- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.741
Bi de dün koltuğun kenarında ayakta dururken anneme 2 adım atıp gelmiş,akşam da bana yaptı.
Çok sevindirik oldummm, sıpa yürümek istiyor
kızlar nick soruma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.
kızlar nick soruma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.
üç gün önce şekeri tamamen bıraktım
içinde şeker olan gıdalarıdaa
hazır gıdalarıdaa
et tavuk balık esmer ekmekler sebze meyve salata bulgur türkk kahvesi süt yoğurt kefir yumurta ve peynir bunlarla besleniyorumm
daha önce 25 kilo vermiştim bu şekilde hemde hiç kas kaybetmeden göbeğim erimişti
şimdide üç dört aya toparlayıp estetikle oramı buramı yaptırtcamm
ahhh bir de ben bırakabilsem şu şekeri. ama mümkün değil herhalde63'üm ve takıldım. ne ileri ne geri.
Ayaz'ın doğumdan beri testisinin biri hala inmedi.
Doğduğunda hastanenin cerrahı baktı ve 9 ayına kadar kendiliğinden iner dedi.
8 Aylıkken Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine götürdüm,cerrah kontrol etti ve 1 yaşında getirin dedi.
İnmezse operasyonla indiriyorlarmış
Çok endişe ediyorum genelde herkes küçük bi operasyon diyo ama ben çok üzülüyorum
kolay aslında şeker hiç kullanmazsan tatlı bişeyler yemezsen bir günde alışır bünyen
zaten meyve yiyosun ondan karşılanıyo şeker ihtiyacın
ama sporda yaparsan hergün makul ölçüde bitter çikolata yiyebilrisinn
Esad elime ne alsam istiyo yada vermem için ağlıyo umarım bu huyu büyüdüğündede devam etmez zira zaten sinirli bi yapım var hepten çileden çıkarım saatlerce ağlasada vermem ozaman şimdiden önlemini almam lazım ama ben vermesem annem her dediğini yapıyor annem daha ufak diyor ama asıl şimdiden yapmamak gerek çok kötü bu durum bu akşam canımı sıktı
Giydirilen normal tulum gibi olanlardan mı ? Onları mı istemiyor
Ya ben şaştım kaldım ,kombi gece gündüz aynı yanıyo ama gece ben bile üzerim açık kaldımı üşüdüğümü hissediyorum,o da üşüyodur heralde.Ne zaman uyansam kontrol ediyorum hep açık hiçbişey yok üstünde hem battaniye hem yorgan örtüyorum ikiside ayaklarının dibinde.Tepine tepine atıyor.
Bi de dün koltuğun kenarında ayakta dururken anneme 2 adım atıp gelmiş,akşam da bana yaptı.
Giydirilen normal tulum gibi olanlardan mı ? Onları mı istemiyor
Ya ben şaştım kaldım ,kombi gece gündüz aynı yanıyo ama gece ben bile üzerim açık kaldımı üşüdüğümü hissediyorum,o da üşüyodur heralde.Ne zaman uyansam kontrol ediyorum hep açık hiçbişey yok üstünde hem battaniye hem yorgan örtüyorum ikiside ayaklarının dibinde.Tepine tepine atıyor.
Seni kendime benzetiyorum. Ben de çok çabuk sinirlenirim, hiç tahammülüm yoktur. Hele ki çocuk bakımı konusunda, hemen çileden çıkıveriyorum. Çalıştığım için annem bakıyor bebeğime, akşamları ben eve gittiğimde de özlemiş olduğum için azıcık oyunla ve yemekle geceyi bitiriyoruz, işe gitmediğim günlerde veya haftasonları da bebeğimle yalnız vakit geçirmiyorum. Sen de anneme bıraktım çocuğu diyorsun ya bazen, ben de öyleyim, kahvaltıdan sonra doğğğru anneme gidiyorum, akşam yemeğimizi de yiyip öyle dönüyoruz hattaÇok şükür daha bebeğime zarar vermedim ama annemlerin ve eşimin bana yardımı sayesinde büyütebiliyorum çocuğumu. Bazen iyi bir anne olmadığımı düşünüyorum, annelik sabır ister deniyor, gerçekten de öyle. Arkadaşların o kadar işi bir arada yaptıklarını görünce çok çok kolaylıklar diliyorum onlara, özellikle çocuklarına kendileri bakan arkadaşlara.
Sayfanın altında sürekli 2013 şubat anneleri başlığı çıkıp duruyor, merak ettim napıyorlarmış bakayım dedim, ilk sayfayı açınca listede bir sürü isim gördüm, çok kıskandım ne kadar kalabalıklar diye, ben de bizim ilk sayfamıza baktım biz ne kadarmışız diye, bizde de çok fazla isim var (üşenmedim saydım 81 tane-ama benim ismim yok, benim gibiler de vardır belki burada yazan şu anda). Özellikle doğumdan sonra burada yazan çok az kişi kaldı ama. Merak ettim şimdi diğerleri neler yapıyorlar acaba :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?