- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.141
Günaydınlarrr
Gece bizim için gene çok uzun geçtii.
Ayaz sağolsun 1 buçukta bi uyandı 3 ü geçiyodu yattı,ağladı huysuzlandı nezle olmuş galiba burnunu çekiyodu hırıl hırıl .
Işığı açtık beyfendi sustu oynamaya başladı yatakta, tabi annesini babasını düşünmek yok.
Sabah da 7,15 de kalktı iyiki kalktı yoksa babası işe geç kalacaktı uyuya kalmışız ,gece uyuyamayınca alarm falan duymamışız valla.
Annem ıhlamur yapmış içirmiş biraz iyimiş şimdi.İnşallah grip falan olmaz oğlum yaaa
gunaydin herkese
kizim 10. ayin son gununde popoyu kaldirip emeklemeye basladi :) halada uzun sure tutamiyo. benim kiz yasina yurumez bence allah bilir tabi
Ben de sezeryanla 39+1de doğum yaptım. Normal doğum tarihim 7 şubattı. Ben 1 şubatta sezeryan oldum.
hazırlıklı olun birgün elinde bir hayvanla gelirse şaşırmayınn
kovaların hayvan sevgisi çok çok fazladırr
hayır demeyin zaten desenizde onun istediği olacaktır
hepinizin evcil hayvanı olacakk
benm sıpa balık burcu kovayı kaçırdık biz geç doğdu 40+6 da geldi 1 gün daha gelmeseydi 41 olcktı tembeldi çok bekletti bizi esad
maşallah..yaaa..yeri rahatmış..
gunaydin herkese
kizim 10. ayin son gununde popoyu kaldirip emeklemeye basladi :) halada uzun sure tutamiyo. benim kiz yasina yurumez bence allah bilir tabi
canım o hiç belli olmaz.geç emekleyen daha çabuk da yürüyebliri.yada erken emekleyen erken yürür diye bişeydeyok.benimki 7.ayına girdi emekledi,hala pek bi ilerleeme yok yürüme ççalışmalarında,emeklemede usta oldu,pek bi sevdi emeklemeyi.yürütmeye çalıştığım zaman yere oturuyor,istemiyor.galiba benimki geç yürüyecek.sıralaması falan,tay tay durması var ama yok yürütünce çöküyor hemen.
Günaydınlarrr
Ayaz sağolsun 1 buçukta bi uyandı 3 ü geçiyodu yattı,ağladı huysuzlandı nezle olmuş galiba burnunu çekiyodu hırıl hırıl .
Işığı açtık beyfendi sustu oynamaya başladı yatakta, tabi annesini babasını düşünmek yok.
Sabah da 7,15 de kalktı iyiki kalktı yoksa babası işe geç kalacaktı uyuya kalmışız ,gece uyuyamayınca alarm falan duymamışız valla.
Annem ıhlamur yapmış içirmiş biraz iyimiş şimdi.İnşallah grip falan olmaz oğlum yaaa
hasta mı olmuş.çok geçmiş olsun..aman üstelemesin..
yok benimkinde siralama tay tay durma :) ama elinden tutup butun evi dolasmaya calisiyo. kimin kucagina gitse ellerini tutup asagi atiyo knedini sonrada yuruyo. ama tek basina calisma yok.
yok benimkinde siralama tay tay durma :) ama elinden tutup butun evi dolasmaya calisiyo. kimin kucagina gitse ellerini tutup asagi atiyo knedini sonrada yuruyo. ama tek basina calisma yok.
cok karisik olmus corba bence ondan. ben o kadar sebzeyi karistirmiyorum. hem de cok degisik seyler dusunmuyorum ne versem diye. yayla corbasi tel sehriye corbasi tarhana veriyorum. sebzeyide pirinc havuc patates ana karisima ya kabak ya karnibahar ya da ispanak ne varsa birinden koyup yapiyorum et ya da tavuksuyuna. tadi guzel oluyo bence. yemek olarak ise dolma ici ve minik patates kofte var bide yogurt pilav. gerci porsiyon cok kucuk bizdee 1 kepce zor corbada.
aman ne uzun anlattim. ama fikir olmasi bakimindan degisik yemek onerileri paylasmak cok iyi oluyo
geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatır.
annenmi bakıyo oğluna? ben çok uykusuz kalırsam arada annem geceleride alıp bakıyo, zaten emmediği için sıkıntı olmuyo
Sağol canım inşallah atlatır.
Annem bizde kalıyo o bakıyo evet ,haftasonu evine gidiyo .
Gündüz zaten hem çoğuğa bakıyo hem de yemek falan yaptığı için sağolsun ,geceleri anneme vermek istemiyorum yoruluyo kadın zaten kıyamıyorum .
Günaydınlarrr
Tünaydın kızlaarrrrr
mozp cuma kar geliyorrr yandıkkk
hugocum oyun oynamaya gidiyo demkki yatağa alışırsa hep öyle gider bi ara esadda öyleydi zar zor bıraktırdım....
Gingerus geçmiş olsun yavruna...nane limonda iyi gelir allah yardım etsin onlar hiç hasta olmasınnn.....
Annelerimizde olmasa zaten nefes alamayız biz...allah anaları olmayıp tek başına 2 3 taneye bakanlara yardım etsin çok yorucu ç0cuklar bu dönemm....
Kızlar sabahtan beri ev işine giriştim süpürdüm evi esadı uyuttum şimdi her yer paspas olck oğlum uyurken işlerimi yapayım...ahhh ahhhh erkek olmak varmış valla....:97:
cok karisik olmus corba bence ondan. ben o kadar sebzeyi karistirmiyorum. hem de cok degisik seyler dusunmuyorum ne versem diye. yayla corbasi tel sehriye corbasi tarhana veriyorum. sebzeyide pirinc havuc patates ana karisima ya kabak ya karnibahar ya da ispanak ne varsa birinden koyup yapiyorum et ya da tavuksuyuna. tadi guzel oluyo bence. yemek olarak ise dolma ici ve minik patates kofte var bide yogurt pilav. gerci porsiyon cok kucuk bizdee 1 kepce zor corbada.
aman ne uzun anlattim. ama fikir olmasi bakimindan degisik yemek onerileri paylasmak cok iyi oluyo
Ben de sebze çorbalarında baya karışık yapıyorum :) mesela dün akşam tavuk göğsü haşladım içine havuç, patates,brokoli,karnıbahar,kırmızı biber, pirinç,tel şehriye ve bulgur koydum birazda tereyağ sonra blendırdan geçiriyorum.Gerçi biraz dibini tutmuş ama kokmuyodu :)
Geçen gün de yie tavuğu haşladım ayrı bi tavada zeytinyağıyle domates rendesini pişirdim biraz sonra tavuk suyunun içine karıştırdım içine de tel şeriye attım piştiken sonra blendırdan geçirdim çok lezzetli olmuştu eşim bayıldı vermedim tabi ona
Ben de 20 Şubat'ta dogmudum.
evet normal canım. günü çok geçince suni sancı verdiler yoksa ben de 41 i bulacaktım herhaldenormal doğummu yaptın canım sen?
sezeryan olduğuma hiç pişman değilim ama sadece planlı olunca 38 i doldurunca alıyorlar.tek içimde kalan o oldu bu zamana kadar.38+3 te doğum yaptım.normal isteseydim belki 40 ı bulacaktı ..(
mopcum kayranın narkozdan ötürü midesi bulanıyoya benimde çok bulanmıştı ve çok uzun sürmüştü
beş altı ay
kefir içirsene kayraya geçirecektir hem çok sağlıklı midesi için en iyi doğal ilaçtır ben içiriyorum çok iyi geliyo
Tünaydın kızlaarrrrr
mozp cuma kar geliyorrr yandıkkk
hugocum oyun oynamaya gidiyo demkki yatağa alışırsa hep öyle gider bi ara esadda öyleydi zar zor bıraktırdım....
Gingerus geçmiş olsun yavruna...nane limonda iyi gelir allah yardım etsin onlar hiç hasta olmasınnn.....
Annelerimizde olmasa zaten nefes alamayız biz...allah anaları olmayıp tek başına 2 3 taneye bakanlara yardım etsin çok yorucu ç0cuklar bu dönemm....
Kızlar sabahtan beri ev işine giriştim süpürdüm evi esadı uyuttum şimdi her yer paspas olck oğlum uyurken işlerimi yapayım...ahhh ahhhh erkek olmak varmış valla....:97:
bu gün alayım bari bi deneyelim, bardaktan bişeyler içmeyi çok seviyo bardağa koyup veririz,
birde soda şişesine bayılıyo, içine su koyuyorum onu içiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?