- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.921
bende bu akşam pilav yedirdim
bize yapmıştım dünden kalan pilava beyenmediği yoğurdu ekledim ezdim yedirdim
yiyo ama yavaş çiyniyo uzun sürüyo yemesi ama yedi beyendi tadıda çok güzel olmuş
yarına bugünden sulu köftesi kaldı onu yediririm akşama bize etli çorba yapıcam yanınada fırın karnıbahar ikisindende yediricem bakalım
hugocuk ömer yemişti karnabahar. kıymalı yemeğini yapmıştım. elimle ekmeği bandırıp bandırıp yedirdim. gaz yaptımı hiç farkında değilim. her gece sürekli uyandığı için farketmedi birşey
brokoli ve yeşilmercimek çok gaz yaptıda bizde ondan
ben yoğurtlu yapıcam fırında
catcim ömer sabah kaçta kalkıyoo
canım 10 gibi yatıyor, 8'den önce olur ama asla 8'i geçmez uyanması. gece çok uyanıyor yalnız. karnı tok biliyorum, altı da temiz. diş diyorum geçiyorum artık. sizin nasıl?
hugocum sen nasıl yapıyorsun yoğurtlu karnabaharı?
10 gibi uyur gece uyanmaz eğer ışık yoksa
bi ara sık uyanıyodu ağlayarak dua okudum geçti korkuyomuştu
artı gecede beslenmiyo akşam yatıp sabah kalkıyo
sabah 8-9 gibi uyanıyo hemen salona geliyoruz yere koyar koymaz hemen toplarını alır oynamaya başlar çok oyuncu oldu bi poşet bulmuş içine oyuncaklarını doldurmuş bu akşam
ya oynar ya sevdiği klip varsa bakar
Hugocum yerlerim çok kötü oğlum söküyor o derece balkonlarımda alçak yazın esada çok dikkat etmem gerek camlarımda tahta pimapen değl doğalgazlı ama pimapen olsa daha iyi ısınırdık eminim..bu sene çok istedim ama oğlum ufal göze alamadım.seneye inş iyi bi ev bulurum...taşınmak zor evet bu benm 2 ci evim 5 senede ama soğudum artık bu evden.tek avantajı annemlerle aynı binadayım.işim olunca esadı rahat bırakıyorum..kısmet bakalım.önce oğlanı kestireyimde...
Hugocum senin oğlan ne boğazlı maşallah herşeyi yiyor yazdığına göre....ben esada zar zor yediriyorum öğünlerini valla...
hımm anladım
yine annenlere yakın yeni bir ev bakarsın
evet memikto yer ama sağlıklı şeyler yer mesela kek ver yemez sebzeleri eti sütü meyveyi seviyo
Günaydın miletttt nerdesinizzz...benm oğluşum sabah sabah altına doldurmuş sağ olsunmecbur uykumu alamadan uyanmak zorunda kaldım yine...üstünü hazırladım komple cıbı cıbı yaptı kahvaltısınıda yaptı bu sabah çeşit azdı peynir pekmez bebe bisküvisi tahıllı mamamız yattı şimdi dalsın ben daha kahvaltımı yapacağım akşmda fazla bişey yemedim çok acıktım valla...
sabah sabah dediğin saat kaçtıki
10 da :97: öyle deme 2 de yattı sıpa
gündüz çokmu uyuyo acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?