- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.681
bi rahatladımki sormayın
dişleri çıkmıyo diye kafama takıyodum ara ara acaba yetersizmi calsiyum eksikliğimi var filan diyee
veeeeeeeeeee
memikto diş çıkartmış haberim yokk sırıtınca minicik ucu göründü elledim alt önde patlatmış minicik ucu elime geldi sivri sivri
ama bitane daha geliyo sıkıntısı var
hiç ağzını açmazda göremiyorum bunu zor gördüm
sinüzite davetiye çıkarıyosunn
catlover yazdigin tarih dikkatini cektimi 12 aralik 12 saat de 12:12. aralikta 12. ay zaten. yani bes tane 12 yi yan yana getirmissin :)
Mozpcim çok üzüldüm ameliyat olması gerektiğine narkoz alcakmı bilmiyorum ama inş kolay olur oldum olası ameliyat sevmem ben ama çokta rahatlar nefesi açılır yavrunun.şu dönem olması hemen gerekmiydi ilerde yapılsa geçmi oluyor sorularım çok kafamda ama sağlıkla kurtulsun inş yavrun canım...çok çok geçmiş olsun inş...
sağol canım, narkoz alacak, bende sevmiyorum ameliyat olayını ama 3 doktorda ameliyat dedi röntgenler çekildi kontroller yapıldı
çok büyük çünkü geniz eti, biraz daha büyürse kulaklara baskı yapabileceğini söylediler
ayrıca gece tıkanıklıktan uyuyamıyo, buda uyku apnesine çevirip Allah korusun kötü sonuçlar yapabilirdi
hemde geniz eti olan çocuklar çok fazla gelişemiyo, kilo alımı yavaş oluyo, gerçi benim oğlum o geniz etine karşı çok iyi gelişti ama inşAllah herşey çok daha güzel olacak ameliyattan sonra
aynen öyle ama alıştım hugo ama acısı çıkar belki yaş ilerleyincee...dişleri çıkmış memonun tebriklerr devamıda gelir bi bakmışın....hadl gözün aydın
sağol canım, narkoz alacak, bende sevmiyorum ameliyat olayını ama 3 doktorda ameliyat dedi röntgenler çekildi kontroller yapıldı
çok büyük çünkü geniz eti, biraz daha büyürse kulaklara baskı yapabileceğini söylediler
ayrıca gece tıkanıklıktan uyuyamıyo, buda uyku apnesine çevirip Allah korusun kötü sonuçlar yapabilirdi
hemde geniz eti olan çocuklar çok fazla gelişemiyo, kilo alımı yavaş oluyo, gerçi benim oğlum o geniz etine karşı çok iyi gelişti ama inşAllah herşey çok daha güzel olacak ameliyattan sonra
durasella merhaba, şimdi atanın resimlerine baktım, ne zamandır aklımda yazamadım, bebişlerimiz birbirine benziyorrsaçlarının rengi, şekli, yanakları göz yapısı, şaka gibi
merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir
dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi
perşembe günü ameliyat olcak oğlum
sonra detaylı yazarım kızlar
catlover yazdigin tarih dikkatini cektimi 12 aralik 12 saat de 12:12. aralikta 12. ay zaten. yani bes tane 12 yi yan yana getirmissin :)
canım küçükken daha kolay oluyo mesela sünnet nasıl kolay oluyo büyüyünce daha zor aslında
devamlı rahatsız eder çocuğu rahat olamaz
ameliyattan sonra çok rahatlayacak daha neşeli olacak rahat uyuyacak rahat yemek yiyecek
Ayyy boşanıp bugünmü evlensek acaba neymiş bu 12 12 2012 yahuuu her seneye uygun bi tarih buluyorlar ne yani 22 r2 2012 olmuyomu yada 10 12 2012 yada 02 12 2012 hepsi 2 yee çıkıyo işteebenimde 20 10 2007 yine uygun sayılır cnm akılda kalırmış şaka maka 6 cı yıla girmişizzz
Evet belki zor ama bebeğinin rahatlayacağını düşünmek sana daha iyi gelecektir. Kuzu yarından sonra mışıl mışıl uyuyacak, dua edeceğim ben de sağ salim atlatsın minik, bu macerayı da. Kalbim sizinle.
mozp inş sağ sağlim kurtulur cnm allah yardım etsin sana..
Allah yardımcınız olsun canım. ameliyat olayı zor tabi ama sonrasında oğlun çok rahat edecek. onun sağlıklı olması senin daha sağlıklı, mutlu olman demek. acil şifalar. dualarımız sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?