2012 Şubat Anneleri

Ne güzel herkes ense ölçümüydü , ikili testti yaptırıyor..
Darısı benim gibi bekleyenlere..
Ramazanın ilk günü gideceğiz bizde..

hay maşallah onlara, biz bir tanesinin heyecanına zor dayanıyoruz seni düşünemiyorum canım çok mucizevi bir şey, Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

hoşgeldin
gözünaydın diyim şimdiden o zaman bi sorun yok dediyse yoktur zaten
bide cinsiyetler belli olsun öğrendiğim günalışverişe

hay maşallah onlara, biz bir tanesinin heyecanına zor dayanıyoruz seni düşünemiyorum canım çok mucizevi bir şey, Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Sorma canım ya, çok fena kayırıyorsun acaba ikiside iyimi, ikiside aynı mı gelişti :)

çok şükür yolundaymış herşey.

Allah herkese yaşatsın dediğin gibi bu duyguyu.

Sorma canım ya, çok fena kayırıyorsun acaba ikiside iyimi, ikiside aynı mı gelişti :)

çok şükür yolundaymış herşey.

Allah herkese yaşatsın dediğin gibi bu duyguyu.

gözün aydın canım maşşallah büyümüş seninkilerde cok tatlılar yaa :)))

bende çikolata yiyip gitcem bakalım ikili teste giden mutlu geliyo aman nazar değmesn maşşallah hiç olumsuz gelen olmadı olmaz inşallah insan bebeğini görünce mutlu oluyo tabi cinsiyatide 10 gün sonra öğrenirsn artık :))

Ben çikolata yemedim ama... Tatlı yiyemiyorum hamile kaldıgımdan beri.

sağol hayatım, hayırlısıyla inşallah canım, kan tahlillerimizde alınca da inş güzel çıkar herşey.

Kızlar goguslerinizde buyume var mı sizin de ?
Ben 75 beden sudyen kullanıyordum ama simdi cok sıkıyor canımı acıtıyor. Allah'tan 1-2 tane buyuk beden sudyenim varmıs yoksa giyemiyorum. Acaba psikolojik mi

Heheh...valla psikolojik değil kardeşim benimki 1 beden büyüdü hatta 80B idim 85C aldım çünkü çok daraltmıştı eski sütyenlerim...hatta balensiz dümdüz penye sütyen aldım rahat etmek için ama o bile tam ucu cuna oldu yani zannediyorum 1 ay sonra oda olmayacak...hatta eğer göğülerinde uc bölgesinde karıncalanma elektrik çarpmış gibi hisler varsa anla ki hareket var büyüyorlar, tabi bu büyüme bünyeden bünyeye de değişir başka hamiş arkadaşlarda var kiminin aşırı büyüdü kiminin haffçe belli oldu büyüdüğü..

Dr bana rahatsızlıkları önlemek amacıyla demişti ki sürekli sütyen kullan doğal yağlarla masaj yap hatta uçlarından sıvı bile gelebilir korkma demişti..

hücre yenilenmesi nasıl oluyor?

Kendi doğum tarihini ve eşinin doğum tarihini ayı ve günüyle beraber söylüyorsun, karşıdaki kişi de hesaplıyor.Öyle bir topik var linkini vereyim yazın, hesaplayan çıkıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html

erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…