- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.641
Bize gelcen ya kuzum hamiş hamiş otururuz artık ne aşerirsek yaparız birbirimizi yuvarlanıp gideriz dubalıktannn
Şükür algıda bir problemim yok...Daha ne istiyorsun demek daha güzel bir cümle Belanımı istiyorsundan...Algıda problemim yok ama senin anlatmanda problemin var belli
selammmm kızlarrrrrrr... dünn her ne kadar teyzemm aaa senin kızın olcak desedee anneannesine kuzumun ilk hediyeleri mavi gelmişşşşilk kıyafetleri bunlarrr kızzsa alıncakk cocummmmm
Eki Görüntüle 228228
Eki Görüntüle 228229
Eki Görüntüle 228230
Eki Görüntüle 228231
Ay çok güzel güle güle giysinBu resimleri 2012 meleklerinin cicileri topiğine de eklesenize kızlar.Hepsi bi arada durur, bakanda çabuk bulur resimleri.Ben de akşam çekicem hepsini eklicem oraya.
saolll balımm erkekse giyer gle güle dee kızsada evde giydiririmm artıkk
selammmm kızlarrrrrrr... dünn her ne kadar teyzemm aaa senin kızın olcak desedee anneannesine kuzumun ilk hediyeleri mavi gelmişşşşilk kıyafetleri bunlarrr kızzsa alıncakk cocummmmm
Eki Görüntüle 228228
Eki Görüntüle 228229
Eki Görüntüle 228230
Eki Görüntüle 228231
Ayyy allahım çok güzeller ... Ben kendimi zor tutuyorum cinsiyeti belli olmadan birşeyde almak istemiyorum ki ben büyük bir AVMde çalışıyorum böle işim gereği bazen geziniyorum her önünden geçtiğimde o şirin şeylerden birşeyler almak istiyorum kızlar beni zor tutuyor yoksa hepsinden alcammmm
Benim gibi yap sende.Çokmu canın birşey almak istedi pudrasını al, biberonunu, emziğini, şampuanını al
Erkek kıyafetini kıza giydirmek kolay evde ya, birşey olmaz.Ama ben de pembe fırfırlı bir patik var hediye geldi, oğlum olursa evde bile giydiremem
Ayyy allahım çok güzeller ... Ben kendimi zor tutuyorum cinsiyeti belli olmadan birşeyde almak istemiyorum ki ben büyük bir AVMde çalışıyorum böle işim gereği bazen geziniyorum her önünden geçtiğimde o şirin şeylerden birşeyler almak istiyorum kızlar beni zor tutuyor yoksa hepsinden alcammmm
evet o daha kötümüşşayy ekle de seninkileride görelimmmmmm.. cok heyecanlııı bu arada bize bi paket gögüs pediylee 1 paket bebeük bezide hediye gelmişşşş en kücügündenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?