- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.861
evet benim de öle(( eve gidiyorum yemek yiip yatıyorum yok böyle bişey geçen akşam 21:30 da yattım düşün yani:)))
Günaydınnnn, hayırlı cumalarrr kızlar...
Gece benim gibi en az 2-3 kere uyanan var mı aranızda?
Dün bir yazı paylaştım burda orda yazıyordu sebebiVücudumuz bebeğin doğumundan sonraki sürece bizi kendi kendine hazırlıyormuş.Hani doğduktan sonra süt vermek için kalkıcaz ya Vücudumuzun bir mucizesi, çok şaşırdım okuyunca.
Arkadaslar 12+1 bugun. Ama 3-4 gundur ozellikle gece yatarken sanki adet olacakmis gibi kasik bel agrilarim oluyor orta siddette panik yaratacak kadar degil ama huzur bozacak kadar derecesi. Bunu yasayan varmi yada konuda bilgisi olan?
Birde karniniz daha yukari geldimi ve yururken sanki asagi dusecek gibi geliyormu ? Benim elim hep rahmin uzerinde tutup destek olma istegi duyuyorum dr a onumuzdeki cuma gidecegim arayinca kolay ulasamiyorumda birde o var
en az 5 6 kez kalkıyorum canım wc ye ...........
günaydın
kızlar sabah 9dan beri mide ağrısı çekiyorum sanki midemin içinde baloncuklar oluşup patlıyo fokurduyomuş gibi..
meyveli yoğurt yedim filan bi işe yaramadı iki büklüm kaldım. var mı bi tavsiyeniz ya çok fenayım
Günaydınnnn, hayırlı cumalarrr kızlar...
Gece benim gibi en az 2-3 kere uyanan var mı aranızda?
Dün bir yazı paylaştım burda orda yazıyordu sebebiVücudumuz bebeğin doğumundan sonraki sürece bizi kendi kendine hazırlıyormuş.Hani doğduktan sonra süt vermek için kalkıcaz ya Vücudumuzun bir mucizesi, çok şaşırdım okuyunca.
Benim de midem aynı oluyor arasıra, yoğurt iyi geliyormuş diye duymuştum :26:
bana çok iyi geliyor, mesela şu an yiyorum. her gün yemekhaneden bir kase alıyorum saat 10:00 da. öğle yemeğine kadar yavaş yavaş yiyorum:)))
günaydın
kızlar sabah 9dan beri mide ağrısı çekiyorum sanki midemin içinde baloncuklar oluşup patlıyo fokurduyomuş gibi..
meyveli yoğurt yedim filan bi işe yaramadı iki büklüm kaldım. var mı bi tavsiyeniz ya çok fenayım
Yoğurt çok yararlı.Ama dün eşim beni sinir etti, süt almış 2 büyük şişe yoğurt mayalıcam sana diye tutturdu, kaynattı sütü, uğraştı felan hiç uğramadım yanına, bilmiyorum bugün nasıl oldu mayaladığı akşama kontrol edeyim güzelse ben de yicem
Benim de iki gogusumun arasında hafif asagıya dogru agrı oluyor. Sanki bisey yemisim de orda tıkanmıs gibi. Cok canımı yakıyor.
Arkadaşlar bu reflü midenin yukarı hareket itip mideyi kapatan kapakçığın gevşek kalmasıyla ilgili mide içeriğindeki asitler yukarı gelip değdiği yerleri yakıyor.Hamilelikten önceden beri çekiyorum ben o illeti...
En güzel çare dolapta tuttugunuz sütten gidip gelip yanma hissi geçne kadar yudum yudum içmek...inanın geçiçide olsa rahatlatıyor, kesin çözüm değil ama düzenli yaparsanız uzun süreli faydasıda olur..Zaten kaburgalar sırt genişleyip bebek yerine oturdugunda bu şikayet azalırmış mideye olan baskı azalır..Az kaldı kızlar 2.ci üç ay gebeliğin en rahat dönemiymiş..Bakalım görcez...
Birde bu bulantım geçmişti mesela 3-4 gündür araada sadece öğürme refleksi oluyordu geçiyordu ama dün sabah kalktığımda o kadar kötüydümkü kendimi yerden yerlere attım..Birkaç hafta önce her sabah öyleydim ikindi vakti gözüm açılıyordu..Ama şimdi ara ara olması gitgide azaldığının belirtisidir heralde.:26::26::26:
Soğuk süt yudumlamayı deneyinde yazın buralara fayda görürseniz diğer hamişlerede faydamız dokunur..
yumurta haşladım sadece sarısını yedim tuzlayıp umarım iyi gelir.. midemi de üşütmüş olabilirim çünkü dolaptan buz gibi suları löp löp içiyorum çünkü başka türlü içtiğim sudan anlamıyorum bu sıcaktaaa.. buharlaşıp uçucam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?