- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.881
öne dönük koltuğa geçen oldumu???
biz hala geriye dönük oturturuyoruz da!!11.ayını bekliyim diyorum!
ekmekiçi soğan sarımsak kıyma pirinç veya köftelik bulgurdan köfteyi yap minik yuvarlak şekilde ben birer porsiyonluk atıyorum buzluğa çıkarıp çabuk pişiriyorum kolay oluyo
pişirirkende patates bezelye havuç ve köfteleri beraber pişiriyorum kapatıp ılımasını bekliyorum ılıyınca
ayrı bir kapta yumurta sarısı un ve yoğurdu çırpıp ekliyorum limonda sıkıyorum azcık
bir taşım kaynatıp kapatıp az tereyağı ekliyorum tamamdırr
biz 2 3 ay oldu normal öne dönük koltuğa geçeli diğerinde durmuyordu artık zaten aldığımız koltuk küçük aylardan itibaren kullanılabiliyormuş
markası nekii
yumuşak rahatmı ben çok korkuyorum oto koltuğundan mehmet beyenmez diye
beyenmedimi hayatta oturtamazsın
markası nekii
yumuşak rahatmı ben çok korkuyorum oto koltuğundan mehmet beyenmez diye
beyenmedimi hayatta oturtamazsın
günaydın hayırlı cumalar kızlar,
çok şükür oğlum iyi, dün soğuk meyve püresiyle besledik, gece biraz uykusuzdu
bu sabah ılık çorba içirdik, biz kahvaltı yaparkende krem peynir fıstık ezmesi yedi oğluşum
ameliyat 30dk kadar sürdü bizi odada beklettiler ameliyathaneye almadılar, sonra getirdiler oğlumu,anestezi etkisi geçene kadar gözleri kapalı 40-45dk ağladı
sonra kendine gelince fitil atıldı sakinleşip uyudu
hem geniz eti alındı hemde burnundaki etler çok dardı onlar genişletildi,geçti gitti çok şükür
inşallah herşey çok güzel olacak bundan sonra
herkes iyidir umarım özledim sizleri :)
dün akşam oğlum 2,3 adım attı kendi başına, ellerini hiçbir yere koymadan hemde. mam sandalyesi ve koltuk arasındaki mesafeyi yürüyerek geçti. zaten artık en büyük hevesi ellerini bırakıp bir yerden diğer bir yere geçmek. sanırım yakında yürüyecek
maşallah...bebişler yakında birer birer yürüyecekler..
seninkinide tam olarak yürümesi yakın gibi geldi.
benimkide artık sıralamasını geçtim,7 .aydan beri duvarlara,kapılara,koltuklara tutnarak sıralıyor zatende ,uzun zamandan beri eelrini tamamen bırakıp dengede durma çalışmalarında ama henüz adım atmadı!!:))
sağol hugo.sulu köfte dimi bu?bende bunun benzerini yapıyorumda,bildiğimiz normal köfte olarak da yapabilirmiyim acaba bunu?suzsuz olarak?neyse bi deniyim bakıyım..
ya bende diyorum bu çocuk niye sevmiyor bu koltuğu diye,demekki rahat reedemiyormuş !!bi yere gidene kadar çığlık çığlığa gidiyorduk hep,en sonunda dayanamayıp kucağıma alıyordum!
diğer modele geçelim ,geç bile kalmışız.dediğin gibi küçük aylar dan itibaren bu geriye dönükler.bizimkiler büyüdü artık.diğer modelide almıştık halbuki,ocakta falan geçeriz diye düşünmüştüm hep.tamamdır.en kısa zamanda geçiyoruz..
bizimki recaro markası canım..çok araştırarak aldık.sağlamlığına çok dikkat ettik.rahata benziyor.şimdiye kadar sesini çıkartmıyordu ama 1-2 aydır pek bi cırlıyordu oturtunca.
tabi rahat olmazsa zor,oturtamazsın ,,yazık olur..
canım normal köfte yapacaksanda fırında pişirebilrsin
ben fırında yaptım kuru geldi yemedi sıpa
sizin oto koltuklar iyi markalı kızlarr
sanırım biz öyle markalı almıcaz
bakalım memoyuda götürüp tek tek denetirim artık
sizin oto koltuklar iyi markalı kızlarr
sanırım biz öyle markalı almıcaz
bakalım memoyuda götürüp tek tek denetirim artık
hayııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!henüz değil!1 yaşını bekliyorum ben!!!!1 yaşına girdiğinin ertesi günü başlıcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen bana köfte tarifi versene hugo?
az önce sormuştum ama sanırım gören olmadı!!!((
nasl pişiriyim köfteyi?
Bizimki Maxi Cosi , 13 kg olana kadar kullanacağı model , cok memnunduk ucakta bile yanımıza aldik uyudu orda,ama artık sığmıyor :) henüz karar veremedik ne alsak, 9-18 kg için olanı mı yoksa 9-36 olanı mı?! Ben oldukça ters oturtmaya devam edicem, en güvenlisi öyle . Bi öğrenirse düz gitmeyi hep ister.
Marka değil de sağlamlık önemli . Ya bir gün lazım olursa? Allah korusun .
hala daha oto koltuğu alamadık hep bişey çıktı
dün kipada fisher pricenin vardı ama almadık bizim alacağımız koltuk rahat olmalı mehmet sıkıntıya hiç gelemez yoksa hayatta oturtamayız koltuğa
Kizlar mrb izindeyim artik evdeyim dogumumada uc hafta kaldi:))dua edin bana.playdoh kizin yemiyormus sanirim benim kizda 10 gundur oyleydi resmen catladim yani ama cok gereksizmis 2-3 dis birden cikardi bugunlerde duzeldi biraz hani zaten kizim az yiyor artik orlamamayi ogrendim ozel bisi yapmiyorum ne varsa o.gidim gidim yiyo zaten demekki bunyesi boyle kabullendim.sikma canini gecer gider hiz zorlama ugrasma.
Kendimiz için hazırladığımız kofteden veriyorum ben, bildiğin kıyma, ekmek içi, baharat, maydanoz, soğan olan tarif, özel birşey yok. Biraz kalın yapıp tost makinesi olan elektrikli grilde kızartıp veriyorum. Yumuşacık oluyor, severek yiyor kuzucuk. Bir arkadaşim söylemişti içine havuç da rendeliyormuş kendi çocukları için, besleyici de oluyor, şimdi aklıma geldi, ben denemedim.
Bi daha yemek soranların mesajlarına cevap yazmamaya karar verdim :) Hep aynı şeyleri yazmışım çünkü, kendimize yaptığımız gibi diye :) Ben öyle çok özel şeyler hazırlamıyorum minnoşa, az tuzlu olarak bizimle aynı şeyleri yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?