2012 Şubat Anneleri

günaydın,
büyüdükçe çok daha fazla sinirlendirecekler hiç merak etmeyin şimdi bebekler ve anlamıyorlar hiç birşeyden büyüyünce inatlarına yapıyorlar.
ben nickimi değiştirmiştim bir kere çok oldu gerçi ama bi profilden araştırın bence

Günaydınlarrr

Ben gripten kurtulmaya çalışırken dün de babamız grip oldu
Ailecek hasta olduk yani,Ayaz'ın şurubu bitti ama hala öksürüyo gerçi öksürüğü çok değil arada ama bitmesi gerekirdi şimdiye kadar.
Gece hiç üzerini örtmüyor,sürekli kalkıp ben örtüyorum.
Uyku tulumu almayı düşünüyorum ,kullanan var mı rahat olur mu sizce ?

Bu arada nickim de şöyle oldu ;
Ginger zencefil demek ama ginger 'ın okunuşunu pek severim ( cincır )
Uzun yıllardır da kullanırım sonuna bişeyler uydurarak,buraya da ginger yazdım kabul etmedi bende sonuna us koydum aklıma o an geldi.Bütün olarak bi anlamı yok yani :)

benim_olan
Esad elime ne alsam istiyo yada vermem için ağlıyo umarım bu huyu büyüdüğündede devam etmez zira zaten sinirli bi yapım var hepten çileden çıkarım saatlerce ağlasada vermem ozaman şimdiden önlemini almam lazım ama ben vermesem annem her dediğini yapıyor annem daha ufak diyor ama asıl şimdiden yapmamak gerek çok kötü bu durum bu akşam canımı sıktı
günaydın canım bebeğin daha çok küçük onun en önemli besini bizim sevgimiz ve ilgimiz çocuk büyütürken sabırlı olmak lazım

geçmiş olsun canım bebeklerimiz bizim canlarımız biran önce sağlığına kavuşur inşallah

Bizimki sadece telefon varsa elimizde almaya çalışıyor,çok hoşuna gidiyor inceliyor falan.
Meraklılar işte herşeyi merak ediyorlar.
Sabretmek lazım...
Bir de konuşmaya başlayınca soruların ardı arkası kesilmeyecek :)

günaydın kızlar..

az önce sağlık ocağını aradım hemşireye kızamık aşısını sordum,9*12 ay bebeklere aşı yapılacakmış diye duydum dedim.evet öyle bir bilgi geldi dedi,yakın zamanda çağırabilirim dedi.
1.yaş aşısıda doğum gününden 1 gün sonra dedi.
yine haberleşiriz dedi.
inşallah bu kızamık aşısnı unutmaz da çağırır..

arkadaşlar beni de sağlık ocağından aradılar kızamık aşısı için ama size bırakıyoruz dediler. isterseniz getirin yapalım dediler. 6-12 arası bebekleri arıyorlarmış

Ayaz'ın doğumdan beri testisinin biri hala inmedi.
Doğduğunda hastanenin cerrahı baktı ve 9 ayına kadar kendiliğinden iner dedi.
8 Aylıkken Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine götürdüm,cerrah kontrol etti ve 1 yaşında getirin dedi.
İnmezse operasyonla indiriyorlarmış
Çok endişe ediyorum genelde herkes küçük bi operasyon diyo ama ben çok üzülüyorum

evet doğru
mesela mehmet yapıyo öyle kızınca yer yatıyo kapanıyo yere tepine tepine bağırıyo
dün akşam kuşları elleyecekmiş izin vermiyorum diye nasıl bağırıyo çok kızdı bana bende yatırdım bir güzel gıdıkladım

en çok zorlandığım konu
gece ne yapıyo ediyo kurtuluyo yorgandan
hiç örttürmüyo üzerini
uyku tulumu iki tane var ikisinide istemiyo
bu sabah hapşurup duruyodu

geçmiş olsun zencefilcim
balla zencefili karıştırıp ye çok güzel terletiyo

bende şahit oldum böyle bi olaya
bebek devamlı kusuyodu ama çok kusuyodu
çok basit bir operasyonla hallettiler sonra bidaha hiç kusmadı
çok kolay bi operasyon endişelenme
hem daha zamanı var belki kendiliğinden iner

en çok zorlandığım konu
gece ne yapıyo ediyo kurtuluyo yorgandan
hiç örttürmüyo üzerini
uyku tulumu iki tane var ikisinide istemiyo
bu sabah hapşurup duruyodu

Giydirilen normal tulum gibi olanlardan mı ? Onları mı istemiyor
Ya ben şaştım kaldım ,kombi gece gündüz aynı yanıyo ama gece ben bile üzerim açık kaldımı üşüdüğümü hissediyorum,o da üşüyodur heralde.Ne zaman uyansam kontrol ediyorum hep açık hiçbişey yok üstünde hem battaniye hem yorgan örtüyorum ikiside ayaklarının dibinde.Tepine tepine atıyor.

Bi de dün koltuğun kenarında ayakta dururken anneme 2 adım atıp gelmiş,akşam da bana yaptı.
Çok sevindirik oldummm, sıpa yürümek istiyor

tulumda var torba şeklinde olanda ikisinide istemiyo zaten torba tulumunu yırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…