2012 Şubat Anneleri

çok şanslısın yiiivrum
bizim eltide bu sene çocuklarına karşı sağlıklı beslenme hastalığı gelmişki hiç sormaa
çocuklar yemek yemez bende hep görüyorum yedikleri çikolata sürülmüş ekmek tahıl gevreği bal hamburger cola cips tost vs..
işinede geliyo dört çocuğa bakmak kolay değil ben bir çocukla yamuldum
bu sene devamlı benim çocuklarım cola içmez brokoli yer brüksel lahanası yerr
birde mehmet emmiyoya devamlı benim bebeklerim çok emerdi zor ayırdım dedi durdu
napalım onun huyu bu devamlı kendini mükemmel kadın görür
bu arada geçen gün eşim bişey dedi çok üzüldüm şaka yolu bişeydi sütüm azalmıştı zaten bakım damla damla geliyo artık sağmıyorum malesef çok üzücü benim için ama bu kadar yapabildim

pazar işleri eşimde çünkü yetiştiremiyorum memeoyla pazara gitsek akşama aç kalırırz
bugün balık günü çünkü eşimde balık almış 1 kilo hamsi ve karides almış hamsiler sözde temizlenmiş artık nasıl yaptılarsa hepsini tek tek tekrar temizledim kılçıklarını çıkarttım kızarttım 2 saat sürdü vallaha saate baktımdı
karidesleride istedii onlarıda temizledim yaptım ancak bitti işim daha ev süpürülecek memoşun uyanmasını bekliyorum

mrb nurum geçmiş olsun...oğlun rotavirüsünü nasıl kapmış bildiğim kadarıyla bulaşıcı bi hastalık...rotavirüsü aşısını yaptırmışmıydın...ben yaptırmadım oğluma sen anlatınca endişelendim şimdi...

kızlar selam herkese bugün Yusuf Kayra'nın doğumgünü, çok mutluyuz :) Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..

mrb kızlar...ya benim oğlan pek bişey yemiyo hele yumurta peynir hiç yemiyo eskiden güzel kahvaltı yapıyoduk artık onuda yapamıyoruz...devam sütü falanda içmiyor...sürekli emmek istiyo...2-3 aydır hiç kilo almadı nerdeyse gerçi 11 aylıkken falan yürümeye başladı koşuyo hatta sabah bi uyanıyo akşama kadar hiç durmuyo sürekli ayakta benim peşimde nereye gitsem oraya geliyo o yüzden sanırım pek kilo almıyo boyu uzadı iyice....1 yaşına girdi artık emmeyi bıraktırsam mı diye düşünüyorum...o zaman bişeyler yer belki.....

ben bal vermeyede başladım...günde 1 cay kaşıgı kadar yogurda katıp veriyorum...

şimdiye kadar 6 tane dişi cıktı....

net bi şekilde dede baba hadi diyo... topa buf diyo...gel der gibi bişey diyo cok net degil...

şarkı söylüyo kendi kendine mırıldanıyo...oturdugu yerde sallnıyo ellerini sallıyo....

yüzünü buruşturuyo çirkin oluyo bizi güldürmeye calışıyo...

koşarak geliyo kucak yapıyo....

ne zamadır giremiyodum oğlumu anlatıyım biraz dedim

kızlar selam herkese bugün Yusuf Kayra'nın doğumgünü, çok mutluyuz :) Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..

doğum gününüz kutlu olsun canım bugün benimde doğum günüm...Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin

iyi ki doğdu allah hayırlı ömürler versin inşallah.

iki gün sonra da benim bebişlerimin doğum günü.

nisanem siz ne yapacaksınız ilk doğum gününde.biraz önce eşimle konuştuk ilk doğum günleri olduğu için kutlamaya karar verdik :):):):)

hugocuk bence senin elti seni kıskanıyor baktı sen memoya gayet iyi bakıyon kendince havalara girmiş ,kendi kendini kandırıyo ben çocuklarımı sağlıklı büyütüyorum diye:)
her şeyin en iyisini ben bilirim havalarındakilerle uğraşmak zor en iyisini sen yapıyorsun fazla bulaşmıyorsun

süt konusuna gelince burda herkes şahit sen kendini parçaladın,memo emmedi ama sen pes etmedin sağdın verdin..Allah razı olsun senden ki sen yavruna süt vereyim diye çırpındın..sütü bol bol olmasına rağmen göğsüm bozulacak diye bebeklerine vermeyenler..rahatımımı bozacağım ,uykumdanmı feragat edeceğim aman boşver diyen nice insanlar var..herkesten önce sen kendin biliyorsun ki elinden geleni yaptın..başkaları ne diyorsa desinler..hiç kendini de üzme bu zamana kadar yavruna mümkün olduğunda süt verdin..Allah senden razı olsun içini ferah tut

benimolan çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin

melitta kist patlaması ciddi bir rahatsızlık Allah korumuş çok geçmiş olsun..ben uzun zamandır forumu takip ediyordum ama yazmıyordum..senin olmadığın dönemlerde yazmaya başladım:)

benim kızım 10 aylıkken yürüdü..nerdeyse 2 aydır yürüyor..ama topiğin en erken yürüyeni benimolanın oğlu..9 aylık yürüdü maşallah:)
diğer bebeklerde yavaş yavaş yürüyenler kervanına katılmaya başladılar..bütün kuzucuklara maşallah

öyleymiş bende bilmiyordum ama hamdolsun kana karışmamıştı birde birgün karnımın içine dağılmışmı diye gözlemlediler ama karnımın içi sıvı topladı ve şişti gebe gibiydim.nefes alamıyordum sirozdan da şüphelendiler .hamdolsun iyiyim şimdi.ama hala kistlerim var bazıları nabothi kisti imiş bazıları yumurtalık kisti.dr. şimdilik önemsiz dedi.üç ayda bir kontrol olcam ilaç kullanıyorum yine enfk. ololmasın diye.hala sıvıv var çünkü.

eğer seni unutmuş olsaydım gönlünü alana kadar senden kopmazdım :13: tereddütte kalmıştım :) hoşgeldin :) biliyosundur bende memlekete gittim geldim ama tadı damağımda kaldı yaa

maşalllah kızına benimkiler daha yürümüyor ama elleri kulağında .benimolan ın yürüyor mu ?maşallah herhalde ayaklanınca benimkilerden çekeceğim var şimdi bile durmuyorlar hele ki oğlum fıldır fıldır

melitta forumun gizli takipçisiydim evet izmire annene gelmiştin,annende rahatsızlanmıştı umarım iyidir...ben izmirde yaşıyorum..ikiz annesi olmak çok zordur ama maşallah sana sen çok güzel idare ediyorsun..benim erkek kardeşimin de 2,5 yaşında bir erkek bir kız ikizleri var..doğal yollardan oldu, belki benim de olur diye heveslenmiştim ama olmadı :) yürümeye başladıklarında gerçekten daha zor oluyor..Allah sana güç kuvvet versin kuzucuklara da sağlıklı sıhhatli uzun ömürler inşallah

nisane inş kolay olur herşey cnm bakıcın iyimi bari.aman dikkatli ol yinede cnm takipte ol.okullar yarın açılıyo evet kardeşimde hasta oldu

.
teşekkür ederim canım..bakıcı ablamız iyi birisi ama yine de insanın aklı kalıyor işte..sabah bırakıp gitmek zoruma gidiyor..aslında çok uzun değil bizim ayrılığımız.sabah 8de çıkıyorum 1de geri dönüyorum..birde umarım bu 15 günlük tatilde kızımın onu unutmasından endişeleniyorum yoksa çok seviyordu..buarada kardeşinede kayınpederinede çok geçmiş olsun

mutlu mutlu çokkkkkkk mutlu yıllar Yusuf Kayra'ya..Güzel bi ömrü olsun inş
doğum gününüz kutlu olsun canım bugün benimde doğum günüm...Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin
senin de doğum günün kutlu olsun hazelim..tüm ailenle mutlu bi yıl diliyorum

iki gün sonra da benim bebişlerimin doğum günü.

nisanem siz ne yapacaksınız ilk doğum gününde.biraz önce eşimle konuştuk ilk doğum günleri olduğu için kutlamaya karar verdik :):):):)
canım bizim bebişlerin doğumgünü aynı gündü evettttt:)
biz yakın arkadaşlarımızla beraber küçük bi doğumgünü partisi yapıcaz..sende mutlaka kendi aranızda bile olsa yap..ilk doğumgünleri resimleri olmalı bence..ilerde anısı olur..belli mi olur , sonra demesinler anne sen niye bizim doğumgünümüzü kutlamadın diye

teşekkürederim

İyi geceleeerrr kızlar kocamı 1 saat önce kadar yolladım samsuna..sağ sağlim varsa bari korkuyo insan:26:....esadıda uyuttum şimdi bende fox u izliyorum ama aklım kocamda...otobüs yolculuğundan nefret ediyorum insan rahat edemiyo ama yapacak bişey yok acildi durum.babası sağ sağlim kurtulur inş..dualarınızı bekliyorum..oğlum dedesini tanır inş o fırsatı olur inş..

Melittacım evet bnm sıpa 9 ayına girmesine son güne kala adımlar atmaya başladı 1 ayın içindede epey yürüdü ne yürütece gerek kaldı nede yürütmeye ama epey zor oluyo şimdi oda oda peşimde geziyo her deliğe gircek nerdeyse ...geçmiş olsn cnm kist varmış galiba inş geçer gider..tekrar anne olmana engelmi acaba ondan anlamam ben ama kadınsan bütün hastalıklar zor bence..inş iyi olursn cnm Allah korumuşta dağılma olmamış...

Dicle sağ ol cnm oğlumu yürüdü yazıyosun hep maşallah senin kuzuda yürümüş ama bekletmemiş..benm dayımın kızının oğlu var 13 aylık oldu hala yürümüyo ancak elinden tutunca bi kaç adım atıyormuş yürütecide var ama tık yok.tembel bebekmlş ondn galiba..esada göre çok yavaş zaten..senin minikte hareketlimiydi hep...

Hazelim melitta mozp yavrularınızın doğum günleri kutlu olsn canlarımm...bizde aile arası ufak bişey olck.kimseyi davet edemiyorum maalesef..babamız çalışıyo geç gelir..

Herkese iyi geceler artik gecmisi okuyamiyrm pek zaten fakat telimde bozuldu galiba duse kalka vakit buldugumda da okuyamadim. Tum hastalara bebislere ve buyuklere gecmis olsun. Aysecik o kadar hareketliki anlatamam yurudu yuricek eli kulaginda bi kac adim atiyo ama korkarak.

çokk hızlısın okurken başım dönii

Son düzenleme:
Diceleye bende katılıyorum hugocum kıskananalarrrrrr çatlasınnn..eltiler hep böyle kıskanç fesatlar işte tabi hepsi değldir ama benmkilerde öyle...baktıki memoya bakıyosun gül gibi çatladı patlasın...sütün olmaması ayıp bişey değl hoş olmaz olmaz yapacak bişey yok.en azındn uğraştın çabaladın..bunları görmezler zaten fesatlarya..hiç üzme kendini..ben 2 ay anne sütü almışım annemden uzak kaldım emzirememiş inek sütüyle smayla büyümüşüm taş gibi kemikliyim bu yaşıma kadar kırığım bile yok hamd olsun anne sütüm yok diye hiç üzülmee....olupta olmayanlara hava atanları boğasım geliyo..onu sana nasip eden kim be insafsız dimi..herkesin bünyesi farklı..fesatlıklarından neyi kullanacaklarını şaşırıyorlar..

Nisane sağol cnm saatlerin azmış en azındn onunla avut kendini..yavrun kesin unutmamıştır ablasını seviyorsa..sanmam unutsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…