- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.341
bende ilk zamanlar yün yatak yaptırmıştım onda yatıyordu tabi terleme sorunu o zamanlar yoktu ama bende sentetik olmasın dedim naylon şeyler negatif enerji yüklüyor.. neyse bir zaman öyle yattı ama büyümeye başladıkça kullanışssız oldu sonra normal yatak aldık onun üstünede yün yorganı vardı onu serdim naylonla temas etmesin diye üstüne örttüğüm kalın battaniyesine nevresim geçiriyorum zaten ne yastık kullanırım nede uyku setlerinin yorganlarını nevresimlerini pazenden yaptık annemle renkli bile değildir düz beyaz pamuklu çarşafları hep içine aldığım atletleri organık pamuk diye sattıkları badilerden kyafet alırken önce etiketine bakıyorum %100 pamuksa alıyorum bu terleme sorunu yüzünden kız çocuğu olduğu halde hiç süslü püslü şeyler giydiremiyorum çünkü tenide çok beyaz hassas bu ter pişiriyor onu halada boğumları var ensesi boynu yanmış yine geçen gün yani velhasıl çokça dikkat etmeye çalışıyorum bu pamuklu yorganıda yaptırcam bakalım inşallah faydasını görürüz
Çok yorulduk kızlar , oğlumla yüzmeye gittik , bayılıyor suya. Yutuyor suları umrunda değil , kollar bacaklar baya yüzüyor bu cocuk :) uyuyor simdi pestil gibi oldu, kalkınca mercimek çorbası yediricem, tabi yerse...
Ben kuzucuk'u merak ettim, sorunlarını çözebildi mı acaba?
giyim üzerine alışveriş yaptığınız yerleri varsa internet sitelerini desenize
Memoş merhaba :) nihayet tanıştık seninle tosun paşa, öperim pambıııık yanaklardan.
Ben kampanyalı sitelerden alıyorum genelde. Unnado, vip dükkan, butikbebe, minimoy, maxi marka, vip çocuk vs.
ne kadar faalsiniz yawww
bende merak ettim yazık çok üzülmüştüm inşallah huzurludur allah hakkında hayırsılını versin
sonunda koyabildim
kapıda ödemeli varmı bildiğin
bu arada ataya günlük neler yediriyosun belli bi düzeiniz varmı canım
benim olan en son bebegine uyku egitimi verecegini soyledi sonrada gozukmedi:) sonucu merak ediyorum
kilosu nasıl hemşire
mama içiyo demi
acaba mamayamı aldanıyo
Kilosu 8 bucuktu ama kalmamistir o kilo yani bu on gunde eridi bitti mama felan icmiyo aylardir birakti biberonugecede tutmuyo hicbir sekildebisi girmiyo bogazina bugun oglen ve aksam birer kavanoz meyve yedi cerasizlikten verdim bi ona agzini acti(
maşallah atada memikto gibi iyi yiyooKapıda ödeme seçeneğine hiç bakmadım ama denk gelirsem mutlaka söylerim sana.
Beslenme düzenimiz şöyle;
05:30 - 06:00 Anne sütü içer 200 cc
08:30 - 09:00 Kahvaltı. Ben minik kutu peynirlerden alıyorum mesela sekizli labne, keçi peyniri gibi hergün bir kutuyu yiyor. Haşlanmış yumurta sarısı, tahin pekmez, bir zeytin.
11:00 - 11:30 Anne sütü 170 cc
13:00 - 13:30 Sebze yemeği. Hiç ezmiyorum artık kendisi yiyor. Tek dişimiz var ama çiğbeyebiliyor, çok sert şeyleri çatal arkası ile yumuşatıp öyle veriyorum.
15:00 - 16:00 Anne sütü
17:30 - 18:00 Yoğurt veya çorba
19:30 - 20:00 Anne sütü
Gece de kalkıp anne sütü içer. Onun dışında gündüz aralarda meyve yer, ev yapımı ona özel hazırladığım poğaça, kurabiye vs yer. Hipp'in bebe bisküvisi ile anne sütü ve meyve ezerim onu da götürür. Muhallebi yaparım ona da anne sütü eklerim. Olabildiğince sütüm varken içirmeye çalışıyorum.
einstein nerde acaba hiç ses seda yok?
Ben bir köyden yumurtayı siparişle alıyordum ama artık kış dönemi tavuklar genel olarak az yumurtlamaya başladılar. Bazen bulamıyorum köy yumurtası, marketten alıyorum ama paketin üzerinde serbest gezinen tavuk yumurtası yazmasına dikkat ediyorum. Diğer türlü sanayi yumurtalarını bebeğime yedirmeyi pek içim el vermiyor. Tavukcuğun bir kere bile ayağı toprağa basmamış, güneş görmemiş ne bileyim çimenleri eşeleyememiş doğal değil ki. Sizin de aklınızda bulunsun, imkan varsa köyden alınsa en güzeli.
bugün bütün gün huysuzdu memikto
dişleri çok kaşınıyo
kaşıyo ağlıyo
akşamda hafif ateşlendi
diştir diye düşündüm doktorun verdiği fitili kullandım
öff çıkamadı gitti
mehmet yumurta yemiyor ısrar etmiyorum ilerde yer diyee
bıldırcın yumurtası vericem ilerde tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?