- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.941
16. haftada kesinleştireyim diyorum ben canım. yaz sonunda. aslında cinsiyeti konusunda çok heyecansızım. ruhsuz muyum neyim bensanki hazırlık yapma söz konusu olmasa 9 ay bekler sürpriz yumurtamı doğumda görürüm ama hazırlıklar işin içine girince değişiyor. hem oğlum olcak benim eminim. içime öyle doğuyor. hem de ilk öğrendiğim günden beri
maşallah canım büyümüş seninkide kızlar bu usg görüntlerini sakıyosunuz demi ben saklıcam şimdilk 2 tane var 3. haftaya alcam bakalım :)) büyüyüşünü görmek güzel
aşağı indim midem bulandı diye yukarı cıktım şimdi baktım masamda bi gofret :) herkese sordum kimse bilmiyo midem cok fenaydı agzım zehir gibi actım yiyorum ama şok oldm kim bıraktı acaba eşimi aradm o da evde işyernde kimse de bilmyo kim bıraktı acaba gökten mi indi herhalde bebeğime geldi cok mutlu oldum yaa :))) hamileliğin en güzel yanı bu olsa gerek
Ben de hep kız diyorum ama insan merak ediyor yine de.Ben yerimde duramıyorum kıpır kıpırım öğrenecem diye, gerçi daha 18 gün var ama olsun
ben de saklıyorum. albüm yapıcam o büyürken, her anını görüntülüycem. ayy çok heyecanlı. şimdi de günlük tutuyorum kuzuma. büyüyünce bizi daha iyi anlasın diye.
Usg görüntüleri zamanla sararıp soluyormuş canım.
Bir yerde okudum fotoğraf albümüne koyun hava almasın diyorlar...Öyle mi yapsak?
maşallah canım büyümüş seninkide kızlar bu usg görüntlerini sakıyosunuz demi ben saklıcam şimdilk 2 tane var 3. haftaya alcam bakalım :)) büyüyüşünü görmek güzel
heheheh geçen cuma da bana aynı şey olmuştu. masama bi geldim gofret alalla kim bıraktı diorum kimse bişi demio meğersem iş yerinde birinin oğlu olmuş o bırakmış tüm masalara
benim içime kız doğuyor annenin istediği olurmuş diyorlar ama rabbim veren hayırlısı:44:
bende annemde kalırken gece konuşmuşum anneme "benim kızım olcak kızım" demişim annemde "nerden biliyosun" demiş "bilmem" demişim. tabi ben hiçbişey hatırlamıyorum bakalım ne olcak
yok canım herkese sordum yok valla sadece benm masaya gelmş nerdne geldiği meçhul paylaşmak istedm kimse yemiyomuş yedim bi güzel kalbim temizmiş valla çikolata olsa da yesem diyordum bakalım ne zaman ortaya cıkacak buraya kolay kolay kimse girmez muhasebe odası oldugu için kızlarda bilmiyo üzümünü ye bagını sorma hesabı yedim valla kim getirdiyse sağolsun :)))
Bir yerde okudum fotoğraf albümüne koyun hava almasın diyorlar...Öyle mi yapsak?
yok canım herkese sordum yok valla sadece benm masaya gelmş nerdne geldiği meçhul paylaşmak istedm kimse yemiyomuş yedim bi güzel kalbim temizmiş valla çikolata olsa da yesem diyordum bakalım ne zaman ortaya cıkacak buraya kolay kolay kimse girmez muhasebe odası oldugu için kızlarda bilmiyo üzümünü ye bagını sorma hesabı yedim valla kim getirdiyse sağolsun :)))
kızlar haberler ne çok iyi ne çok kötü..şimdi hastane benim çalıştığım yerin bir sokak arkası..biraz geç gittim bi baktım sıram geçmiş:18:.. aman dedim kuyrukta dağ gibi ben şimdi nasıl öne gecicem dedim..(hemen öne biri geçtimi? dikkat çeker kavga çıkar bilirsiniz) tam kapıya yanaştım numaram geçmiş dedim ekranda adım numaram yazdı..bebeğim çok şanslı..yoksa doktora sorcaktım tam odaya girdim doktorda numaramı soruyo gelmedimi? diye geldim geldim dedim(anlaşmış gibi oldu sanki..bu kadar olur)..baktı böbreğime ultrasonla küçük bir taş var sağda ama çok ameliyatlık büyüklükte değil dedi. daha iyi bir bakım için başka bir hastaneye rapor verdi ondanda şanslıyım o hastanede evime yakın.. inş bi izin gününde gidicem..orda tanıdığımızda var bir ay beklemeden raporumla baktırırım.. çok şükür çok şanslı geçti bugünüm..inş bebeğimin şansıdır ..yoksa ben bu kadar şanslı değildim ..içim biraz rahat etti küçük deyince..doktorda şansıma çok iyiydi..inş bidaha ağrımaz ama ağrısı küçükte olsa zor.. bol bol su içip sıcak torba koyabilirsin dedi..aman sizlerde dikkat edin..
Yoğurt çok yararlı.Ama dün eşim beni sinir etti, süt almış 2 büyük şişe yoğurt mayalıcam sana diye tutturdu, kaynattı sütü, uğraştı felan hiç uğramadım yanına, bilmiyorum bugün nasıl oldu mayaladığı akşama kontrol edeyim güzelse ben de yicem
Canım sakın mayalanmış yoğurt vb şeyleri yemeyin drlar uyarıyo içerisinde bakteri barındırdığı için hazır tüketin diyolar pastörize şeyler daha iyi sütü bile kutuda falan alın dışardan açık süt almayın kesinliklee
Canım korkma, benim sol böbrek ameliyatlı ve sağ böbreğimde taş var. Maşallah taş gibiyim.
Bol su içmek çok önemli, bol bol suyunu iç yeter.
Bişicik olmaz hayırlısıyla.
pastorize sütten yapılıncada mı sakıncalıdır?
canım mesaj yazdığın ekranda, yazım simgelerinin olduğu ikinci satırda mektup işareti var ya, ondan sonraki image yazan kısımı tıklıyorsun, form computer kısmından,
resmi nerdeyse orayı açıp, eklentiyi ekle diyorsun o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?