2012 Şubat Anneleri

Hugo niye kız yavaş yazıyorum aslında kimseyi unutmamak için..buarada aslen nerelisin sen ve eşin..döni ne kızz çanakkalede oturuyordun dimi...oralımısın yoksa...

evet bende çok isterdim iki yaşına kadar emzireyim bol sütüm olsın diye ama malesef olmadı istediğim gibi
emerken iyiydi ama 7. ayda tamamen bıraktı sonrasında sağarak idare ettik ama son zamnalarda sıkıntı yaşadım azalmıştı iyice mehmetin hastalığında hastane hastane gezdik üzüntü stres ve düzenli sağaamadım azalmıştı bıraktım bende
napalım nasip böyleymiş

Topiğin en küçük bebeği bnm oğlum belli oldu bu kesin..herkes geç doğurdun dedide inanmadım...41 ci haftada gelirse böyle olur....yokmu 23 şubattan sonra doğan..vatandaşş.......geeellllll en küçük ödülünü almaya gellll...

Eşimin uzaktan akrabasınında 2 ci oğlu olacak bu ayın 15 inde..sezeryanla..ama neden 14 yada 13 ü değlde 15 i onu anlamadım...özellikle kendi seçmemiş o kesin.demek dr tercihi..dr zaten bnm doktorum..13.02.2013 olsa iyiymiş...bi arkadaşıda var onunda ilk oğlu olck oda bu ay ama ne zaman belli değl.normal olckmış..sabırla bekliyoruz..hepside oğlumla aynı ay doğumlu ve 1 yaş ufak olacaklar..

Yinede sorayım yeri burası değl ama belki kullanan vardır vanısh kosla alayım diyorum halımı silmek için iyi bişeymidir bilmiyorum deneyeneniz oldumu acaba...cesaret edip alamadım...kocam yokya uykumda gelmiyo şimdi...intikam ı izliyorum belki uykumu getirir....Allah kimseyi yanlız bırakmasın..yanlızlık zormuş valla...annemlrede çıkmadım çocuklar okula gidecek erken yatarlar diye...sıkıldım işte..ama yatarım birazdn..şu soruma cvp bakayım biraz..iyi geceler kızlarr.

günaydın arkadaşım. alpereni sormuşsun bizi unutmadığın için teşekkür ederiz teyzesi alperenim iyi çok şükür, antibiyotiği bitirdik çook şükür. doktorumuz çok çabuk tekrarlayan bir hastalık çok dikket edin dedi. hafta sonu babaannesiyle oturdukları odayı(oturma odası) dip temel temizledim. koltukların yüzlerini en geç 15 günde bir yıkar oldum toz moz olur, çocuk hastalanır diye anlayacağın o odada ne var ne yok her hafta dezenfekte ediyorum. cumartesi günü ise hiçbir iş yapmadık tüm gün kudurduk oğlumla.

kızlar inanamayacaksınız belki ama oğlum gidip gelip iki kolunu boynuma dolayıp bana sarılıp öpüyor ve öperken aayyy ciiii diyor ve saçlarımı okşuyor büyük insan gibi. benim dışımda sadece bebeklere yapıyor bu hareketi. birde babasına tabi. benim ki de 11 aylıkken yürümeye başlamıştı, şimdi koltukların üzerinde yürüyor. koltuğun yüksekliği ne olursa olsun rahat rahat çıkıyor iki hamlede.

hoşgeldin melittacım. benim adımı unutmuşsun ama olsun

bebişlerinin doğumgünleri kutlu olsun. Rabbim sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin. inşallah çoooooook güzel geçer.

memoş oğlan yürüyo bugün iyice geliştirdi kendini
daha doğrusu koşuyo yürümekten ziyade
bugün ağlarken devamlı baba diye ağladı anne demiyoda baba diye ağlıyo

ayy kuzum yürüyor demek asıl şimdi yandın hugocuk benim oğlum çook yaramazdı şimdi fırtına gibi birşey oldu. Aman yarabbim görsen inanamazsın

allah bebişinin yüzünü sağlıklı bir şekilde görmeyi de nasip etsin arkadaşım

doğum gününüz kutlu olsun. nice yaşlara...

melittacım gelmiş geçmiş olsun, sakın ihmal etme. insan çocuklarla uğraşırken kendisini önemsemiyor

ayy canım arkadaşım demek sizinde doğumgününüz yaklaştı. en büyük benim oğlum mu yaw:44: 22 ocak 2012

veeeeeeeeeeeeee tatil biterrrr(
çok üzgünüm yarın okullar açılıyor..
öyle alıştımki kızımla sürekli vakit geçirmeye
şimdi yarın nasıl bırakıcam bakıcıya diye stres oluyorum(

ne zor değil mi? dün akşam içim sıkılmaya başladı sebepsiz, sonra yarın oğlumdan ayrı geçecek diye sıkıldığımı fark ettim

doğum gününüz kutlu olsun canım bugün benimde doğum günüm...Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin

doğum günün kutlu olsun canım. Allah eşinle evladınla daha nice güzel günler uzun yıllar geçirmeyi nasip etsin

Eki Görüntüle 630096 oğluşum tavşanı inceliyor yandan yandan

ana oğul çok tatlı çıkmışsınız mşllh :)

biz de geçen cuma doğum gününü yaptık oğlumuzun
yaklaşık 20-25 kişi olduk
özel ve hatırlanacak bi gün olmasını istiyordum
kuaföre gittim saçlarımı tarattım,bugüne özel elbise de aldım
sanki d.günü değil de söz nişan töreni gibi bişeydi
bu da çok güzel bişeymiş
Allahım isteyen herkese nasip etsinn...

Hiç bilmiyorum cnm nerden kaptıgını. Bulaşı bir hastalık başka bir çocuktan yadan sudan bulaşmıştır. Yok aşı yaptırmadım bende keşke yaptırsaymışım.

ayy sağol canım. ama bu alışveriş merkezinde çekildiğimiz fotoğraf. doğumgünümüz evde yapıldı, 25 kişi vardı kesin. komşumuz sazını almış gelmiş, çaldı baya , alperen nasıl oynuyo görseniz

Çok tebrik ederim 2.bebeğin için, sağlıkla ve zamanı geldiğinde yavruna kavuşman dileğiyle

Alışkanlıklarını kolay kolay bırakamaz insan.
Eşine ve babasına çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede ameliyatı atlatıp torununu görmeye gelir.

sinem ne güzel siz kazasız belasız güzelce atlattınız doğumgününü ,ikramlar süper görünüyor..alperen tavşanı fena kesmiş yandan yandan evlilikle ilgili bilgilerini gireceğin yer ayarlarımda profili düzenlede,orda özel gün türü,özel gün tarihi ve görsel olarak seçeceğin yerler var..ordan yapabilirsin

pukicim ben de aslında çok abartmadan yapayım doğumgününü diyordum amabi baktım harıl harıl kıyafet arıyorum hem kendime hem kuzuma..saçı şöyle yaptırayım şınu takayım diye düşünüyorum ,amannnn ilk doğumgünü özel olsun ama dimi

Merhaba kızlarr sağol laluscum önce sana cvp yazayım profil düzenleye gir orda düğün falan seçenekler var onları gir tarihide aralarına nokta koyup sayıyla gir güzel bir kelime seç tamamla zaten yazının altında otomatik çıkacak cnm..sağol inş kurtulur cnm kurbanda gördü torununu ama torunuda dedesini bilsin istiyorum inş ömürleri yeter yaşları çok...

Eşim varmış şuanda samsunda hastanede babasının yanında...bi kaç saate ameliyata alcaklar.herkes ordaymış..Allah şifa verir inş bişey olmaz...10 saat sürcek ameliyat çok zor bişey yaa...bende gece 3:30 da yattım bir derdim var bölümünde şoktayım hala sorusuna cvpları okudum kız tacize uğramış ama hala görüşmek istiyo o aileyle anlamış değlim..allah akıl versn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…