- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.461
Benim miniğin üst dişler çıkıyor acaba ayrık mı çıkacak gerçi henüz patlama aşamasında ama merak ettim, üst dişleri çıkanlar ortada boşluk var mı sizinkilerde yoksa normal insan dişi gibi bitişik mi genelde bebişlerin ayrık oluyor. Nasıl da sevimli oluyorlar :)
Tarhanal sebze orbas | Gurme Bebek bunu yiyor bizimki.
Benim miniğin üst dişler çıkıyor acaba ayrık mı çıkacak gerçi henüz patlama aşamasında ama merak ettim, üst dişleri çıkanlar ortada boşluk var mı sizinkilerde yoksa normal insan dişi gibi bitişik mi genelde bebişlerin ayrık oluyor. Nasıl da sevimli oluyorlar :)
sağol canım denicem..
güzelmiş..
günışığım çok uzun değilse bana yazarmısın tarifi ben açamıyorum siteyi ve tarifi merakettim çünkü kızım sebzeyi yemiyor ve tarhanayı seviyor böyle yedirebilirim belki
1 havuç
1 avuç doğranmış pırasa
1 küçük boy patates
4-5 diş sarmısak
3 gül brokoli
3-4 adet ıspanak
1 mandalina
1 yk zeytint yağve tereyağ
zeytin ysğına sebzeleri atıp kavurun,üzerine mandalinanın suyunu sıkın ve 1-2 dk daha kavurun.suyunu ilave edin.ayrı bi yerde 2 kaşık tarhanayı su yada süt ile eritip tencereye katın,ve karıştırarak kkaynatın.daha sonra blendırdan geçirip 1 taşım daha kaynatın.tereyağını isteğe görew üzerine gezdirin.
özet yazdım canım.oğlum durmuyor.
concealed verdiğin tarife bakacaktım ama bu gurme bebek sitesini açamıyorum bir türlü üye olmakmı gerekiyor anlamadım gitti siteye bakıyorum hiçbir tarif açılmıyor
kurbandan beyin vardı oğlana ayırmıştım, ilk defa beyin yaptım onun için.
yoğurt çorbası da kendimize yapmıştım, içine ekleyip blendırdan geçirdim, yedi
oğlum henüz yürümüyor. sizin bebişler de yapıyor olabilir, 3 gündür dikkat ettim koltuğa koydgumuzda kendisi iniyor aşağı, popoyu çeviriyor ve bacakları sallayıp iniyor.
bu aralar sürekli yüzümüze vuruyor, ben de çak yaptırıyorum, onu yeni öğrendi.
hoşgeldin cnm geçen eniceyi soruyordun bende faceden msj attım senfat soruyor nerdesin dedim senin facen varmış zaten onda çok yoruluyormuş bu ara ondan gelemiyorm dedi...sen naptın kaçgündür yoksun bakemm.yemekten konuşuluyordu pat diye girdim
kızlar merhabalar
Bizimki daha doğru düzgün sıralayamıyor. 3-4 adım atıyor koltuğun kenarından tutup.[/QUOT
benim kızım 2-3 adım atıyor sıralıyor derken bir baktık yürüyor..şok olduk..benim_olanın oğlu kadar erken olmasa da biz de erken yürüyenlerden olduk..şimdi paytak paytak dolanıyor etrafta
hoşgeldin cnm geçen eniceyi soruyordun bende faceden msj attım senfat soruyor nerdesin dedim senin facen varmış zaten onda çok yoruluyormuş bu ara ondan gelemiyorm dedi...sen naptın kaçgündür yoksun bakemm.
Bu arada oğlum benm dizime basıp yerdeyken inip çıkıyo koltuklara inerken bazen nasıl indiğini unutuyor ama onuda öğrenir sanırım...afacanlıkta üstüne yok..herşeyi hemen öğreniyor inş okuldada öyle olur derslerde falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?