koyuyorum artık kolay oluyo hemde mehmet çok sabırsızlanıyoo
mamasını içer üzerini değiştiririm komple terliyo çünkü
tekrar yatarız sabah 6-7 gibi tekrar kalkar mama yaparım içer tekrar yatarız 9 da kalkarız bidaha yatmayızz
Ben şimdi anladım niçin hiçbirşeyi yetiştiremediğimiAynı anda birsürü iş yapıyorsun maşallah, ben biri bitmeden diğerine başlamayayım diyorum, sonuçta çoğu işe hiç başlanamıyor bile, benim de alışmam lazım artık pratik olmaya, teşekkürler ipuçları için
bugün bir çorba yaptımkii inşallah içerrr
içinde yok yok
patates havuç kabak sarımsak kereviz maydonoz dereotu kereviz yaprakları yeşilsoğan yaprakları kıymaa
tereyağıda varrr
bende sizin gibi yoğurdunu iki günlük yaptım bakalım yarında yiyecekmi
herkese merhaba :) bu gün çok uykusuzum dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı yakın akraba olduğu içinde erken kalkamadıkkızımıda anneme bıraktım 23,30 kadar uyumamış normalde 9 gibi uyur ağlamamış ama annem çok mahsunlaştı diyor hiç sesi çıkmamış geldiğimizde çok sevindi sonrada 2 kadar kucağımdan inmedi çok uykusu var ama uyumuyor tekrar gideriz diye galiba kucağımdan inmeden uyanık kalmaya çalışıyor ama en sonunda uyutmayı başardım bende yattım ama tabii yine sabaha kadar birkaç kez kalktı uyuduğumdan hiçbirşey anlamadım kulaklarım uğulduyordu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?