2012 Şubat Anneleri

Herkese gunaydin, bu sabah zor uyandim havadanmi yagmurlu hamileliktenmi bilemedim, kizim bugun 9 ayina girdi 4 ocak dogumlu dogumgunumuze tam 1 ay var 7 aylik dogdu yasinda olmicak ama gununde kutlicaz. Kizimin ustten 2 diside patladi kazma disli:) 3 gece canimixa okudu rahatladi sukur, kati gidalarda sorun yasiyoruz diliyle ne versem atiyor. Bizim ust komsunun 1,5 yasinda kizi var gecen pazarda karsilastim bi tezgah gosterdi organik kendi mahsulleri sebze, yumurta tereyag ordan yumurta aldim bide sutcu var o ayri ordanda sut aldim bizim yediklerimiz hicbiseymis sut nasil yagli guzel yogurt yapiyorum ondan yumurta desen harika kahvaltisina koyuyorum iyi oldu hep ordan irim artik dogal yesin kizim, ay bayanlar bugun bizim gelin sezeryanla dogum yapicak 3 yasinda bi kizi var buda erkek, hava kotu hastane uzak gidemem kizi zo tasiyorum hamileyimde cok istiyorum ama zor cikinca eve gidicem artik, bakalim nasil bisey gelicek kendi dogumuma gittim bian bende sezeryan oldum. Ikincide sezeryan olucak hayirlisiyla dogsunlar insallah.
Hemsire ne zaman dogum zaman gelmedimi daha?

kızlar merhaba nasılsınız?
bayadır giremedim çok yoğunum malum ay sonu ay başı hafta başı derken 1 hafta nasıl geçti anlamadım
umarım herkes iyidir, özledim sizleri

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Herkes deliksiz uyudu galiba, kimse birşey yazmamış. Insallah böyle uykulu gecelerimiz artar. Hepinize güzel bir gün dilerim.

biz henüz uykulu gecelere geçemedik. ama ben eminim artıcak. inşallah yani:)

kızımın 11 gün önce başlayan nezlesi hala tam olarak geçmedi. ilaçlar bitti burnu hala çok tıkalı. özellikle gündüz emerken tıkanıyo resmen. çok şükür gece o kadar değil. neden olabilir acaba nomal mi

allah kolaylık versin.hakkaten çalışanların işi çok daha zor. benimde yardımcım pek yok ama en azından evdeyim ve iş hesabı soran yok..

ben de kızıma al ver öğrettim al deyince alıyo ver diyince veriyo:) bir de el sallıyo gel yapıyo uzanmak istediği bir şeye. her bebeğin farklı ilgi alanı olurmuş. kimisi yürümeye merak sarar ona çalışırmış. kimisi oyuncaklara kimisi konuşmaya. benim kızım konuşmaya sardı galiba. gel diyo anne diyo mama diyo bişeyi uzatıp ah diyo ben bunu al kabul ediyorum:) amma velakin tek başına yürüme konusunda istekli değil ellerinden tutp yürütmemizi istiyo tek başına ayakta duramıyo hatta koltuğa tutunarak bile arkada ben olmazsam pat düşüyo. acelemiz yok eninde sonunda yürülerde konuşurlarda allah sağlık sıhhat versin.

tatlım burun aspiratörünü denedin mi hiç? bizimde geçen aylarda burnumuz feci tıkalıydı, eczaneden aldık(otri bebe diye birşey) SÜPER BİRŞEY

memoyu görünce yazmadan edemedim, ömer durmuyor bi bakıp çıkayım demiştim. Allah nazardan saklasın hugocuk onu. afacan afacan bakıyor vallahi. maşallah 41 kere.

ben bugün ilkkez mantar ekledim çorbasına
kendimize mantar yapacaktım onada bikaç ince dilim doğranmış mantar ayırdım
ancak acı tadı olmasın diye mantarı haşladım sonra havuç ve patatesli çorbasına ekledim yoğurtla unda çırpıp koydum tadı güzeldi bakalım beyenecekmi
mücverde yaptım ama az yaptım ona kadar bi tane yetiştiremedim süt sağdım çorbasını yaptım bize mantar yemeği yaptım uyandı zatenn

Hic sorma yaa aynen ama kizim beni ayakta tutuyo kosturuyorum ona napim kendimden fedakarlik yapiyorum ama dogurcam diye korkuyom bu sefer :))bakalim haftaya son artik evdeyim daha cok ilgilenirim kizimla diyorum ama dogumdan sonra ne olur bilmem ins bize kusmez((

Canim artik gun sayiyorum bir ayim kaldi 5 ocakta insallah sen napiyon bulantin felan cok oluyomu kac aylik oldunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…