2012 Şubat Anneleri

Ben de hep kız diyorum ama insan merak ediyor yine de.Ben yerimde duramıyorum kıpır kıpırım öğrenecem diye, gerçi daha 18 gün var ama olsun

maşallah canım büyümüş seninkide kızlar bu usg görüntlerini sakıyosunuz demi ben saklıcam şimdilk 2 tane var 3. haftaya alcam bakalım :)) büyüyüşünü görmek güzel

ben de saklıyorum. albüm yapıcam o büyürken, her anını görüntülüycem. ayy çok heyecanlı. şimdi de günlük tutuyorum kuzuma. büyüyünce bizi daha iyi anlasın diye.

oh afıyet olsun yarasın göbüşüne

ben de saklıyorum. albüm yapıcam o büyürken, her anını görüntülüycem. ayy çok heyecanlı. şimdi de günlük tutuyorum kuzuma. büyüyünce bizi daha iyi anlasın diye.

Usg görüntüleri zamanla sararıp soluyormuş canım.
Bir yerde okudum fotoğraf albümüne koyun hava almasın diyorlar...Öyle mi yapsak?

heheheh geçen cuma da bana aynı şey olmuştu. masama bi geldim gofret alalla kim bıraktı diorum kimse bişi demio meğersem iş yerinde birinin oğlu olmuş o bırakmış tüm masalara

yok canım herkese sordum yok valla sadece benm masaya gelmş nerdne geldiği meçhul paylaşmak istedm kimse yemiyomuş yedim bi güzel kalbim temizmiş valla çikolata olsa da yesem diyordum bakalım ne zaman ortaya cıkacak buraya kolay kolay kimse girmez muhasebe odası oldugu için kızlarda bilmiyo üzümünü ye bagını sorma hesabı yedim valla kim getirdiyse sağolsun :)))

Son düzenleme:
bende annemde kalırken gece konuşmuşum anneme "benim kızım olcak kızım" demişim annemde "nerden biliyosun" demiş "bilmem" demişim. tabi ben hiçbişey hatırlamıyorum bakalım ne olcak

bende geçen rüyamda kızım olcakmış güya ona tahtadan işlemeli bileklik alıyorum papatyalı..hayırlısı..:44:

afiyet olsun sana da bebişine de

Bir yerde okudum fotoğraf albümüne koyun hava almasın diyorlar...Öyle mi yapsak?

Evet hava almaması lazım, bi ultrason resmimiz 2 gün masanın üzerinde kaldı ve üzerinde beyaz beyaz lekeler oluştu, sanki birşey damlamış gibi, bozuldu görüntü.Ben de artık işyerimde tarayıp mailime atıyorum, asıllarını da günlüğün içine yapıştırıyorum

belki birinin çocuğu falan bırakmıştır yada bebeğinin şansınadır..

Canım korkma, benim sol böbrek ameliyatlı ve sağ böbreğimde taş var. Maşallah taş gibiyim.
Bol su içmek çok önemli, bol bol suyunu iç yeter.
Bişicik olmaz hayırlısıyla.

Canım sakın mayalanmış yoğurt vb şeyleri yemeyin drlar uyarıyo içerisinde bakteri barındırdığı için hazır tüketin diyolar pastörize şeyler daha iyi sütü bile kutuda falan alın dışardan açık süt almayın kesinliklee

ya şu kitap falan kaplamak için kullanılan yapışkanlı şeffaf rulolar var. onlar işe yarar mı acaba? benimkiler dosyasının içinde duruyor. malum çok doktor değiştirince heryere dosyayla gidiyoruz biz kağıtların arasında duruyor öylece, şimdilik birşey olmamış. inş biz bir çözüm bulana kadar da olmaz . yoksa çok üzülürüüüüüüüm. ben cdlerden bile 2şer 2şer alıyorum. bozulursa çizilirse diye

pastorize sütten yapılıncada mı sakıncalıdır?

Canım korkma, benim sol böbrek ameliyatlı ve sağ böbreğimde taş var. Maşallah taş gibiyim.
Bol su içmek çok önemli, bol bol suyunu iç yeter.
Bişicik olmaz hayırlısıyla.

sağ olasın içime su serptin..ameliyatlık kadar büyük değil dedi ama işte ağrısı çok zor..benim tek endişem doğumuma ykın tekrar ağrıması ve erken doğuma davetiye çıkarması..inş bişey olmaz..içimi ferah tutacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…