2012 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar doğum günü yapan yada hazırlık içinde olan var mı??? Ben netten parti malzemeleri satan bir site buldum ordan balonlar, davetiye ve süslemeler almayı düşünüyorum

Merhaba Meltem, bizim de yaş günümüz haftaya cumartesi, geçen sene 16 şubatta doğdu oğullarım
Doğdukları günden itibaren çektiğimiz resimlerden bir cd yaptım, müzik eşliğinde göstermeyi düşünüyorum onu.
Önce konseptimi belirledim, uğur böceği, ben çok severim uğur böceğini. Malum bebekler daha anlamadığı için annenin sevdiği birşeyler oluyor. Renklerimiz kırmızı-siyah olacak.
Parti malzemelerinden bazılarını ben partidünyası diye bir site var ordan aldım. Ama bir iki malzemeyi beğenmedim ve fiyatını da o malzemeye göre pahalı buldum. Eşim internetten davetiye hazırladı. E-mail olarak göndereceğiz arkadaşlara. Ben bilgisayarda '1 Yaşında' şeklinde yazı yazıp renkli çıktı alacağım, vaktim olsa bastırırdım ama maalesef iş güçten olamayacak. Bu etiketlerin bir kısmını aldığım kırmızı siyah kartonları yuvarlak kesip üzerine yapıştıracağım, bir kısmını da çocukların yediği boş meyve şişelerinin kapaklarının üzerine yapıştıracağım. Bu şişeleri kırmızı kurdeleyle süsleyip içine her çocuğun secdiği şeker, jelibon, çikolata koyup dağıtacağım ( Gelecek çocuklar, ki çoğu yeğenim ya da tanıdığım kişiler, için etiket yaptım, onları da zımbalarım kurdeleye)
Gelen kişilere hediye olarak dağıtmak üzere birmax.com'dan ( Çok sevdiğim bir sitedir, hem fiyat olarak çok iyidir, hem de çok ilgililerdir) renkli çerçeve sipariş verdim, oğullarımın resmini koyup dağıtacağım.
Kapı süsü kısmını henüz halledemedim, internette uygun birşey bulamadım, kendim de yapamadım, belki o kısım boş kalır
Kırmızı peçete alıp kendi yapacağım peçete halkalarına geçirmeyi planlıyorum.
Şeker hamurundan uğur böceği kurabiye yapacağım, pastamız da uğur böceği şeklinde.
Yemek olarak da bir liste hazırladım, salata, börek, kek tarzı.
Bulduğum resimleri istersen gönderebilirim sana. Yardımı olur belki.

kızlar selam herkese bugün Yusuf Kayra'nın doğumgünü, çok mutluyuz :) Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..

7901. sayfadan başlayım dedim, gördüm ki Yusuf Kayramızın doğum günüymüş. doğum gününüz kutlu olsun mozpcum, Allah hayırlı, sağlıklı uzuun ömür versin.

bir de ne göreyim, melittamız da gelmiş. canım hoşgeldin. inşallah çok güzel geçmiştir tatilin. sen de yavruların da iyidir inşallah. annenin sağlık durumu nasıl?

memo yürüyor demek. hayırlı olsun hugocuk. Allah kazadan beladan korusun.

nisanecim okullar açıldığına üzülmüşsün canım. olsun, okullar açılıyor diye kızından ayrı kaldığına üzülme, onunla geçirdiğin 15 güne sevin.

benim_olan kayınpederine birşey mi oldu?

ömer uyandı, gelirim yine.

anlamadım ya nasıl kız tacize uğramış ama hala görüşmek istiyo o aileyle??

merhaba kızlar geçmişi yarımyamalak okudum inşallah herkes iyidir doğum günümüzü kutlayan herkesede teşekkürederim :) çok güzel geçti doğum günümüz umduğumdan daha güzel oldu herşey ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız geldi ama yinede kalabalıktık eşimin ailesi kalabalık baya çünkü, bende parti dünyasından bir afiş bir süs, masa örtüsü, cupcake kağıtları birde tabak sipariş etmiştim bunun haricinde ordan burdan tamamladığım balonlar plastik çatal bıçaklar peçeteler ve plastik bardaklar oldu artık heryerde doğum günü temalı parti eşyaları var pek zorlanmadım bunlar için hepside çok güzel oldu yiyecek olarak dışarıda yaptırdığım sadece pasta ve kurabiyelerimizdi pastamız 1 şeklinde şeker hamuruyla kaplı çiçek ve kelebekli oldu 1 şeklinde 1 yaş kurabiyelerimiz oldu üzerindede nil yazıyordu süslemeler ilk önce gözüme az gelmişti ama bir araya gelince hoşuma gitti tabak çanak olayınında kullan at olmasıda çok iyi oldu onca insanın bulaşığını düşünemiyorum olmadığı halde iki gündür evi topla topla bitmedi resim eklemek istedim ama resim boyutları büyük olduğu için eklemedi sanırım

Teşekkür ederim canım, hoşbulduk. Nice yaşları olsun inşallah, hayatları hep mutluluklarla güzelliklerle dolu geçsin, iyi insanlarla karşılaşsınlar, öpüyorum ikisini de. Kızına da çok geçmiş olsun. Belki hava değişikliği etkilemiştir, en kısa sürede geçer umarım.
Benim ikizlerim 11 ay 25 günlük, ikisi de erkek. Cumartesi 16 Şubat'ta 1 yaşına giriyorlar. Bu ara en büyük telaşım ve heyecanım yaş günü hazırlığı Bir de 1 yaş aşıları var 14 Şubat'ta. Biraz ateşli geçecek sanırım o yüzden işten hem aşı hem de hazırlık için 2 gün izin alacağım.
Benimkiler bir yerlere tutunarak yürümeye çalışıyorlar ama kendi başlarına henüz adım atamıyorlar, açıkçası biz de hiç cesaretlendirmiyoruz Doğal akışına bıraktık, çünkü annem tek başına bakıyor, yürümeye başlayınca daha çok yorulacak. (Bakıcı maceralarımız çok kötü sonuçlanınca anneme kaldı iş) Haziran gibi annem gidince kreşe göndermeyi düşünüyorum.
Senin ikizlerin gelişimi de birbirinden farklı mı ? Benimkiler çift yumurta ve hiç birbirlerine benzemez. Biri ufak tefek zayıf, diğeri nerdeyse 2-3 ay büyük görünür ondan. Biri çok çabuk emeklerken diğeri habire diş çıkarır falan. Fiziksel gelişimi, duygusal gelişimi birbirinden o kadar bağımsız ki.

yeni yaşınız hayırlı olsun canımm :)
bizim pastamız da 1 yaş kalıbındaydı üstüne tren yaptırdık tren vagonlarına da tuna yazdırdık
resimler buraya sığmıyor tabi
bu arada lilypie'ı da yenilemek gerek artık

Kesinlikle birşeyler düşün bence, ilerde elimizde tek kalan şey anılarımız olacak. İlk yaş günü çok önemli benim için. Ben 2-3 ay öncesinden hazırlıkları düşünmeye başladım. Diş buğdayı girdi o ara onun için de 1-2 ay düşünüp hazırlanmıştım

Catcım hoşgeldin kayınpederm prostat kanseri hastalığın ilerlememesi için ciddi bir ameliyat olck yaşama şansı çok azmış yüzde 30 ama olmazsa daha kötü olcktı bakalım sabırla beklicez çıkmasını..dicle daha ameliyata alınmadı bi kaç saate alınır sıra bekliyor...83 yaşında yaşıda var ama kurtulur inş..yoksa işimiz çok zor...

Cnm arkadaşıyla kız ve arkadaşının babası sinemaya gitmişler adam ortalarına oturmuş kızın göğüslerini ellemiş çaktırmadan omzuna el atıp kızda şimdi tek arkadaşım o görüşmesem olmaz annesi evine yatıya çağırdı diyo hepimiz dahil gitme bak yanarsın dedik laftan anlamıyor yapamam diyor delimi ne herkesi fıtık etti...korkuyomuş adamın çevresi varmış namusundan önemli demekki...bi bak oku sende şaşıracaksın yazdıklarına..

Pasta şekeri çok güzel bişey, yenmediği ile ilgili bilgi sanırım kalorisinden. Şekerden imal ediliyor çünkü. Ben,diş buğdayında, internetten şeker hamuru siparişi verip kendim yapmıştım kurabiyelerimi, çok lezzetliydi.
Eğer imkanın varsa birmax.com sitesine bak hediyelikler için. Çok değişik fikirleri var.

Nice 8 yıllara!!! Çok değişik bir şey yapmışsın :)) Parti süslerini nerden istedin? İstediğin gibi mi gelenler? Bu arada sanırım tatilin bitti, işe döndün. İlk gün zor geçer, o kadar birliktelikten sonra insan alışamıyor bebeğinden ayrılmaya. Ama alışıyor bir süre sonra.

yazık ya ilgisizlik yalnızlık neler yaptırıyor çocuklara
ailelerin çocuklarıyla arkadaş gibi olmaları gerekio ki yanlış yollara girmesinler...
Allah bizim yavrularımızı esirgesin...

Uzun zamandır girip yazamıyordum, ara ara okudum ama. Melitta gelmiş, hoşgelmiş. Arada hastalıklar atlatmışsın, çok geçmiş olsun. Annen de iyileşmiştir inşallah, ilk gittiğin günlerde epey üzülmüştün yanlış hatırlamıyorsam. Benim_olan, Allah şifa versin kayınpederine, ameliyatı iyi geçer de atlatır biran önce inşallah. Günışığım, yeni bebeğin hayırlı olsun, kalp atışlarını da duymuşsun çok sevindim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Şu anda bana çok uzak geliyor o günler, halbuki çok uzun zaman geçmedi üzerinden, ne günlerdi ama, herşeyi dert ederdik. Şimdi çok daha rahat olursun herhalde deneyim var sonuçta.

Bu aralar doğumgünleri de çoğalmış, takip edemedim kimlerin yeni yaşına girdiğini, herkesin yeni yaşı kutlu olsun. Bizim yaşgünümüz de geçti ama işlerimizden bir parti hazırlayamadık, anne-baba-bebek olarak dışarı çıkıp sembolik olarak bir pasta üfledik sadece. Biraz işlerimiz azalınca bir kutlama düşünüyorum, geçiştirmiş gibi olduk birazcık. Dün gece ateşlendi kızım, ateş düşürücüyü de içmek istemedi, zorlayınca da daha önce yediklerini de çıkardı. Zorladım diye sinirlendi sanırım, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı, ağladıkça da daha çok kustu, zor sakinleştirdim. Sabah duşa soktum, şimdi daha iyi, umarım sadece diştendir.

Doğum günü kutlu olsun Nil'in, nice yaşlara!

Canım teşekkür ederim bilgi için ama ben ne olduğunu anlamadım Birşey sormamıştım ama şimdi dediğini yapayım bakayım :)

Nilin doğum günü kutlu olsn cnm..

Lalasu pardon cnm sinem sormuş ben sen sordun sndım cvp yazdım.evlilik tıckerını cvpladm cnm...

Kızın ailesi yokmuş yurtta kalıyormuş yazkış...ondanmı caresiz yoksa adama odamı aşık çözemedik biz...karnım acıktı ne yapsam bilmiyorum karnıbaharım var ama kıymam yok yemek yapacaktm.dün kızartmıştım.esada ne yapsam değişik bilemedm zaten üşütmüşüm sanırım sırtımda ağrıyo ... Offfffofffff :97:

Yusuf kayranın doğum günü kutlu olsun.

Playddoh size de nice senelere.

Pukicim maşallah oğluşuna

Benim-olan geçmiş olsun kayınpederine. İnşallah ameliyat iyi geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…