2012 Şubat Anneleri

inşallah sizinde geçer canım bizim geçti sünger yatağındanmış

Çok yorulduk kızlar , oğlumla yüzmeye gittik , bayılıyor suya. Yutuyor suları umrunda değil , kollar bacaklar baya yüzüyor bu cocuk :) uyuyor simdi pestil gibi oldu, kalkınca mercimek çorbası yediricem, tabi yerse...
Ben kuzucuk'u merak ettim, sorunlarını çözebildi mı acaba?

ne kadar faalsiniz yawww
bende merak ettim yazık çok üzülmüştüm inşallah huzurludur allah hakkında hayırsılını versin

giyim üzerine alışveriş yaptığınız yerleri varsa internet sitelerini desenize

Memoş merhaba :) nihayet tanıştık seninle tosun paşa, öperim pambıııık yanaklardan.

Ben kampanyalı sitelerden alıyorum genelde. Unnado, vip dükkan, butikbebe, minimoy, maxi marka, vip çocuk vs.

Memoş merhaba :) nihayet tanıştık seninle tosun paşa, öperim pambıııık yanaklardan.

Ben kampanyalı sitelerden alıyorum genelde. Unnado, vip dükkan, butikbebe, minimoy, maxi marka, vip çocuk vs.

sonunda koyabildim
kapıda ödemeli varmı bildiğin
bu arada ataya günlük neler yediriyosun belli bi düzeiniz varmı canım

sonunda koyabildim
kapıda ödemeli varmı bildiğin
bu arada ataya günlük neler yediriyosun belli bi düzeiniz varmı canım

Kapıda ödeme seçeneğine hiç bakmadım ama denk gelirsem mutlaka söylerim sana.

Beslenme düzenimiz şöyle;

05:30 - 06:00 Anne sütü içer 200 cc
08:30 - 09:00 Kahvaltı. Ben minik kutu peynirlerden alıyorum mesela sekizli labne, keçi peyniri gibi hergün bir kutuyu yiyor. Haşlanmış yumurta sarısı, tahin pekmez, bir zeytin.
11:00 - 11:30 Anne sütü 170 cc
13:00 - 13:30 Sebze yemeği. Hiç ezmiyorum artık kendisi yiyor. Tek dişimiz var ama çiğbeyebiliyor, çok sert şeyleri çatal arkası ile yumuşatıp öyle veriyorum.
15:00 - 16:00 Anne sütü
17:30 - 18:00 Yoğurt veya çorba
19:30 - 20:00 Anne sütü

Gece de kalkıp anne sütü içer. Onun dışında gündüz aralarda meyve yer, ev yapımı ona özel hazırladığım poğaça, kurabiye vs yer. Hipp'in bebe bisküvisi ile anne sütü ve meyve ezerim onu da götürür. Muhallebi yaparım ona da anne sütü eklerim. Olabildiğince sütüm varken içirmeye çalışıyorum.

Kilosu 8 bucuktu ama kalmamistir o kilo yani bu on gunde eridi bitti mama felan icmiyo aylardir birakti biberonugecede tutmuyo hicbir sekildebisi girmiyo bogazina bugun oglen ve aksam birer kavanoz meyve yedi cerasizlikten verdim bi ona agzini acti(

canım allah kolaylık versin çok iştahsız heralde çok zor olur

maşallah atada memikto gibi iyi yiyoo

bugün bütün gün huysuzdu memikto
dişleri çok kaşınıyo
kaşıyo ağlıyo
akşamda hafif ateşlendi
diştir diye düşündüm doktorun verdiği fitili kullandım
öff çıkamadı gitti

Ben bir köyden yumurtayı siparişle alıyordum ama artık kış dönemi tavuklar genel olarak az yumurtlamaya başladılar. Bazen bulamıyorum köy yumurtası, marketten alıyorum ama paketin üzerinde serbest gezinen tavuk yumurtası yazmasına dikkat ediyorum. Diğer türlü sanayi yumurtalarını bebeğime yedirmeyi pek içim el vermiyor. Tavukcuğun bir kere bile ayağı toprağa basmamış, güneş görmemiş ne bileyim çimenleri eşeleyememiş doğal değil ki. Sizin de aklınızda bulunsun, imkan varsa köyden alınsa en güzeli.

mehmet yumurta yemiyor ısrar etmiyorum ilerde yer diyee
bıldırcın yumurtası vericem ilerde tabiki

canım benim ben buralardayım hep ;]
yazdıklarınızı anca okuyabiliyrum

oğlumun da diş yerleri beyazlamış ama daha bişi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…