2012 Şubat Anneleri

sanırım benimki şu anda gün olarak sizden önde ultrasona göre. o yüzden daha kalın çıkması normaldir herhalde. ama evhamlı insanım işte. dokuz doğururum o zamana kadar :18:

Ne kadarlık ki ultrasona göre? 12+4 benim.Ama dedim ya iyice araştırdım netten 3ün altındaysa bir problem yok demektir, 2 bile değil ki neden evham yapıyorsun canım, boşa üzülme.

Ayrıca birimizin ki 1.2 çıkmış, diğeri 1,7 çıkmış. 1,6 var...Boyları CRL ile belirtilen aynı değil ki enseleri aynı olsun dimi

Ayrıca birimizin ki 1.2 çıkmış, diğeri 1,7 çıkmış. 1,6 var...Boyları CRL ile belirtilen aynı değil ki enseleri aynı olsun dimi

Ne kadarlık ki ultrasona göre? 12+4 benim.Ama dedim ya iyice araştırdım netten 3ün altındaysa bir problem yok demektir, 2 bile değil ki neden evham yapıyorsun canım, boşa üzülme.

haklısın canım güzel düşünelim güzel olsun. pazartesi 12+4'tü. bugün 13+1 oluyor galiba beynim yine yanlış işlemler yapmadıysa

sanırım benimki şu anda gün olarak sizden önde ultrasona göre. o yüzden daha kalın çıkması normaldir herhalde. ama evhamlı insanım işte. dokuz doğururum o zamana kadar :18:

Canım bu değerler çok normal. Evham yapıcak birşey yok. 3 mm e kadar normal değerler.

Hiç korkma bişicik yok gayet güzel.

benim eşim beyim son yenileme görünüyor, benim yenileme ucu ucuna kaçtı :) 03 mayıs son adet tarihimdi. 31 mayısta doğum günüm.

Hamileliğimi doğum günümde öğrendim bu arada :))

Dimi Birdahaki kontrolün ne zaman?

öğretmenler yaz tatilinde iyice bir göçebe oluyorlar. dün yine şehir değiştirdik. artık yüreğimin istediği zaman kontrolüm 2-3 hafta sonra giderim yine ama önce yeni bir doktor bulmam lazım burda. Allah korusun acil bir doğum yapacak olsam başka şehirde, 40 yerde doktorum hazır

Kızlar usg resimlerinizi buraya nasıl yüklüyorsunuz?

canım mesaj yazdığın ekranda, yazım simgelerinin olduğu ikinci satırda mektup işareti var ya, ondan sonraki image yazan kısımı tıklıyorsun, form computer kısmından,
resmi nerdeyse orayı açıp, eklentiyi ekle diyorsun o kadar.

2-3 hafta mı Haftaya git bence kesin söylerler cinsiyetini

kızlar çin takvimine bakın bebişlerin cinsiyeti için.ben baktım erkek çıktı.doğruluğunu bıraz daha test etmek 5 kişiyi dAha hesapladım hepside doğru cinsiyet çıktı.çok şaşırdım (hesapladıklarım şu anda yetişkinler)

aşağı indim midem bulandı diye yukarı cıktım şimdi baktım masamda bi gofret :) herkese sordum kimse bilmiyo midem cok fenaydı agzım zehir gibi actım yiyorum ama şok oldm kim bıraktı acaba eşimi aradm o da evde işyernde kimse de bilmyo kim bıraktı acaba gökten mi indi herhalde bebeğime geldi cok mutlu oldum yaa :))) hamileliğin en güzel yanı bu olsa gerek

Son düzenleme:

heheheh geçen cuma da bana aynı şey olmuştu. masama bi geldim gofret alalla kim bıraktı diorum kimse bişi demio meğersem iş yerinde birinin oğlu olmuş o bırakmış tüm masalara

2-3 hafta mı Haftaya git bence kesin söylerler cinsiyetini

16. haftada kesinleştireyim diyorum ben canım. yaz sonunda. aslında cinsiyeti konusunda çok heyecansızım. ruhsuz muyum neyim ben sanki hazırlık yapma söz konusu olmasa 9 ay bekler sürpriz yumurtamı doğumda görürüm ama hazırlıklar işin içine girince değişiyor. hem oğlum olcak benim eminim. içime öyle doğuyor. hem de ilk öğrendiğim günden beri

kızlar haberler ne çok iyi ne çok kötü.. şimdi hastane benim çalıştığım yerin bir sokak arkası..biraz geç gittim bi baktım sıram geçmiş:18:.. aman dedim kuyrukta dağ gibi ben şimdi nasıl öne gecicem dedim..(hemen öne biri geçtimi? dikkat çeker kavga çıkar bilirsiniz) tam kapıya yanaştım numaram geçmiş dedim ekranda adım numaram yazdı..bebeğim çok şanslı..yoksa doktora sorcaktım tam odaya girdim doktorda numaramı soruyo gelmedimi? diye geldim geldim dedim(anlaşmış gibi oldu sanki..bu kadar olur)..baktı böbreğime ultrasonla küçük bir taş var sağda ama çok ameliyatlık büyüklükte değil dedi. daha iyi bir bakım için başka bir hastaneye rapor verdi ondanda şanslıyım o hastanede evime yakın..inş bi izin gününde gidicem..orda tanıdığımızda var bir ay beklemeden raporumla baktırırım..çok şükür çok şanslı geçti bugünüm..inş bebeğimin şansıdır..yoksa ben bu kadar şanslı değildim..içim biraz rahat etti küçük deyince..doktorda şansıma çok iyiydi..inş bidaha ağrımaz ama ağrısı küçükte olsa zor..bol bol su içip sıcak torba koyabilirsin dedi..aman sizlerde dikkat edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…