- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.621
Bu tarz süsleri ben de internetten bulup kendim yapıyorum, çok daha ucuza geliyor, gereksiz bir maliyet çünkü, hem kendin yapınca çok daha keyifli oluyor. Sen yazıcıdan renkli çıktı alarak mı yapacaksın bu renkli süsleri??
Selam kızlar geçmişe bakamadım ama dayım dün akşam 2 ci kez kalp krizi geçirdi marmara hast. Kalbine stend takıldı 2 ci kez sigarayıda içitordu artık bırakır umarım 52 yaşında daha çünkü..bizi çok korkkuttu ama şuan iyi yoğun bakımda hala sadece yengem görebiliyor normal odaya alınmasını bekliyoruzz
Hayır renkli çıktı çok kalitesiz durur. Baskı ofisinden sticker şeklinde çıkartacağım sonrasında renkli kartona yapıştırıp, kartonu resme göre keseceğim.
Sağol nisane şimdi bırakıcm diyor sigarayı zaten 3 sünde affı olmaz sanırım kalbin...inş bırakır..
Ben esadı yıkadım uyku tulumunu giydirdim erken yattı bu akşam sıpa babamız daha gelmedi..sabahta erken uyanmaz inş...rahatladı oğlum..
Selam kızlar geçmişe bakamadım ama dayım dün akşam 2 ci kez kalp krizi geçirdi marmara hast. Kalbine stend takıldı 2 ci kez sigarayıda içitordu artık bırakır umarım 52 yaşında daha çünkü..bizi çok korkkuttu ama şuan iyi yoğun bakımda hala sadece yengem görebiliyor normal odaya alınmasını bekliyoruzz
Hayır renkli çıktı çok kalitesiz durur. Baskı ofisinden sticker şeklinde çıkartacağım sonrasında renkli kartona yapıştırıp, kartonu resme göre keseceğim.
Benim ikizler de demiyor. Bir tanesi arada çok net annneee diyor ama bence gerçek anlamda demiyor. Çünkü kendi kendine konuşurken çıkıyor bu ses ve herhangi bir olarak görüyorum ben bunu. Diğeri ise baaa baaa, deeee deeee, maaaa maaa diyor ama asla anlamsız bile olsa annneee demiyor.Kızlar merhaba size bişey sorucam. Bebekleriniz anne baba demeye başladımı. Benim oğlum 1 şubatta 1 yaşına girecek. Daha demiyor enne filan anlamsız kelimeler söylüyo.
Benim ikizler de demiyor. Bir tanesi arada çok net annneee diyor ama bence gerçek anlamda demiyor. Çünkü kendi kendine konuşurken çıkıyor bu ses ve herhangi bir olarak görüyorum ben bunu. Diğeri ise baaa baaa, deeee deeee, maaaa maaa diyor ama asla anlamsız bile olsa annneee demiyor.
Teşekkür ederim iki tane çok zor oluyor,ama herkesin işi zor bence. Bir insan yetiştiriyorsunuz, bunun sorumluluğu çok fazla.Aynen Aynen aynı şekilde benimkide böyle. Bu arada Allah yardımcın olsun ben bir tanesiyle ugraşırken canım çıkıyor sen iki taneye birden bakıyon.
Yeni yaşı da kutlu olsun oğlunun. Yaşgünü için neler planlıyorsun? Bu günlerin en önemli sorusu bu benim için bu aralarKızlar merhaba size bişey sorucam. Bebekleriniz anne baba demeye başladımı. Benim oğlum 1 şubatta 1 yaşına girecek. Daha demiyor enne filan anlamsız kelimeler söylüyo.
Yeni yaşı da kutlu olsun oğlunun. Yaşgünü için neler planlıyorsun? Bu günlerin en önemli sorusu bu benim için bu aralarBenimkiler de 16 şubat doğumlu. Partilerini organize etmeye çalışıyorum da, her türlü fikre açığım.
Yaş pasta siparişini verdim. Resimli olucak pastamız böyle büyük gösterişli bişey.Üzerine basılacak resmin tasarımını ben yaptım grafikerimde :) börek, tatlı-tuzlu kurabiyeler, kısır, sarma yapıcam. evi süslemek için süsler aldım. 1 vigürlü masa örtüsü peçeteler alıcam işte böyle cnm.
Kızlar merhaba size bişey sorucam. Bebekleriniz anne baba demeye başladımı. Benim oğlum 1 şubatta 1 yaşına girecek. Daha demiyor enne filan anlamsız kelimeler söylüyo.
nisane biz ayni kaderi paylasiyoruz hatta benim kiz 5,5 ayliktan beri. Aslinda ben su an dis cikardigi icin degilde buyume atagi yasadigi icin boyle oldugunu dusunyrm. Dun gece kizim sayisiz kez korkarak aglayark uyandi ve gunduz de cok huzursdu. Surekli yurumeye calisiyo ve bu ara cok fazla dustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?