2012 Şubat Anneleri

bende bu akşam pilav yedirdim
bize yapmıştım dünden kalan pilava beyenmediği yoğurdu ekledim ezdim yedirdim
yiyo ama yavaş çiyniyo uzun sürüyo yemesi ama yedi beyendi tadıda çok güzel olmuş
yarına bugünden sulu köftesi kaldı onu yediririm akşama bize etli çorba yapıcam yanınada fırın karnıbahar ikisindende yediricem bakalım

hugocuk ömer yemişti karnabahar. kıymalı yemeğini yapmıştım. elimle ekmeği bandırıp bandırıp yedirdim. gaz yaptımı hiç farkında değilim. her gece sürekli uyandığı için farketmedi birşey

brokoli ve yeşilmercimek çok gaz yaptıda bizde ondan
ben yoğurtlu yapıcam fırında

brokoli ve yeşilmercimek çok gaz yaptıda bizde ondan
ben yoğurtlu yapıcam fırında

bir tanıdığım karnabaharı haşlıyor. ayrı bir yerde yemek yapar gibi soğan, biber, kıyma ve salçayı kavuruyor. haşlanmış karnabaharın üstüne döküp, onların daüstüne çırpılmış yumurta döküp, pişiriyor biraz. çok az suyla. eksik anlatmış olabilirim ama bayılmıştım yediğimde. tam bizim bebelere göre.

canım 10 gibi yatıyor, 8'den önce olur ama asla 8'i geçmez uyanması. gece çok uyanıyor yalnız. karnı tok biliyorum, altı da temiz. diş diyorum geçiyorum artık. sizin nasıl?

10 gibi uyur gece uyanmaz eğer ışık yoksa
bi ara sık uyanıyodu ağlayarak dua okudum geçti korkuyomuştu
artı gecede beslenmiyo akşam yatıp sabah kalkıyo
sabah 8-9 gibi uyanıyo hemen salona geliyoruz yere koyar koymaz hemen toplarını alır oynamaya başlar çok oyuncu oldu bi poşet bulmuş içine oyuncaklarını doldurmuş bu akşam
ya oynar ya sevdiği klip varsa bakar

ömer de ağlayarak uyanır hep. ben de okuyayım bari. ama emiyor da. onun da etkisi var bizde. duru da emmeyi bırakınca gece artık uyanmamıştı. beşikteyken sallıyordum beşiği uyuyordu, şimdi yatağında yatıyor, yana çevirip popoyu biraz pişpişliyorum, uyuyacağı varsa uyuyor, istemiyorsa emziriyorum, öyle uyuyor. ayrı odada ya, sık sık uyanması çok zor oluyor ama Allah sağlık versin, napalım uyanırız :)

Hugocum yerlerim çok kötü oğlum söküyor o derece balkonlarımda alçak yazın esada çok dikkat etmem gerek camlarımda tahta pimapen değl doğalgazlı ama pimapen olsa daha iyi ısınırdık eminim..bu sene çok istedim ama oğlum ufal göze alamadım.seneye inş iyi bi ev bulurum...taşınmak zor evet bu benm 2 ci evim 5 senede ama soğudum artık bu evden.tek avantajı annemlerle aynı binadayım.işim olunca esadı rahat bırakıyorum..kısmet bakalım.önce oğlanı kestireyimde...

Hugocum senin oğlan ne boğazlı maşallah herşeyi yiyor yazdığına göre....ben esada zar zor yediriyorum öğünlerini valla...

hımm anladım
yine annenlere yakın yeni bir ev bakarsın
evet memikto yer ama sağlıklı şeyler yer mesela kek ver yemez sebzeleri eti sütü meyveyi seviyo

Günaydın miletttt nerdesinizzz...benm oğluşum sabah sabah altına doldurmuş sağ olsunmecbur uykumu alamadan uyanmak zorunda kaldım yine...üstünü hazırladım komple cıbı cıbı yaptı kahvaltısınıda yaptı bu sabah çeşit azdı peynir pekmez bebe bisküvisi tahıllı mamamız yattı şimdi dalsın ben daha kahvaltımı yapacağım akşmda fazla bişey yemedim çok acıktım valla...

hımm anladım
yine annenlere yakın yeni bir ev bakarsın
evet memikto yer ama sağlıklı şeyler yer mesela kek ver yemez sebzeleri eti sütü meyveyi seviyo

inş bulrum aynı mahallede cnm

ben esada sebze sevdiremicem sanırım hiç sevmiyor tuzsuz yapıyorum ondanmı bilmem ama benimde yapma hevesimi kırıyor.dün patatesi havucu bile duruyor memo maşallah yer elması kereviz yiyor sanırsam nasıl sevdiriyosun tuz koyuyormusun mesela yağ falan..

sabah sabah dediğin saat kaçtıki

Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım.

Ben dün işe gidemedim yattım hep hastaydım fena,bugün daha iyiyim.
Dün oğluma da yaklaşamadım ona da geçer diye sağolsun annem ,iyiki var :)
Bugün oğlumla başbaşayız.Sabah 8 de uyandık mamamızı içtik ,geldik tv izledik baby tv hastası oğlum,bırak akşama kadar izler çok seviyo.
Sonra 10 da tekrar yattık 12 ye doğru uyandık sonra kahvaltısını yaptı.Banyo yaptırdım şimdi oynuyo kendi kendine oyuncaklarıyla bi yandan da yine baby tv izliyo tabi ,ben de rahat ediyorum bu sayede.
Bi arkadaşın bebişi iştahsızmış benimki de öyleydi bi ara doktoru vitaminini değiştirdi eskiden sağlık ocağının verdiği D3 ü kullanıyoduk şimdi Vitagil diye bi vitamin verdi bütün vitaminler var içerisinde.ayrıca iştah açıcı bir ilaç da yazdı aktibol diye kapsül şeklinde hergün kapsülün yarısını mamasına falan karıştırıp veriyoruz.Çok iyi geldi şimdi mamalarını falan hep bitiriyo maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…