- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.481
maşallah bizimki hala tepe aşağı inmeyi tercih ediyor:))kurbandan beyin vardı oğlana ayırmıştım, ilk defa beyin yaptım onun için.
yoğurt çorbası da kendimize yapmıştım, içine ekleyip blendırdan geçirdim, yedi
oğlum henüz yürümüyor. sizin bebişler de yapıyor olabilir, 3 gündür dikkat ettim koltuğa koydgumuzda kendisi iniyor aşağı, popoyu çeviriyor ve bacakları sallayıp iniyor.
bu aralar sürekli yüzümüze vuruyor, ben de çak yaptırıyorum, onu yeni öğrendi.
bizimde aynen ayrıkBenim miniğin üst dişler çıkıyor acaba ayrık mı çıkacak gerçi henüz patlama aşamasında ama merak ettim, üst dişleri çıkanlar ortada boşluk var mı sizinkilerde yoksa normal insan dişi gibi bitişik mi genelde bebişlerin ayrık oluyor. Nasıl da sevimli oluyorlar :)
:)))))) senin işin zor anlaşılan bu gece canımarkadaşlar benim günde bir kez uyutma planı tutmadı:) kızım biraz önce mama sandalyesinde elinde ekmek çorbasını içerken uyuyakaldı :) bu durumda yarım saate uyanıp gece geç saatlere dek oturabilir diye düşünüyorum diğer bir seçenek bir kaç saat uyuyup sabaha dek oturması ama ben bunu düşünmek bile istemiyorum:)
kız ben eniceyi sormadım facede ekli ben de
einsteini sormuştum, gelmiş oraya
özleden de yazdı
maşallah bizimki hala tepe aşağı inmeyi tercih ediyor:))
buarada beyini severek mi yedi merak ettim:)
bizimde aynen ayrık
hatta babası bi ara dert etmişti kendine
kesin benimki gibi ayrık olacak diye:))
:)))))) senin işin zor anlaşılan bu gece canım
aaaa ben yanlış anlamışım demek kiakıllı başımmm...
Kirli çıkılardasın bakıyorumda seni seni...en çok orayamı takılıyosun yoksa...çiğ köfte insan bizede getirirdi
arkadaşlar benim günde bir kez uyutma planı tutmadı:) kızım biraz önce mama sandalyesinde elinde ekmek çorbasını içerken uyuyakaldı :) bu durumda yarım saate uyanıp gece geç saatlere dek oturabilir diye düşünüyorum diğer bir seçenek bir kaç saat uyuyup sabaha dek oturması ama ben bunu düşünmek bile istemiyorum:)
canım beyni limonladım, yoğurt çorbasına koydum yedi
tv de reklamı açıp o arada tıkıyorum
faydalı mı bilmiyorum, beyinden bulaşan hastalıklarda varmış.
ben tüm sebzeleri koyup (patates, soğan, sarımsak, havuç, karnıbahar, erişte, maydanoz, dereptu, ıspanak, pırasa v.s., hatta az bir mercimek ve bulgur katıp, kemik suyunda kaynatıyorum ve reklamda ağzına tıkıyorum
offff bu tıkıştırma olayı bende de var
bilgisayardan ganghamı izlerken tıkıştırıyorum bende:26:
sağol canım :)
Kkaya cnm benmkide uyudu bende bu gece nöbetçiyim senlebelli oldu yani...oynadı oynadı hali kalmadı tabi....
Senfat heee orda buldm seni..çiğ köfte götürmüşün komşuna...şimdi eşime dedim gelirken al dedim.cnm çekti ama içinde çiğ kıyma yok bizimkinde...ince bulgur var ama sanırsın çiğ köfte var...ünlü bi markanın...canımı çektirdin napimyaa....
kkayaist uyku sorununa çok üzüldüm ya, bebeklerin en geç dokuzda uyumaları gerektiğine dair çok fazla yazı okumuştum. Gece emmeyi bıraktırsan belki uyku sorunu da kendiliğinden çözülür.
Bizim uyku saatlerimiz çok fenaydı sabah beşte güne başlıyordu ve gece iki defa süt içiyordu. Çok uğraştım ama düzene koydum. Şimdi 20:30da uyuyor ve sabah 7 gibi uyanıyor. En önemlisi son yemeğini 20:00 gibi yer ve sabaha kadar genelde kalkıp süt istemez. Gece kalktığında su içiriyorum ve yeniden uykuya dalıyor.
Sen de şöyle onu tok tutacak bir şeyler yedirip yatırsan, seni emzik niyetine de kullanıyor olabilir. Gündüz uykuları nasıl?
Senfat gündüz hangi saatler arasında ne kadar uyuyor?
Uyku saatlerini ben belirledim, önceleri ağlayınca yemek istediğini anlıyor yediriyorduk ya sonradan onu düzene oturtup, öğün saatleri oluşturduk bu da onun gibi bir şey oyun saati, gezme saati, uyku saati aşağı yukarı hep aynı.
Bu gündüz uykuları birer saat mi, ne kadar uyuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?