2012 Şubat Anneleri

yaffrim en az 45 dakika en fazla 1 ssaat ve gün aşırı yap
ilk 10 dkika ısınma olsun
camlardan birini hafif açki oksijen al
oksijenle yağlar yanar
şimdi sana zor gelen 20 dakikalık kardiyoya düzenli yaparsan alışacaksın alışıp zorlanmayınca söyle değişiklikler yapalımki yağ vermen durmasınn
yağ verirken şeker şekerli gıdalar beyaz unlu mamuller kızartmalar yassak
tatlı olarak minik minik bitter çikiletalar gün içinde olabilir ( bak görüyosunki bitter çikileteya yemene izin veriyorum nekaddar iyiyim yawww )
hazır meyve sulrı colalar nescafelerr hepiciği yassak
türk kahvesi şekersiz olmak kaydıyla serbestt
sütlüde olabilir türk kahvesii
bunları yap 1 aya çok farkeder

bu akşam memoya torba uyku tulumunu giydirdim epey mızıklandı ama çokta karşı çıkmadı
hem iyide oldu yatağına koyar koymaz ayağa kalkıyodu kalkamadı döne döne uyuyakaldı

malesef öylede yemedi bende günlük mayalamıyordum sonra ekşi oluyor diye günlük ve 6 saat mayalamaya başladım ama yemedi yine sadece çorba olunca yiyiyor artık yatmasına yakın çorba yapıp yedireceğim sütüde tamamen kesti geceleri içtiği 1 2 biberon sütü vardı onuda içmiyor artık napim artık çok mücadele ettim ama içmiyor yemek konusunda huyuna gideceğim artık zorlamakla birşey olduğu yok kendi kendimi sinir ediyorum nasıl yerse öyle yapçam

evet hugocum doğru gördün:)) tam okuyordum eşim geldi. b.sayarda çalışıyor, cigara molası verdiğinde hop ben oturuyorum hemen

annemlerdeydim. ctesi akşamdan beri. sabah 8'de ömer vık diyor, babam gelip alıyor, 10'a kadar falan oyalıyorlar, bir bakıyorum kahvaltı hazır. valla 4 gün sultan hayatı yaşadım ama bugün yine külkedisi oldum

sendemi hesaplıyosun
bende hesaplıyorum
bazende şimdi kalp krizi geçirse biri filan diye öyle aklıma geliyo
minik kuzularım benimm

Ben de zaman zaman köpeğimin ömrünü hesaplayıp, ağlıyorum sıkıca sarılıyorum ona. Şu anda yatağın içinde, gök gürlüyor korkuyor saklanmış Tatlişim.

ben evlenmeden önce daha önce de söylemiştim, bir sürü kedimiz vardı. kimi evden kaçar bir daha gelmez, arkasından endişeyle karışık bir üzüntü duyulur; kimi hastalanır, eczaneden ilaçlar alınır, tedavileri yapılır;kimi de bize yavrucaklar doğurup, neşemize neşe katarlardı. kimi anneler de yavrularını terk eder, onlara şırınga ile süt verilirdi. annem her gün onlara tavuk ciğeri kaynatır (hergün o kokuyu koklamaktan doğan bıkkınlıktan, tavuk ciğerini hiç sevmem), içine ekmek doğrar beslerdi. ama ne zaman ki bir kedimiz ölse, ben bahçemizde merdivene oturur, hüngür hüngür ağlardım. hayvan sevgisi apayrı birşey. çok isterim çocuklarım da hayvan sevgisini tadarak büyüsün. kızım balık çok istiyor, balık da iyi ama kucağına alıp sevmeden de olmuyor ya.

Son düzenleme:
cat_lover ne tatlı, sizler gibi insanların varlığını bilmek mutlu ediyor. Bizim mahalledeki köpekler de benden sorulur, hepsinin adı vardır. Mama veririm, boş bir bina var orada gecelerler bazen. Geçen eski çekyat gördüm çöpün yanında. Eşime söyledim binaya taşıdılar kardeşimle. Eşim diyor, gören de çöp topluyoruz sanacak :) Ama mis gibi yatıyorlar şimdi çekyatta.
Mahalledeki kediler de Alman bir kadın var ondan soruluyor. Kadın hepsini besler, bakar. Allah razı olsun.

Yolda araba çarpan bir köpeği tedavi süresince eve almıştım. Bir ay bizde kaldı, sonra sahiplendirdim. Bu konuda eşin de destek olması gerekiyor. Yoksa eve ne dolduruyorsun diyen kocam da olabilirdi, çok şükür o da çok merhametlidir.

Hugocuk, kovalardaki hayvan sevgisinden bahsetmiş okuyunca çok sevindim. Hepimiz panter emel yetiştirecğiz desene :)

çok küçükken baya irice bir köpek beni kovaladı sokakta, çok koştum zor kaçtım,
ondan sonrada hayvanlardan hep korkar oldum ben, asla yanlarına yaklaşamam, kedi köpeği bırakın muhabbet kuşu civcivden bile kaçarım o günden sonra
malesef hala çok korkuyorum

Son düzenleme:
Benim minik kuşum iyice şifayı kaptı salya sümük öksürük
Gece 1 de uyandı 4 de yattık
Ihlamurdan başka ne yapabiliriz kızlar,akşam doktora götürücem olmadı .
Dayanamıyorum onu öyle görmeye

canım evde varsa peditus verebilirsin, burnu akıyosa iyice temizle sakın tıkanmasın, Rabbim şifa versin

nilde annemlere gittiğimizde kardeşimin köpeğinin peşinden ayrılmıyor ya yürüteçle peşinden dolaşıyor yada teyzesinin kucağına yapışık şekilde sultanın peşinden geziyorlar oraya gittikmi rahat yok sultan illa gözümüzün önünde olacak :) ben sizin kadar olmasada nilin artmış yemeklerini yada evde ne varsa apartmanımızın kedilerine veririm ben kendi çapımda ancak bu kadar yapıyorum ama kardeşim tam bir hayvan delisi işten gelirken yolda yaralı, yavru.. kedi, köpek ne bulsa toplar ya sahiplendirir yada barınağa verene kadar evde bakar sultanla çıktığında yemek su falan dağıtır bizide yakalayınca arabayla yemek servisine çıkıyoruz uzak yerlere :))

geçmişolsun bizde yeni atlattık zor gerçekten tavuk suyuna çorba nar mandalina limon sıktım verdim yada nasıl seviyorsa öyle yedirebilirsin ama öksürük varsa bence doktora götür doktor bir görsün yinede öksürük benim en çekindiğim şey öksürük oldumu ben götürüyorum hemen

Günaydınnnn mozp beyaz karlar sardı bu sabah bizim buralarııı.....her yerde karrr varrrrr....

milet bu sabah 9 dan beri koşturuyorum nedeniyse...sabah bi uyandım oğlum erkenden uyanmış babasına cilve yapıyo yastığına yatıyo onun falan elim buz kesti kalkıp kombiye bakayım dedim örtümde vardı balkonda...örtüyü aldım baktım kombi ekranı sıfır kapalı gibi şok oldm belki elektrik yoktur dedim...baktım içerde oda var....sigortasına baktım su ayarına baktm ama yok makine kapalı gibi.....çalışmıyor petekler buz kesmiş...meğer gece elktrik gelmiş gitmiş ondan olmuş.....hemen servis telini buldm googleden sonra aradık adam kartı yanmıştır dedi...adresi verdk ama sonra aklıma dayımın kızının kocası evlere kombi takıyor o geldi hemen aradım kocası gelmedende etrafı topladım sabah sabah kombinin dolabını falan sildim dışarda çünkü dolaplı...neyse sağ olsn geldide 350 tl alırdı servis iyiki gelmediler dedi ana kartı alış fiyatına bize 90 tl ye verdi sağ olsn yaptı taktı...o arada bide ufoyu kurdu eşim oğlan üşümesin diye....ev buz gibiydi....ısındık şükürr...çalıştı kombi...bide ben kiracıyım insan kendi evi olsa üzülmezde bu paraya kiracı olunca içi cız ediyoo ev sahibine söylicez tabi....oğlumda çok acıkmış yedi hepsini kahvaltısıının yattı

Gingerus geçmiş olsn cnm öksük varsa evet iştahı yoksa doktora götür cnm en azındn sağlık ocağına göster aile hekimine....çok zor hasta olmaları...havalarda iyice buz kesti artık.çok dikkat istiyorlar üşütmemeleri çok zor bide emekliyorlar yürüyorlar her yere gidiyorlar artık...inş iyi olur cnm üzülme sen....esadda bi odada durmuyo devamlı peşimde evde....yoruluyo insan yaa....

okuyunca çok sevindim keşke herkes sokaktaki bir hayvanı sahiplense

Günaydınnnn mozp beyaz karlar sardı bu sabah bizim buralarııı.....her yerde karrr varrrrr....

evet her yer kar ve ben çoook mutluyum, çalıştığım şubedede cam kenarında oturuyorum, hem yağan karı izliyorum hemde çalışıyorum

mehmet martta doğacaktı 17 şubatta hiç unutmam bimden geliyodum dedimki kendi kendime
yarın 18 şubat kova burçları için son gün artık kova olmaz balık olur
keşke kova olsa kovalar hayvanları çok sever demiştim ve birgün sonra mehmet olduu

geçmiş olsun canım tavuksuyu limonlu çorba iyidir ama bian önce doktora götürsen daha iyi olur

selam kızlarr
sabah dokuzda kalktık memoya çorba bize yemek diyet yemek çorba vs.. derkenn oldumm
çamaşırları astım memo uyudu geldim süt sağıyorum
herkes grip soğuk algınlığı çok dikat etmek lazım
mehmete torba uyku tulumunu giydiriyorum üzerinede penye battaniye örtüyorum içim rahat şimdi

yaran düzeldimi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…