2012 Şubat Anneleri

atacık çamlamı konuşuyo

Hugo, çok gevezeye ya. Hiç susmuyor bir başladı mı uvvv. Yürümeye değil de konuşmaya odaklandı sanıyorum her sesi taklit etmeye çalışıyor, oyuncağını alıp bırbırbır anlatıyor da anlatıyor tosun :) Bir anne demiyor :/

Son düzenleme:

Denemeye devam, benimki sekizinci ayda yiyebiliyordu pütürlü ama bunda gözümü karartmamın rolü büyük sanıyorum. Çorba çok fazla vermedim ben, yemek yaptım ona ve robot pek kullanmadım çatal arkası ile ezdim yavaş yavaş alışacaktır.

kakada sızma olmuyo çiş sızıyo kenarlardan
kenarlara filan çok dikkat ediyoruz bağlarken ki son 1 aya kadar bu kadar olmuyodu sızdırma olayı
acaba çok su içtiğindenmi bilemedim

Su değildir çünkü bizimki inanılmaz sucu. Elinde bardağıyla geziyor o derece yani. Bıraktırsam bu bu diye istiyor. Ben Huggies +4 kullanıyorum çok rahat, alt kilo sınırındayız ama oğlum rahat ediyor. 4 numara 18 kiloya kadar olmasına rağmen iz yapıyor hemen. Akşam 8den sabah 7ye kadar tek bez kullanıyor ama taşma olmuyor, primada çok yaşadım o sorunu ben.

kakada sızma olmuyo çiş sızıyo kenarlardan
kenarlara filan çok dikkat ediyoruz bağlarken ki son 1 aya kadar bu kadar olmuyodu sızdırma olayı
acaba çok su içtiğindenmi bilemedim

1 numara büyük deneyin bir de. Biz huggies de4+ kullanıyorduk tam oluyordu sızdırma sorunu yüzünden 5e geçtik şimdi daha seyrek oluyor.

Benim hatam hep blenderden geçirerek vermek oldu sanırım.Denemeye devam edeyim o zaman.
Bebeğin kaç kilo ?Ben prima 4 numara kullanıyorum ve sadece gece oluyor bahsettiğin sızıntı.

1 numara büyük deneyin bir de. Biz huggies de4+ kullanıyorduk tam oluyordu sızdırma sorunu yüzünden 5e geçtik şimdi daha seyrek oluyor.

Bebeğin kaç kilo peki ?
Biz 8 kilodayız şimdilik.4+ kullanmaya başlasak geçer mi acaba bu problem.

Biz de prima kullanıyoruz doğduğundan beri hiç sızdırmadı.
Ama ilk doğduğu zamanlar bi akrabamız molfix getirmişti 1 paket hediye.
Böyle berbat bir bez olamaz yani hepsi sızdırıyordu ben de sürekli değiştirerek bitirmiştim hemen bezi :)

Bizimki 10 aylık ama hala yemiyor aynen öğürüyor hep blendırdan geçiriyorum çorbalarını

Selam kızlarr bugün çok yoruldum yine ev işim bitmedi bide dışarı çıktık esadpaşaya bebe bisküvisi balon aldık şapka eldiven atkı takımı aldık...sıpa yine masraflıydı..daha şimdi yatacak öğlenden beri bende yemek yapacağım tavuk sote...

Turuncu cnm benm oğlumda halen zorlanıyor ama eline bişeyler vere vere sanki daha fazla alışmaya başladı.dişleri varsa yavrunun eline ekmek muz havuç gibi şeyler ver kendi ısıra ısıra yemeği öğrensin fazla zorlanmaz ama hemşireler bana zorlama kusarsa sık sık öyle alışır dedi daha ufaklar 1 yaşını bekle dedi..burda bazı arkadaşlarınki pilav makarna yiyor ama benmki kendi eliyle tutmazsa aynen zorlanıyor..ama daha rahatım eskiye göre...sende zorlama şuan.daha erken.1 yaşıyla sık sık denersin.şuan eline bişeyler ver alışsın...

Ben prima 4+ kullanıyorum 1 aydır oğlum 10 kiloyu geçmiştir yarın baktırcm sağlık ocağında...daha rahat oluyoo..
Primadan memnunum şuan...molfix kullandım ben bebekken ama daha gçen ay almıştım hoşuma gitmedi kızardı totoşu oğlumun tekrar prima aldm..huggies hiç kullanmadım oda kalınmış sanırım..

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar nasılsınız? deniz fena halde huy değiştirdi totomun üstüne oturduğum söylenemez gece uykusuda bozuldu bölük pörçük iyicede bunaldım.. sizlerde durumlar nasıl? yılbaşı için planlar var mı diycem ama demiyorum bu bebeişlerle pek mümkün görünmüyooo dimi ..

bu arada geçmişe bakamadan daldım kusura bakmayın artık merak ediyorum aslında ama.. iznim 27sinde bitiyo kızlar ücretsiz izinde son buluyo malesef ama dönmüyorum bi süre daha mazeret bildirdim 2 yaşına gelsinde deniz öyle düşünürüm artık.. ziraat sınavıda yalan oldu puan iyi ama mülakata çağırılmadım hayırlısı buymuş artık.. böyle yazıyorum ama unutmuş olmayın kız beni

Bende plan evde çerezleri toplayıp çayı demleyip keyif yapacağm öncesinde kuran okuyup dua edeceğim 2013te isteklerim olsn diye inş...

Buklecim işi bırakıyormusun yani anlayamadım...hayırlısı olsn cnm rüzgarlasın artık demek.inan evde daha fazla yoruluyor insan bu sıpalarla....esada balon aldım ama yok fayda yine peşimde bnm....:84:

9.5 kg bizimki. 8 kgyken de hugies 4+ kullanıyorduk. Şimdi 5 kullanıyoruz. Bir deneyin bence.

Oğluma pilav yediriyorum başlarda kabul etmez gibi yaptı ama azar azar yiyor kızlar sevindim şimdi...

Concaled cnm 5 numara çok büyük değlmi 9.5 kg bebeğe göre...bacak arasında toplanmıyormu?benm oğlum 10 kg geçti ben hala 4+dayım...yoksa bu 5 numaralar huggıeste ufakmı acaba....yoksa 4 + olanla arasında fark yokmu?ama olması gerek kg aralığı çok fazla geldi bana...

4+ iyice bacakta popoda iz yapmaya başlamıştı. Yarım saat otursa çok fena oluyordu. Biraz büyük tabii aa rahatsız etmiyor hiç değilse çocuğu sıkıştırmıyor. Bir de sızdırma olayı dha seyrk oluyor. Bizim oğlanın zaten poposu bayağı hacimli bacakları falan bir rahatızlığı yok şu anda.

Biz uyanigiz hala kizimla yok mu bizden baska. Kac kez siteye girdim bugun kizim bi turlu yazdirmadi. Simdi babasi namaz kiliyo ona sardi :) egilip yuzunr bakiyo ayaklarina dolaniyo. Cok sevimliler her halleriyle hic kizamiyorum ona

sorma bizimkide öyle devamlı sesler çıkarıyo sevinç kızgınlık mutluluk devamlı bunları taklit ediyo hiç susmuyo ağızdada emzikk

yarında temizlik yapıcaz memiktoyla babam ilgilenecek
kuaförede giderimmm oh miss
tazı gibi koşmaktan tabanlarım ağriii
yaz için idmana başladım şimdidenn
eee kova bebişleri gezme delisi yazın mümkün değil evde tutmak
bu yaza koşarlarrr sokaklarda onların enerjisine ayak uydurmak lazımmm

herkese günaydın..güzel huzurlu mutlu birgün olsun

biz de 5 numara kullanıyoruz..4 numara kullanırken özellikle kakası sırtından çıkıyordu resmen..4+ kullandım hiç fark görmedim ben de 5 numara kullanmaya başladım sızdırma olayı kalmadı.

Yağmur şu anda uyuyor..dişleri yüzünden kaç gecedir huzurlu uyumuyordu..alttan 2 üstten 3 dişi var..şu anda üstten 1 tane ve alttan 2 tane felaket kabarmış epey sıkıntı veriyor kuzucuğuma..doktor arka arkaya çıkacak dedi..bütün bebişlerin hayırlısıyla rahat rahat dişleri çıksın inşallah..

ben de Yağmur uyurken kahvaltımı yaptım..ona da papatesleri küpküp doğradım kavurdum,tost hazırladım uyanınca yer inşallah.. elleriyle yemeyi seviyor ..benim cadı bulamaç hiç yemedi ,sevmedi ben de zorlamadım..işin açıkçası ben de olsam bulamaç yemezdim

Kızlar Günaydın beni hatırladınız umarım... İnşallah herkes iyidir. Ben iş yogunlugundan bakamadım pek paylaşımlarınıza.
Bundan sonra kısmetse katılmaya çalışacagım. Sizlere danışmak istediğim bir soru var.
Dün oğlum için bücürükten bişeyler aldım. Bir gömlek begendim çok tatlı bişey. En büyük bedeni 18 ay kalıpları dar sanırım.
Oğlum için 18 ay olanı aldım üzerine tam oldu. 1 şubatta dogum günü o zaman giydirmek istiyorum. Annem diyor bu küçük
2 yaşını alıyorum oğlum içinde kalıyor pot pot duruyor 1,5 yaşı şuan tam üzerine göre ama 1 ay sonra küçük gelirmi diye danışayım dedim.
Herkes aldıgını büyük al seneye de giysin diyor. Bende öyle üzerinde kocaman duran şeyler giydirmek istemiyorum. Ne yapayım yardımcı olurmusunuz...

Herkese merhaba
Kizimi bugun birkez uyutup aksam erken yatirmayi denicem. Su an uyutuyorm. Dun gece saat birde yatti. Ben dogdugundan beri o kadar dikkat ettim ki erken yatirmaya ayni saatte yatirmaya. Gezmeye gtmedim gitsem erkn dondum sonuc kizim istedigi satte yatiyo. Uyku saati dokuzdu eskidn simdi o saatte yatip on dakika sonra kalkip gec saatlere kadar oturuyo. Bakalim bugun aksam erken yatcakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…