- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.661
sinemcim sanada çook geçmiş olsun, Rabbim şifa versin tez zamanda
sağol arkadaşım, teşekkür ederim. hem ben hemde oğluşum hastayız. zaten bebişlerle ilgilenmekten kendimize bakamıyoruz ki. bu arada oğlum dün akşam öksürmeye başladıgece uyuyamıyor öksürükten. sende hastasın demek.geçmiş olsun. dökülüyoruz valla. olmazsa eşine söyle 1 güncük izin alsa sende doktora gitsen olmaz mı?
eşim izin alsa bile bebeği kimseye bırakamayız
eşim evde bakar ama işte mehmetin damarı tuttumu yıkar ortalığı
çok ağlamaması bağırmanası lazım larenjiti yeni geçti sayılır üstelemesin diyee
slm kızlar...
öncelikle iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler..allah razı olsun hepinizden..
doktora gittik..
hamileymişim..kesinleşti!!!!!
ne ara hamile kaldım inanın anlamadım!kısmet böyleymiş demekki.
odadan içeri girdik,doktor tanııdı bizi tabi,ooooo dedi direk bana formuna kavuşmuşsun ,nekadar çok zayıflamışsın falan dedi.
kısa sürücek falan dedim,sanırım yine hamileyim dedim.
ultrasona geçtik.vajinal ultrason yaptı,kese küçüktür büyük ihtimalle ,karından görünmez dedi.evet kese göründü.minicik daha!kalp atışları için 15 gün sonra gelin dedi.
kan tahliileri istedi bide bilirsiniz işte..
ben kasımda adet gördüm en son.aralıkta olmadım.ocakta yani bu ay bu günlerde olmama gerekiyordu,bekliyordum.kasıklaırım falan çok ağırıyordu.
gebeliğiğin hesabınında kese ölçüsüne göre falan belirledik şimdilik.sat ı 23 kasım yaptık.ocak 7-11 arası hamile kalmışsın dedi.
biz 11 ocakta zaten bi korunmasız ilişki olmuştu,nedense not almıştım bi yere.reglim gecikti ya,bi ihtimal belki lazım olur diye.
çok uzun yazdım kusura bakmayın.
hemşire bende seni merak ediyordum..yavrunu kucağına almışsın..ne mutlu sana..sağlıklı sıhatli büyür inşallah..
darısı başıma..
görüşürüz kızlar..
bizden haberler böyle..
selam canımnasısın bakayım.özledim sizleri.hastaymışsın çok geçmiş olsun canım bneim oğluşun çok tatlı maşşallah....
sinemaksungur nerelerdesin? senin bebiş de hastaydı nasıl oldu? haftasonu oğlunun yaşgünü kutlaması vardı umarım herşey yolundadır
benimolan çok geçmiş olsun..benim kayınpeder de geçen hafta anjio oldu ana damar tıkalıymış o yüzden yarın tekrar operasyon yapılacak, stent takılacak
Rabbim bütün hastalara şifa versin
ben gecen ay kontrolde sormustm dr. A bu zamana kadar olmadiysa asiyi yaptirma zaten yasinda olcak dedi. Salgin bitmek uzerymis yanlis anlamdiysam.
merhaba kızlar
uzuuuun zamandır annemlerde olduğum ve orda da internet olmadığı için yazamadım. hepinizi çok özledim :)
hugocuk geçmiş olsun canım memoyu öp bizim için
günışığım hayırlı ugurlu olsun canım allah tamamına erdirsin
cat cim d gününüz kutlu olsun darısı basımıza artık ...
bugun sağlık ocagından hemsire aradı beni, kızamık salgını var, getir tunAyı erkenden yapalım dedi
sizin bi duyumunuz oldu mu acaba
yarın dr unu arıcam yaptır derse yaptırcam artık
slm kızlar..hamileleliğimle ilgili iyi dileklerde ulunan herkese çok teşekür ederim,sağolun..bende yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.
umut hasta.3 gündür öksürüyordu,bugün hırıltılıya çevirince iyice üstelemesin diye doktora götürdük.pazartesi aşısı var ,bekleyip pazartesi götürecektik iyiki bugün götürmüşüz.
kulağında iltihap,boğazında faranjit,göğsündede hırıltı var mış.nezaman nasıl bukadar nerde üşüdü anlamadım.
antiibiyotik,ateş düşürücü birde öksürük şurubu verdi.
3 gündür bişey yemiyordu zaten.bugünde kustu biraz.şuruplarını içiremiyoryum,kusuyor.
bişeyde yemedi.allahtan ateşi çok yüksek değil.
hırıltısı artarsa pazartesi kontorle çağırdı,beklemeyin cuma getirin hava veirriz dedi.
ilk hastalığı umutun.
haftasonu doğum gününü yapacaktık.kayınvalidemlerde bnde,çocuk iyice huysuzlaştı.düzeni bozulldu kucaktan kucağa.uykusu geliyor uyuması lazım,ama anlamıyorlar.aaa niye ağlıyor bu deyip kucaktan kucağa taşımalar falan,uyku saatide geçince iyice huysuzlanıyor.
,sinir stres içindeyim.
Arkadaslar benim cimcime kizim cok fena oldu :) hic yerinde durmuyoo surekli hareket ve sonucunda dusmeler. Ayrica bu ara gece uyumak istemiyo uykuya direniyi resmn gozlerindn uyku akiyo ama uyumuyo sallarkn cigliklar atiyo kaldir gulucukler atiyo. Ayrica uykusundada surekli aglayarak korkark kalkiyo. Dun yaklasik yarimsaatte bir falan kalkti. Sizde bu donemde benzer seyler yasiymsunz
Herhalde herkes aynı şeyleri yaşıyor bu dönemde. Benim ikizlerden biri de aynı şekilde, yan yatırmaya başlayınca nasıl bir bağırma ağlama anlatamam. Kaldırınca da öyle güzel bir gülüşü var kicanım aynı benim oğlumu tarif etmişsin. 3 gecedir uyutamıyoruz, kalkıyo oyun oynuyo yatırdığımız anda avazı çıktığı kadar ağlıyo
geçen gece sabah 7'ye kadar uyutamadım sonra zaten anneme bıraktım işe gitmek için toplasan 1 saatlik uykuyla çalıştım
bir önceki gece annemde kaldı ben uykusuzum diye oradada aynı şekilde hiç uyumamış
dün gecede 4'e kadar oyun oynadı zor uyuttuk
normalde 11-11,30 gibi yatırınca sabaha kadar uyurdu neden böyle anlamıyorum
diş olabilirmi acaba bizde sadece altta 2 diş var başka yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?