2012 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba o kadar kötüyümki anlatamam size. Oğlum hasta isal ve kusması vardı. Kusması 3 gün falan sürdü isal bugün 5. gün azaldı ama hala var. 5 gecedir 1 saat uyumadım sürekli oğlumun üstünü değiştirmekle yedirmekle etrası silmekle ugraştım.
Normalde yerinde durmayan çocugumu bir görseniz halsiz bitki zayıfladı. Doktora da götürdük. Su kaybı yok dediler ilaç verdiler gönderdiler. internetten baktım şimdi anam ne kadar tehlikeli şeyler yazıyo daha da bir korktum. isal için bildiginiz iyi gelen bişey varsa paylaşırmısınız.

nurummm geçmiş olsun..geçen haftalarda bizde de ishal vardı..doktor bize reflor verdi onu kullandık şükür geçti..refloru ben suyla sulandırıp ya bardakla ya şırıngaylaiçirdim yağmura..bol bolsu içir..kaynamış soğumuş su verirsen daha iyi olur..seni emiyorsa bol bol emzir..muz patates ezip yedirebilirsin..yağlı şeyler verme sebze çorbaları en iyisi..arkadaşların dediği gibi internette yazılanlara bakma..iyice canı sıkılıyor insanın..çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Hugo kız yok onu üste para versem genede almazlar sanırım :9:...konuştuk dün herşeyi hallettik.inş bi daha olmaz..bu arada kız esadın oyuncağınıda kırmış saklamış deli oldum sabah sabahyaa...bi daha gelmek istesinler kesinlikle annelerini arayıp herşeyi kırıyor çok yaramaz kabul edemem dicem isterse darılsınlar...ben böyle bişey görmedim...

Sinem kesinlikle senle aynı fikirdeyim benmkide 2 ci olsun ilerde diyo nasıl olsa kendi bütün gün işte evde her işle uğraşan ben.oldu dedm çok zor 2 cci çocuğu düşünmem..Allah kazayla falan vermez inş...isteyenlerin olsn benm olmasın...

Haknurcum hoşgeldin cnm:34: özlettin kendini çalışmaya devammı yoksa...neler yapıyorsun emre nasıl....

hoşbuldum canım...Valla bi ara kayboldum ama şimdi burdayım:16:Çatlaklığa devam:1:Evet canım çalışmaya başladım emreye babaannesi bakıyor....Sen neler yapıyorsun esad napıyo :emir_bebek:

Gınger benm oğlum hergün kaka yapmaz 1 gün yapar 1 gün yapmaz dün 2 kere yapmıştı mesela ama bugünde sabah yaptı her bez kakalı değl ama .biraz yedirdiğin şeylerlede alakalı bu olay...bide esad hala emiyor ondanda fark edermi bilmiyorum

Hugo kız yok onu üste para versem genede almazlar sanırım :9:...konuştuk dün herşeyi hallettik.inş bi daha olmaz..bu arada kız esadın oyuncağınıda kırmış saklamış deli oldum sabah sabahyaa...bi daha gelmek istesinler kesinlikle annelerini arayıp herşeyi kırıyor çok yaramaz kabul edemem dicem isterse darılsınlar...ben böyle bişey görmedim...

Sinem kesinlikle senle aynı fikirdeyim benmkide 2 ci olsun ilerde diyo nasıl olsa kendi bütün gün işte evde her işle uğraşan ben.oldu dedm çok zor 2 cci çocuğu düşünmem..Allah kazayla falan vermez inş...isteyenlerin olsn benm olmasın...

tabiki söyle güzel bir dille uygun şekilde kabul edemeyeceğini anlat eşinle boşu boşuna papaz olma
iyi hadi sevindim barıştığınıza

günaydın canım arkadaşım. nasılsın? alpereni sormuşsun, şimdi çok daha iyi şükürler olsun rabbime. hafta sonuna iyice toparlar bence. senin kuzu nasıl???

bu arada ne zaman görüşüyoruuzz?:16:

sinem canım merhaba..bugün sabahtan giremedim foruma ..şükür alperen daha iyiymiş çok sevindim..benim kuzu iyi teyzesi tam gaz hareketlilik devam:) aman hasta olmasınlarda ne yapalım koşturcaz artık..hava birkaç gündür iyi olunca dışarı çıkartıyorum pek hoşuna gidiyor..parka götürdüm dün salıncakta salladım eve gelince sızdı :1:

canım görüşmeyi ben de çok istiyorum,sen çalışıyorsun ne zaman istersen, sana ne zaman uygunsa, bir aksilik çıkmazsa ben sana uyarım..ben evde olduğum için benim için sorun yok

Napalım haknur bende şlmdi onu uyutup çamaşır asıp evi silcem ama hala oynuyor uyur inş sen emreyi sünnet ettirmedin dimi hamileyken konuşuyorduk ama sonra oldumu sünnet..ben esadı bu yaz yaptırmak istiyorum ama annemler küçük diyorlar bide genel anestezi almasını istemiyoruz bu yaşta lokal yapmazlar sanırsam eli kolu dururmu bilmiyorum...kararsız kaldım bu konuda..bebekken yaptırmadılar ufak dediler halada öyle diyorlar.hamileyken ne sohbetlerimiz vardı yaa sorma...o kişilerde kayboldu...

benimolan küsgünlüğü uzatmadığın iyi olmuş sevindim..başkaları için evinin huzurunu bozma..en iyisi dediğin gibi bir daha olursa annelerine söyle nasılsa sevmiyormuşsun darılsa da sorun olmaz:1:

Biz esada alperenide düşünmüştük isim olarak güzelmiş oda...:34:geçmiş olsn cnm allah şifalar versn bebeklere yaa hep hastalık zamanımıdır nedir bu aylar...bi yaza girsekte gezsek piknikler yapsak kırlarda dolaşsak:9:....

Sorma anaları bize gelmezler hiç hep gezerler ama çocukları zırt pırt bize geliyo ben ona sinir oluyorum annem bile dediki başkalarının çocuğu için üzülüyorsunuz boş yere dedi...evde yokuz desen ertesi gün tekrar arıyorlar deli olmamak elde değl sanki esadın yaşıtı onlarda oynayacaklar...aman neyse aklıma getirmim gene bu sıpaları....

Burası kalabalıklaştı güzel oldu ama benm çok işim var kızlar teyzesi geldi aldı esadı şimdi bende işlerimi yapayım daha öğleni kılmadım...gene gelirim ama aklım sizde :34: hadi bay bay canlarr....

Concealed cnm suyu sevmiyormu acaba banyoda sıkıntı yaşıyorsun zor olsa gerek yıkarken durmaması..esad balık burcu olduğundanmıdır bilmem ama suyu seviyor şimdiye kadar yıkıyorum diye hiç ağlamamıştır esadın tek beni üzen hareketi var oda yabancı birileri eve gelince yada evde teksek sürekli peşimde gezer ben nerde o orda..emeklediğindn beri böyle nedn bilmem bırakmadı gitti sadece annemlerde beni aramaz acıkmadığı sürece....tek sıkıntım oo..beni aramadan evde dursa çok çok daha güzel olck ama onuda tekizya ona bağlıyorum..etsiz çiğköfte yi yaptm ama kısırdan farkı olmadı tarifler nasıl tutmaz anlamadım hepsinide doğru koydum ama ömer ustdan aldığımıza hiç benzemedi...yinede yedik ama..

Banyo yaparken sorun yok da giyinme kısmında çıldırıyor yoksa bıraksam saatlerce suda kalır

hugocuk benim kefir çalışması sonucunu bildiriyorum :1: kefir epey koyu kıvamlı olmuş yeni üreyen kefirleri ayırdım tekrar mayaladım ,yeni mayaladığımdan vereceğim yağmura..artık devamlı yaparım inşallah..tekrar teşekkürler

sinem canım merhaba..bugün sabahtan giremedim foruma ..şükür alperen daha iyiymiş çok sevindim..benim kuzu iyi teyzesi tam gaz hareketlilik devam:) aman hasta olmasınlarda ne yapalım koşturcaz artık..hava birkaç gündür iyi olunca dışarı çıkartıyorum pek hoşuna gidiyor..parka götürdüm dün salıncakta salladım eve gelince sızdı :1:

canım görüşmeyi ben de çok istiyorum,sen çalışıyorsun ne zaman istersen, sana ne zaman uygunsa, bir aksilik çıkmazsa ben sana uyarım..ben evde olduğum için benim için sorun yok

ben cumartesi ve pazar günleri çalışmıyorum. pazar günü eşler evde malum ama cumartesi günleri genelde uygunum. peki nerde nasıl görüşücez?*?:52:

Banyo yaparken sorun yok da giyinme kısmında çıldırıyor yoksa bıraksam saatlerce suda kalır

aynı benim cadı banyoyu çok seviyor..çıkartmak ayrı sorun giydirmek ayrı sorun..ama ilk defa dün banyodan sonra üstünü giydirirken zorluk çıkartmadı şok oldum..ha şimdi carlıyacak ha şimdi bağrınacak derken bir baktım giyidirmişim..Allah Allah ne oldu ki bu kıza diye epey afalladım valla:9:

hugocuk benim kefir çalışması sonucunu bildiriyorum :1: kefir epey koyu kıvamlı olmuş yeni üreyen kefirleri ayırdım tekrar mayaladım ,yeni mayaladığımdan vereceğim yağmura..artık devamlı yaparım inşallah..tekrar teşekkürler

sevindim canım
çok faydası var inşallah sever bizimki pek hoşlanmasada içine su ekleyip verince içiyo zaten o zaman ayran gibi oluyo
birde hurma
hergün 1 tane hurmayı ilaç niyetine şifa niyetine yedir
ben meyve püresine ekliyorum

ben cumartesi ve pazar günleri çalışmıyorum. pazar günü eşler evde malum ama cumartesi günleri genelde uygunum. peki nerde nasıl görüşücez?*?:52:

benim eşim cumartesi pazar çalışmıyor ama ben daha önce söylemiştim bak ben arkadaşımla görüşeceğim arıza çıkartmak yok diye:) benim araba yok ama biz dolmuşlara otobüslere alışkınız ,çok uzak olmadığı sürece nereye istersen geliriz yağmurla..aslında havalar sıcak olsa sahil kenarları güzel olurdu be yaw:1:

benim eşim cumartesi pazar çalışmıyor ama ben daha önce söylemiştim bak ben arkadaşımla görüşeceğim arıza çıkartmak yok diye:) benim araba yok ama biz dolmuşlara otobüslere alışkınız ,çok uzak olmadığı sürece nereye istersen geliriz yağmurla..aslında havalar sıcak olsa sahil kenarları güzel olurdu be yaw:1:

5 günlük hava durumuna baktım, yarın yağmur geliyor izmire:47:

ay canım nereye olsa geliriz diyorsun kıyamam ben sana, peki nasıl yapalım ne yapalım dersin?

Biz esada alperenide düşünmüştük isim olarak güzelmiş oda...:34:geçmiş olsn cnm allah şifalar versn bebeklere yaa hep hastalık zamanımıdır nedir bu aylar...bi yaza girsekte gezsek piknikler yapsak kırlarda dolaşsak:9:....

Sorma anaları bize gelmezler hiç hep gezerler ama çocukları zırt pırt bize geliyo ben ona sinir oluyorum annem bile dediki başkalarının çocuğu için üzülüyorsunuz boş yere dedi...evde yokuz desen ertesi gün tekrar arıyorlar deli olmamak elde değl sanki esadın yaşıtı onlarda oynayacaklar...aman neyse aklıma getirmim gene bu sıpaları....

teşekkür ededim canım sağolasın.

benden sana tavsiye çok fazla takma kafana böyle şeyleri, eşinle arana uçurumlar girmesin. benim oğlumu kayınvalidem bakıyori neleri görmezden geliyorum bir bilsen, yerimden olsan işten ayrılırdın belki, o derece hatalar oluyor ama sabrediyorum,en fazla 2 yıl sonra oğlumu kreşe vericem, ya sabır ya sabır diye diye farkındaysan konusunu bile açmıyorum

Back
X