- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.041
Merhaba kızlar doğum günü yapan yada hazırlık içinde olan var mı??? Ben netten parti malzemeleri satan bir site buldum ordan balonlar, davetiye ve süslemeler almayı düşünüyorum
kızlar selam herkese bugün Yusuf Kayra'nın doğumgünü, çok mutluyuz :) Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..
Merhaba kızlarr sağol laluscum önce sana cvp yazayım profil düzenleye gir orda düğün falan seçenekler var onları gir tarihide aralarına nokta koyup sayıyla gir güzel bir kelime seç tamamla zaten yazının altında otomatik çıkacak cnm..sağol inş kurtulur cnm kurbanda gördü torununu ama torunuda dedesini bilsin istiyorum inş ömürleri yeter yaşları çok...
Eşim varmış şuanda samsunda hastanede babasının yanında...bi kaç saate ameliyata alcaklar.herkes ordaymış..Allah şifa verir inş bişey olmaz...10 saat sürcek ameliyat çok zor bişey yaa...bende gece 3:30 da yattım bir derdim var bölümünde şoktayım hala sorusuna cvpları okudum kız tacize uğramış ama hala görüşmek istiyo o aileyle anlamış değlim..allah akıl versn...
Teşekkür ederim canım, hoşbulduk. Nice yaşları olsun inşallah, hayatları hep mutluluklarla güzelliklerle dolu geçsin, iyi insanlarla karşılaşsınlar, öpüyorum ikisini de. Kızına da çok geçmiş olsun. Belki hava değişikliği etkilemiştir, en kısa sürede geçer umarım.çok iyiyim şükür tatilim harika geçti fakat bi ara yüksek ateşten acile gittim meğerse kistim varmış patlamış iki gün bi hadtane de üç gün bi hastane de yattım ambulasnla götrdüler.iki gün acilde yattığımı saymıyorum ama genel olarak tatilim güzeldi.memleketimin havası güzel .:)))))
ikizlerim bomba gibiler hele ki oğlum durmuyor yerinde o çekyattan bu çekyat a atlıyor net bir şekilde artık annee diyor al ,ver, benim vs basit kelimeler kullanıyor :):):) ayrıca beş altı adım atıyor
çk merak ediyorum ilk kim yürüyecek aslında başlıkta oylama yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
uygun bir zamanda bakayım içinde kağıt yok.
sen nasılsın oğluş un nasıl?benim oğlumun iki dişi çıktı :)
senin oğluşunun çıktı mı ?
benim bebeklerin maşallah ı var hiç hasta olmadılar fakat kızım ilk defa dün gece ateşlendi çok korktum ılık duş aldırdım ve calpol verdim şimdi iyi.klima çarptı sanırım birde buraların havasını sevmiyoruminşallah bu yaz türkiye ye dönebiliriz.
çok sevindim tanışırım :):):)
merhaba lalus sende hoşgeldin aramıza ben melitta inşallah bebeklerim bu şbat ın 12 sinsnde bir yaşında olacaklar dünya tatlısı bi kızım bi oğlum var.bi o kadar da hareketlendiler özellikle olum kıpr kıpır yürümeye başladıklarında sanırım işim daha da zorlaşacak :):):):)
oyelken adında bi arkadaş daha vardı ama o doğum yaptığından beri girmiyor artık bir yılı geçti yok.
benim bebeklerim maşallah hiç hastalanmadılar türkiye ye gitmeden iki gün önce burun akıntıları oldu sadece o da çok şükür geçmişti.hiç girp falan olmadık çok şükür.iki gün önce evime geldim klima dan mı oldu havadan mı bilmiyorum kızım dün gece ateşlendi biraz korktum ama ılık duş aldırdım calpol verdim.birde sabah 4 te verdim calpol o şekilde kontrol altına aldım şimdilik iyi gibiyiz.
inşallah basit bir üşütmedir.
senin ikizlerin kaç aylık yada kaç yaşında.cinsiyetleri ne?çok memnun oldum seninle tanıştığımda.eminim çok paylaşımımız olucaktır :):):)
merhaba kızlar geçmişi yarımyamalak okudum inşallah herkes iyidir doğum günümüzü kutlayan herkesede teşekkürederim :) çok güzel geçti doğum günümüz umduğumdan daha güzel oldu herşey ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız geldi ama yinede kalabalıktık eşimin ailesi kalabalık baya çünkü, bende parti dünyasından bir afiş bir süs, masa örtüsü, cupcake kağıtları birde tabak sipariş etmiştim bunun haricinde ordan burdan tamamladığım balonlar plastik çatal bıçaklar peçeteler ve plastik bardaklar oldu artık heryerde doğum günü temalı parti eşyaları var pek zorlanmadım bunlar için hepside çok güzel oldu yiyecek olarak dışarıda yaptırdığım sadece pasta ve kurabiyelerimizdi pastamız 1 şeklinde şeker hamuruyla kaplı çiçek ve kelebekli oldu 1 şeklinde 1 yaş kurabiyelerimiz oldu üzerindede nil yazıyordu süslemeler ilk önce gözüme az gelmişti ama bir araya gelince hoşuma gitti tabak çanak olayınında kullan at olmasıda çok iyi oldu onca insanın bulaşığını düşünemiyorum olmadığı halde iki gündür evi topla topla bitmedi resim eklemek istedim ama resim boyutları büyük olduğu için eklemedi sanırım
Kesinlikle birşeyler düşün bence, ilerde elimizde tek kalan şey anılarımız olacak. İlk yaş günü çok önemli benim için. Ben 2-3 ay öncesinden hazırlıkları düşünmeye başladım. Diş buğdayı girdi o ara onun için de 1-2 ay düşünüp hazırlanmıştımben düşünüyorum ama balon kendim şişirip asarım birde süsler alırım bir iki tane daha küçükler ya anlamazlar.birde pasta bir yaş şeklinde ama pasta şekeri ile kaplıymış yenmiyormuş o yüzden kafam karışık.
aslında bir şeklinde dolap süsü de yaptırmak istiyorum gelenler için ama onun içinde kararsızım.
belki bir iki komşu çağırırım maksat toplanma olsun diye.
ama memleketimde olsaydım diş buğdayı ile beraber tüm sülale toplaşıp eğlenicektik ama olmadısüs yaptırıcaktım bir yaş şeklinde gelenler için birde koca pasta kendim de yapıcaktım bir iki hazırlık nasip olmadı
Pasta şekeri çok güzel bişey, yenmediği ile ilgili bilgi sanırım kalorisindenben düşünüyorum ama balon kendim şişirip asarım birde süsler alırım bir iki tane daha küçükler ya anlamazlar.birde pasta bir yaş şeklinde ama pasta şekeri ile kaplıymış yenmiyormuş o yüzden kafam karışık.
aslında bir şeklinde dolap süsü de yaptırmak istiyorum gelenler için ama onun içinde kararsızım.
belki bir iki komşu çağırırım maksat toplanma olsun diye.
ama memleketimde olsaydım diş buğdayı ile beraber tüm sülale toplaşıp eğlenicektik ama olmadısüs yaptırıcaktım bir yaş şeklinde gelenler için birde koca pasta kendim de yapıcaktım bir iki hazırlık nasip olmadı
Nice 8 yıllara!!! Çok değişik bir şey yapmışsın :)) Parti süslerini nerden istedin? İstediğin gibi mi gelenler? Bu arada sanırım tatilin bitti, işe döndün. İlk gün zor geçer, o kadar birliktelikten sonra insan alışamıyor bebeğinden ayrılmaya. Ama alışıyor bir süre sonra.selam herkese..
melittacım hoşgeldin,tatilinin iyi geçmesine,ikizlerinde iyi olmasına sevindim..ayrıca geçmiş olsun canım umarım şuan iyisindir..
kızlar dün bizim birlikteliğimizin 8.yılıydı:))
malesef eşime aldığım kazak kargo sebebiyle yetyişemedi.bende daha öncede bahsettiğim gibi 20 tane çorap alıp perdeye mandalladım:))))))))aralarına da bi sürü büyüklü küçüklü kalp kkesip küçük notlar yazdım..inanın çok güzel oldu:))eşim şok oldu..8 senede ilk defa sen süpriz yaptın diyorpasta almış mum üfledik:))8.yıl mumu:))
birde elbise almış ama içine giremedim rezil oldumyarın değiştircem artık
salı günüde doğumgünümüz var..süslerimiz geldi daha da heeyecanlandım.yarından itibaren başlarım hazırlıklara
Catcım hoşgeldin kayınpederm prostat kanseri hastalığın ilerlememesi için ciddi bir ameliyat olck yaşama şansı çok azmış yüzde 30 ama olmazsa daha kötü olcktı bakalım sabırla beklicez çıkmasını..dicle daha ameliyata alınmadı bi kaç saate alınır sıra bekliyor...83 yaşında yaşıda var ama kurtulur inş..yoksa işimiz çok zor...
Cnm arkadaşıyla kız ve arkadaşının babası sinemaya gitmişler adam ortalarına oturmuş kızın göğüslerini ellemiş çaktırmadan omzuna el atıp kızda şimdi tek arkadaşım o görüşmesem olmaz annesi evine yatıya çağırdı diyo hepimiz dahil gitme bak yanarsın dedik laftan anlamıyor yapamam diyor delimi ne herkesi fıtık etti...korkuyomuş adamın çevresi varmış namusundan önemli demekki...bi bak oku sende şaşıracaksın yazdıklarına..
Doğum günü kutlu olsun bebeğinin, tüm hayatı güzel insanlarla, sevgiyle geçsin!kızlar selam herkese bugün Yusuf Kayra'nın doğumgünü, çok mutluyuz :) Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..
Doğum günü kutlu olsun Nil'in, nice yaşlara!merhaba kızlar geçmişi yarımyamalak okudum inşallah herkes iyidir doğum günümüzü kutlayan herkesede teşekkürederim :) çok güzel geçti doğum günümüz umduğumdan daha güzel oldu herşey ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız geldi ama yinede kalabalıktık eşimin ailesi kalabalık baya çünkü, bende parti dünyasından bir afiş bir süs, masa örtüsü, cupcake kağıtları birde tabak sipariş etmiştim bunun haricinde ordan burdan tamamladığım balonlar plastik çatal bıçaklar peçeteler ve plastik bardaklar oldu artık heryerde doğum günü temalı parti eşyaları var pek zorlanmadım bunlar için hepside çok güzel oldu yiyecek olarak dışarıda yaptırdığım sadece pasta ve kurabiyelerimizdi pastamız 1 şeklinde şeker hamuruyla kaplı çiçek ve kelebekli oldu 1 şeklinde 1 yaş kurabiyelerimiz oldu üzerindede nil yazıyordu süslemeler ilk önce gözüme az gelmişti ama bir araya gelince hoşuma gitti tabak çanak olayınında kullan at olmasıda çok iyi oldu onca insanın bulaşığını düşünemiyorum olmadığı halde iki gündür evi topla topla bitmedi resim eklemek istedim ama resim boyutları büyük olduğu için eklemedi sanırım
Maşallah oğluşuna, dünya tatlısıkızlarrr oğluşumun resmini koydum mşllhh
Canım teşekkür ederim bilgi için ama ben ne olduğunu anlamadımMerhaba kızlarr sağol laluscum önce sana cvp yazayım profil düzenleye gir orda düğün falan seçenekler var onları gir tarihide aralarına nokta koyup sayıyla gir güzel bir kelime seç tamamla zaten yazının altında otomatik çıkacak cnm..sağol inş kurtulur cnm kurbanda gördü torununu ama torunuda dedesini bilsin istiyorum inş ömürleri yeter yaşları çok...
Eşim varmış şuanda samsunda hastanede babasının yanında...bi kaç saate ameliyata alcaklar.herkes ordaymış..Allah şifa verir inş bişey olmaz...10 saat sürcek ameliyat çok zor bişey yaa...bende gece 3:30 da yattım bir derdim var bölümünde şoktayım hala sorusuna cvpları okudum kız tacize uğramış ama hala görüşmek istiyo o aileyle anlamış değlim..allah akıl versn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?