- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.921
bizimki 1.7 mm çıktı ama hiç yorum yapmadıof şu günler geçse de öğrensek
canım bizimkilerde 1.3 mm
Benim de 1.2 korkma normal.
Doğruluk payı hakkında bir bilgim yok, ama çin takvimi, rus takvimi ve hücre yenilenmesi testlerinin hepsinde kız çıktı bana.
sanırım benimki şu anda gün olarak sizden önde ultrasona göre. o yüzden daha kalın çıkması normaldir herhalde. ama evhamlı insanım işte. dokuz doğururum o zamana kadar :18:
Ayrıca birimizin ki 1.2 çıkmış, diğeri 1,7 çıkmış. 1,6 var...Boyları CRL ile belirtilen aynı değil ki enseleri aynı olsun dimi
Ne kadarlık ki ultrasona göre? 12+4 benim.Ama dedim ya iyice araştırdım netten 3ün altındaysa bir problem yok demektir, 2 bile değil ki neden evham yapıyorsun canım, boşa üzülme.
haklısın canım güzel düşünelim güzel olsun. pazartesi 12+4'tü. bugün 13+1oluyor galiba beynim yine yanlış işlemler yapmadıysa
sanırım benimki şu anda gün olarak sizden önde ultrasona göre. o yüzden daha kalın çıkması normaldir herhalde. ama evhamlı insanım işte. dokuz doğururum o zamana kadar :18:
Kendi doğum tarihini ve eşinin doğum tarihini ayı ve günüyle beraber söylüyorsun, karşıdaki kişi de hesaplıyor.Öyle bir topik var linkini vereyim yazın, hesaplayan çıkıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
Ayrıca birimizin ki 1.2 çıkmış, diğeri 1,7 çıkmış. 1,6 var...Boyları CRL ile belirtilen aynı değil ki enseleri aynı olsun dimi
DimiBirdahaki kontrolün ne zaman?
Kızlar usg resimlerinizi buraya nasıl yüklüyorsunuz?
öğretmenler yaz tatilinde iyice bir göçebe oluyorlar. dün yine şehir değiştirdik. artık yüreğimin istediği zaman kontrolüm2-3 hafta sonra giderim yine ama önce yeni bir doktor bulmam lazım burda. Allah korusun acil bir doğum yapacak olsam başka şehirde, 40 yerde doktorum hazır
aşağı indim midem bulandı diye yukarı cıktım şimdi baktım masamda bi gofret :) herkese sordum kimse bilmiyo midem cok fenaydı agzım zehir gibi actım yiyorum ama şok oldm kim bıraktı acaba eşimi aradm o da evde işyernde kimse de bilmyo kim bıraktı acaba gökten mi indi herhalde bebeğime geldi cok mutlu oldum yaa :))) hamileliğin en güzel yanı bu olsa gerek
2-3 hafta mıHaftaya git bence kesin söylerler cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?