- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.701
ne zamandır sorucam hep unutuyorum. nicklerinizin anlamı nedir kızlar, neden bu nicki seçtiniz?
ben tam bir kedi manyağı olduğum için cat_lover'ı seçtim. normalde de bir yere üye olurken nick bulmakta çok zorlanırım.
Güzel noktaya parmak bastınben kivircigim saçlarımı kızıla boyamayi hayal eder dururum ama bi türlü cesaret edemem, gün gelecek yapicam ve tam bir ginger curly olucam , 60 imda falan olabilir bu gidişle :) ,
ne zamandır sorucam hep unutuyorum. nicklerinizin anlamı nedir kızlar, neden bu nicki seçtiniz?
ben tam bir kedi manyağı olduğum için cat_lover'ı seçtim. normalde de bir yere üye olurken nick bulmakta çok zorlanırım.
Bugün beni sağlık ocağından aradılar.
Kızamık salgını varmış ve 9-12 ay arası bebeklere aşı yapacaklarmış, çağırdılar,önümüzdeki hafta gelirim dedim.
Geç kalmayın dedi
Sizi de aradılar mı ?
Kızamık salgını varmış ve 9-12 ay arası bebeklere aşı yapacaklarmış, çağırdılar,önümüzdeki hafta gelirim dedim.
Geç kalmayın dedi
Sizi de aradılar mı ?
durasella da yazmıştı geçenlerde bizi niye aramadılar daha o zaman, demek herkese bildiriyorlar
evet iyi fikirmiş.aslında ben 1 gün önceden yapma tarftarı değilim ama ,böyle fırınlanacak tariflerde iyi fikir evet..
sağol canım..
bende 2 günlük yapıyorum normalde o yüzden akşamdan yapmyım yaa..yemek 3 günlük olur ozaman..
fikir lerinizin için sağolun
Biz de genelde 3 günlük oluyor yemek o kadar çok yapıyorum. Aynı yemeği öğlen akşam 3 gün yiyorum acıkırsam ki genelde akşamları yemek yemiyorum. Eşim de sadece bir akşam yer aynı yemeği sonra yeni yemek yapılana kadar takılır kafasına göre. Her gün yemek yapmayı düşünemiyorumçok tembel ve beceriksizim bu konularda. Çalışırken evde hiç yemek olmazdı
o zamana 28 30 yaşlarında olmuyorlarmı kız için geç bence erkek anca meslegini eline alır askerlikti okuldu derken ama ben bizim oğlanı 25te evlensin isterim 30 dada baba olsun geç olmadan.eşim 30 da baba olduya geç diyo ondan oğlunu erken başgöz edecekmiş tahminen 2035 lerde olması gerek.anamm böyle yazıncada pek bi uzun geldi yıllarkayınvalidemler uğradı, markete gittik kvalidemle fırsattan istifade. ömerle alışveriş olmuyor çünkü. alışveriş yapsam, torbaları taşıyamıyorum yalnız başıma. görümcemin de 3 hafta sonra oğlu olacak Allah kısmet ederse. ömerin küçüklüklerinin yeri belli yani. bugün de beşiğimiz verdik. yatağımızda yatıyoruz 3-4 gecedir.
yulaf ezmesi aldım yine. toz haline getirip, suyla pişiriyorum ve pekmez katıyorum. fikir olsun diye tekrar yazayım dedim. insan tıkanıyor bazen, değişik ne yapayım diye. bu sabah da ginger_curls'ün dediği omleti yaptım. pek bayılarak yemedi. yarısı kaldı. buna da şükür.
bu da benim_olan için :
benim_olan bizde çocukları 4.2.2042'de ya da 20.4.2040'ta evlendiririz canım, biraz uyumlu olmuş olur
Geç kalmayın dedi
Sizi de aradılar mı ?
o zamana 28 30 yaşlarında olmuyorlarmı kız için geç bence erkek anca meslegini eline alır askerlikti okuldu derken ama ben bizim oğlanı 25te evlensin isterim 30 dada baba olsun geç olmadan.eşim 30 da baba olduya geç diyo ondan oğlunu erken başgöz edecekmiş tahminen 2035 lerde olması gerek.anamm böyle yazıncada pek bi uzun geldi yıllargözüme..o günleri görsek keşke tarih marih hiç önemli değl valla...
aslinda genelde cok dikkatli degilim ama bu sefer dikkatimi cekti. bu arada gelecek sene icinde super bi tarih varmis 11.12.13 14:15 degerlendirmek isteyenler icin :)
Esad elime ne alsam istiyo yada vermem için ağlıyo umarım bu huyu büyüdüğündede devam etmez zira zaten sinirli bi yapım var hepten çileden çıkarım saatlerce ağlasada vermem ozaman şimdiden önlemini almam lazım ama ben vermesem annem her dediğini yapıyor annem daha ufak diyor ama asıl şimdiden yapmamak gerek çok kötü bu durum bu akşam canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?