- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.001
hugocuk yok çok şükür o konuda şanslıyım eltim de kayınlarım da çok iyidir..kaynımın biri evli değil..şimdilik bir eltim var :)
Yağmuru çok seviyorlar hatta bana emri vaki bile oldu ,bizim orası dururken evde parti falan olmaz diye saolsun..
ben çekindim kızcağıza ayıp olmasın diye yoksa orda yapmak benim de işime geliyor..
ben de genellikle makinaları gece çalıştıryorum ama demek ki dikkat etmek gerekiyor şalter atabiliyormuş..sen bugün memoya sıcak birşeyler içir hastalanmaz Allahın izniyle
Kızlar dün oğlumu tavsiye üzerine başka bir doktora götürdüm. Test yaptı rotavirüs olmuş dedi. Çocuga serum verdi. isalide durdu kusmasıda. ilaç yazdı dedim antibiyotik mi verceksiniz yok dedi antibiyotik kullanılcak bir durum yok.
Bundan önce götürdüğüm 3 doktorada antibiyotik vermişti. Bugün gene serum verilcek oğluma çok şükür bugün daha iyi. Dün gece 10 da bir uyudu sabah 6 ya kadar çocugum nasıl yorgun düştü ya valla ömrümüzden ömür gitti.
kızlar selam herkese bugün Yusuf Kayra'nın doğumgünü, çok mutluyuz :) Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..
kızlar selam herkese bugün Yusuf Kayra'nın doğumgünü, çok mutluyuz :) Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..
çok şanslısın yiiivrum
bizim eltide bu sene çocuklarına karşı sağlıklı beslenme hastalığı gelmişki hiç sormaa
çocuklar yemek yemez bende hep görüyorum yedikleri çikolata sürülmüş ekmek tahıl gevreği bal hamburger cola cips tost vs..
işinede geliyo dört çocuğa bakmak kolay değil ben bir çocukla yamuldum
bu sene devamlı benim çocuklarım cola içmez brokoli yer brüksel lahanası yerr
birde mehmet emmiyoya devamlı benim bebeklerim çok emerdi zor ayırdım dedi durdu
napalım onun huyu bu devamlı kendini mükemmel kadın görür
bu arada geçen gün eşim bişey dedi çok üzüldüm şaka yolu bişeydi sütüm azalmıştı zaten bakım damla damla geliyo artık sağmıyorum malesef çok üzücü benim için ama bu kadar yapabildim
Selam kızlar sağol playdohcum inş kurtulur çok tehlikeliymiş ameliyatı...inş bişey olmaz cnm yoksa kaynanam tek kalck buralara gelse kimsede rahat duramaz zor yani..nisane inş kolay olur herşey cnm bakıcın iyimi bari.aman dikkatli ol yinede cnm takipte ol.okullar yarın açılıyo evet kardeşimde hasta oldu inş düzelir yarına kadar...ateşi var dünde diş çektirdi...3 e gidiyoo...
Eşim bu akşam binecek ama bilet bulamadı daha akşama kadar belli olur kaçta gideceği...bende sbahtan yaptm işleri yatak odamın tülünü falanda yıkadm salon akşam haloldu zaten.tertemiz oldular evi süpürdm kahvaltılığı topladım bulaşıklar makinada...hugo geçmiş olsn cnm geçen bizimde kartı yanmıştı kombinin sabaha kadar donmuşuz haberimiz yok ama esad hasta olmadı çok şükür..inş memoda olmaz.esad hiç üstünü örttürmez hep açar ayaklarıyla sıpalar işte..sıkıntıya gelemiyorlar...
Doğum günü olanları kutluyorum inş güzel olur doğum günleri...ben düşünmüyorum ama dedemiz evde olursa pasta alacak o gün...
teşekkür ederim :) bugünde kanamam var ama inşallah regl dır.hala karnımda biraz sıvı var.inşallah o sıvıyı da atar vücudum.kist patlamasıını da hayatımda ilk defa duyuyorum başıma gelmese bilmem
benim oğluşumunda öyle üst ve diğer dişler iyice kabardı ama artık takip edemiyorum çünkü bu dişleri ve sürpriz bir şekilde gördüm :):):) ama kızımda öyle değildi çok net belliydi patladığı çıktığı :):) ama oğlumda geç gördüm ve anaaaa dişi çıkmış dedim
maşallah kimlerin bebekleri yürüyor ? benim bebişlerde yürüdü yüricek gibiler ilk kızım ayakta dikeldi şimdi ise oğlum dikelmeden direk ayağa kalkıp beş altı adım attı ama son adımlar hep parmak ucuyla
hoşbuldum sen yeni misin?hatırlayamadım seniçok teşekkür ederim şimdilik iyiyim şükür ama inşallah bir daha tekerrür etmez pasta ve kutlama konusunda kararsızım birde bulunduğum yerde pek alternatif yok.elde ne varsa artık
melitta kist patlaması ciddi bir rahatsızlık Allah korumuş çok geçmiş olsun..ben uzun zamandır forumu takip ediyordum ama yazmıyordum..senin olmadığın dönemlerde yazmaya başladım:)
benim kızım 10 aylıkken yürüdü..nerdeyse 2 aydır yürüyor..ama topiğin en erken yürüyeni benimolanın oğlu..9 aylık yürüdü maşallah:)
diğer bebeklerde yavaş yavaş yürüyenler kervanına katılmaya başladılar..bütün kuzucuklara maşallah
öyleymiş bende bilmiyordum ama hamdolsun kana karışmamıştı birde birgün karnımın içine dağılmışmı diye gözlemlediler ama karnımın içi sıvı topladı ve şişti gebe gibiydim.nefes alamıyordum sirozdan da şüphelendiler .hamdolsun iyiyim şimdi.ama hala kistlerim var bazıları nabothi kisti imiş bazıları yumurtalık kisti.dr. şimdilik önemsiz dedi.üç ayda bir kontrol olcam ilaç kullanıyorum yine enfk. ololmasın diye.hala sıvıv var çünkü.
eğer seni unutmuş olsaydım gönlünü alana kadar senden kopmazdım :13: tereddütte kalmıştım :) hoşgeldin :) biliyosundur bende memlekete gittim geldim ama tadı damağımda kaldı yaa
maşalllah kızına benimkiler daha yürümüyor ama elleri kulağında .benimolan ın yürüyor mu ?maşallah herhalde ayaklanınca benimkilerden çekeceğim var şimdi bile durmuyorlar hele ki oğlum fıldır fıldır
teşekkür ederim canım..bakıcı ablamız iyi birisi ama yine de insanın aklı kalıyor işte..sabah bırakıp gitmek zoruma gidiyor..aslında çok uzun değil bizim ayrılığımız.sabah 8de çıkıyorum 1de geri dönüyorum..birde umarım bu 15 günlük tatilde kızımın onu unutmasından endişeleniyorum yoksa çok seviyordu..buarada kardeşinede kayınpederinede çok geçmiş olsunnisane inş kolay olur herşey cnm bakıcın iyimi bari.aman dikkatli ol yinede cnm takipte ol.okullar yarın açılıyo evet kardeşimde hasta oldu
.
mutlu mutlu çokkkkkkk mutlu yıllar Yusuf Kayra'ya..Güzel bi ömrü olsun inşkızlar selam herkese bugün Yusuf Kayra'nın doğumgünü, çok mutluyuz :) Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..
senin de doğum günün kutlu olsun hazelim..tüm ailenle mutlu bi yıl diliyorumdoğum gününüz kutlu olsun canım bugün benimde doğum günüm...Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin
canım bizim bebişlerin doğumgünü aynı gündü evettttt:)iki gün sonra da benim bebişlerimin doğum günü.
nisanem siz ne yapacaksınız ilk doğum gününde.biraz önce eşimle konuştuk ilk doğum günleri olduğu için kutlamaya karar verdik :):):):)
teşekkür ederim canım..bakıcı ablamız iyi birisi ama yine de insanın aklı kalıyor işte..sabah bırakıp gitmek zoruma gidiyor..aslında çok uzun değil bizim ayrılığımız.sabah 8de çıkıyorum 1de geri dönüyorum..birde umarım bu 15 günlük tatilde kızımın onu unutmasından endişeleniyorum yoksa çok seviyordu..buarada kardeşinede kayınpederinede çok geçmiş olsun
mutlu mutlu çokkkkkkk mutlu yıllar Yusuf Kayra'ya..Güzel bi ömrü olsun inş
senin de doğum günün kutlu olsun hazelim..tüm ailenle mutlu bi yıl diliyorum
canım bizim bebişlerin doğumgünü aynı gündü evettttt:)
biz yakın arkadaşlarımızla beraber küçük bi doğumgünü partisi yapıcaz..sende mutlaka kendi aranızda bile olsa yap..ilk doğumgünleri resimleri olmalı bence..ilerde anısı olur..belli mi olur , sonra demesinler anne sen niye bizim doğumgünümüzü kutlamadın diye
İyi geceleeerrr kızlar kocamı 1 saat önce kadar yolladım samsuna..sağ sağlim varsa bari korkuyo insan:26:....esadıda uyuttum şimdi bende fox u izliyorum ama aklım kocamda...otobüs yolculuğundan nefret ediyorum insan rahat edemiyo ama yapacak bişey yok acildi durum.babası sağ sağlim kurtulur inş..dualarınızı bekliyorum..oğlum dedesini tanır inş o fırsatı olur inş..
Melittacım evet bnm sıpa 9 ayına girmesine son güne kala adımlar atmaya başladı 1 ayın içindede epey yürüdü ne yürütece gerek kaldı nede yürütmeye ama epey zor oluyo şimdi oda oda peşimde geziyo her deliğe gircek nerdeyse...geçmiş olsn cnm kist varmış galiba inş geçer gider..tekrar anne olmana engelmi acaba ondan anlamam ben ama kadınsan bütün hastalıklar zor bence..inş iyi olursn cnm Allah korumuşta dağılma olmamış...
Dicle sağ ol cnm oğlumu yürüdü yazıyosun hep maşallah senin kuzuda yürümüş ama bekletmemiş..benm dayımın kızının oğlu var 13 aylık oldu hala yürümüyo ancak elinden tutunca bi kaç adım atıyormuş yürütecide var ama tık yok.tembel bebekmlş ondn galiba..esada göre çok yavaş zaten..senin minikte hareketlimiydi hep...
Hazelim melitta mozp yavrularınızın doğum günleri kutlu olsn canlarımm...bizde aile arası ufak bişey olck.kimseyi davet edemiyorum maalesef..babamız çalışıyo geç gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?