- 25 Ağustos 2008
- 420
- 3
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.421
atacık çamlamı konuşuyo
Merhaba kızlar..Bebeğim 8 aylık ve pütürlü gıdayı ret ediyor.Yediği şeyler hep pütürsüz kolay yutulacak şeyler olsun istiyor.Yoğurt çorbasının içindeki pirinç bile rahatsız ediyor beyimizi.Her gün yeniden deniyorum pütürlü vermeyi ama cıxx.Öğüre öğüre kusturuyor kendisini ve emekler boşa gidiyor.
Sizin yavrular alıştımı pütürlüye?Yani 2 ay sonra yiyecektir diye kendimi avutabilirmiyim :)
kakada sızma olmuyo çiş sızıyo kenarlardan
kenarlara filan çok dikkat ediyoruz bağlarken ki son 1 aya kadar bu kadar olmuyodu sızdırma olayı
acaba çok su içtiğindenmi bilemedim
kakada sızma olmuyo çiş sızıyo kenarlardan
kenarlara filan çok dikkat ediyoruz bağlarken ki son 1 aya kadar bu kadar olmuyodu sızdırma olayı
acaba çok su içtiğindenmi bilemedim
Denemeye devam, benimki sekizinci ayda yiyebiliyordu pütürlü ama bunda gözümü karartmamın rolü büyük sanıyorum. Çorba çok fazla vermedim ben, yemek yaptım ona ve robot pek kullanmadım çatal arkası ile ezdim yavaş yavaş alışacaktır.
Su değildir çünkü bizimki inanılmaz sucu. Elinde bardağıyla geziyor o derece yani. Bıraktırsam bu bu diye istiyor. Ben Huggies +4 kullanıyorum çok rahat, alt kilo sınırındayız ama oğlum rahat ediyor. 4 numara 18 kiloya kadar olmasına rağmen iz yapıyor hemen. Akşam 8den sabah 7ye kadar tek bez kullanıyor ama taşma olmuyor, primada çok yaşadım o sorunu ben.
1 numara büyük deneyin bir de. Biz huggies de4+ kullanıyorduk tam oluyordu sızdırma sorunu yüzünden 5e geçtik şimdi daha seyrek oluyor.
Merhaba kızlar..Bebeğim 8 aylık ve pütürlü gıdayı ret ediyor.Yediği şeyler hep pütürsüz kolay yutulacak şeyler olsun istiyor.Yoğurt çorbasının içindeki pirinç bile rahatsız ediyor beyimizi.Her gün yeniden deniyorum pütürlü vermeyi ama cıxx.Öğüre öğüre kusturuyor kendisini ve emekler boşa gidiyor.
Sizin yavrular alıştımı pütürlüye?Yani 2 ay sonra yiyecektir diye kendimi avutabilirmiyim :)
Benim hatam hep blenderden geçirerek vermek oldu sanırım.Denemeye devam edeyim o zaman.
Bebeğin kaç kilo ?Ben prima 4 numara kullanıyorum ve sadece gece oluyor bahsettiğin sızıntı.
Bebeğin kaç kilo peki ?
Biz 8 kilodayız şimdilik.4+ kullanmaya başlasak geçer mi acaba bu problem.
Oğluma pilav yediriyorum başlarda kabul etmez gibi yaptı ama azar azar yiyor kızlar sevindim şimdi...
Concaled cnm 5 numara çok büyük değlmi 9.5 kg bebeğe göre...bacak arasında toplanmıyormu?benm oğlum 10 kg geçti ben hala 4+dayım...yoksa bu 5 numaralar huggıeste ufakmı acaba....yoksa 4 + olanla arasında fark yokmu?ama olması gerek kg aralığı çok fazla geldi bana...
Hugo, çok gevezeye ya. Hiç susmuyor bir başladı mı uvvv. Yürümeye değil de konuşmaya odaklandı sanıyorum her sesi taklit etmeye çalışıyor, oyuncağını alıp bırbırbır anlatıyor da anlatıyor tosun :) Bir anne demiyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?