- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.261
Günaydın kızlar. Herkes deliksiz uyudu galiba, kimse birşey yazmamış. Insallah böyle uykulu gecelerimiz artar. Hepinize güzel bir gün dilerim.
şaban gibi dizlerim ağrıyoo
havaya güvenmeyin fırtına yağmur geliii
çok benziyoruz çoook. senin bu yaptıklarının yanında birde çalışıyorum ben düşün. hemde çalışmamın dışında haftanın 2 günü akşamları kurs veriyorum bir yerde(50 tane öğrencim var) ama çok yıprandım hemde çok. cmt günü arkadaşım geldi, boğazım nasıl acıyor salya sümük grip olmuşum, dışarı çıktık eczaneye oğlum bildiğin ateş parçası, mont filan giydirmenin imkanı yok bir sinirim bozuldu başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorum hügocuk, yardım edenim yok desteğim yok, eşim sadece oynar, daha bezini değiştirmemiştir ve mama yedirmemiştir. derken gittim anneme "neden destek olmuyorsunuz bana, bakın hepinizi uyarıyorum çok yorgunum gecelerş sabah kadar yarım saate bir uyanan hatta bazen hiç uyumayan bir oğlum var, her işe yetişmeye çalışıyorum, üstelik çalışıyorum, bak birgün aklımı oynatırsam elin oğlu çeker gider olan sana olur , doğum yapalı 10 ay oldu bir kere olsun geldin mi evime, bu nasıl bir vicdan" dedim. pazar günü de tüm gün ağladım. biz böyle cabbar olsakta kimseye yaranamayız unutma(kimseye yaranmak gibi bir niyetim yok diyebilirsin ama her insan takdir edilmek ister) kimse bize plaket yada üstün başarı belgesi vermeyecek. ilerde ben sana gül gibi baktım oğlum dediğimizde boş boş yüzümüze bakacaklar. hatırlamayacaklar çünkü. bilmiyorum ben çok yorumdum. tam 10 ay oldu daha uzanarak şöyle aralıksız 1 saat oturmadım. dün mesela geberiyorum gripten, kayınvalidem evde, kalıkıp kimse bir tas çorba yapmadı, ben kendimden geçtim oğlum için.kalktım yayla çorbası yaptım en basit en pratik en faydalı bu diyerek. ama inan gözlerim nasıl akıyor, çorbayı görmeden yaptım diyebilirm. yani arkadaşım bence yapanda yapmayanda bir unutma. hiiiiiiiiç yıpratma kendini
biz henüz uykulu gecelere geçemedik. ama ben eminim artıcak. inşallah yani:)
kızımın 11 gün önce başlayan nezlesi hala tam olarak geçmedi. ilaçlar bitti burnu hala çok tıkalı. özellikle gündüz emerken tıkanıyo resmen. çok şükür gece o kadar değil. neden olabilir acaba nomal mi
kimseler yokmii
Hugocuk resimdeki memo mu çok tatlı maşallah
kız bu senin minnoşun mu yoksa...maşşallah...bakışlardan belli ne kadar afacan oldugu....agzını yesinler onun...
lafı ağzımdan aldın
memoyu görünce yazmadan edemedim, ömer durmuyor bi bakıp çıkayım demiştim. Allah nazardan saklasın hugocuk onu.afacan afacan bakıyor vallahi. maşallah 41 kere.
canım senin uğraşacak halinmi var
valla hamileliğimde ilk 3 ay uykudan gözümü açamıyodum
hatta hamile olduğumu bilmeden önce ev temizliyorum uykum çok geldi yarın bıraktım uyudum 1 saat sonra uyandım devam ettim
son zamanlarımdada uykum gelmişti
Herkese gunaydin, bu sabah zor uyandim havadanmi yagmurlu hamileliktenmi bilemedim, kizim bugun 9 ayina girdi 4 ocak dogumlu dogumgunumuze tam 1 ay var 7 aylik dogdu yasinda olmicak ama gununde kutlicaz. Kizimin ustten 2 diside patladi kazma disli:) 3 gece canimixa okudu rahatladi sukur, kati gidalarda sorun yasiyoruz diliyle ne versem atiyor. Bizim ust komsunun 1,5 yasinda kizi var gecen pazarda karsilastim bi tezgah gosterdi organik kendi mahsulleri sebze, yumurta tereyag ordan yumurta aldim bide sutcu var o ayri ordanda sut aldim bizim yediklerimiz hicbiseymis sut nasil yagli guzel yogurt yapiyorum ondan yumurta desen harika kahvaltisina koyuyorum iyi oldu hep ordan irim artik dogal yesin kizim, ay bayanlar bugun bizim gelin sezeryanla dogum yapicak 3 yasinda bi kizi var buda erkek, hava kotu hastane uzak gidemem kizi zo tasiyorum hamileyimde cok istiyorum ama zor cikinca eve gidicem artik, bakalim nasil bisey gelicek kendi dogumuma gittim bian bende sezeryan oldum. Ikincide sezeryan olucak hayirlisiyla dogsunlar insallah.
Hemsire ne zaman dogum zaman gelmedimi daha?
evet dogdugundn beri kullaniyorum ben burnundan cekiyor ama genzi tikali sanki. bugun daha iyi gibi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?