2012 Şubat Anneleri

kızlar merhaba ben izmirdeyim.sağolsun kuzenim laptop unu bana bıraktı.

sormayın neler oldu.izmir e geldikten bigün sonra annem evde iki kere bayıldı komşumuz hastaneye götürdü.pazartesi gelmelerini çok kansız kaldığını söylemişler.annem 5-6 yıldır sürekli kadın hastalıklardan rhatsızdı.sürekli hastanelere gidiyordu.tahlil yapıyolardı parça alıyolardı bişeyin yok diye yolluyolrdı.güzel annem pazartesiyi bekleyene kadar şırılşırıl kan kaybetti güzel annem pazartesi günü bi ahbabımızla hastaneye gitti orada bayılmış.acilden girip ahbabımız yardım istemiş.

annemi hemen yoğun bakıma almışlar.4 gündür hastane de sürekli kan veriyorlar fakat yine de kan kaybını durduramıyorlar.şu anda ameliyata aldılr.sağolsun dayımlar kan buldular ameliyat için.

annem ,için dua istiyorum inşallah sağsalim kurtulur.

morallerim sıfır bugün sabah konuştum sesi iyi gibiydi yada üzülmeyim diye yaptı eşim de kıbrısta hastane de ne yapcağımı şaşırdım ikiye bölündüm.

kendi sağlık sorunlarımı unuttum.iyi ki de gelmişim izmir e.ben olmasaydım annem bayılsaydı ve kan kaybından ölseydi diye düşünmekten kafayı yicem.düşüncesi bile çıldırtıyor.

geçmişi okuyamadım kusura bakmayın laptop tanda çok anlamıyorum.

kendinize iyi bakın fırsat bulursam girerim yine.görüşürüz

melittacım, çok geçmiş olsun. Annen için dua edeceğim. İyi ki oradaymışsın, yanında olmasan aklın kalır, merak ederdin. Kötü şeyler düşünme sakın, inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Anne olduktan sonra daha çok anladık değerlerini di mi, en azından ben daha farklı hissetmeye, daha iyi anlamaya başladım kendi annemi. Allahım bizi onlarsız, yavrularımızı annesiz bırakma.

eneeeeem kayraya bakkk
yerimm kepçelerii
sende memikto gibi kulakların üzerine yatmışınn

bende soracaktım sana ama heo-p unutuyorum bu konuyu
doktorunuzmu verdi hangi markayı kullanıyosuun

köfte filan sevmezmi fıırında pişirip versen
maşallah dört dişi varmış herşeyi yer aslında
meyve filan ver eline muz filan yesin

canım anne sütü aldı zaten
mama içmiyosa hiç zorlama
yiyeceklerine katıyordu annen öyle devam etsin sonuçta alıyo yine formul süt
peynir yoğurtta yiyomuş daha ne olsun

selam kızlar öncelikle fotoları gördüm hepsine maşşallahhh bende mi koysam:))internette gezinirken bebek keki gördüm siz hiç denediniz mi bizim ağzında birşeyler çiğnemeye bayılır ben mandalina,ekmek falan veriyorum güzelce yiyor.Dişimizde sonunda çıktı 2 si birden patladı.

canım çok geçmiş olsun ...

annenin yerini hiç kimseler tutamaz şu hayatta..

çok geçmiş olsun canım
seni online görnce sevinmiştim
şimdi üzüldüm
inşallah düzelir annen

canım anne sütü aldı zaten
mama içmiyosa hiç zorlama
yiyeceklerine katıyordu annen öyle devam etsin sonuçta alıyo yine formul süt
peynir yoğurtta yiyomuş daha ne olsun

canım artık yiyeceklerine katınca sevdiği birşeyde olsa yemiyo, olduğu kadar artık ne yapayım
yaşı geçtikten sonra çocuk sütleriyle devam etcem artık

melittacım çook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur anneciğin
sende aklına kötü şeyler getirme, yanındaydın ve hastaneye yetişti, inşallah düzelecek annen

bende soracaktım sana ama heo-p unutuyorum bu konuyu
doktorunuzmu verdi hangi markayı kullanıyosuun

Bizim burda gelenek gibi bişey 4 haftalıktan itibaren veriyoruz balık yağını, Türkiye'de bulunmayan bir marka , ama ben orda eczanede gördüm, özellikle cocuklar için vardı.
Memonun yemediği bir o kalmıştı , oburcuk, ver annesi ver, yer o :)

ben minadex diye bir vitamin veriyorum, içinde balıkyağı varmı bilmiyorum ama onu içmeye başladığından beri iştahı açıldı ve kilo almaya başladı, geçen ay 7650gr.dı şimdi 8 i geçmiştir diye düşünüyorum haftasonu kontrolümüz var bakalım

aynen bizimde çiğneme yönünden hiç sıkıntımız olmadı diyebilirim..ben mandalinayı minik mink doğruyorum yani 1 dilimini 2 ye kesiyorum birer birer yediriyorum çok sebiyor.bizim şu anki sorunumuz karışık sebze çorbalarını pek sevmiyor..(
bugün hiç bişey yemedi diye az önce yoğurduna tam buğday ekmeyi doğradım minik minik içine,birde rondodan geçirilmiş ceviz karıştırdım,onu yedi.

[

slm
benim oğlumda maaşallah yemek konusunda beni öyle zorlayan bi bebek değil,yani hemen hemen herşeyi yer.özellikle bizim yediklerimize bayılır!:))sebze çorbalarını pek sevdirememiştim ama yinede iyoyrdu.iki gündür yemiyor.dün balık yapmıştım elimle verdim balığı yedi ama balık çorbasını yedirtemedim!
bugünde sebze çorbasını içmedi,akşam yine denicem.
kesinlikle onların damak tadları oluştuğunu düşünüyorum artık.damak tadına uyarsa yiyor,yoksa asla yemez!

hugo:
memiktoda maşallah herşeyi yiyor gördüğüm kadarıyla geçenlerde mücver yapıcam diyordun yedimi merak ettim?
sebze çorbasını yemezse birde mücverini deniyim diyorum??

bizimkide balık çorbalarını yemez balığı pek sevmedi galiba, bir kere balık köftesi yapmıştım 1 tnae yedi ama bilmiyorum artık.Salçalı, yağlı ,tuzlu şeylere bayılıyor kerata:)

ne güzel yazmışsın arkadaşım, dediğin gibi onların da ayrı bir damak tadı var. mesela benim oğlum bizim yiyemediğimiz tadsız tuzsuz ,,asla yemem dediğimiz şeyleri sevmiyor. karmakarışık yağsız tuzsuz sebze çorbaları yemez. dün terbiyeli köfte yaptım, ohh ekşili ekşili nasıl güzel yedi anlatamam. ben ona özel hiçbirşey yapmıyorum(doktorumuz kesin talimatı bu) babası ben ve o hepimiz için ortak yemek yapıyorum. mesela fırında izmir köfte. fırında sebzeli balık, mercimek çorbası, kıymalı çorbalar , değişik makarnalar yapıyorum, hepimiz yiyoruz. yemek konusunda elim pratiktir, hepimizin damak tadına uygun bir yemek yapıyorum.zaten şansımıza oğlumuz bizimle bizimle aynı damak tadında. her bebeğin ayrı bir karakteri var, hiçbir bebeği birbiriyle kıyaslamamak lazım. şuana kadar mayaladığım hiçbir yoğurdu yemedi, iş yerimizin karşında bir şifa maket var, organik yoğurt geliyor, ordan alıyorum,her gün 200-300 gr. yiyor. damak tadı baya gelişmiş bir bebek. 10. ayına kadar kıymalı yemeklere tahammülü bile yoktu, hiç ısrar etmedim şimdi baya güzel yiyor. fazla kafaya takmamak lazım, kendimizi yıpratıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…