- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.761
ben hamile kaldığımdan beri burdayım.onların çoğu facede yazışıyo bi kaçıda abonelikleri iptal edildi kavga ettiler bazılarıda sıkıfıkı değldi pek burayla zaten yazıp yazıp kaçıyorlar.bizde müdavimi olduk kk nın burdayız işte...
Ayaz'ın doğumdan beri testisinin biri hala inmedi.
Doğduğunda hastanenin cerrahı baktı ve 9 ayına kadar kendiliğinden iner dedi.
8 Aylıkken Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine götürdüm,cerrah kontrol etti ve 1 yaşında getirin dedi.
İnmezse operasyonla indiriyorlarmış
Çok endişe ediyorum genelde herkes küçük bi operasyon diyo ama ben çok üzülüyorum
Seni kendime benzetiyorum. Ben de çok çabuk sinirlenirim, hiç tahammülüm yoktur. Hele ki çocuk bakımı konusunda, hemen çileden çıkıveriyorum. Çalıştığım için annem bakıyor bebeğime, akşamları ben eve gittiğimde de özlemiş olduğum için azıcık oyunla ve yemekle geceyi bitiriyoruz, işe gitmediğim günlerde veya haftasonları da bebeğimle yalnız vakit geçirmiyorum. Sen de anneme bıraktım çocuğu diyorsun ya bazen, ben de öyleyim, kahvaltıdan sonra doğğğru anneme gidiyorum, akşam yemeğimizi de yiyip öyle dönüyoruz hattaÇok şükür daha bebeğime zarar vermedim ama annemlerin ve eşimin bana yardımı sayesinde büyütebiliyorum çocuğumu. Bazen iyi bir anne olmadığımı düşünüyorum, annelik sabır ister deniyor, gerçekten de öyle. Arkadaşların o kadar işi bir arada yaptıklarını görünce çok çok kolaylıklar diliyorum onlara, özellikle çocuklarına kendileri bakan arkadaşlara.
kızlar yusuf kayra şuan ameliyata girdi, dua edin lütfen
Benim sıpa hala uyuyor uyanınca üstünü değişip yakışıklı olup annaneye çıkacağız dün çıkmadık yaa özlemişlerdir inş babamda evdedir taksiye çıkıyo göremiyorum pek gece geliyoo canım kuymak çekti peynirim yok üşenmesemde alsam yapsam.bugün oruç tutamadım oğlanı emzirirken gece uyuyakalmışım niyetlenemedim.yarında cuma tutamam bugün tutmadığım için yarın başlanmaz...cumartesi devam ederim bende.15 e tamamladım şuan.kaldı 7 gün.
bugünkü çorbamız: tavuk suyuna sebze çorbası:
didklenmiş tavuk eşliğinde havuç,kabak(mevsimi değil ama 1 tane evde vardı çeşit olsun istedim)soğan,kırmızı biber,kırmızı mercimek,biraz bulgur,(pirinç koymadım onun yerine bulgur koydum)brokoli,domates 1 adet.
çok güzel oldu,akşam yer inşallah.
kızlar ben gece maması vermediğim için yani kaşık maması ,çorbalarını günde 1 kez akşam öğününde veriyorum.en geç saat kaçta vermeliyim sizce?
siz son öğününü saat kaçta veriyorsunuz?
bugün sadece 1 kez 12-12;:45 arası uyudu!!((
bende akşam mama filan vermiyorum en geç akşam dokuz gibi yer uyumadan formul süt veya anne sütü içer yatar 10 gibi ve sabah sekiz dokuz gibi uyanır beslenir gece beslenmiyo artık istemiyo uyansada geri uyuyo
bugünkü çorbamız: tavuk suyuna sebze çorbası:
didklenmiş tavuk eşliğinde havuç,kabak(mevsimi değil ama 1 tane evde vardı çeşit olsun istedim)soğan,kırmızı biber,kırmızı mercimek,biraz bulgur,(pirinç koymadım onun yerine bulgur koydum)brokoli,domates 1 adet.
çok güzel oldu,akşam yer inşallah.
kızlar ben gece maması vermediğim için yani kaşık maması ,çorbalarını günde 1 kez akşam öğününde veriyorum.en geç saat kaçta vermeliyim sizce?
siz son öğününü saat kaçta veriyorsunuz?
bugün sadece 1 kez 12-12;:45 arası uyudu!!((
bende gece kaşık maması yedirip yarım saat sonra yatırıyorum ama ondan sonra emmiyor istemiyor beni
zaten buaralar gecede arıza çıkarıyor emme konusunda
biraz daha erken vercem onun için
bende gece kaşık maması yedirip yarım saat sonra yatırıyorum ama ondan sonra emmiyor istemiyor beni
zaten buaralar gecede arıza çıkarıyor emme konusunda
biraz daha erken vercem onun için[/Q
senin kızın kaşık maması verdikten sonra gece hiç uyanmıyormu birdaha nisane?orayı pek anlayamadım.
hugo:
seninkide gece emmeyi bırakmış anlaşılan,ne güze..
bizim kilomuz biraz önden gittiği için mama verirsem daha çok kilo alır endişesi var bende.o yüzden en son akşam öğününde çorbasının veriyorum,ondan sonrada bütün gece emziriyorum!doymuyor sanırım sadece çorbayla,sütümde artık doyurucu değil sanırım,bütün gece kaç defa uyandığının bile hatırlamıyorum,emziriyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?