2012 Şubat Anneleri

Şükür algıda bir problemim yok...Daha ne istiyorsun demek daha güzel bir cümle Belanımı istiyorsundan...Algıda problemim yok ama senin anlatmanda problemin var belli

cümlenin güzleliğiyle değil anlamıyla ilgilenmeni tercih ederdim neyse kimse kimseye alınmadıgından gayet rahat yazdım burdaki herkesle kardeş gibi oldugumz için yazarken fazla düşünmedim öyle anlayabileceğin aklımın ucundan gecmedi bundan sonra kime yazacagımı bi kez daha düşünürüm uzatmaya gerek yok ben sana allah belanı versin demedim demişim gibi davranıyosun niye senin belanı isteyeyim ki konuyu kapatalım bi daha cevap yazmam olur biter...

selammmm kızlarrrrrrr... dünn her ne kadar teyzemm aaa senin kızın olcak desedee anneannesine kuzumun ilk hediyeleri mavi gelmişşşş ilk kıyafetleri bunlarrr kızzsa alıncakk cocummmmm

Ay çok güzel güle güle giysin Bu resimleri 2012 meleklerinin cicileri topiğine de eklesenize kızlar.Hepsi bi arada durur, bakanda çabuk bulur resimleri.Ben de akşam çekicem hepsini eklicem oraya.

Ayyy allahım çok güzeller ... Ben kendimi zor tutuyorum cinsiyeti belli olmadan birşeyde almak istemiyorum ki ben büyük bir AVMde çalışıyorum böle işim gereği bazen geziniyorum her önünden geçtiğimde o şirin şeylerden birşeyler almak istiyorum kızlar beni zor tutuyor yoksa hepsinden alcammmm

Benim gibi yap sende.Çokmu canın birşey almak istedi pudrasını al, biberonunu, emziğini, şampuanını al

Benim gibi yap sende.Çokmu canın birşey almak istedi pudrasını al, biberonunu, emziğini, şampuanını al

Ya kısmetse ben burda doğum yapmayı düşünmüyorum annemin yanına memlekete gitcem ve ordan herşeyini alırım diyorum birde burdan oraya yük etmek istemiyorum açıkcası.. dün annemle konuştum annem örgüye başlamıştı ablam için zaten banada bişeler işliyormuş dedim anne beyaz işle lütfen daha cinsiyeti belli değil dedim yani
ablamın ki erkek du bakalaım benim ki ne olcak

xzgi cinsiyetini 11+3 de öğrendim demişti ben salı gidicem dr 12+2 falan olacak cok merak ediyorum yaa keşke bende öğrensem dr söylermi acaba en yakın arkdsım hamileydi aramızda 3 hafta var onuun oğlu olacakmış ben hep kız istiyorum inş kızım olur :)) saglıklı olsun tabi öncelikle ama kızlar tatlı oluyorlar baska öğrenen yok değilmi cinsiyet

Erkek kıyafetini kıza giydirmek kolay evde ya, birşey olmaz.Ama ben de pembe fırfırlı bir patik var hediye geldi, oğlum olursa evde bile giydiremem

evet o daha kötümüşş ayy ekle de seninkileride görelimmmmmm.. cok heyecanlııı bu arada bize bi paket gögüs pediylee 1 paket bebeük bezide hediye gelmişşşş en kücügündenn

ayyy beden avm de calısıodumm daha dügüne 1 ay vardıı bebek kıyafetlerine yapısıpp duruodummm iyi ki simdi calısmıorumm btün maasım oraya giderdiii

Kızlar ben normalde oda için büyüyen beşik almak istiyordum, ama şu sepetlere de çok özeniyorum, bunları 6. aya kadar kullanabilirmişiz.Çok kararsız kaldım çok güzeller :26:

Bana niye kimseden hediye gelmiyor yahu
Benim bi tek çooookkk önceden (daha bebeğin lafı bile ortada yokken) kayınpederimin ayırdığı kız-erkek karışık bebek çorapları var. Kayınpederim çorap toptancısı da
Bir de daha evlenmeden aldığım 2 body.
Başka bişeyi yok çocuğumun daha

evet o daha kötümüşş ayy ekle de seninkileride görelimmmmmm.. cok heyecanlııı bu arada bize bi paket gögüs pediylee 1 paket bebeük bezide hediye gelmişşşş en kücügündenn

Anaaaa ne düşünceli bir hediye seçmişler vallahi, çok makbule geçicek hediyeler Bu akşam hepsini bir dökeyim de çeker ya akşama ya ertesi güne eklerim canım

Kızlar yarın bizde doktora gidiyorum :)) Bakalım cinsiyetimiz belli olacak mı? 11+6 oluyorum yarın inşallah olur.
inşallah bebişim, bebişlerimiz sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…