2012 Şubat Anneleri

yine akşam oldu hiçbişey anlamadım yorgunum

yarınki menümüz.
kıymalı,havuçlu,patatesli, karnabahar yemeği denicem bakalım.genelde karnabaharı çorbalarına katıyorum ,çeşit olsun diye yarın yemek şeklinde versem yermi ki?

b

yarınki menümüz.
kıymalı,havuçlu,patatesli, karnabahar yemeği denicem bakalım.genelde karnabaharı çorbalarına katıyorum ,çeşit olsun diye yarın yemek şeklinde versem yermi ki?

b

dene bakalım belkide severr
yarın bende dereotlu maydonozlu havuçlu patatesli kereviz çorbası yapıcam bugünden kalan hamsilerdende yediririm
öbür gün mücver yapıcam kabak dereotu maydonoz yumurta peynir bunlardan yapıcam
eşime kıyma aldırdım baharatsız köfte yapıp buzluğa atıcam çıkarıp sık sık yaparım artık

mehmet hiç hayırdan hoşlanmıyo
saçımı yoluyo hayır diyorum
daha beter yoluyo bikaç kez tekrarlıyorum gülüyo devam ediyo yine ısrarla diyorum ağlıyo bu sefer napcam bilmem

ay bendede kereviz var..o çorbadan bende bi yapıyım bakalım..
bak müceverde besleyici..
denemek lazım..değişik tatlara alışmaları gerekiyor yavaş yavaş..

mehmet hiç hayırdan hoşlanmıyo
saçımı yoluyo hayır diyorum
daha beter yoluyo bikaç kez tekrarlıyorum gülüyo devam ediyo yine ısrarla diyorum ağlıyo bu sefer napcam bilmem

alışır dikkat et hugo..oyun sanıyordur bide D

aman allahım benim işlerin neden yetişmediği belli oldu :)

gecenin bu saati havadan sudan olacak ama istanbul'da oturuyorum. kombiyi yakmadım bütün gün, sıcaktı içerisi gayet ama şu an bir şimşek çakıyor, akıllara zarar. hava gümbür gümbür geliyorum diyor çok fena yağmur yağmaya başladı.

bugün bir çorba yaptımkii inşallah içerrr
içinde yok yok
patates havuç kabak sarımsak kereviz maydonoz dereotu kereviz yaprakları yeşilsoğan yaprakları kıymaa
tereyağıda varrr
bende sizin gibi yoğurdunu iki günlük yaptım bakalım yarında yiyecekmi

Ben şimdi anladım niçin hiçbirşeyi yetiştiremediğimi Aynı anda birsürü iş yapıyorsun maşallah, ben biri bitmeden diğerine başlamayayım diyorum, sonuçta çoğu işe hiç başlanamıyor bile, benim de alışmam lazım artık pratik olmaya, teşekkürler ipuçları için

herkese merhaba :) bu gün çok uykusuzum dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı yakın akraba olduğu içinde erken kalkamadık kızımıda anneme bıraktım 23,30 kadar uyumamış normalde 9 gibi uyur ağlamamış ama annem çok mahsunlaştı diyor hiç sesi çıkmamış geldiğimizde çok sevindi sonrada 2 kadar kucağımdan inmedi çok uykusu var ama uyumuyor tekrar gideriz diye galiba kucağımdan inmeden uyanık kalmaya çalışıyor ama en sonunda uyutmayı başardım bende yattım ama tabii yine sabaha kadar birkaç kez kalktı uyuduğumdan hiçbirşey anlamadım kulaklarım uğulduyordu zaten

Herkese selam

Ben çorbaları 2 günlük yapıyorum.Hatta akşamdan yapıyorum hep çalıştığım için oğluma annem bakıyor,ona külfet olmasın diye akşam yapıyorum ertesi gün ve sonraki gün yiyor.Yoğurdu da hazır alıyorum Babymix .Doktorumuz sakınca görmedi verebilirsin dedi ama sadece bu markayı.
Ayaz çok iştahsız ama bugünlerde zorla yemek yediriyoruz.Doktor iştah açıcı ilaç verdi bakalım inşallah açılır.
6 aylıkken anne sütü alıyordu o zaman sadece kontrolde 7.790 gr. dı.Şimdi 9 aylık oldu 8.700 gr.
3 ayda 1 kilo almış sadece.Önemli olan sağlıklı olması tabi kilo sorun değil ama insan üzülüyo neden az kilo aldı diye

bu şekilde aç kalmıyoru valla yoksa aç kalıcaz yetiştiremicemm

Biz de iki günlük yapıyoruz. Sade yoğurt yemiyor zaten bizimki. İçine ya kayısı kurusu haşlayıp dğruyorum ya da birazcik ev yapımı reçel koyuyorum. Bugün yemek olarak Kymal aye teyze | Gurme Bebek bunu yaptık. Çok güzel yedi ben de şaşırdım. Artık haftalık yemek programı yapıyorum. Mutfağa astım her gün ne yapsak diye düşünmekten bıkmıştım.

kaybedicez sanıyorlarrr
mehmette öyle sıkı sıkı sarılır bana ne zaman annem gelsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…