2012 Şubat Anneleri

Günaydınlarrr

Gece bizim için gene çok uzun geçtii.
Ayaz sağolsun 1 buçukta bi uyandı 3 ü geçiyodu yattı,ağladı huysuzlandı nezle olmuş galiba burnunu çekiyodu hırıl hırıl .
Işığı açtık beyfendi sustu oynamaya başladı yatakta, tabi annesini babasını düşünmek yok.
Sabah da 7,15 de kalktı iyiki kalktı yoksa babası işe geç kalacaktı uyuya kalmışız ,gece uyuyamayınca alarm falan duymamışız valla.
Annem ıhlamur yapmış içirmiş biraz iyimiş şimdi.İnşallah grip falan olmaz oğlum yaaa

geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatır.
annenmi bakıyo oğluna? ben çok uykusuz kalırsam arada annem geceleride alıp bakıyo, zaten emmediği için sıkıntı olmuyo

gunaydin herkese

kizim 10. ayin son gununde popoyu kaldirip emeklemeye basladi :) halada uzun sure tutamiyo. benim kiz yasina yurumez bence allah bilir tabi

hiç belli olmaz canım, benim kuzenimin kızı emeklemedi bile her yere yuvarlanarak gidiyodu, 11.ayı bitince aniden yürümeye başladı
benim oğlumda 6.ayda emeklemeye 8.ayda sıralamaya başladı, geçen ay koltuklara inip çıkmayı keşfetti şimdide eşimle karşılıklı yere oturuyruz yürüsün diye 3-4adım atıyo
yaşına kadar yürür inşallah

Ben de sezeryanla 39+1de doğum yaptım. Normal doğum tarihim 7 şubattı. Ben 1 şubatta sezeryan oldum.

bebekleriniz son ana kadar doya doya içinizde kalmış ne güzel..(

çorbalarını 2 günlkü yapıyorum ben.
bugünde dedim oh 2 günlük yemek derdi olmıyacak ,çorbayı yapmaya başladım.pırasa,brokoli,karnabahar,pirinç,havuç bi tanede bal kabağı (1 küp)
et sulu.
çok kötü bir çorba oldu..ben bile beyenmediysrm umut asla yeemz.limonla tatlandırdım ama nafile..inşallah sever..,aklıma artık değişik tarfiler gelmiyor..

yok benimkinde siralama tay tay durma :) ama elinden tutup butun evi dolasmaya calisiyo. kimin kucagina gitse ellerini tutup asagi atiyo knedini sonrada yuruyo. ama tek basina calisma yok.

cok karisik olmus corba bence ondan. ben o kadar sebzeyi karistirmiyorum. hem de cok degisik seyler dusunmuyorum ne versem diye. yayla corbasi tel sehriye corbasi tarhana veriyorum. sebzeyide pirinc havuc patates ana karisima ya kabak ya karnibahar ya da ispanak ne varsa birinden koyup yapiyorum et ya da tavuksuyuna. tadi guzel oluyo bence. yemek olarak ise dolma ici ve minik patates kofte var bide yogurt pilav. gerci porsiyon cok kucuk bizdee 1 kepce zor corbada.

aman ne uzun anlattim. ama fikir olmasi bakimindan degisik yemek onerileri paylasmak cok iyi oluyo

Ben de sebze çorbalarında baya karışık yapıyorum :) mesela dün akşam tavuk göğsü haşladım içine havuç, patates,brokoli,karnıbahar,kırmızı biber, pirinç,tel şehriye ve bulgur koydum birazda tereyağ sonra blendırdan geçiriyorum.Gerçi biraz dibini tutmuş ama kokmuyodu :)
Geçen gün de yie tavuğu haşladım ayrı bi tavada zeytinyağıyle domates rendesini pişirdim biraz sonra tavuk suyunun içine karıştırdım içine de tel şeriye attım piştiken sonra blendırdan geçirdim çok lezzetli olmuştu eşim bayıldı vermedim tabi ona

geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatır.
annenmi bakıyo oğluna? ben çok uykusuz kalırsam arada annem geceleride alıp bakıyo, zaten emmediği için sıkıntı olmuyo

Sağol canım inşallah atlatır.
Annem bizde kalıyo o bakıyo evet ,haftasonu evine gidiyo .
Gündüz zaten hem çoğuğa bakıyo hem de yemek falan yaptığı için sağolsun ,geceleri anneme vermek istemiyorum yoruluyo kadın zaten kıyamıyorum .

bende kıyamıyorum anneme üzülüyorum zaten çok yoruluyo diye ama annemde benim uykusuz işe gitmeme kıyamıyo o yüzden arada alıyo oğlumu geceleride

geçmiş olsun minnoşaa ıhlamur iyi gelir

mopcum kayranın narkozdan ötürü midesi bulanıyoya benimde çok bulanmıştı ve çok uzun sürmüştü
beş altı ay
kefir içirsene kayraya geçirecektir hem çok sağlıklı midesi için en iyi doğal ilaçtır ben içiriyorum çok iyi geliyo

selam millet
mehmet yeni bir huy çıkarttı uykusu gelmiş gibi ağlıyor sonra odasına götürüyorum mama içiyo yatağına koyar koymaz kalkıyo ayağa öyle oynuyo dönencesini çalıştırıyo düşüyo kalkıyo düşüyo kalkıyo en az 1 saat böyle geçiyo sonrada uyuyoo

Tünaydın kızlaarrrrr

mozp cuma kar geliyorrr yandıkkk

hugocum oyun oynamaya gidiyo demkki yatağa alışırsa hep öyle gider bi ara esadda öyleydi zar zor bıraktırdım....

Gingerus geçmiş olsun yavruna...nane limonda iyi gelir allah yardım etsin onlar hiç hasta olmasınnn.....

Annelerimizde olmasa zaten nefes alamayız biz...allah anaları olmayıp tek başına 2 3 taneye bakanlara yardım etsin çok yorucu ç0cuklar bu dönemm....

Kızlar sabahtan beri ev işine giriştim süpürdüm evi esadı uyuttum şimdi her yer paspas olck oğlum uyurken işlerimi yapayım...ahhh ahhhh erkek olmak varmış valla....:97:

Kolay gelsin canım

Valla öyle annem olmasa napardım bilmem Allah başımızdan eksik etmesin onları.Kadın evini barkını bırakıp gelip bizde kalıyor,aslında yaza doğru ona yakın bi eve taşınıcam Allah kısmet ederse.O zaman kendi evinde bakıcak o da rahat eder böylelikle.

karışık oldu çorbam evet..neyapıyım..normaldede sebze çorbalarını karışık yaparım ben ama,nedense bunun tDI iyi olmadı.
senin kız ertken yürüyecek gibi geldibana.baksana maşallah pek bi istekli görünüyor.istemek başarmanın yarısıdır derler ya.))
biizimkinde yok o istek ..yada kendi kendine yürümekten hoşlanıyor galiba,dediğim gibi birinin tutmasını istemiyor..bende ellerinden tutup yürütmek istiyorum:))

bende senin gibi karışık yapıyorum ama çok koyu oldu,muhallebi gibi oldu oy üsden sanırım tadı hoş gelmedi.sulandırarak vericem.

Ben de 20 Şubat'ta dogmudum.

çok duygusal mısın balıklar duygusal olur derler bakalım benzicek mi kızım sana :)

evet normal canım. günü çok geçince suni sancı verdiler yoksa ben de 41 i bulacaktım herhalde

benim kıza da kayınvalide bakıyor yakınız evine bırakıyoruz. hem işini görüyor hem bakıyor sağolsun.

bu gün alayım bari bi deneyelim, bardaktan bişeyler içmeyi çok seviyo bardağa koyup veririz,
birde soda şişesine bayılıyo, içine su koyuyorum onu içiyo

yağsın yaa ben geçen yıl hiç bişey anlamadım karnım burnumda işe gittim geldim, gerçi kıyamette kopabilir ama neyse o günün programı aşağıda

10.00 Kahvaltı
12.00 Orman yürüyüşü
14.00 Piknik alanında öğlen yemeği
...

17.00 Şarapla gün batımı
18.30 Mehdi (İsa Mesih) ile buluşma
19.00 Son akşam yemeği

20.00 Düşen göktaşları izlencesi
21.30 İsrafil'den sur dinletisi
23.00 Keşke herkes burada olsaydı konuşmaları

00.00 Kıyamet ve kapanış

00.01 Mahşerde buluşma
00.02 Ulan hani Şirince'ye bir şey olmayacaktı tartışması
00.03 Sözlü için hazırlanma
04.00 Sözlülerin bitimi
05.00 Sırat Köprüsü turu
06.00 Cennet ve cehennem için dağılış...

Son düzenleme:
bu gün alayım bari bi deneyelim, bardaktan bişeyler içmeyi çok seviyo bardağa koyup veririz,
birde soda şişesine bayılıyo, içine su koyuyorum onu içiyo

sadesini sevmezse meyvelileri ver onlardan içer eminim
ben şimdi verdim yeni mayalamıştım suda karıştırdım biberonda verdim mama sandı
içiyo içiyo yüzünü buruşturup titriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…