- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.901
çikolata ye bir dahaki kontrolde canım, kıpır kıpır oluyorlar :)
evet tam bebek görüntüsündeler artık elleri belliydi ayakları öyle, omurgaları ay aklımdan çıkmıyor.
cinsiyet için birşey demedi benimde onu sormak aklıma gelmedi ama tek-çift yumurtamı diye sordum
o da ayrı kesede oldukları için tek yumurta olduklarını düşünmüyorum dedi.
aman ikisininde iyi olduğunu gördüm ya çok şükür, rahatladım.
Kızlar ben geldim. Bugün doktora gittik bebişimle ikili test için. Doktor bir ölçemedi kıpır kıpır bizimki durmuyor yerinde :))
Çok şükür bir sorun yok dedi doktor ensesini ölçtü 1 mi dedi öyle bişey dedi ne demekse bana kağıt falan vermedi.
10 gün sonra kan testinin sonucunu alıcam hayırlısıyla. Cinsiyeti ile ilgilide daha belli değil dedi ...
hay maşallah onlara, biz bir tanesinin heyecanına zor dayanıyoruz seni düşünemiyorum canımçok mucizevi bir şey, Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
1 mm ense kalınlığı normalmi?
Sorma canım ya, çok fena kayırıyorsun acaba ikiside iyimi, ikiside aynı mı gelişti :)
çok şükür yolundaymış herşey.
Allah herkese yaşatsın dediğin gibi bu duyguyu.
Kızlar ben geldim. Bugün doktora gittik bebişimle ikili test için. Doktor bir ölçemedi kıpır kıpır bizimki durmuyor yerinde :))
Çok şükür bir sorun yok dedi doktor ensesini ölçtü 1 mi dedi öyle bişey dedi ne demekse bana kağıt falan vermedi.
10 gün sonra kan testinin sonucunu alıcam hayırlısıyla. Cinsiyeti ile ilgilide daha belli değil dedi ...
gözün aydın canım maşşallah büyümüş seninkilerde cok tatlılar yaa :)))
bende çikolata yiyip gitcem bakalım ikili teste giden mutlu geliyo aman nazar değmesn maşşallah hiç olumsuz gelen olmadı olmaz inşallah insan bebeğini görünce mutlu oluyo tabi cinsiyatide 10 gün sonra öğrenirsn artık :))
1 mm ense kalınlığı normalmi?
gözün aydın canım maşşallah büyümüş seninkilerde cok tatlılar yaa :)))
bende çikolata yiyip gitcem bakalım ikili teste giden mutlu geliyo aman nazar değmesn maşşallah hiç olumsuz gelen olmadı olmaz inşallah insan bebeğini görünce mutlu oluyo tabi cinsiyatide 10 gün sonra öğrenirsn artık :))
Kızlar goguslerinizde buyume var mı sizin de ?
Ben 75 beden sudyen kullanıyordum ama simdi cok sıkıyor canımı acıtıyor. Allah'tan 1-2 tane buyuk beden sudyenim varmıs yoksa giyemiyorum. Acaba psikolojik mi
Ben çikolata yemedim ama... Tatlı yiyemiyorum hamile kaldıgımdan beri.
kızlar çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz? doğruluk payı nedir?
Doğruluk payı hakkında bir bilgim yok, ama çin takvimi, rus takvimi ve hücre yenilenmesi testlerinin hepsinde kız çıktı bana.
Ben çikolata yemedim ama... Tatlı yiyemiyorum hamile kaldıgımdan beri.
[SUP][/SUP]
Evet canım bizimkilerinde öyle çıktı
hücre yenilenmesi nasıl oluyor?
bizimki 1.7 mm çıktı ama hiç yorum yapmadıof şu günler geçse de öğrensek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?