2012 Şubat Anneleri

Günaydınnnn, hayırlı cumalarrr kızlar...
Gece benim gibi en az 2-3 kere uyanan var mı aranızda?
Dün bir yazı paylaştım burda orda yazıyordu sebebi Vücudumuz bebeğin doğumundan sonraki sürece bizi kendi kendine hazırlıyormuş.Hani doğduktan sonra süt vermek için kalkıcaz ya Vücudumuzun bir mucizesi, çok şaşırdım okuyunca.

Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar...
Ben de geceleri sık sık uyanıyorum…Ama hamile kalmadan önce de öyleydim…Kaliteli bir uykum yok.
Hele dün gece 7-8 kez uyandım ve hiç rahat uyuyamadım…Allahtan evim çok sıcak olmuyor, bir de sıcak olsa hepten uyuyamayacağım herhalde…

Arkadaslar 12+1 bugun. Ama 3-4 gundur ozellikle gece yatarken sanki adet olacakmis gibi kasik bel agrilarim oluyor orta siddette panik yaratacak kadar degil ama huzur bozacak kadar derecesi. Bunu yasayan varmi yada konuda bilgisi olan?

Birde karniniz daha yukari geldimi ve yururken sanki asagi dusecek gibi geliyormu ? Benim elim hep rahmin uzerinde tutup destek olma istegi duyuyorum dr a onumuzdeki cuma gidecegim arayinca kolay ulasamiyorumda birde o var

en az 5 6 kez kalkıyorum canım wc ye ...........

Benim de ara sıra adet ağrısına benzer karın ve bel ağrılarım oluyor. Normal olduğunu düşünüyorum, rahim ve bebek sürekli büyüme eğiliminde, iskelet sistemi de yapısını değiştiriyor çünkü.
Aynen tarif ettiğin gibi panik yaratacak kadar şiddetli değil ama huzur bozacak cinsten...
Benim 5. hafta civarında bir akşam öyle bir karın ve bel ağrım olduki, zaten ilk zamanlar olduğu için daha, kesin düşük yapıyorum dedim. Düşük ağrısını da biliyorum çünkü aynıydı.
Hatta o ana şahit olmamak için hemen yatıp uyudum. Sabah kalktığımda ağrı geçmişti. O gün doktora gittiğimde keseyi gördük….Hiç bir sorunum olmadı.
Daha ilerleyen haftalarda iç kanama geçirdim kese yanında ve hiç hissetmedim bile…Düşün kanamam olmuş ama ne ağrı vardı ne başka bir şey…
O yüzden bu tip ağrı ve sancılar normal, yüreğimizi ferah tutalım.
Sürekli kötüye yormayalım...Bazen gaz ağrıları da adet sancısına benziyor herhalde keseyi filan mı sıkıştırıyor nedir...

günaydın
kızlar sabah 9dan beri mide ağrısı çekiyorum sanki midemin içinde baloncuklar oluşup patlıyo fokurduyomuş gibi..
meyveli yoğurt yedim filan bi işe yaramadı iki büklüm kaldım. var mı bi tavsiyeniz ya çok fenayım

bende aynı içim kaynıyo cok fena bişey ekşimsi acı bi tat geliyor agzıma midem cok feci bir halde bende iki büklüm dolaşıyorum tuzluşeyler iyi geliyor azcık canım onları yemeye calış mecburen cekicez bunları bebişler için baska care yok

valla ben en az 4 kes kalkıyorum tuvalete:S normalde de çok kalkardım ama şimdi hepten beter oldu(

bana çok iyi geliyor, mesela şu an yiyorum. her gün yemekhaneden bir kase alıyorum saat 10:00 da. öğle yemeğine kadar yavaş yavaş yiyorum:)))

Yoğurt çok yararlı.Ama dün eşim beni sinir etti, süt almış 2 büyük şişe yoğurt mayalıcam sana diye tutturdu, kaynattı sütü, uğraştı felan hiç uğramadım yanına, bilmiyorum bugün nasıl oldu mayaladığı akşama kontrol edeyim güzelse ben de yicem

Benim de iki gogusumun arasında hafif asagıya dogru agrı oluyor. Sanki bisey yemisim de orda tıkanmıs gibi. Cok canımı yakıyor.

ne güzel işte daha ne istiyosun:))))

yumurta haşladım sadece sarısını yedim tuzlayıp umarım iyi gelir.. midemi de üşütmüş olabilirim çünkü dolaptan buz gibi suları löp löp içiyorum çünkü başka türlü içtiğim sudan anlamıyorum bu sıcaktaaa.. buharlaşıp uçucam yakında

Benim de iki gogusumun arasında hafif asagıya dogru agrı oluyor. Sanki bisey yemisim de orda tıkanmıs gibi. Cok canımı yakıyor.

Arkadaşlar bu reflü midenin yukarı hareket itip mideyi kapatan kapakçığın gevşek kalmasıyla ilgili mide içeriğindeki asitler yukarı gelip değdiği yerleri yakıyor.Hamilelikten önceden beri çekiyorum ben o illeti...
En güzel çare dolapta tuttugunuz sütten gidip gelip yanma hissi geçne kadar yudum yudum içmek...inanın geçiçide olsa rahatlatıyor, kesin çözüm değil ama düzenli yaparsanız uzun süreli faydasıda olur..Zaten kaburgalar sırt genişleyip bebek yerine oturdugunda bu şikayet azalırmış mideye olan baskı azalır..Az kaldı kızlar 2.ci üç ay gebeliğin en rahat dönemiymiş..Bakalım görcez...

Birde bu bulantım geçmişti mesela 3-4 gündür araada sadece öğürme refleksi oluyordu geçiyordu ama dün sabah kalktığımda o kadar kötüydümkü kendimi yerden yerlere attım..Birkaç hafta önce her sabah öyleydim ikindi vakti gözüm açılıyordu..Ama şimdi ara ara olması gitgide azaldığının belirtisidir heralde.:26::26::26:

Soğuk süt yudumlamayı deneyinde yazın buralara fayda görürseniz diğer hamişlerede faydamız dokunur..

günaydın kızlar nasılsınız..çok şükür şuan daha iyiyim dünden.ağrım olmadı geceyi atlattım..vantilatör çarpıyormuş meğer bizi bu gece açmadık rahat kalktım..sizdede varsa dikkat edin klima falanda çok fena üşütmeye sebep oluyor ama anlamıyorduk biz..daha asla açmam..iş yerindede var tek bir yere sabitledim bana gelmesin diye..çok fena yapıyor beni..inş taş değil üşütmedir 2 2;30 da gidicem öğlende..bana dua edin..​

canım soğuk süt gaz yapar daha çok şişersin iyi geldiğini bende duymuştum ama başka bi çaresi olmalı..bide az az sık sık yemek faydalı...geçmiş olsun çok zor..

haşlanmış yumurtada çok fena gaz yapar kuru fasulye yemiş gibi..hemen bir iki kaşık toz naneyi cezveye koy içine bir iki dilim limon doğra su koy bir su bardağı kaynat kısık ateşte biraz demlensin şeker koy iç karın ağrısı üşütmeye bire bir dün yaptım ve o sayede ayağa kalktım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…