2012 Şubat Anneleri

He he sorma, kırılır eder misafirliğe giderken diye almış, ben de ses çıkarmadım :)) Emzik almayı düşünmüyordum ama heves etmiş ona da, iyi dedim yine sesimi çıkarmadım
Amin inşallah canım

dünyam80 ecriin azelya55 alin84 çoktan bebeklerin cicilerinin resimlerini eklemiş ben daha yeni gördüm bizimde var cicilerimiz ama inş ay sonu cinsiyetini öğrenip alış veriş yapınca eklicem allah kısmet ederse...

Son düzenleme:

yazık kadıcağıza alsında fazla fazla değil kullanamazsın kalır sonra..gerçi hediye edersin ama .. çok güldüm valla 7 tane biberon.. birine süt ötekine meyve suyu ötekine su koydun desek ötekide yedek olsun..çok anam bayağı çok

yazık kadıcağıza alsında fazla fazla değil kullanamazsın kalır sonra..gerçi hediye edersin ama .. çok güldüm valla 7 tane biberon.. birine süt ötekine meyve suyu ötekine su koydun desek ötekide yedek olsun..çok anam bayağı çok

İşte kızlar bu da usg resmimiz..

maşallah tatlım. benim bızdığımı da yüklemek isterdim ama tarayıcım yok yakından herşeyi seçiliyor değil mi? bnmki sanki gülümsüyor. anneannesi bayıldı kaydettiği cdyi ve fotografı görünce. Allahım sağlıkla göndersin kuzucuğunu aramıza. hastane için de canını sıkma, insan halinden anlamayan yaratık olmuş hepsi...

kızlarr az önce bi yazı okudumm.. gaybı Allah bilir sadece.. diyor ki bulug cagından önce vefat edenn cocuklarr sorgusuzz cennete girecekler. ancak cocuk olarak kalacakk anne ve babalarına cocuk sevgisini ysatacak ve tattıracaklardır... cok duygulandımm

bide benn cok sinirli oldum kızlar yaa.. öyle bööyle degill.. hersey gözüme batıyor.. kim ne dese alınmakla birlikte sinirden catlıyorum resmenn.. sürekli besmele cekiyorumm allah ım al buu kötü dsünceleri huyumu bozma vs diee.. ama yokk..meselaaa yarınn bi yere gidicezz toplucaa.(7 kişi ikisi cocuk) kayınvalidem öne oturucakmıss.. 1 saatlik yol ama cldırıcammm sinirden bişi de diemiorum esi öldü yenii kociş istiyo o öne otursun die heralde anlamadımm amaa barut gibiyimm.. en basit sey bu.. aglamak istiyorumm bagırmak istiyorumm.. metrodaki kadındann sokaktaki adama akrabaya herkess batıyo bana.. biri su gtirirrmisin dio olur diorumm mutfaga giderkenn cadı gibiyimm. kaldırmıoo poposunu babaneyse onun suyundan hayret bişii die içimden sölene sölene gidiorum.. gecici yazıyor her yerde umarım gecicidirr.. kalp kırmadann atlatsam diorum ama kendmi yiyorumm içten içe..

Dünyam80 maşaallah senin bebişine baya büyümüş cinsiyet tahmini yaptımı dr????

Azelyammm adresimi veriyorum hemen emzik ve biberonlardan paylaşıyoruzz

Bu arada kızlar hepinize günaydın ne var ne yok...Bugün biz rahat uyuduk maşaallah ama biraz bulantımız var...Rahat uyuduk dememe bakmayın 7 8 kere wc ye kalkıyoruz eşime sabah bunu dedim rahat uyudum deme bari kaç kere kalkmışsın diyoo

hehehe demekki ben hiç kurtulamayacağım bu durumdan çünkü arabada öne oturmak benim vazgeçilmezim çünkü arkada hep midem bulanırr otobüse bile binsem ön koltuk tercih ediyorummmİşin şakası bi yana herşeyi görmeyeye çalış kendini temkinle kendinle konuş zamanla yoluna girer zatennn:26:

Gerçi ben kime laf anlatıyorum bide kendime laf geçirsem dün eşim geldi eve hıhhh yaptım yüzümü çevirdim hayırdır hamileleik hormonlarım depreşmiş dedi bende evet depreşti sen sevgiline git dedim adam tövbe tövbee yaa ne sevgilisi falan dedi(Şükür öyle bişey olmadığını biliyorum ama)...Senden başkası olmaz olamaz hayatımda dedi bende dedim ben hamileyim kendime bakım yapamıyorum bu aralar kuaföre gidemiyorum sen soğumuşsundur benden dedim eşim olurmu dedi hamilelik ve bebek seni bana dahada yaklaştırdı dedi şımardım tabeeeHeh dedim bunları duymak için rol yaptım dedimmm güldük falannn

Yok tatlım yapmadı tahmin. Zaten resmi ceken doktor degildi yani test yapıyordu sadece agzını acıp bir kelime bile soylemedi. usg de bebegi bile gostermedi.
Salı gunu sonucları alıp hastaneye gidicem doktora gostermek icin o zaman sorucam bakalım tahmin var mı diye. Bisey demezse 2 hafta sonra gidiyim diyorum ozele esim de agustos sonunda gidelim diyo ben o kadar dayanamam yaa o zamana kadar 10 kere belli olur cinsiyeti herhalde doktor ugrassa zaten gorur cinsiyetini.
Dun kadın ne bicim duruyor bebek dedi testte bi korktum biseyi mi var acaba diye.. Karnıma vurdu vurdu duzeldi herhalde resmini cekmis.

Herkesin her dediğine kulak asma canım...İçime senin oğlun olacak diye bir his doğdu nedense

Çok çok çok geçmiş olsun tatlım, umarım kötü birşey yoktur..

benim de bulantılarım tam geçti artık diodum ki 2 gündür çok kötüyüm((

benim de bulantılarım tam geçti artık diodum ki 2 gündür çok kötüyüm((

benimde aynen ya son iki hafta daha azalmış gibiydi ama 3-4 gündür ölüyorum resmen biraz önce araştırdım bu haftalarda sacları ve tırnakları cıkmaya baslıyomuş ondan olabilir diye düşünüyorum çünkü ben 3 gündür ölüyorum ilk haftalardan beter oldum içim kaynıyo agzıma acı ekşimsi tatlar geliyo su içiyorum tatlı şeyler yiyorum gecmiyo ck fenayım suan hava da cok sıcak akşam olsada eve gitsem yatsam ayakta duracak halim yok nolcak böyle yaaa

Bugün cuma ve bugünleri iyi değerlendirelim arkadaşlar hepimizin Allah evlatlarını sağsalim kavuştursun bizlere...Dualarınızda bizide unutmayınnn

evet benim de öle(( eve gidiyorum yemek yiip yatıyorum yok böyle bişey geçen akşam 21:30 da yattım düşün yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…