- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.021
Diceleye bende katılıyorum hugocum kıskananalarrrrrr çatlasınnn..eltiler hep böyle kıskanç fesatlar işte tabi hepsi değldir ama benmkilerde öyle...baktıki memoya bakıyosun gül gibi çatladı patlasın...sütün olmaması ayıp bişey değl hoş olmaz olmaz yapacak bişey yok.en azındn uğraştın çabaladın..bunları görmezler zaten fesatlarya..hiç üzme kendini..ben 2 ay anne sütü almışım annemden uzak kaldım emzirememiş inek sütüyle smayla büyümüşüm taş gibi kemikliyim bu yaşıma kadar kırığım bile yok hamd olsunanne sütüm yok diye hiç üzülmee....olupta olmayanlara hava atanları boğasım geliyo..onu sana nasip eden kim be insafsız dimi..herkesin bünyesi farklı..fesatlıklarından neyi kullanacaklarını şaşırıyorlar..
Nisane sağol cnm saatlerin azmış en azındn onunla avut kendini..yavrun kesin unutmamıştır ablasını seviyorsa..sanmam unutsun..
Hugo niye kız yavaş yazıyorum aslında kimseyi unutmamak için..buarada aslen nerelisin sen ve eşin..döni ne kızzçanakkalede oturuyordun dimi...oralımısın yoksa...
Günaydınnnn kızlarr bu sabah erkenden uyandım size cvp yazacaktım yazdım tam onaylamadan telefonun şarjı bitti onamı yanarsın yazdıklarınamı uykusuzluğunamı :9;,,neyse melitta geldin kayboldun işin var sanırsam cnm
hugo sevindm memoya ama alttaki komşu sevinirmi onu bilmiyorum..koşuyorsa sesde gider sanırsam..allah kolaylık versn sana..ama enerjisini atar böylece birazda olsa...
Lalus cnm istanbuldayım anadolu yakası aslında çok çok soğuk değl ama alışkanlık diyelim ailemde yün yorgan kullanır ama ince yorgan çok kalınkalın değl sağ ol cnm nevresm çok güzel çıktı hemen yıkadım kullandım..bi nevresim almak bile mutlu ediyo insanı yaaaslında hafızam burda karışıyo ama ikizleriniz olduğu için ayrıcalığnız var bende ondan unutmuyorm..
Guneşışığım sevndm kalp atışını duymana cnm ahh esadın kalbini birbuçuk aylıktı duyduğumda...kuş çırpınıyor gibi bir sesti..çok duygusal bi an dı...zaten onu hissedince vazgeçemiyormuşun..bende o yüzden allahım verme diyorum.olsa aldıramam çünkü..kıyamam...Veren Allah kolaylığınıda verir cnm sen düşünme bunları doya doya yaşa 9 ayı...kafiyeli oldu yaaaneyse...
Diğer kızlar yok bugün...alperen nasıl oldu..nurumm naptı acaba ishali geçtimi...
kızlaaarrrrr merhabalar nasılsınız hepinizi çok özledim inşallah iyisinizdir.
hugocuuk kefirimi aldım yoğurt gibi mayalanacak eğil mi ?
mozp ,hemşire , hazelim . senfat , günışığım , benimolan , ismini atladığım diğer arkadaşlarım nasılsınız ??????
Herkese iyi tatiller kızlar, malum evde olunca nete girmek hayal. Hele ki bu hafta sonu hem bizim oğlanların gelecek haftaki ilk yaş günü parti hazırlık telaşı, hem de görümcemin bizimkilerden 5 gün önce doğan kızının doğum gününe gidecek olmamızdan dolayı koşturmayla geçeceği için nete girmem mümkün değil.
Haftasonunuz çokk güzel geçsin!
memoş oğlan yürüyo bugün iyice geliştirdi kendini
daha doğrusu koşuyo yürümekten ziyade
bugün ağlarken devamlı baba diye ağladı anne demiyoda baba diye ağlıyo
ayy çok sevindim hadi gözün aydın hugo.
umutta artık uzak mesafeleri bi uçtan diğer uca yürüyerek gitmeye başladı.ama genelde bi amaç için yürüyor şuan.yani uzakta bişey varsa,ya da yakınında onu almak için.masadan koltuğa,üçlü koltuktan karşı ikili koltuğa ,ordan kapıya vs...hep yürüyerek gidiyor.ama emekliyorda:))
yakında tam olarak emeklemeyi unutuup kendini yürümeye verir heralde.
seninde gözün aydın canım.
bizde bugün diğer miniğimin kalp atışlarını duyduk.6+5 im.
her nekadar bu hamileliğe sevinemedim desemde,kalbinini attığının görünce sanki ilk bebeğim gibi duygulandım.
yarın annem dönüyor dedimya evdeki beceriksiz kız kardeşim yüzünden.
benim olan seninki 14 yaşında henüz ,benimgi 25 yaşında.mayısta evlenecek bide!
bende pazartesi annemlere giidicem.hafta sonu çamaşırılarımızı yıkayım,valizleri hazırlıyım.
ordanda yazarım size..
görüşürüz kızlar..
merhaba kızlar günışığım gözünüz aydın :) benim olan allah kavuştursun şimdiden kayınpederinede geçmişosun şimdiden
yarında bizim doğum günümüz var sabahtan beri hazırlık yapıyoruz henüz bitmiş değil ama biraz ara verdik annemde bende nil sabote edip duruyor işimiz hep yarım kalıyor benim cadı kızımda bayaa bayaa oyunlar oynuyor artık boş soda şişesini eline almış oyuncağına soda içiriyor :) arada eğilip öpüyor sonra bir kendi içiyor birde oyuncağına içiriyor bizede eline ne geçirse illaki yediriyor yedirmeyi içirmeyi çok sevecek bu kız :))
ben düşünüyorum ama balon kendim şişirip asarım birde süsler alırım bir iki tane daha küçükler ya anlamazlar.birde pasta bir yaş şeklinde ama pasta şekeri ile kaplıymış yenmiyormuş o yüzden kafam karışık.
aslında bir şeklinde dolap süsü de yaptırmak istiyorum gelenler için ama onun içinde kararsızım.
belki bir iki komşu çağırırım maksat toplanma olsun diye.
ama memleketimde olsaydım diş buğdayı ile beraber tüm sülale toplaşıp eğlenicektik ama olmadısüs yaptırıcaktım bir yaş şeklinde gelenler için birde koca pasta kendim de yapıcaktım bir iki hazırlık nasip olmadı
melitta hoşgeldin ..çok geçmiş olsun..melitta pastanın illa şeker hamuru kaplı olmasına gerek yok farklı alternatifler oluyor..
hugocuk maşallah memoş da yürümeye başladı..ilk zamanlar yürümekten ziyade koşuyorlar, dengelerini tam olarak sağlayana kadar böyle yapıyorlar..zamanla yürüme olayını tam olarak çözüyorlar..
bizim de doğumgünü planları değişti..5-6 aile gelecek evde yapayım diyordum ama olmadı..benim eltimin parti evi var..bu tür partilerin organizasyonunu yapıyorlar..çok abartılı olmasın diye evde düşünüyorum ama doğumgününe gelecek kişi sayısı epey fazla olacak..herkes bizim cadının doğumgününü bekliyormuş meğer :)
ikramları evde hazırlayıp götüreceğiz,pastayı 1 şeklinde düşünüyorum,partievinde olacağı için süsleme için ayrıca uğraşmama gerek kalmadı bir iki ekleme yapılacak sadece..
dün bütün gün dışardaydık..yağmura ve bana kıyafet baktık..yağmura istediğim gibi birşey bulamadım ama yine de bir tane elbise aldım..o zamana kadar istediğim gibi bulamazsam artık bunu giydiririm..kendime ise bulamadım..partievinde olacağı için bana da elbise almam gerekiyor..ama yok o kadar dolaştık bulamadım..bakalım inşallah ayın 21 ine kadar bulurum:) dün yağmur dışarda yarım saat uyudu akşam eve gelince 7 de uyudu sızdı kaldı kuzum..sabah 5 de ayaktayız..yine de iyi uyudu sıpacaık..Allahtan ben de 10 da uyumuştum:)
veeeeeeeeeeeeee tatil biterrrr(
çok üzgünüm yarın okullar açılıyor..
öyle alıştımki kızımla sürekli vakit geçirmeye
şimdi yarın nasıl bırakıcam bakıcıya diye stres oluyorum(
doğum gününüz kutlu olsun canım bugün benimde doğum günüm...Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin
Eki Görüntüle 630096 oğluşum tavşanı inceliyor yandan yandan
mrb nurum geçmiş olsun...oğlun rotavirüsünü nasıl kapmış bildiğim kadarıyla bulaşıcı bi hastalık...rotavirüsü aşısını yaptırmışmıydın...ben yaptırmadım oğluma sen anlatınca endişelendim şimdi...
ana oğul çok tatlı çıkmışsınız mşllh :)
biz de geçen cuma doğum gününü yaptık oğlumuzun
yaklaşık 20-25 kişi olduk
özel ve hatırlanacak bi gün olmasını istiyordum
kuaföre gittim saçlarımı tarattım,bugüne özel elbise de aldım
sanki d.günü değil de söz nişan töreni gibi bişeydi
bu da çok güzel bişeymiş
Allahım isteyen herkese nasip etsinn...
memoş oğlan yürüyo bugün iyice geliştirdi kendini
daha doğrusu koşuyo yürümekten ziyade
bugün ağlarken devamlı baba diye ağladı anne demiyoda baba diye ağlıyo
Çok tebrik ederim 2.bebeğin için, sağlıkla ve zamanı geldiğinde yavruna kavuşman dileğiyleayy çok sevindim hadi gözün aydın hugo.
umutta artık uzak mesafeleri bi uçtan diğer uca yürüyerek gitmeye başladı.ama genelde bi amaç için yürüyor şuan.yani uzakta bişey varsa,ya da yakınında onu almak için.masadan koltuğa,üçlü koltuktan karşı ikili koltuğa ,ordan kapıya vs...hep yürüyerek gidiyor.ama emekliyorda:))
yakında tam olarak emeklemeyi unutuup kendini yürümeye verir heralde.
seninde gözün aydın canım.
bizde bugün diğer miniğimin kalp atışlarını duyduk.6+5 im.
her nekadar bu hamileliğe sevinemedim desemde,kalbinini attığının görünce sanki ilk bebeğim gibi duygulandım.
yarın annem dönüyor dedimya evdeki beceriksiz kız kardeşim yüzünden.
benim olan seninki 14 yaşında henüz ,benimgi 25 yaşında.mayısta evlenecek bide!
bende pazartesi annemlere giidicem.hafta sonu çamaşırılarımızı yıkayım,valizleri hazırlıyım.
ordanda yazarım size..
görüşürüz kızlar..
Günaydınnnn kızlarr bu sabah erkenden uyandım size cvp yazacaktım yazdım tam onaylamadan telefonun şarjı bitti onamı yanarsın yazdıklarınamı uykusuzluğunamı :9;,,neyse melitta geldin kayboldun işin var sanırsam cnm
hugo sevindm memoya ama alttaki komşu sevinirmi onu bilmiyorum..koşuyorsa sesde gider sanırsam..allah kolaylık versn sana..ama enerjisini atar böylece birazda olsa...
Lalus cnm istanbuldayım anadolu yakası aslında çok çok soğuk değl ama alışkanlık diyelim ailemde yün yorgan kullanır ama ince yorgan çok kalınkalın değl sağ ol cnm nevresm çok güzel çıktı hemen yıkadım kullandım..bi nevresim almak bile mutlu ediyo insanı yaaaslında hafızam burda karışıyo ama ikizleriniz olduğu için ayrıcalığnız var bende ondan unutmuyorm..
Guneşışığım sevndm kalp atışını duymana cnm ahh esadın kalbini birbuçuk aylıktı duyduğumda...kuş çırpınıyor gibi bir sesti..çok duygusal bi an dı...zaten onu hissedince vazgeçemiyormuşun..bende o yüzden allahım verme diyorum.olsa aldıramam çünkü..kıyamam...Veren Allah kolaylığınıda verir cnm sen düşünme bunları doya doya yaşa 9 ayı...kafiyeli oldu yaaaneyse...
Diğer kızlar yok bugün...alperen nasıl oldu..nurumm naptı acaba ishali geçtimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?