2012 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım, içimi rahatlattın biraz. Kreşin eğitim olarak daha çok şey vereceğine ben de inanıyorum. Bizim ikizlerden biri herşeyi çok çabuk tüketiyor,ona yetemiyoruz, o hazır mesela kreşe ama diğeri daha geriden geliyor ve dışarıya hazır değil gibi.
Bir de güven konusunda kesinlikle haklısın, 4 ayda 6 kadın değiştirdik ki bazıları geldiğinde benim oğlanlar çok sinirli olmuştu, artık ne oluyordu bilemiyorum, annem de evde yani. O yüzden evde yalnız bırakamam kimseyle ama ,gene de sabahları o çocukları evden çıkarmak bana çok acı veriyor. Yataklarında olmayacaklar, kendi evleri gibi özgür davranamayacaklar... Offf canımı sıkıp duruyorum işte.

hugocuk atlatmanıza çok sevindim sinemaksungur sizede geçmişolsun bu ne illet hastalıkmış çocukları perişan etti

benim kızımda hasta oldu
çok öksürüyor,nefes alışverişi hırıltılı
öksürdüğü için sürekli kusuyor
bugün ne yedirdiysem geri çıkardı
hangi ara hasta oldu anlamadım bile(
sinemcim size de çok geçmiş olsun.bu mübarek gecede tüm bebekler için dua ediyorum.hiç hasta bebek kalmasın çok zor

İyi geceler kızlar iyi kandiler hastaydım bugün çok fena.oğluma bütün gün annannesi baktı üşütmüşüm sanırım bütün kemiklerim ağrıyor ilaçlar içtm yattım size bi bakayım dedm

Aptamil kaşık maması alıyordm ben dayımın kızı kullanma deyince milupaya face üzerndn msj attım ve cvp geldi bugün.mamalarında kesinlikle koruyucu olmadığı zaten avrupa ülkelernde yasak olduğu içinde bulunan soya lesitininde gdo suz ortamlarda üretildiği sınıra giriş çıkıilarda kontrol edildiğide yazılmış içim rahatladı en azndn...

günaydın kızlar,

hugocum umarım memo daha iyi olmuştur

benim olan, sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canım ya, salgın demek ki bu aralar.

Bebeklerin tükettiği ürünlerin denetimi çok ciddi yapılıyor bildiğim kadarıyla. Bence de için rahat olsun.

benim kizimda hasta gogsundeki hirilti yuzunden dr. a gittik. Bronsit dedi. Ne ara olduysa su mubarek gecede rabbim hepimizin yavrularina sifa versin. Hepinizin kandili mubarek olsun...
size de çok geçmiş olsun.rabbim tüm bebeklere şifa versin inş

Çok geçmiş olsun canım ya, salgın demek ki bu aralar.
çok teşekkürler kızlar.sabahı sabah ettik gece öksürmedi ama hırıltısından uyuyamadı da
bende okuldayım ama aklım kızımda
çalışınca insanın aklıda bebeğinde kalıyor malesef
benimolan çok geçmiş olsun umarım atlatırsın bian önce sende

benim kizimda hasta gogsundeki hirilti yuzunden dr. a gittik. Bronsit dedi. Ne ara olduysa su mubarek gecede rabbim hepimizin yavrularina sifa versin. Hepinizin kandili mubarek olsun...

çok geçmişolsun herkese her açtığımızda bir bebik daha hasta olmuş oluyor kkayaist canım bronşit öyle pis birşey işte o kadar çabuk ciğere iniyorki anlaman mümkün değil ben kızımı öksürüyor diye doktora götürdüm günlerden cumaydı dr ciğerlerde birşey yok dedi gönderdi pazar günü kötüleşti hastaneye yatırdık neolduğunu hiç anlamamıştım

bu arada sen korkma tabii benim kız 23 günlük falandı bronşit olduğunda o yüzden yattık yani aklına kötü birşey gelmesin :)

Cnm çok geçmiş olsun. Benim oğlumda hasta bronşit başlangıcı dedi ilaç verdi doktor. Kullanmaya başladıgımızdan beri benim oğlumunda kakası siyah ve isal gibi ilaçlar yapıyor endişe etme.

mehmet dün gece ateşlendi doğru dürüst uyumadı
sabahta özel polikliniğe götürdük bi orası kalmıştı gitmediğimiz
viral enfeksiyonmuş artı diş geliyomuş artı kulak enfeksiyonu varmış
antibiyotiği bıraktırdı viral enfeksiyonda işe yaramaz dedi
buhar makinası kullanmaya devam dedi iki şurupla fitil verdi
ne için gittik ne öğrendik
mehmete hiperaktif teşhisi koydu
14 aylıktan itibaren hiperaktivitesini bastıracak tedaviye başlayacakmış öyle dedi
kesinlikle durduğu yerde duramaz kendisini kontrol edemez enerjisini boşaltamaz dedi
onun dışında iyi bakılmış bir bebek dedi
kafasını ölçtü büyük dedi yanlız seninde eşinin başıda büyük ırside olabilir bir rahatsızlıkta olabilir dedi
göz muayenesine yolladı orda bişey çıkarsa beyinden tomografiye bakarız dedi
her ihtimali düşünmek lazım biz doktorlar böyleyiz dedi
42 santim kafası büyük dedi
oysaki sağlık ocağıda özel hastanede devlet hastaneside hiç büyük demedi uyarmadı bizi
göz hastanesine gittik ölçüm filan yapamadılar bağırdıda bağırdı gözlerine bakamadı doktor az bişey bakabildi ancak narkozla bayıltıp öyle bakarız dedi bizde kabul etmedik
öff kafam allak bullak oldu

arkadaşlar sizin bebeklerinizin baş çevresi kaç santim
hidrosefali diye bişeyden bahsetti doktor beyne su toplanmasıymuş çok canım sıkıldı

hidrosefali diye bişeyden bahsetti doktor beyne su toplanmasıymuş çok canım sıkıldı

hugocum yanlış anlama ama özel poliklinik para amaçlı biraz abartmış sanırım bu durumu
yusuf kayra'nın baş çevresi 08.12.2012'de 44cm'di, ben açıkçası büyük olduğunu düşünmüyorum, ayrıca dr.da büyük yada riskli bişey olduğunu düşünseydi eminimki söyledi,
çünkü büyük bir özel hastaneye gidiyoruz (doğum yaptığım yer) böyle bir riske girmek istemez dr.
sende takma kafana inşallah en yakın zamanda atlatacak memoş bu hastalığı

canım bence fazla saçmalamış doktor ne büyüğü benim kızın kafası son kontrolde 45 cm ti doktorda hiç öyle kafası büyük bilmemne demedi çok iyi diyor hatta kabızlığından dolayı en son başka bir doktora götürdüm oda gelişimi çok iyi dedi ayrıca nerden çıkardı hiperaktiviteyi yahu nasıl anladı, göz muaynesi içinde ben doktorumuza özellikle sormuştum götürmem gerekiyormu çünkü bende astigmat var dedim doktorda astigmat ırsi değildir hem bukadar küçük çocuu götürceksinde ne yapacaklar dedi göz bozukluğunu anlamanız için çocukla iletişim kurabiliyor olmak lazım dedi dışardan bakınca birşey anlaşılmaz dedi e dedim götürenler varmış onlar spor olsun diye götürmüştür dedi güldü bide narkoz verecekler çocuğa !

canım diyorki bu kadar ağlaması normal değil başı vücuduna göre küçük diyor
çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…