- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.841
azelya gül gül öldüm o ne kadar biberon öyle sanki 7 doğacaklar.. annen ne yapmış ya...emziklerde çok..ilk 3 aya kadar emzik verme sakın hem yeni doğduğunda zaten tutmazmış bebekler hemde anne sütünü memesini bırakma olasılığı yüksek olduğu için ilk 3 ay tavsiye edilmiyor bilgin olsun..yoksa bende çok seviyorum ama..3cü aydan sonra artık .korsanlı şapkaya bayıldım bide badylerden önünde köpek olana.. çok şekerler..inş sağlıcakla giydirmek nasip olur..şampuan bende nivea alcm..
He he sorma, kırılır eder misafirliğe giderken diye almış, ben de ses çıkarmadım :)) Emzik almayı düşünmüyordum ama heves etmiş ona da, iyi dedim yine sesimi çıkarmadım
Amin inşallah canım
He he sorma, kırılır eder misafirliğe giderken diye almış, ben de ses çıkarmadım :)) Emzik almayı düşünmüyordum ama heves etmiş ona da, iyi dedim yine sesimi çıkarmadım
Amin inşallah canım
bide benn cok sinirli oldum kızlar yaa.. öyle bööyle degill.. hersey gözüme batıyor.. kim ne dese alınmakla birlikte sinirden catlıyorum resmenn.. sürekli besmele cekiyorumm allah ım al buu kötü dsünceleri huyumu bozma vs diee.. ama yokk..meselaaa yarınn bi yere gidicezz toplucaa.(7 kişi ikisi cocuk) kayınvalidem öne oturucakmıss.. 1 saatlik yol ama cldırıcammm sinirden bişi de diemiorum esi öldü yenii kociş istiyo o öne otursun die heralde anlamadımm amaa barut gibiyimm.. en basit sey bu.. aglamak istiyorumm bagırmak istiyorumm.. metrodaki kadındann sokaktaki adama akrabaya herkess batıyo bana.. biri su gtirirrmisin dio olur diorumm mutfaga giderkenn cadı gibiyimm. kaldırmıoo poposunu babaneyse onun suyundan hayret bişii die içimden sölene sölene gidiorum.. gecici yazıyor her yerde umarım gecicidirr.. kalp kırmadann atlatsam diorum ama kendmi yiyorumm içten içe..
Dünyam80 maşaallah senin bebişine baya büyümüş cinsiyet tahmini yaptımı dr????
Azelyammm adresimi veriyorum hemen emzik ve biberonlardan paylaşıyoruzz
Bu arada kızlar hepinize günaydın ne var ne yok...Bugün biz rahat uyuduk maşaallah ama biraz bulantımız var...Rahat uyuduk dememe bakmayın 7 8 kere wc ye kalkıyoruz eşime sabah bunu dedim rahat uyudum deme bari kaç kere kalkmışsın diyoo
Yok tatlım yapmadı tahmin. Zaten resmi ceken doktor degildi yani test yapıyordu sadece agzını acıp bir kelime bile soylemedi. usg de bebegi bile gostermedi.
Salı gunu sonucları alıp hastaneye gidicem doktora gostermek icin o zaman sorucam bakalım tahmin var mı diye. Bisey demezse 2 hafta sonra gidiyim diyorum ozele esim de agustos sonunda gidelim diyo ben o kadar dayanamam yaa o zamana kadar 10 kere belli olur cinsiyeti herhalde doktor ugrassa zaten gorur cinsiyetini.
Dun kadın ne bicim duruyor bebek dedi testte bi korktum biseyi mi var acaba diye.. Karnıma vurdu vurdu duzeldi herhalde resmini cekmis.
SLM kızlar ben çok kötü bir gün geçirdim..çünkü sabah 5;30 da başlayan böbrek ağrım saat 8;00 kadar beni uyutmadı 10;00 dada işe gittiğim için kalkmam gerekti..ne sancı çektim anlatamam..daha önce 6 ay öncede aynı sağ tarafımda böbrekte sancım olmuştu taş şüphelenmiş fakat idrar tahlilim temiz çıkmıştı..aklıma hemen taş olabilirmi? diye geldi.. ozaman böbrek için dr.un verdiği hapı reçetesini okuyup içtim ve o ağrıyla kendime nane limon kaynattım belki üşütmüşümdür diye..eşimde evde malum aynı yerde açlşıyoruz uyandırmaya kıyamadım panik olcak diye..nane limon biraz iyi geldi 1 saat uykuyla çok şükür daha iyi olup işe geldim..sonra hastane işime yakın gidip idrar tahlili verdim ürologa gitmem gerektiğini söyledi bir tane değerim yüksek..inş taş kum değildir hamile hamile nasıl düşürürüm..erken doğuma bile yol açıyormuş hamilelikte taş..bana dua edin kızlar nolur bişey çıkmasın..çıkarsada o doktora neler diyeceğim belli değil çünkü o zaman bana temiz tahlilin dedi..içtiğim hapı gösterdim bebeğe bi zararı olmaz dedi doktor bayandı..öyle bir ağrıki nefesini kesiyor ve beline kadar vuruyor ne yürüyebiliyorsun nede yatabiliyorsun keşke daha önce bi kaç yere daha gitseydim..inş yarın güzel haberlerle dönerim yada inş taş çok küçüktür..ben çok su içen biriyim taş olması beni valla şok eder..bebeğimide korumak zorundayım ne yapacağım bilmiyorum..
herkese günaydın bebişler:)))
maşşallah canım cok tatlı büymüş kocaman olmuş tü tü tü maşşallahh :)) bende bebikimi merak ediyorum nasıl acaba dün yine canıma okudu wc den cıkamadım içim dışıma cıktı ne zaman gececek bu mide bulantıarı
benim de bulantılarım tam geçti artık diodum ki 2 gündür çok kötüyüm((
benimde aynen ya son iki hafta daha azalmış gibiydi ama 3-4 gündür ölüyorum resmen biraz önce araştırdım bu haftalarda sacları ve tırnakları cıkmaya baslıyomuş ondan olabilir diye düşünüyorum çünkü ben 3 gündür ölüyorum ilk haftalardan beter oldum içim kaynıyo agzıma acı ekşimsi tatlar geliyo su içiyorum tatlı şeyler yiyorum gecmiyo ck fenayım suan hava da cok sıcak akşam olsada eve gitsem yatsam ayakta duracak halim yok nolcak böyle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?