2012 Şubat Anneleri

bir ayda hemen kucuk gelir mi ki. Baska bisi al istersen hic giymeden kuculurse uzulursn. Ben giysileri buyuk almiyodum iki ayda alisverise cikiyoduk. Gecen ay biraz buyuk aldim. Oda cok degil 12-18 ay biraz uzun oldu.birde ben kizimi suslicem diye rahatsiz seyler giydirmeyi sevmiyorum hep esofman aliyorum. Yada yumusak kot tisort

Yıkadınız mı gömleği yıkayınca da çekiyor bazı ürünler. Bize 1.5 yaş artık küçük gelmeye başladı. Bence doğum gününe yakın alsanız daha iyi olur ya daalın şimdi giysin olursa da o zaman da giyer.

Ben de oğluma hep eşofman giydiyorum iki tane pantolonu var onlar da eşofmana daha çok benziyor. Erkek olduğu için çok süslü şeyler yok zaten.

Bende 18 ay aldım. O zamana küçk gelirmiki bilemedim. Şimdi üzerine göre yıkamadım da hiç. 2 yaş alsam onunda içinde kalıyor ya Giydirmiyimde o zamana küçülürse değiştiririm.

Ben de eşofman altı alıyorum, sürekli onları giydiriyoruz evde.
Dün aldım bitane mesela poposunda maymun var çok tatlı oldu.
Anca böyle süsleyebiliyoruz işte küçük erkekleri :)
2 tane kotu var gezmeye giderken giydiriyorum ya da yine eşofman altı giydiriyorum rahat etsin diye.

bende kendi kendime diyordum kız çocuğu ama hiç süslü püslü şeyler giydirmiyorum milleti görünce özeniyorum ama bende senin gibi hep rahat penyeler giydiriyorum pantolon giyemiyor zaten sıkıyor, çocuğa işkence etmeye gerek yok diye ya tayt yada esofman giydiriyorum bu arada kızlar çocuklara sebzeleri nasıl yediriyorsunuz benim kızım eskisi gibi sebze çorbası yemeyide bıraktı iyice lezzetçi oldu halbuki hiç tuz vs.. kullanmadımki lezzet düşkünü olmasın diye ama yemiyor etkili fikirlere ihtiyacım var

Uyku saatine ben de çok dikkat ettim hala da etmeye,anneme de ettirmeye çalışıyorum.
Sanırım başarılı olduk biz.Ama huzursuz olduğu zamanlarda değişebiliyor uyku düzeni tabi.
Alıştığı saatlerde uyuyamazsa eğer evde değilsek falan huysuzlanmaya başlar.Gözlerini kaşır sürekli.
Sonra da uyuması zor olur.

Bende 18 ay aldım. O zamana küçk gelirmiki bilemedim. Şimdi üzerine göre yıkamadım da hiç. 2 yaş alsam onunda içinde kalıyor ya Giydirmiyimde o zamana küçülürse değiştiririm.

bende zorlanıyorum bazen çünkü şuan tam ara bedenler, ayına göre alsam tam geliyor bir boy büğünü alsam emanet gibi duruyor bazen eskilere sığdırmaya çalışarak bazen yenileri uydurmaya çalışarak yapıyoruz birşeyler:)

slm kızlar..

oğlum uyurken bi kaçıyım dedim buraya..
bizi aradlılar sağlık ocağından bu hafta gel aşı yapalım dedi.yarın gidicez bakalım kısmetse..

bizde ultra prima 4+ active bebek pampers (9-20 kg) kullanıyoruz.memnunuz gibi,anlıyamadım galiba bu aralar bacak kısımlarından sanırım sıkmaya başladı gibi.benim sıpam geçen ay 11 kg dı!!!bu ay aldımı almadımı hiç bilmiyorum..yarın aşıya gidince öğrenicez...

Ben de oğluma hep eşofman giydiyorum iki tane pantolonu var onlar da eşofmana daha çok benziyor. Erkek olduğu için çok süslü şeyler yok zaten.

bizde hep eşofman takım olarak giydiriyorum genelde ama o takımın takımlığı kalmıyor pek gün içinde.mutlaka birinden biri kirleniyor.ya alt ya üst biri mutlaka başka bir takımla değişime uğruyor.

oğlum mutfak dolaplarına bayadır dadanmıştı artık balıklama atlıyor resmen,içinde uzanmış öyle karıştırıyor.dolap lar için şeyler var açamaması için yani(adı aklıma gelmedi):)) bizim dolaplara uymadı onlar,sanırım lastikle bağlamada buldum çözümü,denemedim ama denicem.

uzun zamandan beri tarhana yapmamıştım oğluma bugün yaptım,et suyuda koydum buzluktan midem bulandı sırf et gibi koktu,inşallah yer.((

ben de kızımın rahat edeceği kıyafetler giydirmeyi tercih ediyorum..renk renk eşofman altları aldım üstüne de swetlerle idare ediyoruz..artık yaza Allah izin verirse cicili bicili giydiririz kuzucukları...kıyafetlerin bedenleri konusunda herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor galiba..ben de 18-24 beden kullanıyorum..çok emanet gibi durmasını sevmiyorum..çok para verip kısa bir süre giydiği zaman da insan üzülmüyor değil ....işte bir şekilde dengeleyerek almaya çalışıyorum

bu aşı konusunda heryer kafasına göre takılıyor galiba..kimi mutlaka gel diye arıyor..kim yer arayıp soranlara salgın bitti gerek yok diyor.anlamadım bu aşı konusunda aynı davranılması gerekmez mi? bizim sağlık ocağı aramadı..ben de arayıp sormadım..haftaya kontrole gittiğimde sorayım bakalım

ayyy canımmm bende bundan çok sıkıntıdayım bayadır.tam olarak benim yaşadığımı yazmışsın.ne olur bi çözüm bulursan banada yaz.benim pğlumda 9.30-10 da uyurdu en geç bu zamana kadar.ne oldu anlamadım birden bi değişti,senin kızın gibi,o yattığı saatte yatsa bile hemen uyanıyor sonrada gece 12-1 lere kadar oturuyor.yada gün içindeki ikinci uykusunu akşam saatlerinde uyuyor,sonra geceler bilmem kaçlara kadar ayakta!!(

Bizimki sırf tarhana içmiyor. Kaç kere etli ııymalı yaptım yok içmiyor. Gurme bebekte tarhanalı tarif var bir tane birtek onu yiyor.

evet haklısın canım..bizede gelin dediler.çağıırılmışken gideyim dedim bende.1 ay sonra yaşına giricek ozaman yine aşı var.offf...

Bizimki sırf tarhana içmiyor. Kaç kere etli ııymalı yaptım yok içmiyor. Gurme bebekte tarhanalı tarif var bir tane birtek onu yiyor.

benimkide tam tersi,tarhanacı resmen.
bi ara çok veriyordum ben ama kilo yapar diye uzun zamandır vermiyordum.
birde et sulu hiç vermemiştim galiba,bugünkü güzel olmadı,ağır bi kokusu oldu et sulu!!!yemezse zorlamıcam:44:
o dediğin tarhanalı tarif nasıl bişey canım?

oğlum 4.ayına girdiğinden beri regl olmaya başladım.her ay ozamandan beri düzenli oldum ama ilk 2-3 ay hep ileri gidiyordu tarihleri .tam olarak 3 aydır hep gününde oldum.ama bu ay 2 gün gecikti.hiç te olacak gibi değilim,belirti falan da yok.niye olabilirki.hamilelik falan yok çok eminim.hala düzen oturmadımı yaa!!!

uyku düzeni mi o da ne ki:) bu aralar dişlerden dolayı uyku düzeni oturtmak çok zor..uyusunda aman nasıl ne zaman uyursa modundayız..şu sıkıntılar geçsin inşallah o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…