2012 Şubat Anneleri

concealed verdiğin tarife bakacaktım ama bu gurme bebek sitesini açamıyorum bir türlü üye olmakmı gerekiyor anlamadım gitti siteye bakıyorum hiçbir tarif açılmıyor

Benim miniğin üst dişler çıkıyor acaba ayrık mı çıkacak gerçi henüz patlama aşamasında ama merak ettim, üst dişleri çıkanlar ortada boşluk var mı sizinkilerde yoksa normal insan dişi gibi bitişik mi genelde bebişlerin ayrık oluyor. Nasıl da sevimli oluyorlar :)

nilinde ayrık bende onu düşünmüştüm ayrıkmı kalacak acaba diye

sağol canım denicem..
güzelmiş..

bizimkilerde ayrık.benimde çok dikkatimi çekmişti,başka bebeklerede bakıp duruyorum artık onlarınkide mi öyle diye.sanırım herekesin ayrık çıkıyor.

1 havuç
1 avuç doğranmış pırasa
1 küçük boy patates
4-5 diş sarmısak
3 gül brokoli
3-4 adet ıspanak
1 mandalina
1 yk zeytint yağve tereyağ

zeytin ysğına sebzeleri atıp kavurun,üzerine mandalinanın suyunu sıkın ve 1-2 dk daha kavurun.suyunu ilave edin.ayrı bi yerde 2 kaşık tarhanayı su yada süt ile eritip tencereye katın,ve karıştırarak kkaynatın.daha sonra blendırdan geçirip 1 taşım daha kaynatın.tereyağını isteğe görew üzerine gezdirin.
özet yazdım canım.oğlum durmuyor.

sağol canım :)

Ortada boşluk var bizimkiler de. Bir de alttakilerden daha iriler.

kurbandan beyin vardı oğlana ayırmıştım, ilk defa beyin yaptım onun için.
yoğurt çorbası da kendimize yapmıştım, içine ekleyip blendırdan geçirdim, yedi

oğlum henüz yürümüyor. sizin bebişler de yapıyor olabilir, 3 gündür dikkat ettim koltuğa koydgumuzda kendisi iniyor aşağı, popoyu çeviriyor ve bacakları sallayıp iniyor.

bu aralar sürekli yüzümüze vuruyor, ben de çak yaptırıyorum, onu yeni öğrendi.

Bizimki daha doğru düzgün sıralayamıyor. 3-4 adım atıyor koltuğun kenarından tutup.

Selammm kızlarrr ben bugün oğlumu rutin kilo kontrolüne götürdüm her ay bakıyorum kilosuna alıyormu diye fak@@@@@t aşımızıda olduk kızamık kızamıkçık kabakulakmış tek bir doz olarak oldu bi kaç bebek olunca onlarda bu aylarda yapalım demişler bence sizlerde götürün mazallah aşı olmadan olurlarsa zor olur sol koluna oldu...kendi ellerinle getirdin dedi hemşire ..oğlum fazla ağlamadı ilk batarken ağladı az....kilosu kıyafet düşüldü 10.400 gr kıyafetli 10 .900 geldi boşuna kollarım ağrımıyormuş...

bugün oğlumu dışarda yürüttüm paytak paytak azda olsa yürüdü..hemşire 10 aylık yürÜyormu bu dedi şaşırdı dedim 1 aydır yürüyor yaramazlıktan dedim... sevdiler oğlumu gözleri çok güzel dediler...marketede uğradık eve geldik şimdi emiyor yatacak uyumadı bugün pek.bi ara kestirdi kısa ozamanda tırnaklarını kestim hemencecikk...blendır bütün vitaminleri öldürüyormuş hemşire ezde ver dedi dedim zaten bizde blendır yok çatalla eziyorum ama iştahsız dedim emiyor daha çok dedim bu aydan sonrası önemliymiş adı üstünde ek gıda diyorr bu zamandan sonra alıştırmak lazımmış

yemekten konuşuluyordu pat diye girdim

kızlar merhabalar
hoşgeldin cnm geçen eniceyi soruyordun bende faceden msj attım senfat soruyor nerdesin dedim senin facen varmış zaten onda çok yoruluyormuş bu ara ondan gelemiyorm dedi...sen naptın kaçgündür yoksun bakemm.

Bu arada oğlum benm dizime basıp yerdeyken inip çıkıyo koltuklara inerken bazen nasıl indiğini unutuyor ama onuda öğrenir sanırım...afacanlıkta üstüne yok..herşeyi hemen öğreniyor inş okuldada öyle olur derslerde falan...

Nisanede geçen soruyordu bu aylarda hemen hemen geç yatıp çoğuda bizi dövmeye başladı oğlum dün gece uykumda bana bakmıyorsun diye bi vurdu gözüme çok cnm yandı ama :84: bişey yapamadım...sürekli vuruyor ilgilenmezsem suratıma...:97:i9ş unutur elide bi ağırki anası gibil.....

Diclecim demek senin fıstıkta başladı hadi gözün aydın..
Erken yürümesi avantajmı dezavantajmı bilmiyorum ben valla yürüdüğünden beri daha fazla yoruluyorum sanki.dün mutfak çekmecesi açtı cam kapak vardı attı kırdı sıpa akşam 8 de ev süpürdm banyoda yerlerede kimyasal hiç bişey koyamıyorm kapaklarını açıyor çok oynayınca..

Bahsettiğim elif zeynep bebeğe hem annesinin ailesi hemde babasının ailesi bakacakmış halasıyla dayısıda var ama içim acıyo bu kızımızı görünce benm yine tutamadım gözyaşlarımı...acaba annesi babası onu görüyormudur?

arkadaşlar benim günde bir kez uyutma planı tutmadı:) kızım biraz önce mama sandalyesinde elinde ekmek çorbasını içerken uyuyakaldı :) bu durumda yarım saate uyanıp gece geç saatlere dek oturabilir diye düşünüyorum diğer bir seçenek bir kaç saat uyuyup sabaha dek oturması ama ben bunu düşünmek bile istemiyorum:)

kız ben eniceyi sormadım facede ekli ben de
einsteini sormuştum, gelmiş oraya
özleden de yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…