- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.981
kçfteyi çok güzel yapmışsın önce haşlayıp sonra ızgara gibi yapmışsınn
un çorbası değil canım etsuy çorbası bugün yaptığım çok güzel oluyo
kuzu koyun vs.. etini haşlıyorum
varsa etşnşde didiyorum içine
sonra kapatıp ılımasını bekliyorum ayrı kapta yoğurt un yumurtayı çırpıp ılıyan çorbaya ekliyorum dövülmüş sarımsakta ekliyorum karıştırarak bir taşım kaynatıyorum tamamdır
içine sirkede koyuyorum yerken süper oluyo
ben kurban etlerinin suyunu asla atmam porsiyonluk bölüp buzluğa atar sonra bu çorbayı yaparım
Benim minnoş da tay tay durmadı henüz, deli gibi sıralıyor. Çok temkinli yavaşça ellerini koyarak tutunuyor. Elinde bir şey varsa onunla emekliyor, dün koca süzgeçle dolaştı evi. Güle güle deyince güle güle yapıyor, çak yapıyor, burnunu ve ağzını sorunca gösteriyor, at, tut, al, ver gibi kelimeleri biliyor. Bir de cee yapıyor.
Ben de televizyon açmıyorum evde, zaten yeterince elektronik eşya var. Montajı o uyuyunca yapıyorum ama bazen mecbur kalıyorum yetişmesi için, Ata da kucağıma geliyor izliyor. Kırk takla atıyorum, başka şeylerle oyalansın diye.
Seslerimizi taklit ediyor. Ay ay ay diyorum, ayy yaay diyor. Zor kelimeleri melodilk olarak tekrarlıyor. Emziğini görünce memme diyor, suyu görünce uuu diyor. Dede diyor, gel gel deyince del del deyip eliyle gel gel yapıyor. Ben çok konuşuyorum onunla ve köpeğimizle. Sürekli şarkı söylüyorum bilmem etkisi var mıdır. Ağlarken anni dediğine dair söylentiler var ama bana öyle gelmiyor adam akıllı dese de dişimi kırsam. Anne dediği gün bütün sokak kedilerine süt vereceğim adağım var :)
Kızlar çok tatlı yılbaşı cicileri gördüm, tospiğime alacaktım dedim ne var bunda ben de yaparım, bir gece için 70 çok pahalı geldi bana. Zaten bebek şekerlerimi de kendim yapmıştım oradan bir sürü keçe kumaşlarım arttı. Bir tane kırmızı tişört aldım, üzerine yeniyıl temaları hazırlayacağım. Bitince bloğumdan paylaşırım sizlerle, belki siz de denemek istersiniz. Örgü ile de bir şeyler düşünülebilir de benim çok fazla yeteneğim yok tığa, şişe. Köpeğime birkaç tane kazak örmüştüm o da annemin yardımıyla :)
Günaydın gunisigimmm, bizimki babayı görünce baba, dedeye dede, Tatliş'e Tatliş diyor da bir anne demiyor yav. Acayip bozuluyorum da söylemiyorum kimseye 'assolistler en sona' deyip gülüyorum.
duyuyor ancak konuşma geç olacak.
ayına göre aaa, eee, ooo gibi ses takliti yok
baba, dede, mama yok
geç konuşmasını istemem. her anne en iyisini ister tabi
sağlıklı ya çok şükür ancak biraz geç kalsa etraftan seni suçlamaya başlıyorlar. benim kadar ek gıda yediren yoktur ama çocuk 8.5 kg geçmiyor. gelen giden laf söylüyor. çocuk yerinde durmuyor, yakan bünyesi var. eşimde çok zayıf. genetiği böyle yani. konuşması geç kalınca tüm gün evdesin işten izin aldın çocukla ilgileniyorsun niye geç kaldı konuşması denecek biliyorum. ben de kendimi suçlamaya başladım konuşmuyorum falan diye. yemek yedirirken sürekli mamma, mam falan diyorum. tık yok.
Eki Görüntüle 578249 Eki Görüntüle 578249
Bu da benim yaramaz böcüğüm çok çekeceğim var benim bundan
( İlk kez resim koydum umarım eklenmiştir :) )
Tv konusunda sabahtan akşama izlettirmiyoruz tabi ama iş yaparken yemek yedirirken mecbur açıyoruz napalım.
Hem izlediği kanal bebeklere özel müzikler görüntüler falan eğitici şeyler var.Diğer çizgi filmlere asla bakmaz
Ayy eklemişim hem de 2 kere
hugocuk bi arkadasim eaofmanlarinin altina coraplarini dikmis kizinin ben cok begendim cok kullanisli olmus. benim kizimda az kalin giydirsem terliyo hep penye tisortlemi gezcek bunlar :)
hugocuk bi arkadasim eaofmanlarinin altina coraplarini dikmis kizinin ben cok begendim cok kullanisli olmus. benim kizimda az kalin giydirsem terliyo hep penye tisortlemi gezcek bunlar :)
tv konusunda takintili degilim ben o kadar hic izlettirmiyo degilim. ama eskiden ben izlemesemde ses olsun diye acik birakirdim. zaten pek takip ettgim bisey yoktur. su anda ara ara acip kapatiyorum.
bildiğimiz külotlu çoraplar varya hani kızlar için onların erkek çocuklar için olanıda varmıdır acaba?giydirsem altına ne güzel olur diye düşündüm.paçaları açılmaz,bacakları üşümez.
giydiren varmı?
benimki oturup oturup çoraplarını çıkarıyor hep,en azından külotlu çorabı çekse bile çıkaramaz:)))
var canım var heryerde görüyorum ben erkek çocukları için olan kilotlu çoraplardan en güzeli külotlu çorap ben ilk doğduğu zamanlardan beri giydiriyorum en rahatı hem sıcak tutuyor hemde paçası açıldı derdi yok birde üstü uzun olunca göğsüne kadar çekilebiliyor karnını falan güzel sarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?